6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Skate jsem zatím nekoupila, protože my jezdíme hlavně do terénu a do toho to zrovna není a navíc si myslím, že Máťa vydrží dost běhat, ale pak si chce sednout.
Mám ten šátek, ale zatím umím uvázat jen dva úvazy na ˇMáťu a on se chce chvíli nést a chvíli běhat a to je docela otravné to pořád vázat a zase rozvazovat.
Ale vypadá to, že Amálka bude nosící, takže jen co se přestanu bát, že mi ze šátku vypadne ( má tady být kurz na vázání šátků), tak ona se bude asi nosit a Máťa vozit v kočáře.
S těma golfkama to docela šlo - jsou to jen ty obyčejné, takže když slezl, tak jsem je šupla pod kočár a vytáhla jsem je zase až když si chtěl sednout.
Není tady
Ahojky
krásné ráno všem. tak dneskajsme tu první my
Vypadá to, že dneska bude zase krásný den, tak si ho všechny pěkně užijte
Není tady
Ahojky,
Venouškovi všechno nej nej k svátku!!!
Tý jo holky do Ikey bych taky jela. Už jsem tam nebyla 2 roky. Ale to by zas bylo peněz :-)))
Tak jsem si naplánovala, jak budu uklízet a když vidím venku to sluníčko, tak se mi vůůůůbec nechce. Ale tu strašněj bordel a v týdnu zasbudem furt někde v čudu. No nevim nevim, jestli se dokopu :-/ Asi holt zas nebudem zvát návštěvy Však bordel v bytě - šťastné dítě, né?
Dobré ránko
dneska to opravdu vypadá na překrásný den, hned mám z toho výbornou náladu, bohužel jsem, už od osmi v kuchyni nějak mě to chytlo a dělám lasagne a gulášovou polívku a domácí nudličky a jako zákusek takový piškot s krémem a banány a čokoládou navrchu z toho novýho katalogu od Oetkera ( jestli jste v databázi , tak vám to taky přišlo ) tatínek se nám vrátí na oběd, spal toptiž u babi páč byl večír pařit s klukama Máta je dneska taky zlatíčko, celý ráno si hraje s vláčkama a sem tam kouká na Nema...
odpo až se nám tatínek trošku prospí tak máme v plánu vyrazit na prochajdu k lesu a do polí a natrhat něco málo z přírodních krás a udělám si před barák květník, zimní truhlíky už na oknech mám, lae před vchodem je to takový chudý jo to mi připomíná, že bych taky chtěla poslat tu ukázku truhlíků...aspon se pokochám jak se to dělá jinde, já jsme totiž samouk tak podle toho ty moje truhle vypadaj
Venouškovi přejem taky všechno nejlepší
jo a do Ikey se chystáme taky během příštích dvou týdnů, jelikož jedu do Phy na kontrolu tak to spojíme s návštěvou Ikey, chci tam koupit Matýskovi ten stoleček se židlema do kuchyně a možná něco k vánocům
Není tady
Hezké nedělní ráno (teda skoro poledne )!
My včera jeli kouknout do OBI na sprchové kouty a nakoupit a já si zašla na nehty Už jsem se rozhoupávala dost dlouho, tak jsem ráda ... teď si na ně jen zvyknout a taky doudám, že něco vydrží
Dneska bychom odpoledne chtěli jít do bazénu, ale uvidíme, jak to vyjde malé se spaním, nebo jestli vůbec bude spát
Jinak já mám pořád deprese. Ať se snažím jak chci, nějak se z toho nemůžu dostat Dřív jsem měla alespoň krátkodobou radost, když jsem si třeba něco koupila. Ale teď mi ani to nepomáhá. Ani nevím přesně, co je příčina. Asi tak všechno dohromady
Manžel myslí, že se v tom asi vyžívám a hrozně mě to baví. Hlavně že on je v pohodě a ničeho zvláštního v našem vztahu si nevšímá Ani třeba toho, že pusu už jsme si nedali ani nepamatuju a o ostatním ani nemluvím. Asi mu to nechybí... což je divný Nejhorší je, že mě to sice trápí, ale nějak nemám chuť a sílu to měnit. Takže pak si zas vyčítám, že je to vlastně moje chyba a tak pořád dokola
No, omlouvám se, že to tu plácám. Jen se potřebuju vykecat, nebo snad exploduju
Hezký den všem!
