|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
x.caro napsal(a):
Pisateli, upraví se píše s měkkým i.
Jinak vás všechny zdravím po menší odmlce.
Na Moravě bylo báječně, hlavně procházky v deštivé přírodě byly naprosto úžasné. Ten absolutní klid, žádní lidé, jen les, hory...To je přesně to, co mi zde v Praze chybí...a to je přesně energie, kterou umím čerpat.
Příroda, klid, harmonie...
Ahoj Mamko!
1) Pisatele nepředěláš! Já už to taky vzdal, myslím, že tvrdé a měkké souhlásky představují vrchol jeho možností, snaha naučit ho obojetné, neřkuli vyjmenovaná slova představuje totéž, co "házet perly sviním".
2) Jj, na Moravě je vždycky skvěle ... Já teď mj. netrpělivé očekávám telefonát od mého sklepmistra, že burčák je na vrcholu, takže bude ještě lépe a radostněji.
3) Hmmm, já mám energie přebytek, jenže není kde se jí zbavit. Ale v půlce říjnu budu pár dní v Práglu, tak snad ... třeba do Vltavy?!?
Že jo!?
Ten můj vinař jeho pití zdůvodňuje tím, že je třeba občas "vyšlemovat střeva"!
A každý ho má za sezónu vypít alespoň tolik, kolik má krve! Tak se toho snažím držet. Kromě toho, že mi chutná (toho, co se prodává na stáncích bych se nenapil!) - vo tom to totiž je!
Maxík napsal(a):
x.caro napsal(a):
Pisateli, upraví se píše s měkkým i.
Jinak vás všechny zdravím po menší odmlce.
Na Moravě bylo báječně, hlavně procházky v deštivé přírodě byly naprosto úžasné. Ten absolutní klid, žádní lidé, jen les, hory...To je přesně to, co mi zde v Praze chybí...a to je přesně energie, kterou umím čerpat.
Příroda, klid, harmonie...Ahoj Mamko!
1) Pisatele nepředěláš! Já už to taky vzdal, myslím, že tvrdé a měkké souhlásky představují vrchol jeho možností, snaha naučit ho obojetné, neřkuli vyjmenovaná slova představuje totéž, co "házet perly sviním".
2) Jj, na Moravě je vždycky skvěle ... Já teď mj. netrpělivé očekávám telefonát od mého sklepmistra, že burčák je na vrcholu, takže bude ještě lépe a radostněji.
3) Hmmm, já mám energie přebytek, jenže není kde se jí zbavit. Ale v půlce říjnu budu pár dní v Práglu, tak snad ... třeba do Vltavy?!?
Hele ty taťko snažím se ale s tím vodopádem pod nosem nějak nevládnu. Myslím že ve Vltavě skončíš, ale s koulí na noze

Bude ti zmírněn trest leda, že přivezeš do Práglu několik litrů burčáku. 
Upravil(a) Pisatel (1. 10. 2008 22:07)
Není tady
S Váma pražákama je to těžký, Vy některé věci asi nepochopíte!
Je to nesmysl - to by už nebyl burčák!
Na pravej, poctivej burčák si musíš přijet - v ten správný čas a na správné místo!
Upravil(a) Maxík (1. 10. 2008 22:19)
Maxík napsal(a):
Na pravej, poctivej burčák si musíš přijet - v ten správný čas a na správné místo!
Ale to já vím, ale kdo má mít dnes v pohotovosti stíhačku, aby jsem ve správný okamžik byl na správném místě.
Není tady
Pak se naskýtá jednodušší varianta - přestěhovat se! 
Maxík napsal(a):
Pak se naskýtá jednodušší varianta - přestěhovat se!
No vidíš to je řešení. Příští rok ten demižon s budoucím burčákem založíš u mě ve sklípku ju 
Není tady
Maxík napsal(a):
Tak dej hlavně včas vědět 
Není tady
On je fakt léčivej...na depky jak dělanej! Já vyžunkla pár deci a zářila jsem jako sluníčko s měsíčkem dohromady!
Maxíku, až budeš v Práglu, dej vědět, něco spácháme!
Není tady
Regina napsal(a):
On je fakt léčivej...na depky jak dělanej! Já vyžunkla pár deci a zářila jsem jako sluníčko s měsíčkem dohromady!
Maxíku, až budeš v Práglu, dej vědět, něco spácháme!
Jo spácháme a co? nemravnoszti tu trpět nebudem 
Není tady

Ja ho nemôžem... raz, ešte na študentskej brigáde som sa z neho ožrala tak, že mi bolo zle do žalúdka(nikdy nebýva), mám okno ako výklad...
a odvtedy nemôžem ani hlt. Dvíha sa mi žalúdok. A mmch, funguje na mňa ako jogínsky výplach čriev. 
Není tady
Seli, zrovna si mi připomněla jednu dovolenou ve Vysokých Tatrách. My si tam zpívali písničku dle Pala Habery (po grilované hydině nevalné chuti, kterou jsem dezinfikovali slivovicí): "Čo s tým, čo to zpósobí, náhodný pohyb jinak tichých čriev" 
Upravil(a) ajka.m (2. 10. 2008 20:32)

Není tady
Pokračování vlákna zde: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=33072
Andromeda napsal(a):
No ale tohle mělo být v Brně né?
Takže jako si mám ten víkend co mám tak napůl v diáři smazat?
ne jen se ten seminář nebude v Brně ale na Kolibě, to je tak složité pochopit? 
Není tady
Ajo, nedívala jsem se na data a na to že se překrývají
Ale v tuto chvíli upřímně bych raději to Brno, které mám pod nosem. Mám teď takové spavé a ukolébané období a být "pořád někde" mě v tuto chvíli moc nebaví
Možná bych teď pro změnu uvítala nějaký objekt, na které by bylo možno praktikovat 

Není tady
Tak hlásím, že burčák je
, jedna z odrůd (bílého) bude "vařit" v pátek nebo sobotu (blbě se to předem odhaduje)! Má někdo zájem přijet?
Já pojedu ke svému sklepmistrovi asi už v sobotu ráno pomoct s vinobraním, ať mám taky nějaké zásluhy, nejen jako odběratel! 
Upravil(a) Maxík (9. 10. 2008 10:51)
Maxíku,
to mi děláš schválně, viď. Nebo teda spíš to dělá ten burčák 
Máme o víkendu další školu...
Já ho prostě letos neochutnám. Sice jsem se snažila a koupila si litřík u nás ve vinotéce.... ale byla to jen taková slaďounká voda, ani jsem se po tom litru neovínila, ani nepo...
Nin...zkrátka mám smůlu 
Není tady
Napadlo mě, že bych Vám ho dovezl na školičku, ale to je blbost! Bo tenhle burčák bude 100pro fungovat, tak jak to má být ... a to by se Ti asi rozpadl program. Musím se ale chechtat představě několika účastnic ... jak stepují ve frontě před WC a přemýšlejí, jestli to stihnou ... 
Maxíku, ty saďoure!
Na Kolibě je mnoho záchodů, zůstaň u představy!
Není tady
Regina napsal(a):
Maxíku, ty saďoure!
Na Kolibě je mnoho záchodů, zůstaň u představy!
MYslíš, co když budou v rekonstrukci:) 
Není tady