Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#151 17. 9. 2008 9:48

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nemanželské dítě

lejontina napsal(a):

Podle mě je dítě dítě a potřebuje pro vývin kvalitní stravu, tak jako mu nedám po obědě lahváče (i když já sama si ho dám), tak mu nebudu dávat hranolky...ale hlavně já se stravuju zdravě, takže...ale nechat dítě vyrůstat na párcích a hranolkách, je fakt děs...dětské tělo přece není popelnice, nemůžeš do dítě vrazit cokoliv, protože ono to chce...

I ty jedna sama se stravuješ zdravě a co to dítě? tongue :lol:Ty skutečně mi prozraď zdravou a kvalitní stravu. By Terci nemusím, tak skutečně ve svém příspěvku o kvalitě a zdravosti prodávaných potravin má pravdu. vyhlášky o "stánkovém prodeji potravinových přebytků" nahrává jen velkým obchodním řetězcům, kde jsou okurky rovné podle pravítka a stejně váží, papriky stejně tlusté, rajčata podle stejné velikosti sice červené, ale bez chuti a zápachu,  a nám známý špenát nemá tolik železa kolik se o něm kdysi psalo.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#152 17. 9. 2008 10:02

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

Největší vrchol je, když dostane do ruky suchý rohlík (protože je mamince zdechlo mu ho máznout alespoň máslem), maminka si ho posadí na klín a zapálí si u toho cigaretu. Ještě teď se mi ježí chlupy a bolí jazyk jak jsem ho měla rozkousaný, abych nic neřekla.

k suchýmu rohlíků lol jsem si vzpoměla - mý dítě (skoro 16ti letý) od malička miluje suchý rohlíky... Jsem třeba udělala pomazánku a dítěti dala suchej rohlík lol bo pomazánka byla "hnusná" lol
no ale na druhou stranu jsme v krámu na cestu domu kupovali místo sušenek rohlík wink a zase suchej lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#153 17. 9. 2008 10:15

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Jáji, já taky ráda suché rohlíky....jako dítě jsem měla ještě raději ty tvrdé wink   Ale ono to byla u mojí sestry opravdu lenost.

Není tady

#154 17. 9. 2008 10:16

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

jů tvrdý? mě tuhle snědla dcerunka rohlíky na strouhanku lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#155 17. 9. 2008 10:21

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Svas, já si nemyslím, že by to u Včeličky bylo kvůli vídání slečny. To by totiž vyřešila jednoduše tím, že by si malou brali k sobě.

Tam je asi problém, že se ještě nevyrovnala s tím, že vůbec nějaké dítě je. Ale Včelička si neuvědomuje, že když bude sedět na zadečku a nic s tím nedělat, že se to samo nezmění. Musí ona chtít a něco udělat proto, aby se s danou situací vyrovnala.

Ale zatím to řešit tak, že si "nebudu přát" není fér vůči malé, fér vůči tvému muži, a spoustě dalších lidí.

Není tady

#156 17. 9. 2008 10:24

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Kuřátko napsal(a):

Svas, já si nemyslím, že by to u Včeličky bylo kvůli vídání slečny. To by totiž vyřešila jednoduše tím, že by si malou brali k sobě.

Tam je asi problém, že se ještě nevyrovnala s tím, že vůbec nějaké dítě je. Ale Včelička si neuvědomuje, že když bude sedět na zadečku a nic s tím nedělat, že se to samo nezmění. Musí ona chtít a něco udělat proto, aby se s danou situací vyrovnala.

Ale zatím to řešit tak, že si "nebudu přát" není fér vůči malé, fér vůči tvému muži, a spoustě dalších lidí.

