29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To byla skvělá hudební vsuvka. Udělali jste mi těmi odkazy tááákovou radost....
Ajko, to zmákneš aj bez dirigenta:jojo:
Není tady
Tak já se hlásím i s Poustevníkem - alespoň tady a teď to vypadá, že můžeme jet. Už se těšíme!
Není tady
Regi, odkazy jsou fakt super
Zvlášť, když sem narazila na "BANÁNOVOU" - hned jsem si vzpomněla na banán v čokoládě
Pro tu skladbu hlasuju všema deseti
Heluško, moc děkuju za odkaz na fotky, hned jsem si doplnila fotky od Míše Kuličky.
Vanilko, už se na Vás i všechny ostatní těším
Není tady
Ještě se mi moc líbila tahle skladba i s tanečním provedením
http://www.youtube.com/watch?v=ukqrAfuuha8
Upravil(a) ajka.m (16. 9. 2008 17:53)
Není tady
Maxík napsal(a):
Regina napsal(a):
Maxík má určitě nějaké hrnce, když tak rád vaří!
Kdo to říkal? Takovou blbost ...!
Pisatel napsal(a):
Maxíku další sprosté slovo
Které? Rumbakoule? To jo, to bude asi nějaká perverznost! Ukulele? To ne, to náhodou vím! Šak o tom zpívá Nohavica - bulharské hory, nástroj strunný, luční kvítí, ... b) je správně!
Regi bonznu na Maxíka taťku tajemství. Vaří dobře, vaří rád a vaří moc
Maxíku já bych těm bohémům moc nevěřil, občas jsou schopní zaměnit cokoli za cokoli.
Není tady
Teď jsem si přečetla, že tu akci pořádáte v tanečním sále o velikosti 30m2. Tak to chápu, že je počet lidí omezen:)
Není tady
Klubko napsal(a):
Teď jsem si přečetla, že tu akci pořádáte v tanečním sále o velikosti 30m2. Tak to chápu, že je počet lidí omezen:)
No on tento koedokovaný postgraduál pokud bude více zájemců může být proveden i ve větších prostorách. UZatím Klubí vydrž.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Regi bonznu na Maxíka taťku tajemství. Vaří dobře, vaří rád ...
Ty seš takovej lhář!!!
Klubko napsal(a):
Teď jsem si přečetla, že tu akci pořádáte v tanečním sále o velikosti 30m2 ...
Nee, jenom 20 m2! Ale klíííd, prostory pořešíme!
Maxík napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Regi bonznu na Maxíka taťku tajemství. Vaří dobře, vaří rád ...
Ty seš takovej lhář!!!
No tak dobře beru zpět . Maxík nevaří nepeče, nerad to dělá, ale v Alcronu by se jako šéfkuchař uživil přímo i na place
Není tady
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Vy si to malujete....
Na bílo, na zeleno na bledě brčálově, ale hlavně pracujeme
Není tady
Jéj, to vypadá dobře... hezky si to připravujete, a ještě to bude v podstatě za bukem. Akorát chlapa bych vám nepřivezla .
Maxíku, tomu cukroví, tak tomu se u nás říká žabí huby
Alosek napsal(a):
Jéj, to vypadá dobře... hezky si to připravujete, a ještě to bude v podstatě za bukem. Akorát chlapa bych vám nepřivezla
.
Maxíku, tomu cukroví, tak tomu se u nás říká žabí huby![]()
Myslím, že bys mohla přijet udělat inspekci
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vy si to malujete....
Tož pracujte pracujte.
Já tu koukám na svůj rozvrh a je mi mdlo. Všechno je jinak a já se budu muset ukecat, abych do toho sáhla a překopala všechny termíny škol.
Takže je to v háji zeleným...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vy si to malujete....
Tož pracujte pracujte.
Já tu koukám na svůj rozvrh a je mi mdlo. Všechno je jinak a já se budu muset ukecat, abych do toho sáhla a překopala všechny termíny škol.
Takže je to v háji zeleným...
Z moci úřední, pak ale tento termím ber za závazný na 250% a ostatní školičky upravuj jak je libo. Něco si k tomu řeknem asi ve čvtrtek k večeru. Tak pracuj a v háji zeleným je krásně, jen kdyby bylo teplo
Upravil(a) Pisatel (18. 9. 2008 9:00)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Na bílo, na zeleno na bledě brčálově, ale hlavně pracujemeTož pracujte pracujte.