A Vašíčkovi všechno nejlepší k svátku!
Není tady
vanil....... v klidu.takovýhe depky mývám taky.. většinou když se nudím-tak to moc pitvám...radím- najdi si nákýho koníčka nebo tak.. aby jsi nebyla jen s malou ( samozřejmě pokut to jde) prostě mít chvíli jen pro sebe-mě ted hrozně pomáhá ta brigáda-jsem mezi lidma,příjdu na jiný myšlenky..já vím že to není řešení jak upevnit vztah,ale oni to ti chlapy neřeší..jim to nepříjde nenorlmální že mi se trápíme.. hele dám ti příklad jedný "kámošky" holky už jí tady znají z mého vyprávění hrozně si mě stěžuje jaký má depky-mažel je furt v práci,ona je jen celý den doma s holkou-s kterou nikam nechodí-prootže si vždycky najde nákou výmluvu..např. vlétě bylo krásně a ona místo aby s ní někam chodila tak jde max do krámu a doma na terase-holka je straněná dětí,moc toho neumí..no nic.. a nemá tady žádný kamarádky a už jí to užírá.. ale ona si za to může sama- když jí řeknu že někam půjdeme at jdou snáma tak si najde výmluvu-a radši sedí na terase a hulí jednu za druhou..ted napr. chodila pořád po různých vyšetřeních po dr. a zjistili jí že jí nic není- prostě psychickýho rázu-tak jde k psychologovi (já myslím že jí diagnostikuje anorexii-váží 42kg!!!!!!!!!-takže má další výmluvu-když jí řeknu at jdou s náma cvičit s malou tak se vymluví že váží 42kg -minulý týden říkala 48..no nic-věřím těm 42..a že jí tak daleko její tělo neunese.........) no kráva no.. tak to jen aby jsi viděla že ty jsi naprosto norlmální..
sem se hergot rozepsala-ale ona je fakt magor.. a hlavně holky kdyby ste jí viděli.. vychrtlá kostra a do obličeje vypadá taky jak smrtka-norlmálně má scvrklej ksicht barvu šedozelenou a to jí je 25-naprosto bez elánu, uknouraná, unavená životem....... hrozná no.. sem zvwdavá zda s náma zítra půjdou-sokolovna je blíž..
Není tady
tak si představte,jak jsem tu psala že už chytili toho vraha tý stopařky-tak mi ted volala mamka bydlel v jedný vesnici kousek od nás......... brrrrrrrr.. halvně že ho chytili hajizla jednoho....včera tam právě probíhala ohromná razie v jeho baráku..
Není tady
když jsme u tý ikeii-tak tohole chci ádovi k vánocům
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/57212295
já na to koukala v dřevěných hračkách a tam tomají hodně přes 200,-
a ještě ( to ´bych nebyla já abych nehodila do placu náký žrádlo že ) .psala to petruš ve zlatíčkách-mě to taky zaujalo,tak to chci vyzkoušet:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=24843
Není tady
tak když tady nikdo není,tak to balím..jdu se nachystat - jdeme gratulovat skorotchánovi -jsme pozvaní na oběd. moc dlouho se tam zdržovat nechci- má být poslední krásnej den,tak bych chtěla jít s ádou na hřiště!! pak už to bude na prd..
Není tady
Ahoj holky,jako vždy přijdu když tu nikdo není !!
Sudi to zatloukátko mám taky v plánu,jenom doufám že nás s tím nebude mlátit po hlavách
Včera jak dostala rýmu tak dneska je to o 50% snad lepší,na noc jsem zapnula v ložnici čistič vzduchu a krásně při tom spala . 6.30 čajíček a hned usnula a spala do 8:45 tak paráda a vůbec neměla plný nos ale potom se jí to zase spustilo ale míň než včera.
Tady je taky nádherně,půjdeme do parku se podívat na ohromně škaredou opicu.
Není tady
Jo a Ambuš dík za odsávačku to zkusím.
