18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Venouskovi taky moc gratuluji a vubec vsem co meli narozky a svatek.
Holky co noveho tady ja cetla o veru tak snad jsou uz zdravi.
Není tady
Sudi me to prave zklamalo bylo tam fakt desne moc lidi na muj vkus, taky jezdit kocarem kde jsou porad mosty na ktere musis schodam a pak zase dolu no bylo to narocne ale jsem rada ze jsem tam byla a mam splneno:)) ale zmrlinu a pizzu maji suprovou.
Není tady
NO me vadilo jak tam vsichni hulili a jak je to mezi tema barakama tak to bylo tak kdybych sedala a zacucene hospode:(
Jo a jeste se musim pochlubit ze kdyz jsme prijeli tam jsem prala a prala ale hrozne moc mi pomohla sousedka ze jsem mohla k ni chodit davat do susicky pradlo takze mam vsechno vyprane a vyzehlene a to je paradni vec takze susicku porizujeme taky v nasem male byte v zime susit pradlo proste uz nejde kdyz naty tady lita.
Není tady
JO a mame vymalovane (sice to byl nervak misto baleni michat barvu) ale stalo to za to bez prace hotovo
Není tady
Spirulko, to je mi líto, e si manel hnul na dovče se zádama.
U je to lepí?
Babu, tak to je skvělé e jste si to přes ty "drobnosti" uili.
A jak malá reagovala na moře?
Není tady
Venoukovi přeji ve nej k svátku.
Hlavně a to oslaví pořádnou dávkou mlíčka od maminky
Není tady
Babu, hlavně e jste vypadli ze stereotypu a byli spolu jako rodinka, tak já to beru, nám se ty hory moc nevyvedli, myslím počasí a manela záda a moje ms... ale jinak to bylo fajn a o to jde
Není tady
puntíku, lepí to je s manelem ale ne o moc a to jde zítra do práce, kde se musí ohýbat do uplíků, no nevím nevím
Není tady
sudina napsal(a):
kdy jsme u tý ikeii-tak tohole chci ádovi k vánocům
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/57212295
já na to koukala v dřevěných hračkách a tam tomají hodně přes 200,-
a jetě ( to ´bych nebyla já abych nehodila do placu náký rádlo e ) .psala to petru ve zlatíčkách-mě to taky zaujalo,tak to chci vyzkouet:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=24843
Jé Sudi, tak přesně toto jsem Lukynovi koupila, dostane to k svátku, narozeninám nebo k vánocům.
Taky se bojím, e nás s tím bude práskat po palici
Výlet do Ikei byl krásnej, ale stejně jsem nekoupila ve co jsem chtěla a nezkoukla, to co jsem chtěla. Vzala jsem si katalog, tak si ho jdu právě teď prohlídnout v klidu. Měla bych sice ehlit, ale do zítra to snad počká. Snad to za mě nikdo nevyehlí, to by mě móóóóc mrzelo
Venoukovi, ve nejlepí k jeho dnenímu svátku
Babuko, jsem ráda, e jste si to nakonec krásně uili.
Spirulko a tebe tu taky vítám a moc mě mrzí ty vae problémy ve pindlu. To je jak naschvál
tarmíku, truhlíky polu, ale nemám tvůj mailík
Není tady
Spirulko, tak to mu moc nezávidím.
Mě poslední dobou také opravdu dost bolí v kříi.
Ale u mě je to asi tím jak nehubnu, tahám holky a neposiluju, necvičím
Drím palce a mu záda co nejdřív povolí.
Sudi, daně jsou pro mě nějaké cizí slovo co neznám
A Babu, jak se povedl ten odstín? Psala jsi e jste jetě běeli přikoupit barvu...
Není tady
To zatloukátko je dobré.
Kupovala jsem to Jítě
Akorát to dělá ílený rámus a kdy to dala Jíta na koberec, čekala jsem kdy příjdou sousedi se slovy co to doma bouráme
Ale vyhrála si s tím.