To si myslím jen já sama, že ten chlap je na nic když to "nepřeju si" připustí, přistoupí na něj ?Včeličky reakce je tak nějak přirozená, obranná, i když rok je strašně dlouhá doba pro to dítě, čili by na tom pracovat měla.Ale reakce toho bábovky, alibisty ?Včeličko to není důkaz lásky vůči Tobě, ale důkaz že je to slaboch...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#157 17. 9. 2008 10:25

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

JJ, přesně tyhle jsem měla nejradši. A máma to nemohla pochopit big_smile

Není tady

#158 17. 9. 2008 10:29

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Třeba není slaboch a s dcerou se vídá. Ale to jsou jen naše dohady. A Včelička by si měla uvědomit, že pokud je to opravdu tak, že M za dcerou nechodí, jednoho krásného dne se to může změnit, M řekne Včeličce pořádně od plic své a za dcerou i přes "zákaz, výčitky" pojede.

Není tady

#159 17. 9. 2008 10:35

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Tak já jen usoudila z toho co Včelička napsala...nechce se mi to podrobně hledat, ale něco jako že s dcerou se nestýká, protože si to ona nepřeje ....čili jestli chodí za dcerou tajně ? No spíš bych ho šacovala , že ne ... ale ráda se spletu...ale pokud chodí opravdu tajně ...tož to je alibista jak vyšitej ...

Upravil(a) Amriana (17. 9. 2008 10:35)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#160 17. 9. 2008 10:45

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Heřmanko, na jednu stranu mᚠpravdu, taky jsem dětem nedala všechno, co chtěly, ale někdy je lepší (jako se vším) mu ten Mekáč dopřát aspoň jednou. Jo, není "ostatní", ale to, co my považujeme za prkotinu, jsou pro děti docela důležité věci. Už třeba jen proto, že nemusí od kamarádů poslouchat "Jé, tys ještě nebyl v Mekáči? Vy jsto socky?"

aha...já se nevyjádřila úplně přesně...nᚠmladej neškemrá, že by tam chtěl...a to přitom kolem něho chodí každý den do školy smile...a až si řekne, že tam chce ,tak to nebude problém...jen mu vysvětlím, že tam půjdem k nějaké příležitosti...narozeniny, svátek, předvánoční pohoda...vysvědčení...prostě, že není špatné nebo dobré tam jít, ale když, tak že to má být zážitek...jinak jemu jde jen o hranolky a vůbec ne o Mekáče...a hranolky nebo cokoliv jiného chce mu dopřávám v normální restaraci jak je mu libo smile...proto možná ani nebrečí po Mekáči...a socka?to nejsou kamarádi,  to je jen závist...že dokážeš být jiný a svůj nežli ostatní...i to už pochopil smile

my už řešili dokonce i jeho budoucí ženu a jaké vlastnosti by měla mít a proč se ženit či neženit big_smile ...když ho vezmu do práce, tak jsou z něj všichni na větvi big_smile kolegyni klidně vynadá, že co se týká tiskáren, tak je úplně mimo mísu big_smile a proč to dělá tak složitě, když to jde tak jednoduše ...

v mém příspěvku nešlo o to, co mají nebo nemají děti jíst, ale o to, jak jim vysvětlit, proč to nebude po jejich a nebo jak se dohodnout,aby obě strany byly spokojené...jinak mi je celkem šumák co jedí nebo nejedí ostatní děti...pro mě je důležité, co jí to moje smile

Není tady

#161 17. 9. 2008 10:47

Vanda
Host

...si teda myslím, že by bylo lepší, aby chodil za dcerkou aspoň tajně, než vůbec ne (promiň, prosím, Včeličko), ale obojí je špatně. Jen to první míň, mi přijde. Včeličko, zkus existenci toho dítěte přijmout...neumím si představit tvoje pocity a neumí to asi nikdo, kdo to neprožil, ale zvenku se to tak jeví. Přeju ti hodně síly, a uvažovalas o té pomoci psychologa?

#162 17. 9. 2008 10:54

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

já už teda maličko ztratila přehled, co se řeší va, jsem měla za to, že Včelička tak nějak najednou nevěděla nebo neví, zda s ním,...tedy s manželem...má zůstat, když se objevilo dítě, kterému ted je nevím kolik...a to jestli se táta vídá nebo nevídá s dítětem asi nehraje roli, ne ? nebo jsem absolutně mimon...

