Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 9. 2008 9:56

dajis
♥------

Jsem zlá a neumím mít ráda...Co s tím? :(

Ahojte,

uz dlouho si chodim na Babinet cist ruzne zivotni pribehy. Dneska jsem se rozhodla, ze sem taky napisu, urcite by se mi hodilo par vasich nazoru, zkusenosti apod. Zkusim to nejak srozumitelne popsat, ale je to vsechno dost zamotany a navic milion veci, tak nevim...

Od ledna letosniho roku jsem rozvedena, manzelstvi nefungovalo prakticky od zacatku, ale rok to uslo, pak se manzel odstehoval, dva roky jsme udzovali jakys takys kontakt, obcas jsem jela za nim, on za mnou, ruzne jsme si pomahali, ale nic intimniho mezi nami neprobihalo, spis jako kamaradi.V lednu jsme se konecne dokopali k rozvodu... Shanela jsem novy byt, protoze jsem nechtela zustat v tom starem a chtela jsem zacit znova. Byt se sehnal a od kvetna se mel zacit predelavat....

Za celou tu dobu, co jsem byla "vdana", jsem nikoho nemela, to znamena, ze jsem byla prakticky dva roky sama. Byla jsem rada, ze se z toho tak nejak hrabu, zacala jsem dalkove studovat a byla jakz takz srovnana, i kdyz tam byly samozrejme vykyvy. Uz driv se mi zacaly objevovat uzkosti, vysledovala jsem, ze skoro pokazde, kdyz v mem zivote probehla nejaka zmena - napr.ten byt, hrozne jsem ho chtela, ale po podpisu jsem najednou zacala pochybovat, jestli je to spravne a jestli by mi ve starem byte nebylo lepe...kdyz jsem se rozvedla, tak se to taky objevilo, ikdyz to uz byla dlouho jasna vec...atd.

Ted v dubnu jsem se seznamila s muzem - byl starsi nez ja, byl na me hrozne milej, hodnej, projevoval mi velikanskou pozornost, coz me predtim ve vztahu chybelo(pohlazeni, drzeni za ruku, kytka, cokolada....spoustu takovejch "drobnosti"). Zacala jsem si po dlouhy dobe pripadat jako zenska a zacala jsem se radovat, tesit... Ale porad jsem nevedela, jestli vaznej vztah nebo takovej volnejsi vztah...bylo to na me moc rychly. On na me dost tlacil, tim myslim to, ze o nas porad mluvil, o spolecnem bydleni, zivote  atd....Bydleli jsme asi tak 170km od sebe. Ale videli jsme se kazdy tyden treba 4 dny. Jenze do toho najednou stehovani, rekonstrukce noveho bytu....se vsim mi pomahal... Vsechno se to hrozne protahovalo, remeslnici neplnili, do toho jsem mela zkouskovy a jemu v cervnu skoncila najemni smlouva. Tak to najednou vyplynulo ze situace a nastehoval se ke mne. Vim, ze jsem z toho byla dost rozpacita, nevedela jsem, jestli delam spravne, ale najednou to tak bylo...po nejake dobe jsem se s tim srovnala,ale...on dostal zakazku, byl cele dny pryc, ja doma sama v rozdelanem byte a zacala jsem z toho chytat nervy, kam se clovek podival byly nedodelane veci, krabice s jeho vecma....Ja porad resila, aby se to dodelalo, on chtel byt se mnou a tolik to neresit. Pak prisla reko koupelny a to uz byl pro me asi posledni hrebik a prestala jsem to zvladat, zacala jsem byt na nej zla, protivna, nervozni...i kdyz jsem si kolikrat rikala,ze jsem blba, ze si to nezaslouzi, ze mi se vsim pomaha v ramci svych moznosti....proste to tak nejak samo...
Pak byla dovca, kde se mi to vypnulo uplne a tam jsme se domluvili, ze se prestehuje...po navratu se to jakz takz uklidnilo, ale moje nervozita pretrvavala...kdyz jsme byli nekde na vylete nebo venku, tak to bylo v pohode, ale kdyz jsme se vratili domu a ted jsem najednou videla ten bunkr, tak to na me zase padlo. Hledali jsme pro nej byt... uz jsem se celkem tesila, jak to bude v klidu, ze budu mit prostor, byt se dodela a .....

