29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Venouskovi taky moc gratuluji a vubec vsem co meli narozky a svatek.
Holky co noveho tady ja cetla o veru tak snad jsou uz zdravi.
Není tady
Sudi me to prave zklamalo bylo tam fakt desne moc lidi na muj vkus, taky jezdit kocarem kde jsou porad mosty na ktere musis schodam a pak zase dolu no bylo to narocne ale jsem rada ze jsem tam byla a mam splneno:)) ale zmrlinu a pizzu maji suprovou.
Není tady
NO me vadilo jak tam vsichni hulili a jak je to mezi tema barakama tak to bylo tak kdybych sedala a zacucene hospode:(
Jo a jeste se musim pochlubit ze kdyz jsme prijeli tam jsem prala a prala ale hrozne moc mi pomohla sousedka ze jsem mohla k ni chodit davat do susicky pradlo takze mam vsechno vyprane a vyzehlene a to je paradni vec takze susicku porizujeme taky v nasem male byte v zime susit pradlo proste uz nejde kdyz naty tady lita.
Není tady
JO a mame vymalovane (sice to byl nervak misto baleni michat barvu) ale stalo to za to bez prace hotovo
Není tady
Spirulko, to je mi líto, že si manžel hnul na dovče se zádama.
Už je to lepší?
Babu, tak to je skvělé že jste si to přes ty "drobnosti" užili.
A jak malá reagovala na moře?
Není tady
Venouškovi přeji vše nej k svátku.
Hlavně ať to oslaví pořádnou dávkou mlíčka od maminky
Není tady
Babu, hlavně že jste vypadli ze stereotypu a byli spolu jako rodinka, tak já to beru, nám se ty hory moc nevyvedli, myslím počasí a manžela záda a moje ms... ale jinak to bylo fajn a o to jde
Není tady
Špuntíku, lepší to je s manželem ale ne o moc a to jde zítra do práce, kde se musí ohýbat do šuplíků, no nevím nevím
Není tady
sudina napsal(a):
když jsme u tý ikeii-tak tohole chci ádovi k vánocům
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/57212295
já na to koukala v dřevěných hračkách a tam tomají hodně přes 200,-
a ještě ( to ´bych nebyla já abych nehodila do placu náký žrádlo že) .psala to petruš ve zlatíčkách-mě to taky zaujalo,tak to chci vyzkoušet:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=24843
Jé Sudi, tak přesně toto jsem Lukynovi koupila, dostane to k svátku, narozeninám nebo k vánocům.
Taky se bojím, že nás s tím bude práskat po palici
Výlet do Ikei byl krásnej, ale stejně jsem nekoupila vše co jsem chtěla a nezkoukla, to co jsem chtěla. Vzala jsem si katalog, tak si ho jdu právě teď prohlídnout v klidu. Měla bych sice žehlit, ale do zítra to snad počká. Snad to za mě nikdo nevyžehlí, to by mě móóóóc mrzelo
Venouškovi, vše nejlepší k jeho dnešnímu svátku
Babuško, jsem ráda, že jste si to nakonec krásně užili.
Spirulko a tebe tu taky vítám a moc mě mrzí ty vaše problémy ve Špindlu. To je jak naschvál
Štarmíku, truhlíky pošlu, ale nemám tvůj mailík
Není tady
Spirulko, tak to mu moc nezávidím.
Mě poslední dobou také opravdu dost bolí v kříži.
Ale u mě je to asi tím jak nehubnu, tahám holky a neposiluju, necvičím
Držím palce ať mu záda co nejdřív povolí.
Sudi, daně jsou pro mě nějaké cizí slovo co neznám
A Babu, jak se povedl ten odstín? Psala jsi že jste ještě běželi přikoupit barvu...
Není tady
To zatloukátko je dobré.
Kupovala jsem to Jítě
Akorát to dělá šílený rámus a když to dala Jíta na koberec, čekala jsem kdy příjdou sousedi se slovy co to doma bouráme
Ale vyhrála si s tím.
