29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Denisce přeji vše nej a nej k svátku a omlouvám se za zpožděné přání.
Není tady
tak jo no dneska jsi spunti rychlejší
no já jen na skok, mám v půl9 masáž tak se musím nasnídat a skočit do sprchy.. no dneska to bude s ádou-jinak ho hlídaj tchánovci,tak si to fakt "užijeme"..
Není tady
Sudi, nemůžu přijet také na masáž?
Jsem hotová.
Jitka po včerejším večerním "vystoupení" několikrát brečela a celou noc štěkavě kašlala.
Ještě spí. Ze školky jsem jí již omluvila a mojí návštěvu u zubařky zrušila
Chtěla jsem se stavit i u své Dr. v práci aby mi zkontrolovala moč. že mi stále bolí močové cesty
Tak až někdy příště
Já bych spalááááá
Není tady
týjo,myslíš že už něco chytla ve školce???
no na masáž už se těším.. nejen že se miuleví,ale já si s paní vždycky tak hezky pokecám..,ale obávám se že dneska toho moc nenamluvíme.. to bude jen téma áda
Není tady
JO jo, ve školce, řádí tam nějaká rýma.
A Lenka je od rána ukňouraná a naprosto šíleně protivná jak jí neznám, tak doufám že je to z počasí a neleze to na ní taky.
HOlky mějte se tu , za chvilku mi přijede mamka . . .. .
Není tady
Ahojky.
My vstávaly před chvilkou
Omlouvám se a opožděně přejeme Denisce všechno nej k svátku
Dneska nějak nemám žádné plány. Akorát upěct buchtu, protože pojedem nejspíš zítra k manželovo ségře, tak ji vezmu s sebou Taky máme jet k tchánovcům, ale ještě se uvidí, protože když manžel volal, že bychom přijeli, tak se prý tchýně netvářila nadšeně. No já bych byla jenom ráda, kdybych se té návštěvě vyhnula
Tak uvidíme.
Přeju všem hezký den!
Není tady
ahojky tak ráno jsme si jela pro malou a mamka říkala,že vstávala v pět
no,ale ještě nespí..dám ji za chvíli a odpoledne mě čeká nákup..jé jak já o nesnáším,hlavně v pátek,ale počkám až přijede tatka a dám mu malou :jo:
Babu,vy jedete na dovču už ted o víkendu? Tak si asi přibalte hlavně teplý svetry...ted čtu,že hlásí extra ochlazení Itálie a Chorvatsko,že už to snad nemá být ani na koupání
Není tady
sportu zdar
jojo čtete dopbře ted jsme dorazili z toho běhu naděje
no jeli jsme kočárkem,protože áda byl nákej protivka,tak radši.. u startujsme dali náký penízky jako dobrovolný vstup-byla to charitativní akce na výzkum rakoviny-a za to áda dostal jojo a voskovky
no a prošlijsme se tou naší krásnou dlouhou lipovou alejí no a při cestě nazpátek -koukám jak adamovi padá hlava..usnul.. a to neudál ani krok
.
Není tady
Sudi,tak ty ses dala na sport,jo
my už spíme
no nevím,možná může babuš vyndat plavky a šaty a nabali svetry a čepice ale ne snad to tak horký nebude
Není tady
jo a holky nevíte,jestli se dají v DM drogerii ty slevový kupony sčítat? Má vylepenou tu kartičku s nálepkama na deset procent,apak ještě mínus patnáct procent jako kartičku..tak jesli mi to vezmou jako mínus 25 procent,nevíte? Potřebuju řasenku a make-up
Jo a dneska mi přišel přístroj na lymfatický masáže nohou..tak jsem zvědavá,protože ty moje tlustý nateklý kejty jsou fakt hrozný
Není tady
Ahojky - jdu jen pozdravit. Teď je Davídek zalezlej - zatím štrachá a nespí a Kuba spí.
zatím to zvládáme celkem v pohodě. Včera jsme byli celý den v Praze a dneska zase odpo jedeme pryč. Takže jsem tu jen na chvilku, musím to poklidit a zabalit.
Kuba je strašně hodnej, teď ho trochu trápí prdy a v noci se budí po 2 hodinách. Davídek vstává stále v šest, tak se těším na víkend, že se snad trošku dospím. No jdu to poklidit, dokud je klid
Není tady
Lucko mam po nalade ale uplne jsem otravena to bude hruza byt tam 14 dnu a jak vyspetlim naty ze do vody nemuze:((
Holky proc ja mam takovy pech jeste dneska je tam 28 ale od zitrka normalni kosa:((
Spunti prosim prosim S.O.S. koukni do karat mame tam vubec jezdit ma to cenu mame sice zaplacenou zalohu ale je jen asi 4000,- sice dost penez ale jinak by nas to stalo vice.
