6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jitu, mooc srím palce aby vám zítra ve vylo a těím se na fotky.
Piio, jak se říká, vechno zlé...... tak teď má suprově uklizenou kuchyň
Lucko a jak dopadly rozbory z pondělní moči? Nevím jestli jsem to přehlédla, nebo jsi to jetě nepsala.
Dezy, přeji klidný víkend a co nejvíc spánku.
Sudi, to je dobrý, e Davídka unavilo jak ostatní běeli doufám e na něj nic neleze .
Není tady
Spirulko, pěkná nová fotka
Není tady
Ahoj tak jsem tady a i jsem tak troku proletěla co jste napsaly.
Babu, já bych jela a doufala, e aspoň pár dnů se bude dát koupat, nebo aspoň brodit se po kotníky v moři a jestli jedete autem, tak na výlety můete vyráet i kousek dál ne jenom kolem letoviska.
Jitu, drím pěsti pro těstí a vám to zítra dobře vyjde.
Vanilko, drím palce a se ti podaří manela přesvědčit.
Jinak dneska Bambula sice při ukládání taky vřískal a vzpouzel se, ale nedolo to a tak daleko jako v předchozích dnech - hysterák se nekonal. Asi 10 minut plakal a volal, e chce za mnou a hrát si a pak usnul. Tak snad u je ten jeho vztek z usínání na ústupu. Po obědě se mi ho ale do postele dostat nepovedlo.
Není tady
ted u to bude určitě čím dál lepí piio
holky já jsem teda dneska mrtvá... chvíli mrknu na net a jdu spát.. fakt ten tejden plnej akcí je náročnej odpoledne jsme teda riskli s ádou velkej nákup v tescu a pak jsme dali sváču a li jsme do města-byli tam ty bubeníci,to bylo fakt pěkný-mladý kluci-ikulové!!! ale ádu to moc dlouho nebavilo,sice tleskal a volal hej hej ,ale pak jsme li na písek.. no některý mámy... strčili děti na písek,sedli si s kelímkem piva,zapálili si cígo a děti se tam s ostatníma přetahovali o hračky a zlobili.. a ty čůzy s dredama a pod pr... si ji jich ani nevimli..katastrofa..
Není tady
Holky diky za podporu kdyby jsme nejeli tak prijdeme cca. o 7000,- coz neni tak desne ale zase ta nejistota co kdyz bude preci jen hezky:) cekam az naty usne a budeme se o tom s manzou bavit.
No jsem otravena co vam budu vykladat zvlaste kdyz do ted tam bylo kolem 28
Byli jsme dneska poprve ve cvicu tak naty se to moc libilo ta cesta zpet uz mene takze priste nas tatka vyzvedne neb to ma po ceste z prace autem. Akrat tam byl chlapecek (mladsi) a tomu se proste cviceni vubec nelibilo a cele to prorval (pry rvala stejne i minule) me to prijde marne a zbytecne ho trapili (proste kazdy do cvica chodit nemusi) jako nechat tam rvat dite hodinu mi neprijde dobre a cvicitelka pry vydrzte pry se to zlomi ja jsem tedy jineho nazoru proste to cvico odlozit a prachy si vybrat v hernicce.
Není tady
babu doufám e se rozhodnete správně... třeba to nakonec bude nejhezčí dovolená...kdy máte jet??
holky představte si e jsem mluvila s kámokou.jejímu 2,5 letýmu klukovi vrtali tři zubní kazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je co??? a já je pak potkám na námku a malej se láduje zmrzkou tak jí říkám proč mu to dává,, a ona prej co s ním mám dělat no..to já byla na pohádce tvrdá-jedinej mls kterej měl,krom troičku vaty kterou nechtěl byli merunky v jogurtu.. a to samí s kolotočema... na ty jsem ho taky neposadila...já to sama nesnáím... a pak potkám kámoku a stěuje si co je to stojí peněz.e malá byla u 6krát na kolotoči.. áda si vystačil s dřevěnou mainkou po který hodinu lezl a jak ho bavila..
Není tady
Sudi prave ze v nedeli na noc to ma byt to nejvetsi ochlazeni. Me to uplne vzalo motivaci neb toho chytani je fakt dost a clovek to dela neb ma tu vidinu jak si odpocine a pekne na slulnicku a v mori vyblbne
Není tady
Ahojky,
teda Babu to je zase situace :-( Vy musíte mít furt něco :-((( Jestli nemáte nahonem na last minute, tak bych jela. Rozhodně to chce změnit prostředí.
Teda Piio ty si uívá :-(( Drím palce, a se to srovná. Kolik Adu měří nevím, zkusím jí zítra oměřit, ale 16 kg měla u asi před 2ma měsícema, tak kdo ví :-/
Sudi nádherný fotky. paráda, e si to uíváte :-)
Jitu zítra na vás budeme moc myslet.
Vanilko tyhle časy na vstávání jsme měli před rokem :-)) Na tu dovču jeďte, má na to správnej názor!