Není tady

#163 17. 9. 2008 11:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanko OK - tak nějak jsme to myslela taky. Jen si najít stejnou vlnu http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Třeba není slaboch a s dcerou se vídá. Ale to jsou jen naše dohady.
Nejsou - Včelička hned na začátku psala, že za malou jezdil a teprve, když se doma "přiznal", tak to Včelička utla, protože si to nepřeje.
Včeličky reakce je tak nějak přirozená, obranná, i když rok je strašně dlouhá doba
No, ona už něco mohla začít tušit před těmi 4 roky, kdy měl proběhnout soud, na který se slečna (údajně?) kdovíproč nedostavila. To, že manžel tvrdil něco o kondomu přece nemusí být úplná pravda - měl (měli) se začít zajímat už tehdy, když  pro nic jiného, tak pro svůj klid.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#164 17. 9. 2008 11:18

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Heřmanko, já si myslím, že to zda se vídá nebo nevídá s dcerou hraje velkou roli. Pokud se totiž Včelička rozhodne zůstat se svým mužem a dál bude trvat na tom, aby se s dcerou nestýkal, jejich vztah jednou stejně ztroskotá :-(

Jen Včeličko, teď mě napadlo .... nenaznačil či neřekl ti tvůj muž, že se chce s dcerou vídat a proto ty teď řešíš jestli s ním být či se rozvést?  Jestli jsem offtopic  tak se omlouvám.

Není tady

#165 17. 9. 2008 14:07

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

aha, tak mě uniklo, že mu to zakazuje Včelička...

jinak když na to kouknu z pohledu někoho, kterému je něco zakázáno partnerem s kterým mám být na stejné lodi a mít stejná práva atd...je mi rozumět, co chci říct?...tak bych si řekla, že majetnický vztah mi nevyhovuje a at jsem v minulosti udělala cokoli, že to mého partnera neopravnuje k vlastnickému chování...už tehdy se mohl partner rozhodnout jestli chce nebo nechce zůstat a to, že se ted dozvím nové skutečnosti a sama nevím jak s nima naložit ( předpokládám, že i manžel je tak trochu mimo z toho, že má dítě), přeci není důvod k tomu trestat mě a nakonec se trestá i sám partner, který něco přikazuje...chápej...to, že z vašeho účtu odejdou měsíčně nějaké peníze je věc jistá...s tím nic nenadělᚠs ostatním se bud musíš smířit a nebo si říct, že na to nemáš...podle mě je opravdu nejdůležitější si popravdě sama sobě říct jestli se svým mužem chceš a nebo nechceš žít, jestli ty roky v nevědomosti stály za společný život nebo ne...a podle toho se zachovat...ne ho utlačovat ani sebe...ale postavit se sama sobě...

když jsem se o nevěře dozvěděla dva roky po té co se stala, stejně jsem to málem nerozchodila...po 3 dnech neustálé otázky v hlavě...proč...mi to zase začalo myslet normálně, tak nějak nezúčastněně a řekla jsem si...mám se rozejít ? když ty dva roky neměly chybu? mám být takový pokrytec ? a hodit kamenem s tím, že já bych NIKDY? ...zjistila jsem, že je to kravina...rozejít se kvůli informaci... kravina tedy v mém případě, ale jak je to ve tvém víš jen a jen ty...

no prostě bych ráda, kdyby ses zamyslela a zapomněla na příkazy...ty neplatí ani na děti, natož na dospělé...zakázané ovoce nejvíc chutná...nezapomínej na to... takže podle mě je hlavní otázka, zda s ním chceš nebo nechceš sdílet společný život a vše ostatní jsou jen drobné detaily...