Není tady
ahojky
Tak dneska je krásně..tak snad to pomůže i Vanilce a zažene chmury Zkus si s manžílkem popovídat nebo si někam zajděte,pokud máte hlídání a vše bude zase o.k. ...a neboj se vypovídat,odtoho jsme tu
My jsme dneska chtěli jet na akci od MC,ale je zrušená,protože je na náměstí den bezpečnosti pro rodiče s dětmi..mají to hasič a podle toho co jsem četla na netu,tak to může být fajn,,tak tam asi zajedeme až se malá vyspí Závidím všem co mají všechno u nosu,my pokaždé musíme jezdit 12 Km.. do toho centra,na nákup.....
Holky našla jsem na modrým koníkovi,pěkný punčochy..už sem paní psala http://www.modrykonik.cz/bazar/show_ent … yID=157217
Jinak se rozhoduju jestli malé koup baby born..mají ji za pěknou cenu,takže bysme se s mamkou složili k narozkám,stejnak ji chce kupovat nějakou s funkcema,tak bych ji přidala a měla by kloudnou,ale pořád nevím a taky budu kupovat toto...kočárek dostane neteř a zbytek Natulka http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=6162522&tab=0
Není tady
Venouškovi všechno nej a nej....
Není tady
holky, Venoušek děkuje za přání k svátku. Dárek mu dojde zítra poštou Objednala jsem mu pár věcí na MMB. Hlavně se těším na tu hrazdičku. Taťka dostal knížku Švejka, což nebyl moc nadšený, ale já se se dvouma dětma nikam nedostanu. Za 14 dní má stejně narozky, tak až pojedu příští týden k našim, tak vyrazím do města. Jo a večer dostane speciální dárek .... ale to musí děti usnout dříve než já...
Není tady
jo a pro malou k Vánocům, bych chtěla tuto kuchyňku. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=15969487&tab=1
Mají ji v k akci - 4ks za 1990,- Už mám jednu kámošku, co by ji brala pro dceru taky.
Není tady
Moňa napsal(a):
holky, Venoušek děkuje za přání k svátku. Dárek mu dojde zítra poštou Objednala jsem mu pár věcí na MMB. Hlavně se těším na tu hrazdičku. Taťka dostal knížku Švejka, což nebyl moc nadšený, ale já se se dvouma dětma nikam nedostanu. Za 14 dní má stejně narozky, tak až pojedu příští týden k našim, tak vyrazím do města. Jo a večer dostane speciální dárek .... ale to musí děti usnout dříve než já...
jak naivní ty nevíš že to dětičky vždycky vycítí a usnou o 2 hodiny pozdějš než normálně ?????
ale držím palce ať vám to vyjde
Není tady
Ahojky, tak my jsme už taky dorazili domů
No nevím, jak to zhodnotit, měli jsme pár komplikací, ale nakonec jsme si to nějak užili.
Předně děkuju holkám za bezva tip na ubytování a aquapark, obojí nemělo chybu, snad jen mohl být bohatší výběr u večeře a větší restaurace. Nedovedu si to představit v sezoně. Jinak dost němců, ale byli fajn, žádný snobáci to nebyli a Kuba byl za hvězdu (hned první den dostal od nějaké paní němky bonbonky). Já se vyblbla na tobogánu a našeho tatínka bohužel druhý den chytla záda a to tak, že si nedokázal obout boty, takže skončil u dr. aby mu dal nějaké léky, které trošičku pomohly ale stejně to stálo za prd, takže nám ani nevadilo, že ve st a čt lilo a lilo a my si pouštěli na dvd krtka a max. chodili plavat. Takže když to shrnu, tak jsme se byli projít po Špindlu, já s Kubou jsme byli na bobovce, pak jsme vyjeli medvědín (tam jsme se jen kousek prošli, Kuba na motorce). Toť vše. A to jsme plánovali jít na Labskou boudu a k prameni Labe, no nic Jo a vlastně ten první den jsme byli s krosnou na menším výletě.
No a největší atrakcí pro našeho Kubu byla závora na parkovišti a lanovka, takže u těchto dvou atrakcí jsme stáli nejčastěji
Není tady
Holky,dělala jsem nové metříky,tak tohle je první pokus...
Není tady
JO JE TO TAM...HURÁÁÁÁ.