Vcera se odstehoval...mne je hrozne...vsude ho vidim, kam se kouknu tam je neco od nej, fakt mi tady hrozne moc pomohl....a mne blbce to prislo porad malo...ted je mi hrozny smutno, vidim i spoustu malickosti, ktere delal, ja si jich nevsimala...vubec nevim, jak to bude dal, co mam delat...
Moc me mrzi, jak jsem se k nemu chovala, ze si to vubec nezaslouzil...ale v tu chvili to proste neslo nejak ovladnout...ten vztek a nervozita byla jaksi silnejsi a prijde mi, ze jsem mu nepravem davala vinu, ze to vsechno dyl trva....pak me zacalo vadit, ze mi dalsi chlap opet vlezl do meho prostoru a opouzivava mi me veci....vim ze to zni hrozne, taky se za to stydim, ale kdyz uz to sem pisu, tak vsechno...aspon neco ze sebe dostanu...ale je jaksi pozde

Jeste jsem zapomnela napsat, ze pro me "doma" je velmi dulezite, me detstvi a dospivani=nic moc, vyrustala jsem s mamou, ktera me po rozvodu (od mych 11let) celkem nenavidela, porad si do me promitala tatu...pak si ze me (od 13 let) udelala zpovednika a resila se mnou veci tykajici se jejihch vztahu apod. ja byla vdecna aspon za nejakou pozornost, jelikoz pro ni byli chlapi vzdycky dulezitejsi, tak jsem byla rada, ze si se mnou aspon nekdy povida...jenze pak se to mezi ni a chlapem vzdycky urovnalo a o me uz zas nikdo nestal.... Takze pro me doma znamena takovou velkou jistotu...
Rozhodne se nechci litovat, spis jsem se na sebe nastvala a rozhodla jsem se, ze to takhle nechci nechat a potrebuju a chci se sebou neco zacit delat...ale kde zacit??? 

Pokud jste to docetli az sem, tak diky a budu moc rada, jestli ma treba nekdo podobne zkusenosti, kdyz pisne....

jo a omlouvam se za pripadne chyby, nesouvisle vety a tak, ale uz jsem to po sobe nechtela cist, jelikoz bych nejspis pulku vymazala smile

Není tady

#2 14. 9. 2008 10:52

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jsem zlá a neumím mít ráda...Co s tím? :(

jak dlouho po rozvodu se k tobě ten druhý partner nastěhoval? připadá mi jakoby ti vadilo, že ti někdo příliš brzo vstoupil do "prostoru". Mně po rozvodu docela vyhovovalo být chvíli sama a moc se mi  nechtělo někoho si pustit do svého prostoru a nechat ho užívat moje "doma". Přišlo to pak nějak samo. Dětství se podepisuje na každém z nás, mně stačilo si uvědomit to že i moje rodiče jsou chybující lidi a prostě se přes to přenést. Nejsme stroje. Nemyslím, že jsi zlá, jen si myslím, že si do druhého partnera nebyla opravdově zamilovaná, pak by si ho měla ráda doma i s těma krabicema, ale netrap se lásce se poroučet nedá a pro jednoho chlapa se svět netočí, chce to čas bude dobře, navíc není  nikde napsáno, že tomu "odstěhovalci" nemůžeš zavolat a říct mu co teď cítíš,třeba rád přijede a nechá ty svoje krabice zatím u sebe doma... nebud smutná, bude zase hej wink

dum spiro spero

Není tady

#3 14. 9. 2008 10:58

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Začni tím, že budeš nějakou dobu bydlet sama.
A s přítelem se můžete vídat, i když bydlíte každý zvlášť.
Pokud opravdu stojí o Tebe, a ne o to, aby měl kde bydlet... tak na to přistoupí, si myslím.

