6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Denisce přeji ve nej a nej k svátku a omlouvám se za zpoděné přání.
Není tady
tak jo no dneska jsi spunti rychlejí
no já jen na skok, mám v půl9 masá tak se musím nasnídat a skočit do sprchy.. no dneska to bude s ádou-jinak ho hlídaj tchánovci,tak si to fakt "uijeme"..
Není tady
Sudi, nemůu přijet také na masá?
Jsem hotová.
Jitka po včerejím večerním "vystoupení" několikrát brečela a celou noc těkavě kalala.
Jetě spí. Ze kolky jsem jí ji omluvila a mojí návtěvu u zubařky zruila
Chtěla jsem se stavit i u své Dr. v práci aby mi zkontrolovala moč. e mi stále bolí močové cesty
Tak a někdy přítě
Já bych spalááááá
Není tady
týjo,myslí e u něco chytla ve kolce???
no na masá u se těím.. nejen e se miuleví,ale já si s paní vdycky tak hezky pokecám..,ale obávám se e dneska toho moc nenamluvíme.. to bude jen téma áda
Není tady
JO jo, ve kolce, řádí tam nějaká rýma.
A Lenka je od rána ukňouraná a naprosto íleně protivná jak jí neznám, tak doufám e je to z počasí a neleze to na ní taky.
HOlky mějte se tu , za chvilku mi přijede mamka . . .. .
Není tady
Ahojky.
My vstávaly před chvilkou
Omlouvám se a opoděně přejeme Denisce vechno nej k svátku
Dneska nějak nemám ádné plány. Akorát upěct buchtu, protoe pojedem nejspí zítra k manelovo ségře, tak ji vezmu s sebou Taky máme jet k tchánovcům, ale jetě se uvidí, protoe kdy manel volal, e bychom přijeli, tak se prý tchýně netvářila nadeně. No já bych byla jenom ráda, kdybych se té návtěvě vyhnula
Tak uvidíme.
Přeju vem hezký den!
Není tady
ahojky tak ráno jsme si jela pro malou a mamka říkala,e vstávala v pět no,ale jetě nespí..dám ji za chvíli a odpoledne mě čeká nákup..jé jak já o nesnáím,hlavně v pátek,ale počkám a přijede tatka a dám mu malou :jo:
Babu,vy jedete na dovču u ted o víkendu? Tak si asi přibalte hlavně teplý svetry...ted čtu,e hlásí extra ochlazení Itálie a Chorvatsko,e u to snad nemá být ani na koupání
Není tady
sportu zdar
jojo čtete dopbře ted jsme dorazili z toho běhu naděje no jeli jsme kočárkem,protoe áda byl nákej protivka,tak radi.. u startujsme dali náký penízky jako dobrovolný vstup-byla to charitativní akce na výzkum rakoviny-a za to áda dostal jojo a voskovky no a prolijsme se tou naí krásnou dlouhou lipovou alejí no a při cestě nazpátek -koukám jak adamovi padá hlava..usnul.. a to neudál ani krok .
Není tady
Sudi,tak ty ses dala na sport,jo
my u spíme
no nevím,moná můe babu vyndat plavky a aty a nabali svetry a čepice ale ne snad to tak horký nebude
Není tady
jo a holky nevíte,jestli se dají v DM drogerii ty slevový kupony sčítat? Má vylepenou tu kartičku s nálepkama na deset procent,apak jetě mínus patnáct procent jako kartičku..tak jesli mi to vezmou jako mínus 25 procent,nevíte? Potřebuju řasenku a make-up
Jo a dneska mi přiel přístroj na lymfatický masáe nohou..tak jsem zvědavá,protoe ty moje tlustý nateklý kejty jsou fakt hrozný
Není tady
Ahojky - jdu jen pozdravit. Teď je Davídek zalezlej - zatím trachá a nespí a Kuba spí.
zatím to zvládáme celkem v pohodě. Včera jsme byli celý den v Praze a dneska zase odpo jedeme pryč. Take jsem tu jen na chvilku, musím to poklidit a zabalit.
Kuba je straně hodnej, teď ho trochu trápí prdy a v noci se budí po 2 hodinách. Davídek vstává stále v est, tak se těím na víkend, e se snad troku dospím. No jdu to poklidit, dokud je klid
Není tady
Lucko mam po nalade ale uplne jsem otravena to bude hruza byt tam 14 dnu a jak vyspetlim naty ze do vody nemuze:((
Holky proc ja mam takovy pech jeste dneska je tam 28 ale od zitrka normalni kosa:((
Spunti prosim prosim S.O.S. koukni do karat mame tam vubec jezdit ma to cenu mame sice zaplacenou zalohu ale je jen asi 4000,- sice dost penez ale jinak by nas to stalo vice.