Není tady

#166 17. 9. 2008 14:50

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Nharte, já myslím, že se tady v podstatě všichni shodujeme, že akorát nejsou dobré extrémy. Ovšem nikdy mi nepřipadlo, že bych měla malému děcku upřít jednou za čas hranolky a i ty párky samozřejmě jedla. Jistě že ne denně smile. Nᚠjídelníček skutečně tvořím podle přání dcery. Kvůli ní jsem si zvykla i na špenát, který jsem jako děcko absolutně nemohla big_smile. Dnes si přála rizoto - pro mě je to samozřejmě jednodušší, aspoň nemusím JÁ přemýšlet, co vařit. big_smile

Nharte: "Jinak jsi perfektní, že jsi dceří vařila, o co si řekla, a že mᚠcelý život podváhu. O tobě bych si vůbec nedovolila pochybovat. big_smile"

big_smilebig_smile, tak tady vidím výraznou I, tedy ironii big_smile - mně každý řekne: ty cvičíš a držíš dietu, že? A já se stydím, protože mám jenom dobré geny, nic víc. Všichni moji předci byli hubení. Takže jsem při svých nočních grilovačkách a opíkání bramboráků hubená nezaslouženě big_smile - perfektní tedy rozhodně nejsem wink, nechce se mi cvičit big_smile.

Kde na tomto vlákně vlastně vznikla debata o jídle? Nečetla jsem všechno...
Jo, někdo tu zmiňoval, že babička dává vnoučeti něco, s čím matka nesouhlasí, že? Já jsem to většinou řešila tak, že jsem společně s dítkem dovezla k babičce i to jídlo, které mělo dítko sníst, a nebo jsme se pochopitelně domluvily. U tchýně nikdy dcera na hlídání nebyla a moje mamča moje opodstatněná přání respektovala. Když jsem se dívala. big_smile big_smile big_smile

Není tady

#167 17. 9. 2008 15:49

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Terci, to bude právě tím že tvá dcera u tchýně nikdy nebyla na hlídání, což asi značí, že jsi situaci s nevhodným jídlem nemusela řešit.

Jinak poznámka od Nharte asi ironická nebyla. Víš, většina lidí tady z tebe musí mít pocit, že u vás doma všechno klape a stále se vznášíte na růžovém obláčku. Budiž ti to přáno, ale proč já ti to fakt nežeru big_smile

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#168 17. 9. 2008 16:50

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Klubko napsal(a):

Terci, Víš, většina lidí tady z tebe musí mít pocit, že u vás doma všechno klape a stále se vznášíte na růžovém obláčku. Budiž ti to přáno, ale proč já ti to fakt nežeru big_smile

...nebude to tím, že si to ještě nezažila? Nebo tím, že sama se svou povahou bys tohoto nikdy nedocílila? roll To bylo jen zamyšlení k zamyšlení vissla

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#169 17. 9. 2008 17:48

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Klubí,
nějak Tě nechápu. Kvákala jsem tady sice o potravinách... ale žrát mi tady nic nemusíš big_smile
Proč komentuješ, jestli mi všecko klape nebo neklape? Nerozumím Tvým poznámkám. Když jako uvařím děcku jídlo podle jeho přání, tak to bereš, že to doma klape? Proč? Tobě Tvoje mamka nevařila, co jsi chtěla? Mně ta moje jo. Jenom pokračuji v tradici.
Že jsem hubená, za to fakt nemůžu. big_smile
A poznámce Nharte jsem se přece smála. smile

Nějak mi nedochází, proč Tě tak irituje představa, že u někoho to klape - ale asi to bude možná podle opravdu bystré vsuvky Zklamané - že prostě žiješ jinak. Otázka je, ale to opravdu nemyslím zle: jestli Ty sama si v sobě nezpracovávᚠnějaký mindrák, třeba z dětství - třeba pro Tebe nedělali rodiče to, co já dělám pro svoje děcko a nějak Tě to vytáčí, nevím. Fakt nevím... neutral Tuto poznámku o klapání na mě mᚠuž poněkolkáté - není to třeba tím, že bys chtěla žít podobně dobře a nejde Ti to? Klubí, ale za to já přece nemůžu. Každý tady napíše něco ze svého života a já taky. Tady jsem psala o jídle a zvyklostech. Nebo by sem podle Tvých představ měli přispívat jenom nějací totálně nešastní lidé? To bys četla raději?
Fakt Ti nerozumím.