Takže je to v háji zeleným...Z moci úřední, pak ale tento termím ber za závazný na 250% a ostatní školičky upravuj jak je libo. Něco si k tomu řeknem asi ve čvtrtek k večeru. Tak pracuj a v háji zeleným je krásně, jen kdyby bylo teplo
Máš smůlu, tvoje moc úřední je mi ve srovnání s termíny mojí školy a s termíny Koliby celkem ukradená
Sakra práce, kam jsem jen mohla dát ten diář....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Tož pracujte pracujte.
Takže je to v háji zeleným...Z moci úřední, pak ale tento termím ber za závazný na 250% a ostatní školičky upravuj jak je libo. Něco si k tomu řeknem asi ve čvtrtek k večeru. Tak pracuj a v háji zeleným je krásně, jen kdyby bylo teplo
Máš smůlu, tvoje moc úřední je mi ve srovnání s termíny mojí školy a s termíny Koliby celkem ukradená
Sakra práce, kam jsem jen mohla dát ten diář....
Ale tento postgraduál je součástí tvé školy a netřeba k tomu brát Kolibu.
Ty jeden diář je tu u mě a hledá ředitelku nehledáš ho?
Není tady
ajka.m napsal(a):
... hned jsem si vzpomněla na banán v čokoládě
Rozumím, cérko ... školník nakoupí banány, čokoládu, šlehačku a něco spácháme ...
Alosek napsal(a):
![]()
To není o cukroví, ale o tom, že lvi mají tlamičku, nikoli mordu ... a Ty na mě s žabíma hubama ...! Grrrrrr!!!
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Z moci úřední, pak ale tento termím ber za závazný na 250% a ostatní školičky upravuj jak je libo. Něco si k tomu řeknem asi ve čvtrtek k večeru. Tak pracuj a v háji zeleným je krásně, jen kdyby bylo teploMáš smůlu, tvoje moc úřední je mi ve srovnání s termíny mojí školy a s termíny Koliby celkem ukradená
Sakra práce, kam jsem jen mohla dát ten diář....Ale tento postgraduál je součástí tvé školy a netřeba k tomu brát Kolibu.
Ty jeden diář je tu u mě a hledá ředitelku nehledáš ho?
Vypsala jsem postgraduál?
Ty brďo! Že by už byla tady? Skleroza?
No ale spíš tvoje vlastní, protože kdybys nebyl popleta, tak bys si pamatoval, že svoje pracovní věci mám pod kontrolou a zásadně nepouštím z ruky, pokud přímo nedeleguji pravomoci. A to já zase deleguji ráda, protože "rozděl a panuj" je užitečný postup
Zatím jsem ale nic takového směrem k tobě ani nikomu jinému neudělala, takže vypsané školy a dohodnuté termíny na Kolibě jsou pro mne prioritní.
Hele uklidni se a neštvi mne. Až se aklimatizuju a zvyknu si na podnebí a na to, že zase musím něco dělat, tak se uvidí.
Není tady
Maxík napsal(a):
ajka.m napsal(a):
... hned jsem si vzpomněla na banán v čokoládě
Rozumím, cérko ... školník nakoupí banány, čokoládu, šlehačku a něco spácháme ...
![]()
Alosek napsal(a):
![]()
To není o cukroví, ale o tom, že lvi mají tlamičku, nikoli mordu ... a Ty na mě s žabíma hubama ...! Grrrrrr!!!
No školník nic páchat nebude max. něco udělá.
Tak holka milá ti přinese něco sladkého pod čumáček a ty hned grrrr jdi se stydět
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Vypsala jsem postgraduál?
Ty brďo! Že by už byla tady? Skleroza?
Hele uklidni se a neštvi mne. Až se aklimatizuju a zvyknu si na podnebí a na to, že zase musím něco dělat, tak se uvidí.
No nějak podnět k postgraduálu jsi dala ty sama ...
Já a tebe štvát? To teprve příjde zatím jsem v zahřívacím kolečku.
Není tady
Mamko, všechno nejlepší k narozeninám!!!