29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
... aneb "Popelka jde do světa"
Aniž bychom si činili sebemenší nároky konkurovat Pandořině školičce, samozvaný tříčlenný organizační výbor svolává povolané na toto postgraduální setkání:
Cíl:
- pečení buchet pro Popelku a úvahy, co jí dáme do vínku
- oslava našeho bytí - Lvů, Panen, Štírů, holubů a jiné havěti, Střelce nevyjímaje!
Program:
- jak mamka s taťkou provdali Popelku (vzpomínka a lochec u videa)
- maceščina čarodějná nit
- pokračování Pohádky o Popelce (scénaristi a dramaturgové už pracují - a máte se na co těšit!)
- Maxíkova jazyková analýza sprostých slov
- otlapkávací rituál
- etc.
(změna programu vyhrazena!)
Účastníci:
- frekventanti koedukovaného semináře s Čarodějkou (účast povinná! ), samozřejmě včetně Velebéruš a inspektorek
- výjimky (z neúčasti i případné další účasti) schvaluje organizační výbor!
Termín a místo:
1. - 2. 11., Brno
Obžerstvení a jiné požitky zajištěny za naprosto symbolický poplatek, bo my se obohacovat nechceme a nebudeme!!!
Upravil(a) Maxík (15. 9. 2008 7:55)
Lúďkovia! To mi nedelejte! Koliduje mi to s ŠVP 4!!!! Cákryš, a potom jede Ajka do VB....
Jéžiš, to je dilema....dumám, dumám...
Pan, dostaneš košem, dobří holubi se vracejí!
Není tady
Ahoj holoubku!
Nee, Čarodějka vyhodnotila situaci tak, že "čtyrka" asi nebude!
Regina napsal(a):
Lúďkovia! To mi nedelejte! Koliduje mi to s ŠVP 4!!!! Cákryš, a potom jede Ajka do VB....
Jaký košem Pan?, je to první postgraduál ve školičkách, to tu ještě nebylo
Jaké dilema? Máš uklízet trus cos minule maceše a Popelce utrousila v domě . Pokud se nedostavíš budeš odstřelena
Není tady
Regina napsal(a):
Beruško, vlastně holoubku...dlouho jsme s Princem a Taťkou hledali volný termín..........dlouho předlouho, už kvůli Velebéruš. A dospěli jsme k názoru, že dvě čtyřky o sexualitě asi nebudou naplněny, takže jsme rozhodli tak, jak jsme napsali.
A samozřejmě jsme brali v úvahu odjezd Popelky...ta bude ústřední postavou setkání - Ajko, je to o tobě a na tobě..........
Není tady
Můžou tam jet i ti, co nebyli na prvním?
Není tady
Klubko napsal(a):
- výjimky (z neúčasti i případné další účasti) schvaluje organizační výbor!
Není tady
Klubko napsal(a):
Mohou, ale jsme omezeni kapacitou. Resp. plochou 20 m2! Takže - nebude-li kapacita naplněna účastníky 1. koedukované PŠVP, samozvaný organizační výbor projedná (a schválí!?) případnou účast další zájemců a zájemkyň.
juuuuu to je krásný...ale já nemohu od října nastupuju na rekvalifikační kurz...a je to pět víkendů.. + zkouška....
ale budu na vás myslet kotátka, holoubci´a Veleberuš
Není tady
adra napsal(a):
juuuuu to je krásný...ale já nemohu
od října nastupuju na rekvalifikační kurz...a je to pět víkendů.. + zkouška....
ale budu na vás myslet kotátka, holoubci´a Veleberuš![]()
No jo to je smutné zelená Bóža je nezbytná inspektorko To mě osobně mrzí
ale kurz je přednější plně chápu. Tak i my budem myslet na tebe
Není tady
Protože jsem evidenci studentů předal Pisateli, příspěvek mažu ...
Upravil(a) Maxík (15. 9. 2008 13:00)
A mohla bych taky?
Taťko, zapoměl jsi na Velebéruš! Bez ní by to nebylo ono...bez ní bychom se mnozí dnes neznali.
Jo a co Vanilka a Poustevník?
Upravil(a) x.caro (15. 9. 2008 12:33)
Není tady
x.caro napsal(a):
Taťko, zapoměl jsi na Velebéruš! ... Jo a co Vanilka a Poustevník?
Určitě nezapomněl, budou doplněni do příslušné kolonky až se ozvou ...