Jestli Tě to potěší big_smile, hodněkrát se mi vařit nechce, nemám vždycky komínky ve skříni, strašně nerada vstávám, momentálně mám fakt špinavé auto, dokonce jsem dnes ani neustlala (marodím).
A že se můj manžel vrací z práce rád domů, že mě pohladí, řekne "holky, tak jsem se na vás těšil", přestože jsem večeři neuvařila smile, že mi několikrát denně volá z firmy, že si můžu koupit co chci a manžel to nikdy nekomentuje, že mi vždycky pochválil moji módu, že mám několik vystudovaných škol, velmi dobré zaměstnání, úspěšné děcko, že s kolektivem chlapů i ženských chodíme na bowlingy a diskotéky a rozumíme si... To Ti nějak vadí???? va Žiju, jak nejlíp můžu. smile Žij taky tak a budeš sem psát to samé smile wink.

Několikrát jsem v různých vláknech zmiňovala, že jsem si taky v životě užila různých peripetií - zrovna Tobě jsem kdysi na Tvoji kousavou poznámku vůči mně psala, jak např. můj muž investoval do firmy miliony a já jsem z toho nadšená nebyla..., že nevaří a ty jeho ponožky se taky v bytě někde najdou big_smile, zvládli jsme jednu rodinnou tragédii, zdraví nás taky v jednu dobu potrápilo - ale opravdu si žiju spokojeně a pokud Ti to vadí, asi to nebude můj problém, ale Tvůj. Ten zakopaný pes je někde na Tvém území. Nic ve zlém.

Tohle vlákno je snad o něčem jiném, než o štiplavých poznámkách na kvalitu života jednotlivých babineáků. Ostatním se omlouvám, že jsem vlákno natáhla.

Není tady

#170 17. 9. 2008 21:46

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

tercilo, jako by si nevěděla, že úspěch je v čechách spravedlivě potrestán wink užívej si radost ve spokojené rodině a nenech si to kazit, ty "zrcadla" tady jaksi nemᚠzapotřebí

dum spiro spero

Není tady

#171 18. 9. 2008 8:33

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ne Tercilo. Není to pravda. Nezpracuji si nějaký mindrák vůbec. Já ti to přeji, pokud to tak skutečně je. Já se mám dobře. Hodně dobře. Jsem sama se sebou spokojena a jsem pyšná na to co jsem ve svých 29 letech dokázala. Může to znít nafoukaně,ale je to tak.
Nejsem vůbec závistivý člověk. To bys mě neznala.
Jen ty si taky nevědomuješ, že někdy tvé příspěvky na ty "nestastné" zní tak,jako že já a naše rodina co si žijeme na obláčku a vy lůzři, co si to doma neumíte zařídit, se pak nedivte, že se nemáte jako my. Tak to prostě já cítím.
Hele, jsi prostě učitelka, která to ví nejlípsmile Nic proti tobě, jen jsem psala svůj názor. A jsem fakt přesvědčená, že nejsem sama,kdo má takový pocit:)
To můj otevřený názor:)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#172 18. 9. 2008 9:17