Teď to bylo chvilku schované, doufám e se o to holky nepoperou
Není tady
no já myslím e do něčeho buit se ádovi bude líbit!! ted ho baví angličáky- má jich spoustu nových,ale A. mu dal ty po sobě-a těm jdou otvírat dveře a kapota,tak má radost e vidí motor
holky norlmálně- áda usíná v pohodě a sám-jen kdy ho dá A. kdy ho dávám já,tak tam musím jít s ním.. ted ho naučil,e kdy je tma a venku svítí lampy e se jde spinkat.....a on joooooooooo!!
Není tady
Lucko, k těm punčocháčům, zeptej se té paní jestli to není dovoz z Polska.
Tady je toti mají vade, stojí okolo 50 Kč ale na omak je to příerně umělé a děti se v tom potí. A také se o dost rychleji prooupou kolena.
Včera jsme byli v Globusu a hned jsem tam okukovala ty termo, bohuel na Jítu neměli.
A kombinezku neměli ani jednu.
Dneska jsme byli u naich.
Brácha měl narozky.
Tak se alespoň děti vyřádily.
Není tady
Tedy sudi, ten adámek je ale ikovnej.
Dneska tedy Lenka také usnula ne velké posteli u naich, ale musela jsem tam s ní 20 min leet.
Kdy začala řádit, tak jsem jí řekla, e jí dám do postýlky a ona si hned lehla , ona tam tu postýlku nemá ráda .
Není tady
Sudi, bohuel nemám, ale jestli myslí takovéto prádlo co je jakoby tenké......
kdy jsem chodila na plavání s Jítou, mělo to tam pár maminek nejen pro děti, ale i pro sebe a straně si to chválily.
Není tady
Moňo díky za fotky pokojíčku.
Máte to moc pěkné.
Utvrdilo mě to v tom, e se musím jednou a budu mít správnou náladu vrhnout do pokoje ( a nejen tam) a vyházet hromady věcí.
Není tady
jojo to je ono.. myslím e ne se nervovat co mu dát v zimě na sebe,tak stačí ten nátělník a na to svetřík,bunda a bylo by mu dobře ne?? je to sice draí,ale snad dobrý.. právě e jsme to ted kupovali dohromady se vagrovou dědovi k svátku..
Není tady
Oni si to tam ty maminky chválily, e třeba u trička ohrnuly rukávy a tím e je to elastické, tak to dětem vydrelo dvě zimy.
Nebo hodně tam měli z toho jakoby "jegrovky". A to si nemohly vynachválit.
Tenkrát to ale stálo tuím opravdu hodně
Není tady
Ahojky!!!
Venoukům vechno nejlepí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vítáme spirulku a babu z dovolených
tak nám se velká oslava opravdu vydařila, bylo to super, malou jsme z tama brali a v půl desáté ale po desáté u chrněla, hlídali nám manelovi rodiče, take jsme se mohli jetě vrátit a řádit do tří do rána, ráno v sedm vstávat a valit do plavča a poté zpátky k naim a tam jsme vlastně pařili a do těď Natulka to zvládla perfektně, tancovala, honila se s dětičkamam jediné co jí dostalo, kdy udělali takovou srandu a dědu obklékli první do papučí a ály, pak mu daly malou motorku a poté oblékli do zásahového hasičského obleku, to fakt plakala a byla v oku...dědovi přilo na devadesát lidí, take byl rád, e větina dorazila, byla to oslava pro jeho přátele, spolupracovníky, sponzory, motocyklové závodníky /dokonce tam byl i pan Parus/ a hasiče..rodinná oslava bude v listopadu to bude slavit edesát i babička, take na to se u moc těíme ...poslala jsem pár foteček
Není tady
KONČÍM TENTO CHAT, PROSÍM PŘEJDĚTE NA DEVATENÁCTÝ
Není tady