Jo Pisatel (vykastrovanej) Princ skončil v úřadu školníka , jak se má starat o Popelku?
Taťko, taťko, tys tomu nandal na hřbet
, zas obýháš Teska a jiné markety, kde maj jaké slevy, když tě maceška se zelenajícími dcerkami pověřila kupováním erotizujících pomůcek
Upravil(a) Pisatel (15. 9. 2008 12:39)
Není tady
Přehled studentů:
Určitě se zúčastní: Čarodějka, Pisatel, Maxík, Regina, Ajka.m, Vanilka 69, Poustevník ... (7)
Zatím nerozhodnutí: Bazalka ...
Maj´ to povinně a nemohou: Adra, ...
Další zájemci/zájemkyně: Klubko, hrosanek ... (2)*
Úlohu školníka, majícího na starosti administrativu (přihlášky, evidenci atd.) přijal princ Pisatel! Dotazy a další informace přes SZ, jakmile je organizační výbor uvolní do oběhu
* Protože jde o "postgraduál", je třeba počítat s přijímacími (rozdílovými) zkouškami!
Upravil(a) Pisatel (16. 9. 2008 5:59)
Není tady
Já předem předesílám, že se jistojistě liším od Pisatele i Maxíka a nemusíme na to dělat rozdílové zkoušky.
To je velký omyl: rozdílové zkoušky budou! Jejich obsahem bude zejména ověření znalosti pohádky O Popelce, dále "sprostých" slov a jejich významu, zvládnutí vybraných dovedností ...
hrosanek napsal(a):
Já předem předesílám, že se jistojistě liším od Pisatele i Maxíka a nemusíme na to dělat rozdílové zkoušky.
Tak Hrošánku jistojistně se, když ne jinak, tak fyziologicky se lišíš od Pisatele a Maxíka, to jsi kápla správnou. Jistě lišíš se i počtem školiček, jenže tohle je postgraduál po prvním semestru, což je velká nástavba, jaká tu ještě nebyla A rozdílovka zde je povinná, hlavně ve znalosti o Popelce a další, jak poznamenal prosfesor taťka Maxík
zejména pak slov blízkých, jako "tango" a "tanga"
a další dovednosti, zejména pak např. umět zezelenat během vteřiny
Upravil(a) Pisatel (15. 9. 2008 13:53)
Není tady
Už abych začla doplňovat vinotéku, abych vytřela zrak rozmazlenejm moravskem zobákům...Maxíku, piješ bílé nebo červené? Lobkowicz začal dělat vynikající muškát.
Za Klubíčko a Hrošánka se přimlouvám, ale chtělo by to ještě nějaký chlapy!!!!!
Upravil(a) Regina (15. 9. 2008 13:59)
Není tady
Regina napsal(a):
Už abych začla doplňovat vinotéku, abych vytřela zrak rozmazlenejm moravskem zobákům...Maxíku, piješ bílé nebo červené? Lobkowicz začal dělat vynikající muškát.
Za Klubíčko a Hrošánka se přimlouvám, ale chtělo by to ještě nějaký chlapy!!!!!
Ty pilně cvič lety holoubka, než zakládání vinotéky. Na tak rozmazlené zobáky (moravské) nemáš
Přimlouvat se můžeš, samozvanci rozhodnou, tak hledej v rámci výcvikových letů
Není tady
Tssss, já mám NĚJAKEJ zobák, ten jentak někdo nemá!
Není tady
Regina napsal(a):
a) Tomu já říkám "vození dříví do lesa"!
b) Další omyl: v mém případě rozhodně nejde o zobák, alébrž o tlamu, popřípadě (něžněji) čumáček!
c) Zrovna muškát moc nemusím; na můj vkus je moc voňavej! Ale jiným třeba může chutnat, takže si dělej, co chceš!
Maxík napsal(a):
Regina napsal(a):
a) Tomu já říkám "vození dříví do lesa"!
b) Další omyl: v mém případě rozhodně nejde o zobák, alébrž o tlamu, popřípadě (něžněji) čumáček!
c) Zrovna muškát moc nemusím; na můj vkus je moc voňavej! Ale jiným třeba může chutnat, takže si dělej, co chceš!
Ty taťko nebavili jsme se o tom, že muškát nemusíme
A navíc holoubek má zobáček, tak se vyjadřuje po svém
V tvém případě bych mluvil o mordě nikoli o čumáčku
Není tady