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Terci,
já nechápu proč to pořád píšeš, že se mᚠdobře. Jsem si jistá, že tady se má spousta lidí dobře a tuhle potřebu nemají. Tvůj styl působí vychloubačně, neomaleně. Pochválit sám sebe je prima a potřeba, ale vidět při tom i svoje slabiny je nutné. I ty je máš, minimálně tedy v komunikaci zde smile.  Je tu určitě i spousta skvělých maminek (třeba Selima, o které ty tvrdíš, že mámou není, když nemá vlastní dítě) a nemá potřebu to prezentovat tímhle stylem. Ty třeba odsuzuješ nevěrné chlapy, tvrdíš, že takového bys okamžitě kopla někam, nutíš ostatním, že takhle nikdy nemohou být tak spokojené jako ty. Ale ony spokojené být mohou, ne po "tercilovsku", ale po "svojom". Kromě toho, už to musím napsat, mi v tomhle připadᚠpokrytecká. Ty sama jsi naznačila, že jsi měla aférky a nevěrná byla. Chceš tím říct, že tvůj muž je taky taková trubka a chudinka?  Že nemůže být štastný? Mám pocit, že někteří lidé  si tu myslí, že tvůj vztah k muži je hlavně na úrovni- nᚠtaka, pan spolukasička, pan "podívejte se jak jsme prima pár", pan "ten mi zobe z ruky". Já si to třeba nemyslím, protože jsme si psaly i v SZ, máte zřejmě krásný vztah, ale z toho by ty "zlé" reakce nevznikly. Tady sice občas každý ujede, ale je tu taková atmoška, že "přání zlého" se tu nepěstuje.

Mně třeba můj muž zatím ani náznakem nějakou nevěru do cesty nepostavil, vždycky jsem se s ním měla jako princezna. Ale považuju to za velký dar, za štěstí. To není jen moje zásluha, ale hlavně jeho a osudu. A popravdě, pokud mᚠstejnou zkušenost, tak tvému postoji k jeho potenciální nevěře zase já vůbec nerozumím. Kdybych byla jako ty, tak ti řeknu- ty ho nemiluješ a basta, protože kdyby jo, tak takhle mluvit nikdy nemůžeš. Je to trochu pochopitelné, co se tu snažím vysvětlit?

Upravil(a) Nharte (18. 9. 2008 9:22)

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#173 18. 9. 2008 9:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Všelko, tohle je teda hodně smutné čtení.
Tvůj manžel, přistoupím-li na zdejší ekvilibristuku, "podvedl" dvě ženy - tebe i svoji milenku. Oběma vám lhal.
To, že ona si ho chtěla připoutat dítětem, to jsou jen domněnky. Tu řenu neznáš, tak o jejich pohnutkách nespekuluj, nebo tě to sežere.

Dítě se nicméne narodilo, to je skutečnost.
To, že on se k němu hlásí, mu slouží ke cti.
To, že ty si bráníš svůj "píseček", jak si ho bráníš, to je dost krátkozraké a velmi sobecké.
Pereš se sama se sebou a čas vám všem uniká, nejvíc oběma dcerám tvého manžela.
Máte máslo na hlavě všichni tři - tvůj muž, jeho bývalá milenka i ty.
Život ti plyne v trápení a sebeužírání.
Není to škoda?
No....a tvůj muž s tím nic neudělá. To musíš ty, protože to ty se užírᚠa ani po roce nedokážeš příjmout to, co se stalo.
Takže na co čekáš?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#174 18. 9. 2008 9:49

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

Nharte napsal(a):

Mně třeba můj muž zatím ani náznakem nějakou nevěru do cesty nepostavil, vždycky jsem se s ním měla jako princezna. Ale považuju to za velký dar, za štěstí. To není jen moje zásluha, ale hlavně jeho a osudu. A popravdě, pokud mᚠstejnou zkušenost, tak tvému postoji k jeho potenciální nevěře zase já vůbec nerozumím. Kdybych byla jako ty, tak ti řeknu- ty ho nemiluješ a basta, protože kdyby jo, tak takhle mluvit nikdy nemůžeš. Je to trochu pochopitelné, co se tu snažím vysvětlit?

Trefné postřehy v Tvém příspěvku, cítím to podobně par

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#175 18. 9. 2008 10:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Terci, taky mi to nedá, abych se bez fakt postranních úmyslů http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png nezeptala - proč mᚠneustálou potřebu zdůrazňovat, jak je to všechno fajn? Doma, v práci, s manželem, s dcerou, kamarádkama... Nemůžu si pomoct, ale trčí to z téměř každého tvého příspěvku a jak koukám, necítím to sama. Že by na tom přece jen něco bylo?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí