|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky,potrebovala bych poradit,moje kamaradka se bude vdavat,ale je silna a tak ma strach,ze na sebe nesezene hezke svatebni saty a porad place.Chtela bych ji pomoci a tak se ptam tady,zda existuje nekde nejaky obchod se svatebnimi saty pro silne za nejakou normalni cenu,ci se daji nekde (kde) pujcit.dekuji:-)
Není tady
Tak to je opravdu problém. Nedělám si srandu. Bohužel
Sama nosím konfekční velikost 42,44 a sehnat šaty byl nadlidský výkon. Když jsem vešla do svatebních salonů, tak si mě změřili pohledem a dodali..."na Vás tu toho moc nemáme". Je to hnus, chtělo se mi fakt brečet. Jedna majitelka svatebního salonu mi to vysvětlila tak, že šaty ve velikosti 38 jsou božské, zatímco ty samé ve velikosti 42 nejsou zdaleka tak pěkné...
Takže jsem měla depku jak mraky. Naštěstí jsem nakonec v jednom sehnala šaty podle svých představ, ale tahle zkušenost mi na sebevědomí opravdu nepřidala 
Takže držím palcáty, aby jste něco sehnaly 
Není tady
Allisskka napsal(a):
Ahojky,potrebovala bych poradit,moje kamaradka se bude vdavat,ale je silna a tak ma strach,ze na sebe nesezene hezke svatebni saty a porad place.Chtela bych ji pomoci a tak se ptam tady,zda existuje nekde nejaky obchod se svatebnimi saty pro silne za nejakou normalni cenu,ci se daji nekde (kde) pujcit.dekuji:-)
Myslím že jsem nedávno někde na internetu narazila na takový obchod - ale zaboha si nevzpomenu adresu - já si takovýhle stránky prohlížím zatím jen tak pro srandu 
Tak zkuste chvíli googlit, a snad se vám taky poštěstí 
Tohle mi to vyplivlo jako druhý ;-) www(tečka)felicie(tečka)own(tečka)cz - a upřímně? Ty ceny mi přijdou neuvěřitelný 
Upravil(a) Selene (13. 9. 2008 10:35)
Není tady
Zuzina napsal(a):
![]()
Sama nosím konfekční velikost 42,44 a sehnat šaty byl nadlidský výkon. Když jsem vešla do svatebních salonů, tak si mě změřili pohledem a dodali..."na Vás tu toho moc nemáme". Je to hnus, chtělo se mi fakt brečet. Jedna majitelka svatebního salonu mi to vysvětlila tak, že šaty ve velikosti 38 jsou božské, zatímco ty samé ve velikosti 42 nejsou zdaleka tak pěkné...
Takže jsem měla depku jak mraky. Naštěstí jsem nakonec v jednom sehnala šaty podle svých představ, ale tahle zkušenost mi na sebevědomí opravdu nepřidala
Takže držím palcáty, aby jste něco sehnaly
Velikost 42 je velká ????? Jakože sloní ???
To si děláš legraci ne ? Já mám 40 na těsno, 42 pohodlně ... díkybohu, že se nemusím vdávat. 
Upravil(a) Amriana (14. 9. 2008 18:55)
Není tady
Ona ma velikost okolo 54:-(.takze pochybuje,ze neco hezkyho najde.
Není tady
Amriana napsal(a):
Zuzina napsal(a):
![]()
Takže držím palcáty, aby jste něco sehnalyVelikost 42 je velká ????? Jakože sloní ???
To si děláš legraci ne ? Já mám 40 na těsno, 42 pohodlně ... díkybohu, že se nemusím vdávat.
Bohužel nekecám 
Není tady
Allisskko, upřímně - s vel. 54 bude v nadýchané bílé krajce vypadat jako šlehačková koule, bohužel :-(
Co kdyby popřemýšlela spíš po kostýmku nebo šatech s kabátkem? Jinak když si zadáš "svatební šaty", vypadne tolik adres, že si určitě vybere.
Není tady
Myslím že lepší bude, aby si nechala šaty ušít - na míru. Dobrá švadlena určitě poradí i střih pro baculky... Jo, a až ji najde, pošli mi na ni kontakt :-) Třeba se mi taky jednou bude hodit.
