Oznámení

22. června : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

22.června : Různé životní příběhy, trápení i radosti a starosti žen si s námi můžete pročítat v našem magazínu.

22.června : Uvařme si spolu dietní květákové kari.

#1 12. 9. 2008 21:52

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava
Registrovaný: 16. 4. 2008
Příspěvky: 1011

Jakou smetanu?

Jakou smetanu mám použít do šťávy na roštěnky? Myslím tím, jestli 12%-ní nebo smetanu na šlehání 33 %?
Na co vlastně používáte tu tučnou smetanu????


Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

 

#2 12. 9. 2008 23:25

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 29. 4. 2006
Příspěvky: 2937

Re: Jakou smetanu?

Já osobně používám většinou kysanou smetanu. Šťávy a omáčky mají lepší chuť.


Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

 

#3 12. 9. 2008 23:49

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava
Registrovaný: 16. 4. 2008
Příspěvky: 1011

Re: Jakou smetanu?

Hm, a mě to s tou kysanou smetanou nechutná - přijde mi to kyselé. Chci dávat sladkou, ale nevím, zda pod maso stačí ta 12%-ní.


Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

 

#4 13. 9. 2008 6:34

ivca
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 3. 2006
Příspěvky: 1059

Re: Jakou smetanu?

osobně jsem též pro kysanou, ale když už sladkou tak tu méně tučnou ...

Není tady

 

#5 13. 9. 2008 8:08

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 11903

Re: Jakou smetanu?

Urcite tu sladkou vice%.Ta mim %jak mam zkusenost me udelala krupicky.


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#6 13. 9. 2008 8:59

evicak
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 8. 2008
Příspěvky: 217

Re: Jakou smetanu?

úplně nejlepší je šlehačka 30%,do omáček,kyselice a všeho...pokud vaříte doma,že?Jinak to můžete ošulit čímkoli!!!!big_smile big_smile big_smile


,,Kdo pivečko pije,ten si dobře žije."

Není tady

 

#7 15. 9. 2008 17:07

Ladie
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 1. 2007
Příspěvky: 2242

Re: Jakou smetanu?

Používám jedině 12% smetanu.

Není tady

 

#8 17. 9. 2008 13:52

dasad
♥♥♥----
Registrovaný: 15. 7. 2006
Příspěvky: 126

Re: Jakou smetanu?

Manzel mel vysoky cholesterol, tak jsem zacala misto smetany pouzivat na vareni ramu cremefine a muzu doporucit. Chut je stejna a jde o zdravejsi variantu.

Není tady

 

#9 25. 9. 2008 21:33

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 7. 1. 2007
Příspěvky: 13354

Re: Jakou smetanu?

kysanou smetanu používám do segedinu,,
do ostatních omáček,polévek 12% smetanu a nebo tatru v plechovce (zahuštěné neslazené mléko)...


http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

 
NÁŠ TIP:
    • Sháníte kvalitní kancelářské židle? Vyberte si ze širokého sortimentu v internetovém obchodě Hawaj.cz

    • Značkové parfémy a kosmetika, 3 prodejny v ČR, skladem přes 500 000 kusů parfémů a kosmetiky. Expresní doručení do 24 hod. EUROPARFEMY.cz

    • Bottega Veneta Knot Eau Absolue je famózní vůně pro výjimečnou ženu! Díky intenzivní směsici nejkvalitnějších surovin vznikla tato uhrančivá a dech beroucí dámská vůně.Ve smaragdovém srdci najdete inovativní orientální dámskou vůni

    • Vyhraj skvělé ceny v internetových soutěžích! Desítky atraktivních výher najdeš v nejrozsáhlejším katalogu České-soutěže.cz

    • Moringa s vysokým množstvím vlákniny zrychlí váš metabolismus. Pořiďte si dokonalý šperk pro vaše zdraví – Moringu olejodárnou v kapslích. Objednávejte přes www.HERBandME.cz

    • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

    • Windomatic je elektrický vysavač na okna vybavený gumovou lištou. Stačí okno umýt čisticím prostředkem a potom ho vysušit přístrojem od Viledy. Windomatic je vybaven tlačítkem MAX, díky kterému snadno získáte ještě větší sací výkon.

    Zápatí

    Powered by PunBB 1.2.24c
    © Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
    Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
    Ochrana osobních údajů