29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak je rozhodnuto. Bude se stavět, ne opravovat.
Máme vybraný pozemek, pokud nás teda neodradí, až ho uvidíme "naživo". Projektanta, stavební dozor, i dočasné bydlení v místě taky máme. To to šlo rychle Se šéfkou si budeme koukat do oken přes kopec
.
A jelikož pozemek je nečekaně levný, možná bude i novostavba dřevěnice s kamny...
Původně jsem chtěla starou dřevěnici s pecí. Ale ty jsou (pokud jsou vůbec na prodej) buď ve stavu takřka na zbourání nebo neskutečně drahé.
Upravil(a) Alosek (11. 3. 2009 17:09)
To znie super...
Není tady
Alosek napsal(a):
Máme vybraný pozemek, pokud nás teda neodradí, až ho uvidíme "naživo". Projektanta, stavební dozor, i dočasné bydlení v místě taky máme. To to šlo rychleSe šéfkou si budeme koukat do oken přes kopec
.
A jelikož pozemek je nečekaně levný, možná bude i novostavba dřevěnice s kamny...
Původně jsem chtěla starou dřevěnici s pecí. Ale ty jsou (pokud jsou vůbec na prodej) buď ve stavu takřka na zbourání nebo neskutečně drahé.
To zní romanticky...tak ať vám to vyjde
Alosku,
tož to je skvělé. Moc přeju, ať to všechno vyjde podle očekávání
Není tady
Alosku,
to je teda fofr tak přeji hladkou stavbu bez nějakých větších zádrhelů a hlavně solidní firmu (když to dneska vidím okolo...) Se tam snad na něj (Vás
) pak přijedu podívat
Není tady
Alosku, nezapomeň referovat, beru to jako "pilotní program", chystám se na totéž
A samozřejmě držím palce a přeji co nejmenší nervy.
Není tady
Alosku, moc držím pěsti, ať to vyjde.................už vidím, jak piješ bylinkový čaj
to bude hezké.....................stříhat majoránku, sušit prádlo na sluníčku............to znám, super.....................
Není tady
Díky, taky se úplně vidím, sice nejdřív za dva roky, ale těším, těším. A budu referovat a kolaudace bude veliká. Doufám, že přijedete pokřtít dobrou čarodějnickou energií .
Alosek napsal(a):
Díky, taky se úplně vidím, sice nejdřív za dva roky, ale těším, těším. A budu referovat a kolaudace bude veliká. Doufám, že přijedete pokřtít dobrou čarodějnickou energií
.
jasně.................to bude .............
Není tady
Alošku - ty si čteš ráda dobré zprávy, já si čtu ráda dobré zprávy, my ........... Přeju a to "vopravdicky"
Není tady
Alosek napsal(a):
Díky, taky se úplně vidím, sice nejdřív za dva roky, ale těším, těším. A budu referovat a kolaudace bude veliká. Doufám, že přijedete pokřtít dobrou čarodějnickou energií
.
No pokřtít čarodějnickou energií to by se mohlo, ale záleží zda na ten sabat pozveš
Není tady
Alosek napsal(a):
Máme vybraný pozemek, pokud nás teda neodradí, až ho uvidíme "naživo". Projektanta, stavební dozor, i dočasné bydlení v místě taky máme. To to šlo rychleSe šéfkou si budeme koukat do oken přes kopec
.
- poněkud bych zbystřila,zdá-li se ti pozemek fakt levný a než ho koupíte tak zažádej o představební povolení a hned uvidíš,jestli někde není zakopaný pes (problém se sítěma,plomba na pozemku,přístup k němu,atd).
Není tady
Ano, nechci být protivná, ale i územní plán (kvůli budování dálnice nebo retenční nádrže), výpis z katastru, jestli na tom není věcné břemeno. A pokud je to obce, tak jestli na to nemá předkupní právo nějaká firma(kauza Nošovice, státní zájem a následné vvlastnění pozemků)- Teda já maluju čerta na zeď .
Není tady
Výpis z katastru máme, na pozemku je stará základová deska, ve výpisu je uvedena stavební parcela i zastavěná plocha. A územní plán obce je připravený i se změnami před schválením, šéfka se zná se starostou, budeme s ním ještě jednat .
Já vím, nejhorší bude stavební povolení... a jednání na úřadech.
A třeba ještě vybereme jiný pozemek .
Kdepak, už je všechno na nejlepší cestě!
Karty nelžou!
Není tady
Regino:
tím myslíš Pozemkového žolíka a Starostovo eso, že? :-)
Není tady
Nicolasi, a co teprve královna a král Stavúřadu ...
Elektrikářský kluk a Plynařská sedma...
Vodovodní a Kanalizační Esa...
Projektoví žolíci, ti jsou vůbec srandovní...
...a mohli bychom pokračovat!