Není tady
Holky,poraďte...chtěla bych sem poslat dvě fotky z narozenin a jednu ještě s tím Máťovým rozbitým čelem.Jak to mám udělat?Ty fotky mám v počítači z digitálního foťáku.
Není tady
ahoj spirul!!!vítej zpět!!! tak alespon že někam jste se podívali..
ivul, musíš mít fotky umístěné někde na webu..
koukám na metříku na kluky- jsou si hodně podobný co
mončo, díky za fotky!! super krásnej pokojíček!!dobrej nápad je s těma bordurama- že máte dvoje... postýlky se mi moc líbí!! a držím palce at dárek tatkovi předáš
markét,tak to je fajn že je rýma na ústupu!!
no mi byli odpol gratulovat.. k obědu babi dála br.knedlík, kačenu akuře pečený a zelí,ale já jak kachnu nesnáším, tak ona to kuře pekla v jednom pekáči s kachnou a já to z toho cítila.......brr.. a byl tam al. synovec-je mu 22- typickej frajírek.. adam se ho bál.. ale pak s ním šel norlmálně ven jezdit na odstrkovadle
Není tady
Ahoj holky, tak jsme vam privezli slunicko z Italie:))
Holky tak na koupani nebylo ale naty si s manzelem sem tam cvachtali nozky (ja tedy ne na me to nebylo) ale hodne jsme u more byli naty si tam hravala v pisku ja tam sedankovala (neb musim smeknout ale vetsinou se o ni staral manzel (tedy jako ze si hrali a ja je zaopatrovala) ale musim rict ze to bylo fain ale priste jedeme all inclusive nejaka last je to hodne narocne nachystat vsechno jidlo a veci co jsou treba pak to na miste vybalit kdyz celou noc nespite a musite fungovat (jako ja si umyvala nadobi, musela jsem neco navarit a povlict postele a ono do toho jeste vybalit auto fakt zahul pak kdyz uz jsme byli zabydleni tak to bylo vareni rychlovka kdyz to mate vsechno predchystane z domu) NO tem prvni den se jeste vylil vsechen sprchovy gel manzelovi do tasky s jeho hyg. potrebama tak vsechno jeste cistit (fakt jobovka) jeste cosi se nam vys.... ale ja si na to ted nemuzu vzpomenout ale vim ze ten prvni den jsem toho mela fakt dost naty jeste v noci blbe spala a rvala tak to bylo dovrseni ale pak uz vsechno bylo fain cestou tam se 1x probudila a zpet taky tak to bylo hravni ze to tak dobre zvladla (cestou zpet jsme nemohli najet na dalnici tak jsem se 3 hod. motali po italii uplne na mrtvici neb navigace radila uplne blbosti tak pak podle znacek to manzel nasel uplne z jineho mesta ja uz malem natahovala a pak jak jsme tam najeli tam hned kolona 1km me malem svihlo ale to bylo konec tezkosti pak se jelo dobre az domu. Jo a taky jsme zvladli vylet do Benatek ale bylo tam mraky lidi tak jsme si to moc neuzili ale jeli jsem tam lodi tak cestou tam byla naty z lodi nadsena zpet uz mene ale nervala jen chtela pochodovat.
Není tady
Ja to radeji uz poslala at mi to nespadne a nemusim to psat znovu.
Jinak tam bylo super ze tam bylo spoustu klouzacek, houpacek a hristatek pro deti fakt moc pekne a bylo toho hodne. Taky tam byla zadara trampolina ¨(takova ta profi) normalne se tam platilo 2eur za 10 min. ale ted mimo sezonu to bylo zdarma takze jsem chodili naty 2x denne vyskakat a my si taky zaskakali naty byla z toho nadcen a a ty posledni dny uz skakala jak gumy meda:) byl tam za dara i tennis, pinpong a minigolf takze se opravdu dalo co delat. V bazenu jsme byli 1x ale naty i kdyz to bylo studene tak nechtela ji z vody a stropila tam desny cirkus takze jsme dali rychly ustup ono se dalo opalovat ale na nejake velke koukpani to nebylo ale i kdyz se ji trepala brada tak tam chtela byt za kazdou cenu.
Tak to je tak v kosce vsechno fotky poslu jak budou stazene:)
A vsem dekuji za fotky pokojicky jsou krasne deticky a maminky taky:)
Není tady