Nae mladá u taky spí. Dneska zas po čtvrt roce hlídala babi, tak se odpo nespalo :-) Já byla na ofic sedánku z práce. Holt u se máme za rok vracet, tak je na čase začít být vidět :-/ Zatím se mnou prý počítají, ale kdo ví....
No a pak jsem nechala 800,- za hadry pro mladou. Něco v CaC a něco u amanů, teda ono se to i nějak jmenuje, ale nevim jak a je to to samý, bývalý ve za 39 :-)) Tak u stála prachů a to má bundu od loňska a jetě nemám vechno a za poslední 2 měsíce jsou to určitě snad 3 litry jen za hadry a to kupuju levně Ale teda snaím se nakupovat větí, aby vydrelo, tak uvidím. A přemýlím, jestli vůbec kupovat zateplený rifle, jestli nestačí usáky. Stejně, kdy jsem byli někde v místnosti, tak jsem jí svlíkala do sukně a vysloveně korzovat po městě se tak často nechodíme :-/
Sudi, tak kámoky mladýmu taky vrtalu 2 zuby. Ona mu zuby začla čistit a kdo ví kdy, e "nechtěl" a teď teda čistěj pravidelně, ale na noc má u postele sladkou ávu, take asi tak..¨¨
Babu to se nedivím, e jsi bez motivace :-/
Jinak se za překlepy omlouvám, jsem se tu nějak trochu více ovínila bych se asi měla odvlát do pelechu a Ale byla jsem z toho pracovního sedánku nějaká přelá, ta přetvářka a fale mi na mateřské nechybí
no mi ty teplý rifle kupovali v loni a měl je ohrnutý,take letos by mu mohli být.. a pak chci koupit nákou kombinézu.na sáňky a tak.. já zase nakupuju v takových těch levných krámech,ale není to za 39,- a ni sos,ale vdycky tam za pár korun nakoupím super hadry a vím e v loni tam ty kombinézy měli pěkný!!
Není tady
Ambra napsal(a):
Sudi, tak kámoky mladýmu taky vrtalu 2 zuby. Ona mu zuby začla čistit a kdo ví kdy, e "nechtěl" a teď teda čistěj pravidelně, ale na noc má u postele sladkou ávu, take asi tak..¨¨
Babu to se nedivím, e jsi bez motivace :-/
Jinak se za překlepy omlouvám, jsem se tu nějak trochu více ovínila bych se asi měla odvlát do pelechu a Ale byla jsem z toho pracovního sedánku nějaká přelá, ta přetvářka a fale mi na mateřské nechybí
copak-kolegyně nejsou to pravy ořechový...???
Není tady
já jetě kombinézo nezkouela. Zateplený usáky by jí měli být a bunda jí je určo, tak uvidím. My měli loni gatě poděděný a ty u jí nejsou. Mám akorát z MMB jedny poditý bavlnou a to se mi zdá málo.
sudi, co chce slyet - dámský kolektiv na úřadě...
no tak dámský kolektiv,nemusí být uřednice, u nás v práci to bylo taky staný.. jak v kurníku,,,,proto bych pak chtěla dělat ve smíeném kolektivu (teda přála bych si to,ale co bude,,)
prostě ta "zadní brána" v kriminále by byla ideální..
Upravil(a) sudina (12. 9. 2008 20:50)
Není tady
No ale to si z tebe chlapi zase delaji sluzku:( o tom muzu zase mluvit ja prevazne jsem dela s chlapama a zenska je tim padam menecenna:(
Není tady
Sudi teda ty a bachařka to je výborný Uniforma ti bude sluet Ale má pravdu...
Babu nemusí být, osobně jsem ve smíeným kolektivu neměla problémy. A přijde mi o něco míň faleněj a pokryteckej.
Jitka od loňské zimy vyrostla 1,5 cm, take jí kombinézy budou
Není tady
No tak to nemám anci, já s mym parkováním, to by museli vybudovat extra areál a
Tý jo puntí, tak to má kliku. Já to budu muset zkusit. S mojí úchylkou na kupování větích věcí mám moná anci :-)))
Záleí na sloení kolektivu...
u nás v práci také nic moc, ale tady je to bezvááá
Není tady
holky čauky!!!
Babuko já bych jela, kdoví jaké tam bude nakonec počasí a hlavní je , kdy změníte prostředí a budete vichni spolu...
Vanilko, tak snad se brzo dočkáme fotek z dovči....snad manela ukecá!!!
Ambru , tak já jsem z kolektivu samých chlapů, byla jsem tam jediná baba, ale opečováváná nemohla jsem si absdolutně na nic ztěovat..super
Sudinko tak mainky se líbí i Natálce
tak účastník zítřejího průvodu, u spokojeně chrupe a já musím jetě nachystat vechny věci a doít átek....zítra v sedm ráno máme být na nastrojení a na půl devátou na začátek průvodu..tak nám drte pěsti!!
Není tady