Není tady
Našla jsem nějaké půjčovny svatebních šatů vel. XXL, tak třeba se tam najde něco, co se bude kamarádce líbit.
Ale osobně bych se taky přikláněla ke kostýmku...
Tak držím palec! 
Martinka1 napsal(a):
Myslím že lepší bude, aby si nechala šaty ušít - na míru. Dobrá švadlena určitě poradí i střih pro baculky... Jo, a až ji najde, pošli mi na ni kontakt :-) Třeba se mi taky jednou bude hodit.
tak kamaradka si nasla tuhle stranku a maji tam az do velikosti 56.takze by to nemuselo byt hrozny,jinak asi opravdu se bude muset obratit na svadlenu,aby ji usila saty na miru.Kostymek se ji moc nelibi,pry by chtela saty a alespon jednou vypadat jako princezna..:-).Ale googlovala a nasla docela plno odkazu na "obrovske" svatebni saty. Uz to asi nevypada tolik nerealne.ale uvidime.
Není tady
Allisskka napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
tak kamaradka si nasla tuhle stranku a maji tam az do velikosti 56.takze by to nemuselo byt hrozny,jinak asi opravdu se bude muset obratit na svadlenu,aby ji usila saty na miru.Kostymek se ji moc nelibi,pry by chtela saty a alespon jednou vypadat jako princezna..:-).Ale googlovala a nasla docela plno odkazu na "obrovske" svatebni saty. Uz to asi nevypada tolik nerealne.ale uvidime.
Klíííd, jestli na to máte dost času, tak za peníze se dá sehnat cokoliv ;-)
Není tady
V normálních půjčovnách si asi moc nevybere, mívají v takových velikostech jen pár šatů nebo nic. I na mě se leckde dívali dost opovržlivě a to mám vel. 44. Tak jsem šla tam, kde nebyl problém. Při velkých velikostech je dobré se poinformovat, jestli se nějaký salon na ně specializuje, nebo přímo šije. Jinak se zkuste podívat do diskuze o šatech pro XL a XXL nevěsty na beremese.cz.
Není tady
I já mám velikost 54 a sehnala jsem šaty hned v několika salonech. Takže jsem si dokonce mohla vybrat. Vybrala jsem nakonec korzet a sukni a fakt jsem byla mooc spokojená a připadala si aspoň ten jeden den jako princezna. Odkud kamarádka je? Napsala bych jí kde jsem sehnala. Jestli chce,ať mi pošle email. adresu-pošlu jí své svat. foto ať vidí,že to jde....
Není tady
Já měla s vel. 42-44 taky problém. V našem městě jsem našla dvoje šaty, ale byly za nehoráznou cenu (tedy to podle mě 8.500,- a 11.000,- je). Navíc se nám na začátku zařizování svatby podařilo otěhotnět, tak byo s půjčovnama konec. Jednoduché šaty mi šila známá švadlena, za protekční cenu 2500,-, látku jsem dodala. Jinak oficiální cena u nás za ušití svatebních šatů je min. 9.000,- Kč. Pokud má kamarádka značnou finanční rezervu na šaty, tak určitě sežene. Jen bych neodsuzovala klidně korzetové šaty i při takové velikosti. Vím, že hubeňouři se často pohoršují, ale podle mě lepší ukázat např. silnější ruce, než všechny faldíky obalit do látky, to je pak ženská při těle jak látková almara. Nebo je lepší, když např. vyniknou prsa, šaty jsou v horní polovině těla vypasovanější, než když by všechno bylo zakrytý jedním hábitem. Aspoň co můžu mluvit za sebe, co by příslušnice XL velikostí.
Není tady

tak to kamarádce opravdu nezávidím.
Připadala jsem si se svou 44 jako monstrum - jenže navíc musím mít všechno prodloužené... 
Kamarádka, která je prostorově "velmi" zajímavá, si nechala šaty ušít - sehnala střih někde v Burdě a švadlena ho přizpůsobila její velikosti - vypadalo to hezky.
Rozhodně líp než hábit alá sněhová koule /jak trefně nazvala Helča/.
Není tady