Není tady

#4 14. 9. 2008 11:40

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Dajis, víš kde bych začla já? když by mě mrzelo, jak jsem se k němu zachovala ? a že mi chybí?...dala bych mu přečíst to, co jsi nám tady napsala smile

a vůbec nejsi zlá smile, jen máš zmatek v hlavě a nevíš co s tím smile...zkus mu to dát přečíst, horší situace z toho nevznikne, bud stejná nebo jen lepší wink

Není tady

#5 14. 9. 2008 12:29

dajis
♥------

holky děkuju...smile mne je ted desne...i kdyz mam vlastne to, co jsem chtela, ze? sad Sedim sama v rozvrtanym byte smile.

pro XXXX : Rozvadela jsem v lednu 2008, ale manza se odstehoval uz v cervenci 2006, do kvetna letosniho roku jsem bydlela v tom starem byte a v cervnu jsem se stehovala do bytu noveho...notne opotrebovaneho, kterej se musel dat nejak dohromady, takze se zacalo budovat a v cervenci si privezl veci i pritel+sveho psa a to uz tu nebylo k hnuti, pac ja mam taky sveho hafana smile.

Není tady

#6 14. 9. 2008 12:38

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

jasně že nejsi zlá, jen toho bylo moc: radím promluvist si s přítelem, omluvit se, říct že vidíš, že jsi se k němu nechovala fér, ale že to na tebe bylo moc. Domluvit se, že zkusíš (zkusíte) postupně byt spravit a s dalším sestěhováváním počkáte, až se věci trochu zklidní. Dej si záležet na tom, any pochopil, že chyba není v něm, že ho máš ráda a oceňuješ, co udělal, ale že ještě nejsi připravená na společné bydlení. Jestli tě má rád, dá ti čas. Věřím, že jo smile A držím palce (jo a o tom, jaký to bylo doma, mu taky řekni - třeba mu to pomůže leccos pochopit wink )

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#7 14. 9. 2008 15:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Dajis, určitě nejsi zlá, Tvoje pocity jsou naprosto pochopitelné... Hodně lidí potřebuje "svůj" domov - sám pro sebe.
Možná jsem nečetla úplně pozorně, ale zarazila mě věta:
"a jemu v cervnu skoncila najemni smlouva... "
Hmmm, tak mě napadlo: a nepomáhal Ti ochotně tak trošku i proto, že pak už by neměl kde bydlet? I takoví lidé existují...

Není tady

#8 14. 9. 2008 16:11

dajis
♥------

Dekuju moc za prispevky,pomaha to, hlavne mi taky pomaha, ze se muzu sverit a vypsat, za svoje chovani se normalne stydim....vsechno mi to ted jede hlavou a je mi z toho na nic....jsem mu vycitala i to, ze plejtva vodou, ze jsem si snizila zalohy, protoze tam budu sama a ze to pak nechci doplacet....proste vsechno....
mozna je to i tim, ze manza i pritel pred manzou se ke mne taky nastehovali, coz jsem tenkrat brala jako normalni a navic to bylo takove postupne...pritel pred manzou byl peknej skrblous...bydlel v mem byte vsechno pouzival, ale najem pekne na pul, po rozchodu si sbalil pekne sve veci do puntiku a me tam zbylo to stare...a sup najednou mu slo poridit si novy byt, predtim sel ke mne od maminky
Manza byl celkem v poho, i kdyz taky se nastehoval do hotoveho a za celou dobu se tam prakticky nic nezmenilo a po odstehovani hupkky supky do noveho...
Tak ted uz se to ve mne asi trochu nastradalo...ale samotny je mi tu ted pekne smutno!

a myslim, ze kdybych byla koncem toho cervna striktnejsi a rekla rezolutne ne, tak by si urco sehnal jiny bydleni...musel by, ted taky sehnal