Není tady
sudi tam neni velice kam vyletit je to proste se okoupat a vecer se tam max projit:((
Holky ja vim ze jsou horsi veci ale me to tak stve hlavn kvuli male ona se tak hrozne tesi uz 14 dnu vyklada ze pojede k mori a kdyz ji vyhrozujeme kdyz zlobi tak ji zakazujeme ze nikam nepojede a tak hned riak hodna hodna jedu k mori a ted je to naprd.
Není tady
Babu,to je pech Doufá,že jsme ti tu náladu nevzala já a že jsi to taky četla
Já osobně bych asi nejela...a nechcete se mrknout na nějakej last moment do teplíčka?
Není tady
Ahojte všichni.My taky spíme.
Denis děkuji za přání a říkala že nevadí že až dneska ,prý nikdo v hlavě nenosí kalendář.
Tady je zase vedro jak svi....,ale fouká do toho vítr tak kdoví co přinese.
Není tady
Ahojky holky!!!
takže u nás houstne nálada...vrcholí poslední přípravy a tak se běhá, schání a honem honem dělají poslední úpravy...ještě mě čeká přišít šoreček dozadu na černou sukni a trochu popošít šátek..klukům dneska dovezli košile a obě malé
takže holky jsou nartvici a přešívají a přešívají, šátek pro malou Elišku se rozpadl
takže jsme ho vázali sami a je to děs...holky moc prosím myslete na nás zítra budeme to strašně moc potřebovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babuško nenech se otrávit, ikdyž třeba nebude těch 14dní super teplo, ikdyž si myslím, že snad nééé, tak změníte prostředí a bude fajn..hlavně si to užijte!!!!!!!!!!!!!!!
jo a dneska mi přišly šatičky z Nextu koupené nové přes MMB a jsou nakřivo ušité..tak jsem s nákupy na sebe přes net skončila
Není tady
Ahojky,
Babu a kdy máte jet? Nevím, jak poradit, ale já bych asi jela, vypadnete z města do jiného prostředí... a třeba to s tím ochlazením nebude tak horký, co my víme... Jinak jestli máte penízky, tak zkusit na last něco jiného vybrat.
Markétko, prosím taky o fotky i.sejblova@seznam.cz a taky od Štarmíka
Není tady
Sudi, byli jsme v Peci, bydleli jsme v cca 1100m n.m. takže jen chodíš po kopcích a ty výšlapy už nejsou tak hrozný. a ty výhledy nemají chybu.
Jitko, držíme palce, at vám vše vyjde
Není tady
Ahoj holky, dneska to tu za váma nestíhám, ani nemám čas přečíst co jste napsaly.
Bambula vstával v 5, takže spal zase akorát něco málo přes 9 hodin a teď po obědě, zase jenom hysterák hned co jsem se jenom zmínila o tom, že by měl jít spát
. Krom toho, když v noci manžel přišel z práce, tak si chtěl udělat čaj a upadly dvířka od skříňky (ulomil se šroubek) tak jsme je dopoledne spravovali a když už byly jedny oddělané, tak drahoušek odmontoval všechny, takže jsem je hned pořádně vydrhla a samozřejmě když dvířka, tak rovnou uklidit a umýt celou linku i s obsahem skříněk, takže zabité celé dopoledne a ještě teď to tam doskladávám zpátky. Jinak naštěstí Bambula neprudí, pouštím mu písničky na CD, tak tancuje a zpívá a učí tancovat plyšáky (a dělá další bordel v pokojíku).
. A za chvíli přijede ségra a pojedem do Intersparu, mají tam mít v akci Persil a já už nemám v čem prát, tak ho pojedem koupit (a samozřejmě k tomu ještě spustu dalších krámů).
Zkusím se sem dostat večer až budu mít víc času. Teď letím, papa.
Není tady
Jitu zítra si to v klidu užijte!
Babu chápu, to je fakt blbý. Ale třeba to bude ochlazení jen na víkend nebo tak nějak a pak se to spraví ... a můžete si to užít i tak. I když popravdě jet k moři a nekoupat se, je na prd Taky bych byla naštvaná. Tak jen držím palce, ať vám to nakonec dobře dopadne!
Dneska odjela neteř do Španělska a tam prý se taky ochladí
My máme teď doma nějakou krizi ... už se to táhne dýl ... je to pořád o starostech (např. už týden nám pak stavitel nezvedá telefon a na stavbě se nikdo ani neukázal - dofám že už není na Bahamách ) jsme oba nějaký unavení a podráždění ... tak jsem se rozhodla, že budu tak dlouho otravovat, až pojedem někam na dovču. Včera už říkal, že o tom bude uvažovat.
Věřím, že by nám to pomohlo Holt nezbydou peníze na něco jiného, to je mi jasné, ale k čemu mi bude třeba plot u baráku, když budem s manželem na bodu mrazu? Tak to vidím já.
Teď jen manžu přesvědčit a ubít argumenty Tak mi držte palce!
Není tady
Vanilko, tak držím palce, ať si prosadíš dovču a hlavně ať si jí užijete
Není tady