Není tady
sudi tam neni velice kam vyletit je to proste se okoupat a vecer se tam max projit:((
Holky ja vim ze jsou horsi veci ale me to tak stve hlavn kvuli male ona se tak hrozne tesi uz 14 dnu vyklada ze pojede k mori a kdyz ji vyhrozujeme kdyz zlobi tak ji zakazujeme ze nikam nepojede a tak hned riak hodna hodna jedu k mori a ted je to naprd.
Není tady
Babu,to je pech Doufá,e jsme ti tu náladu nevzala já a e jsi to taky četla
Já osobně bych asi nejela...a nechcete se mrknout na nějakej last moment do teplíčka?
Není tady
Ahojte vichni.My taky spíme.
Denis děkuji za přání a říkala e nevadí e a dneska ,prý nikdo v hlavě nenosí kalendář.
Tady je zase vedro jak svi....,ale fouká do toho vítr tak kdoví co přinese.
Není tady
Ahojky holky!!!
take u nás houstne nálada...vrcholí poslední přípravy a tak se běhá, schání a honem honem dělají poslední úpravy...jetě mě čeká přiít oreček dozadu na černou sukni a trochu popoít átek..klukům dneska dovezli koile a obě malé take holky jsou nartvici a přeívají a přeívají, átek pro malou Eliku se rozpadl take jsme ho vázali sami a je to děs...holky moc prosím myslete na nás zítra budeme to straně moc potřebovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babuko nenech se otrávit, ikdy třeba nebude těch 14dní super teplo, ikdy si myslím, e snad nééé, tak změníte prostředí a bude fajn..hlavně si to uijte!!!!!!!!!!!!!!!
jo a dneska mi přily atičky z Nextu koupené nové přes MMB a jsou nakřivo uité..tak jsem s nákupy na sebe přes net skončila
Není tady
Ahojky,
Babu a kdy máte jet? Nevím, jak poradit, ale já bych asi jela, vypadnete z města do jiného prostředí... a třeba to s tím ochlazením nebude tak horký, co my víme... Jinak jestli máte penízky, tak zkusit na last něco jiného vybrat.
Markétko, prosím taky o fotky i.sejblova@seznam.cz a taky od tarmíka
Není tady
Sudi, byli jsme v Peci, bydleli jsme v cca 1100m n.m. take jen chodí po kopcích a ty výlapy u nejsou tak hrozný. a ty výhledy nemají chybu.
Jitko, dríme palce, at vám ve vyjde
Není tady
Ahoj holky, dneska to tu za váma nestíhám, ani nemám čas přečíst co jste napsaly.
Bambula vstával v 5, take spal zase akorát něco málo přes 9 hodin a teď po obědě, zase jenom hysterák hned co jsem se jenom zmínila o tom, e by měl jít spát . Krom toho, kdy v noci manel přiel z práce, tak si chtěl udělat čaj a upadly dvířka od skříňky (ulomil se roubek) tak jsme je dopoledne spravovali a kdy u byly jedny oddělané, tak drahouek odmontoval vechny, take jsem je hned pořádně vydrhla a samozřejmě kdy dvířka, tak rovnou uklidit a umýt celou linku i s obsahem skříněk, take zabité celé dopoledne a jetě teď to tam doskladávám zpátky. Jinak natěstí Bambula neprudí, poutím mu písničky na CD, tak tancuje a zpívá a učí tancovat plyáky (a dělá dalí bordel v pokojíku). . A za chvíli přijede ségra a pojedem do Intersparu, mají tam mít v akci Persil a já u nemám v čem prát, tak ho pojedem koupit (a samozřejmě k tomu jetě spustu dalích krámů).
Zkusím se sem dostat večer a budu mít víc času. Teď letím, papa.
Není tady
Jitu zítra si to v klidu uijte!
Babu chápu, to je fakt blbý. Ale třeba to bude ochlazení jen na víkend nebo tak nějak a pak se to spraví ... a můete si to uít i tak. I kdy popravdě jet k moři a nekoupat se, je na prd Taky bych byla natvaná. Tak jen drím palce, a vám to nakonec dobře dopadne!
Dneska odjela neteř do panělska a tam prý se taky ochladí
My máme teď doma nějakou krizi ... u se to táhne dýl ... je to pořád o starostech (např. u týden nám pak stavitel nezvedá telefon a na stavbě se nikdo ani neukázal - dofám e u není na Bahamách ) jsme oba nějaký unavení a podrádění ... tak jsem se rozhodla, e budu tak dlouho otravovat, a pojedem někam na dovču. Včera u říkal, e o tom bude uvaovat.
Věřím, e by nám to pomohlo Holt nezbydou peníze na něco jiného, to je mi jasné, ale k čemu mi bude třeba plot u baráku, kdy budem s manelem na bodu mrazu? Tak to vidím já.
Teď jen manu přesvědčit a ubít argumenty Tak mi drte palce!
Není tady
Vanilko, tak drím palce, a si prosadí dovču a hlavně a si jí uijete
Není tady