Není tady

#9 14. 9. 2008 17:19

juli
♥♥♥♥---

Daji,jsem na tom stejně,od března2006 sama,rozvedena červen2008,taky jsem řešila zda se mám odstěhovat a začít uplně znovu ALE to by moje děti(10,14) přišli o kamarády a když bych někde začínala zase bych někoho potřebovala na rekonstrukci a když mi kamarádi pomohli tak si toho moc vážím a vždy na to vzpomínám při každém kroku-kuchyn strop mi dělal Lukáš-hodnej hezký strop, světla a zásuvky-Jarek-svítí hodný šikovný,plot zábradlí-Lukáš,polovina zábradlí se ulomila opravil Jenda a položil dlažbu u krbu-moc hezký..... kamarádi jsou od toho aby si pomáhali a potřeba jaké koliv práce je všude,někdo umí to a jiný to.Taky můj kamarád je na nás moc hodný,děti má rád a oni jeho a já si ho moc vážím ale nemiluji taky si vyčítám že jsem k němu zlá ale miluji jen svoje děti a už nikoho.O všem si moc povídáme a on ví jaká jsem protože vše co se jednomu nelíbí tak řešíme a je to v poho. Přeji mnoho síly a radosti. Juli

Není tady

#10 14. 9. 2008 17:55

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Asi před 11 lety jsem se seznámila s mužem - príma kluk se mi jevil. Vlastní byt ,říkal ,že ho má koupený. Pak začal mluvit o svatbě -hodně brzy, nejsem až tak naivní a začala jsem být ostražitější.  Začal mi tlačit některé své vybavení bytu, protože je v lepším stavu než moje. Fajn. S tím, že u mně bude častěji spávat a dál se uvidí.
Jenže si převezl úplně všechno a to mě totálně vykolejilo.
Vydržela jesm to asi jen 3 měsíce. Mezitím jsem zjistila, že nemá byt a ten, ve kterém bydlí má zadlužený.
Tak to byla ta velká láska a stěhování.  Cítila jsem se podvedená a zneužitá, natlačená do těsného vztahu ,na což jsem nebyla evidentně připravená.
Byl odstěhován, urazil se a přestal mě i zdravit. Ach ta láska nebeská...

Takže Dajis, neudělala jsi nic špatně,  jak píšou holky, dej si pauzu, srovnej si všechno, buď ve svém bytě nejprve ráda sama se sebou  , volně dýchej ( to mi říká dcera) , a nechej to trochu usadit , do ničeho se nenuť.
Až prvotní emoce vyšumí, až se zabydlíš , možná uvidíš všechno v jiném světle.
Držím Ti palečky

Není tady

#11 14. 9. 2008 18:36

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Ale tak se tak moc netejrej ... vždyť se nic neděje.Prostě jsi přišla na to, že vztah chceš, ale nevyhovuje Ti společný území - bydlení ...to neznamená, že neumíš mít ráda přece... Poučení pro příště : S tím dalším randi, ale nebydli s ním a hotovka :-)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#12 4. 11. 2008 17:45

agce
♥------

Právě se nacházím v situaci,kterou moc nezvládám.Jelikož žiju sama,vyhledal mě muž,s kterým jsem chodila před 30ti roky.I přesto,že je ženatý,celou dobu myslel na mě.Po první naší schůzce,kde mě sdělil,že mě moc miluje a chtěl by být se mnou, vše oznámil doma.Já mu říkala,že jsem dlouho bydlela sama a těžko bych si zvykala na někoho v bytě.On prosil,ať to s ním zkusím.já váhala,ale za týden si přivezl všechny věci,že už doma nemůže být.Byla jsem z toho dost rozhozená,ale řekla jsem si,že to zkusím.Za 3 dny už jsem to nezvládala.Bylo to na mě strašně rychlý a i láska se nějak rozplynula,začala jsem být protivná,mrzutá a nedokázala jsem to ovládnoutTak jsem navrhla,že to musíme řešit,že by to takhle nefungovalo.Navrhla jsem mu ,ať se vrátí domů(myslím.že jeho žena by to uvítala) a může mě navštěvovat.Jenže on to viděl jako něco hroznýho,žil konzervativním životem,kdežto já svobodně,volně.Nakonec souhlasil,ale já vůbec nevím jak to vše dopadne,chci to takhle zkusit,jen se bojím,že už je to narušený a půjde mi na nervy.Asi se už nedokážu zamilovat.Nakonec zjišťuju,že mě vyhovuje být sama a o všem si sama rozhodovat a dělat si co chci.Taky utrousil,že by už pro něj život neměl cenu.butter