Teď to bylo chvilku schované, doufám že se o to holky nepoperou
Není tady
no já myslím že do něčeho bušit se ádovi bude líbit!! ted ho baví angličáky- má jich spoustu nových,ale A. mu dal ty po sobě-a těm jdou otvírat dveře a kapota,tak má radost že vidí motor
holky norlmálně- áda usíná v pohodě a sám-jen když ho dá A. kdy ž ho dávám já,tak tam musím jít s ním.. ted ho naučil,že když je tma a venku svítí lampy že se jde spinkat.....a on joooooooooo!!
Není tady
Lucko, k těm punčocháčům, zeptej se té paní jestli to není dovoz z Polska.
Tady je totiž mají všade, stojí okolo 50 Kč ale na omak je to příšerně umělé a děti se v tom potí. A také se o dost rychleji prošoupou kolena.
Včera jsme byli v Globusu a hned jsem tam okukovala ty termo, bohužel na Jítu neměli.
A kombinezku neměli ani jednu.
Dneska jsme byli u našich.
Brácha měl narozky.
Tak se alespoň děti vyřádily.
Není tady
Tedy sudi, ten adámek je ale šikovnej.
Dneska tedy Lenka také usnula ne velké posteli u našich, ale musela jsem tam s ní 20 min ležet.
Když začala řádit, tak jsem jí řekla, že jí dám do postýlky a ona si hned lehla , ona tam tu postýlku nemá ráda
.
Není tady
Sudi, bohužel nemám, ale jestli myslíš takovéto prádlo co je jakoby tenké......
když jsem chodila na plavání s Jítou, mělo to tam pár maminek nejen pro děti, ale i pro sebe a strašně si to chválily.
Není tady
Moňo díky za fotky pokojíčku.
Máte to moc pěkné.
Utvrdilo mě to v tom, že se musím jednou až budu mít správnou náladu vrhnout do pokoje ( a nejen tam) a vyházet hromady věcí.
Není tady
jojo to je ono.. myslím že než se nervovat co mu dát v zimě na sebe,tak stačí ten nátělník a na to svetřík,bunda a bylo by mu dobře ne?? je to sice dražší,ale snad dobrý.. právě že jsme to ted kupovali dohromady se švagrovou dědovi k svátku..
Není tady
Oni si to tam ty maminky chválily, že třeba u trička ohrnuly rukávy a tím že je to elastické, tak to dětem vydrželo dvě zimy.
Nebo hodně tam měli z toho jakoby "jegrovky". A to si nemohly vynachválit.
Tenkrát to ale stálo tuším opravdu hodně
Není tady
Ahojky!!!
Venouškům všechno nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vítáme spirulku a babu z dovolených
tak nám se velká oslava opravdu vydařila, bylo to super, malou jsme z tama brali až v půl desáté ale po desáté už chrněla, hlídali nám manželovi rodiče, takže jsme se mohli ještě vrátit a řádit do tří do rána, ráno v sedm vstávat a valit do plavča a poté zpátky k našim a tam jsme vlastně pařili až do těď
Natulka to zvládla perfektně, tancovala, honila se s dětičkamam jediné co jí dostalo, když udělali takovou srandu a dědu obklékli první do papučí a šály, pak mu daly malou motorku a poté oblékli do zásahového hasičského obleku, to fakt plakala a byla v šoku...dědovi přišlo na devadesát lidí, takže byl rád, že většina dorazila, byla to oslava pro jeho přátele, spolupracovníky, sponzory, motocyklové závodníky /dokonce tam byl i pan Parus/ a hasiče..rodinná oslava bude v listopadu to bude slavit šedesát i babička, takže na to se už moc těšíme ...poslala jsem pár foteček
Není tady
KONČÍM TENTO CHAT, PROSÍM PŘEJDĚTE NA DEVATENÁCTÝ
Není tady