4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Jakou smetanu mám použít do šťávy na roštěnky? Myslím tím, jestli 12%-ní nebo smetanu na šlehání 33 %?
Na co vlastně používáte tu tučnou smetanu????
Není tady
Já osobně používám většinou kysanou smetanu. Šťávy a omáčky mají lepší chuť.
Není tady
Hm, a mě to s tou kysanou smetanou nechutná - přijde mi to kyselé. Chci dávat sladkou, ale nevím, zda pod maso stačí ta 12%-ní.
Není tady
osobně jsem též pro kysanou, ale když už sladkou tak tu méně tučnou ...
Není tady
Urcite tu sladkou vice%.Ta mim %jak mam zkusenost me udelala krupicky.
Není tady
úplně nejlepší je šlehačka 30%,do omáček,kyselice a všeho...pokud vaříte doma,že?Jinak to můžete ošulit čímkoli!!!!
Není tady
Používám jedině 12% smetanu.
Není tady
Manzel mel vysoky cholesterol, tak jsem zacala misto smetany pouzivat na vareni ramu cremefine a muzu doporucit. Chut je stejna a jde o zdravejsi variantu.
Není tady
kysanou smetanu používám do segedinu,,
do ostatních omáček,polévek 12% smetanu a nebo tatru v plechovce (zahuštěné neslazené mléko)...
Není tady