Upravil(a) agce (4. 11. 2008 17:51)

Není tady

#13 4. 11. 2008 18:41

mashanka
Zablokovaný

pak me zacalo vadit, ze mi dalsi chlap opet vlezl do meho prostoru a opouzivava mi me veci....vim ze to zni hrozne, taky se za to stydim, ale kdyz uz to sem pisu, ...

Za to se vůbec nestyď, Ono je totiž tohle přesně to podstatné - prostě jsi byla dotlačena k tomu, na co jsi ještě nebyla připravená - mít někoho ve svém teritoriu.
A v podstatě ses celou dobu zlobila na sebe, že jsi do toho šla a jemu to trochu nespravedlivě dávala sežrat. Ale myslím, že pokud mu na tobě záleží a nebyl hlavním důvodem konec jeho nájemní smlouvy, o kterém musel dopředu vědět, tohle pochopí. Bylo to prostě rychlejší, než jsi stíhala pojmout

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#14 4. 11. 2008 18:44

mashanka
Zablokovaný

Heřmanka napsal(a):

Dajis, víš kde bych začla já? když by mě mrzelo, jak jsem se k němu zachovala ? a že mi chybí?...dala bych mu přečíst to, co jsi nám tady napsala smile

a vůbec nejsi zlá smile, jen máš zmatek v hlavě a nevíš co s tím smile...zkus mu to dát přečíst, horší situace z toho nevznikne, bud stejná nebo jen lepší wink

jo, tak s tím souhlasím, to je dobrý nápad

Není tady

#15 8. 11. 2008 10:47

agce
♥------

Tak se ten muž,který mě po 30ti letech vyhledal,vrátil zpět domů,s tím,že za mnou bude jednou v týdnu a na víkend jezdit.Píše mi strašně zamilovaný SMS a když volá,jen kňourá,jak se mu stýská a jak je sám.Ale já jeho lásku neumím opětovat,to málo,co bylo na začátku,vyprchalo a já ho vůbec nemiluju.Prostě mi to nejde a nutit se to by bylo k ničemu,to musí přijít samo.Všechno se událo strašně rychle a já jsem z toho strašně unavená a vyčerpaná a pak jsem na něj protivná a z toho mám vztek na sebe,ale neumím to ovládnout.Nejraději bych aby mě nechal tak měsíc v klidu a pak se uvidí,jestli se mi po něm bude stýskat,ale to je pro něj nepředstavitelný a začne mi skoro brečet do telefonu(že ho nemiluju jsem mu řekla).Někdy si myslím,že se už nedokážu zamilovat,nebo to nejsou vhodní partneři.Nepřitahují mě ukňouraný,uplakaný romantici.Vždycky,když jsem se s někým seznámila,tak jsem od toho brzy utekla.Po těch letech,co jsem sama,už asi nejsem schopná vážného vztahu,asi by mě stačilo vídat se jednou za čas.Proč si vybral právě mě,zasloužil by si někoho,kdo ho bude milovat a ocení jeho velkou lásku a dobrosrdečnost.Taky nevím,zda je to normální,že byl ženatý a přitom myslel na mě a snil si sen,že mě jednou najde.Možná bych měla vyhledat psychologa,ale ten mě asi nepomůže,abych ho milovala,to musí přijít od srdce.

Není tady

#16 8. 11. 2008 13:48

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

agce napsal(a):

Tak se ten muž,který mě po 30ti letech vyhledal,vrátil zpět domů,s tím,že za mnou bude jednou v týdnu a na víkend jezdit.Píše mi strašně zamilovaný SMS a když volá,jen kňourá,jak se mu stýská a jak je sám.Ale já jeho lásku neumím opětovat,to málo,co bylo na začátku,vyprchalo a já ho vůbec nemiluju.Prostě mi to nejde a nutit se to by bylo k ničemu,to musí přijít samo.Všechno se událo strašně rychle a já jsem z toho strašně unavená a vyčerpaná a pak jsem na něj protivná a z toho mám vztek na sebe,ale neumím to ovládnout.Nejraději bych aby mě nechal tak měsíc v klidu a pak se uvidí,jestli se mi po něm bude stýskat,ale to je pro něj nepředstavitelný a začne mi skoro brečet do telefonu(že ho nemiluju jsem mu řekla).Někdy si myslím,že se už nedokážu zamilovat,nebo to nejsou vhodní partneři.Nepřitahují mě ukňouraný,uplakaný romantici.Vždycky,když jsem se s někým seznámila,tak jsem od toho brzy utekla.Po těch letech,co jsem sama,už asi nejsem schopná vážného vztahu,asi by mě stačilo vídat se jednou za čas.Proč si vybral právě mě,zasloužil by si někoho,kdo ho bude milovat a ocení jeho velkou lásku a dobrosrdečnost.Taky nevím,zda je to normální,že byl ženatý a přitom myslel na mě a snil si sen,že mě jednou najde.Možná bych měla vyhledat psychologa,ale ten mě asi nepomůže,abych ho milovala,to musí přijít od srdce.

Agace mozne to je,ze na tebe myslel cely ty leta.Ja take celych 22 let myslela na svou prvni lasku jake by to byl uzasny zivot s nim.Ja se ho snazila najit a nasla jsem ho.Bohuzel krasna iluze se rozplynula.Je dvakrat rozvedeny a treti rozvod na krku k tomu vsemu 5 deti a stale pracovne zaneprazdnen.Asi tyden jsme spolu byli v kontaktu pres telefon.Pak se asi mesic neozval a vcera me v noci volak,ze ho manzelka vyhodila s bytu a,ze by se se mnou chtel sejit.Rekla jsem mu take,ze budu pracovne zaneprazdnena.Uz netouzim po tom se s nim ani setkat.
Vidis tebe nepritahujou uknourany romantici a ty me prave pritahujou .Ty mu lasku nedokazes opetovat,protoze on neni clovek,ktereho sis predstavovala .

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#17 8. 11. 2008 15:06

agce
♥------

Eremurus,no vidíš,ty jsi to vzala rozumně,ale tomuhle je jedno jaká jsem,že jsem na něj protivná,že ho nemiluju.Tenkrát,když mi bylo 18 jsem ho nechtěla a on si myslel,že teď když jsem sama,ho chtít budu.Nevím jak žil v manželství,řekl mi,že ho braly(manželka s dcerou,která u nich bydlí s dvěma dětma)jako robota.Dnes mi napsal,že mu teď doma nadávají,ale to si musí vyřešit,já ho v bytě prostě nechci.Potřebuji se dát psychicky do kupy a pak uvidím,jestli se s ním budu chtít vídat.Ale když mě bude bombardovat SMSkama a pořád mi volat,tak se to jen zhorší.Já špatně snáším rychlé změny.Kdybych mu rázně řekla,že ho prostě nechci,bojím se,že si něco udělá,trochu něco naznačoval.

Není tady

#18 8. 11. 2008 18:20

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

agce napsal(a):

Eremurus,no vidíš,ty jsi to vzala rozumně,ale tomuhle je jedno jaká jsem,že jsem na něj protivná,že ho nemiluju.Tenkrát,když mi bylo 18 jsem ho nechtěla a on si myslel,že teď když jsem sama,ho chtít budu.Nevím jak žil v manželství,řekl mi,že ho braly(manželka s dcerou,která u nich bydlí s dvěma dětma)jako robota.Dnes mi napsal,že mu teď doma nadávají,ale to si musí vyřešit,já ho v bytě prostě nechci.Potřebuji se dát psychicky do kupy a pak uvidím,jestli se s ním budu chtít vídat.Ale když mě bude bombardovat SMSkama a pořád mi volat,tak se to jen zhorší.Já špatně snáším rychlé změny.Kdybych mu rázně řekla,že ho prostě nechci,bojím se,že si něco udělá,trochu něco naznačoval.

Tak to mas tezke,kdyz te zacne vyhrozovat,ze si neco udela.Vis,pred nedavnem jsem byla ve vztahu,kdy jsem toho dotycneho nemilovala.Bylo to pro mne doslova utrpeni s nim byt stale jsem odkladala rozchod,protoze me ho bylo lito.Zvolila jsem to,ze si s nim dam pauzu.Pochopil to,ale ja vnitrne vedela,ze ta pauza je naporad,ze ten vztah nema cenu,kdyz ja ho nemiluju.Jen jsem prodluzovala konec.Ted se citim svobodneji vzdyd ja se v tom vztahu k nemu jenom pretvarovala a nicila sama sebe.
Bohuzel to nebyl romantik a hral si tak trochu na tvrdaka a to ja teda nemusim takovy typ chlapa.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#19 8. 11. 2008 20:58

mashanka
Zablokovaný

Psychologa by měl vyhledat spíš on. Zavání to závislostí. Naopak u tebe mám pocit, že reaguješ úplně normálně - tedy, z mého pohledu - podobní týpci by mi šli taky na nervy

Není tady

#20 11. 11. 2008 19:29

Ivana_11
♥------

Dobrý den,

ja bych ho na vasem miste uplne vystrihla ze sveho zivota, nemate prece zapotrebi se trapit, respektujte sve pocity, ze ho nemilujete a nechcete, mate se preci rada. Ze by si ten pan chtel neco udelat, je ciste jeho problem. Vy za to nemuzete, jak si zaridil zivot a ze je ted nestastny, to si musi vyresit on sam. Snazte se, aby jste spolu uz nekomunikovali.

Není tady

#21 17. 11. 2008 9:05

agce
♥------

Asi by to tak bylo nejlepší,ale nějak se mi to nedaří,pořád mu to naznačuju,ať si to doma urovná a že můžem být jen přátelé(neumí si představit,že by mě už nikdy neviděl),tak na to přistoupí,ale pak mi pořád píše ty jeho zamilovaný SMS a mě to vadí,už jsem mu to zakázala.Vím,že se to bude jen protahovat a stejně to tak dopadne.Nemůžu být s člověkem,kterého nemiluju a zhoršuje se to  a jemu to nevadí.Co by za to jiná dala,měla bych se s ním dobře,udělal by pro mě všechno,ale já se sním cítím hrozně svázaná.Ani si s ním nemám co říct.

Není tady

#22 17. 11. 2008 11:15

mashanka
Zablokovaný

A proč mu tedy nabízíš přátelství, když si s ním ani nemáš co říct ? Měla bys mu to říct na rovinu. Tobě se uleví a on alespoň nebude žít v nějakých nadějích a vyrovná se s tím. Takhle to vypadá, že si ho necháváš "u ledu" a to není fér

Není tady

#23 17. 11. 2008 11:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#24 17. 11. 2008 11:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agce, víš co si myslím ? že ty sice brbláš, jak ti tahle situace vadí, ale podle mě ti to dělá do jisté míry dobře. kdyby ne, ukončila bys to už dávno a nenadělala kolem tolik povyku.
a neboj, on přežije, když tě už nikdy neuvidí wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#25 17. 11. 2008 12:57

agce
♥------

to né,ta situace mi teď fakt vadí,jen stále asi odkládám to,udělat někoho nešťastným.Trochu si i dávám vinu,že jsem mu hned neřekla NE,ale já nevěděla,že to dojde až sem a že ho nedokážu milovat.Ale jsem rozhodnutá to co nejdřív skončit.On mě vyhledal a není mojí povinností s ním být,i když si to doma rozházel.Já si žiju svůj život a teď vím,že mi vyhovuje,mám spoustu přátel a ani mi nevadí být někdy sama.Takhle bych se trápila já.Je to jen teď pro mě záhul na psychiku,všechno si moc beru a nad vším moc přemýšlím,mám ráda svůj klid a pohodu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí