Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#901 27. 9. 2008 12:36

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Dětičky narozené na podzim 2006/ XVIII.

jo my taky odsáváme jen vysavačem tummenupp
http://www.rajmaminek.cz/pro-nemocne-de … a-vysavac/

Není tady

#902 27. 9. 2008 12:44

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Ahoooj holky, včera jsem se sem už vůbec nedostala. Přijela mi na víkend ségra. Je tady krásně, odpo musíme něco vymyslet!!! Zatím Terka nechce usnout dumbom

Sigi, tu kombinézku jsem koupila v Intersparu. Ale měli taky poslední dvě, tak nevím zda ještě bude!!!

Veru, Kačenky je mi moc líto, jak jste natom? Ozvi se nám . . .

Haničko, nábytek pro Terezku do pokojíčku z Kiky, jsem dávala tady odkaz, když budeš chtít, můžu to poslat mailem. A mě truhlíky nepřišly grater

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif
http://ticker.7910.org/as1cCEO0g410010MjcyYmR8NjMyZHxLcnlzdPlmZWsgamU.gif

Není tady

#903 27. 9. 2008 12:49

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ajoj tety!!!
si tady s váma dám gulášek jo?
jo-už se začínám pozorovat-ráno jsem šla do práce- audělalo se mi šíleně zle-na omdlení..ale pak jsem se nafutrovala a bylo mi dobře tummenupp, takže pochybuju že by to bylo těhu..to by bylo moc brzy na nějkaý příznaky..

jinak v práci ok.. akorát..... zdělila mi ta prodavačka-kterou střídám, že od 1. budou ohromný výprodeje... to zas bude peněz cotam nechám,,,, jo ten prsten co jsem včera o něm psala-ted stojí 120,- a bude za 30!!!!!!!!! takže to je jasný že si ho nechávám..- no ted si jen odstříhávám kódy a píšu čísla zboží co jsem si vzala.. ještě jsem si vzala potahy na polštářky- kráááááááásný.. ty budou za poloviční cenu..  no nekupte to že...

ráno jsem byla vyzvednout na poště ten balíček-a jsou to ty kalhoty pro ádu- teda holky ty nemaj chybu!! na to že jsou nošený, tak to není vůbec poznat.. tummenupp

no tatínek to odpol asi zvládnul.. byli na výletě na kole...stavili se i u mě..no myslela že jsem že ho picnu.. on že vezme ádovi něco na sváču-a prej- já mu vzal sušenky,ale oni jsou prošlí,ale já je jedl taky.. dumbomdumbomdumbom no ani se neptejte jak dlouho jsou jetý... bych ho zabila..
no a je z toho hlídání nákej nervní- áda mu před spaním udál scénu, jak byl přetaženej lollollol

odpol jede na grilování ke známejm,mě se nechce.. je teda nádherně,ale asi se půjdeme projít-se sestřenkou a dětičkama-do lipové aleje- asi vezmu kočárek a odstrkovadlo tummenupp

Není tady

#904 27. 9. 2008 13:21

Markéta111
♥♥♥♥---
Místo: Kroměříž

Luci dík,to by mě teda nenapadlo že něco takovýho existuje-vysavač a sopel !!! a je to fakt dobrý? má to cenu si to jěště kupovat ? ale asi se mi to líbí,to musí být fofr !!!   lol

Sudi máš pravdu nekup to za ty prachy   lol    asi mi to zase uniklo,ale kde prodáváš ? vše za 39 ? nebo co ???

Není tady

#905 27. 9. 2008 13:24

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Markét..je to super věcička,tady nás to má asi spousta,že? No nevím,jeslti to má ještě tedka cenu,spíš bych řekla že né..ale pro malý prtata je to k nezaplacení tummenupp

Jé Sudi,to se máš..tak hned nakup na Vánoce a máš to smile

Není tady

#906 27. 9. 2008 13:41

Sigi
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Kolínsko

Luci díky za odkazy. Já chtěla novou měl by to totiž být dárek od babičky. No holt bud u doufat, že se mi podaří ji někde sehnat vissla, úplně jsem se do ní totiž zamilovala hjarta

http://dhbm.daisypath.com/7pSjp2.png

http://dhbm.daisypath.com/QJZ1p2.png

Není tady

#907 27. 9. 2008 13:50

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Já ty truhlíky posílala jen na požádání Spuntíkovi a Lůce. Zas takovej trhák to není.

Kačí pošlu ti to taky a já chci ten pokojíček, jů?
Spuntí, já letos muškáty neměla protože se dělala fasáda, ale jinak si brácha vezme řízky nebo jak se to jmenuje napíchá je do truhlíků, před jarem do kelímků a potom znovu do truhlíků (teda myslím, že nějak takle) a potom mě je dá a já si to zasázím do truhlíků. Muškáty nekupujeme tummenupp Akorát se to přes tu zimu plete, nesmí to být ve velkým chladu, takže brácha mě aspoň to moje nacpe a já jsem z toho ooooohromně nadšená dumbom

Upravil(a) hanina (27. 9. 2008 14:04)

Není tady

#908 27. 9. 2008 14:34

Fufík
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky.

Malá je v pohodě. Zaplaťpánbůh!

Sigi u nás v Tchibu říkal, že už nemají. Že byly hned pryč. Tak ti taky nepomůžu sad

Jinak u nás nic extra. Taťka leží, dítě ne dumbom No idylka dumbom

http://www.ticker.7910.org/as1cxMz-M240010MjJkfDg3NTY1NGR8TW9qZSBwcmluY2V6bmEgbeE.gif

http://www.ticker.7910.org/as1cF3N-M240010MjcwZHwxMDg3NDlqZHxNb2plIGtvJiMyNjk7aSYjMjY5O2thIG3h.gif

Není tady

#909 27. 9. 2008 16:38

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Haničko, je to na stránce 33 tady na babinetu ten odkaz tummenupp a děkuju za truhlíky, jsou krásný.

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif
http://ticker.7910.org/as1cCEO0g410010MjcyYmR8NjMyZHxLcnlzdPlmZWsgamU.gif

Není tady

#910 27. 9. 2008 17:10

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: západ
Web

Ahojky holky smile

to je dneska krásně,co? my ráno v osm vyrazili do Tesca na hračky a koupit Matýskovi zimní botky, botky jsme koupili pěkný v Renu za 700, kotníčkový s kožíškem,číslo 23 nějak tomu dítku děsně vyrostla nožka dumbom pak nás tam tatík nechal a jel hrát fotbal a my courali po tescu a měli jsme za úkol koupit na vánoce tu dřevěnou vláčkodráhu a nějakou lokomotivu tummenupp při tý příležitosti jsme si skočila i do Kenvela, kde ted mají akci za 2000 nakup, zaplat 1000 tak jsme tam pokoupila tatkovi na vánoce a sobě tričko a náušnice a nějaký korálky na krk smile no a pak v tescu v potravinách, když už jsme dělala finální nákup tak mi mládě usnulo v košíku lol tak jsme ho vypodložila nakoupenýma mikinama a přikryla a prospal celý nákup a paní u pokladny měla největší starost jak ho prý probudím a jakto, že jsme ho nechala spát bez oběda!!! godlike no měla jsem z ní oči navrch hlavy lol

my zatím koupili jen zimní bundu, dost velkou 104 páč menší skoro nikde neměli,no budem mu ohrnovat rukávy, jinak good, aspon mu bude i příští zimu tummenupp no a kombinézu koupíme tak za měsíc jelikož je s tím růstem ted hrozně nevyzpytatelnej .. dumbom za poslední měsíc a půl se vytáhnul skoro o dva centáky takže si netroufnu koupit, aby mu vydržela celou zimu smile

jo a když jsme dorazili dom, tak mladej odmítl jít spát, ten mikrospánek mu asi stačil lol no a my s tatkou nevydrželi a vláčkodráha nám už funguje v obýváku na stole lol

Není tady

#911 27. 9. 2008 17:31

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Markéta111 napsal(a):

Luci dík,to by mě teda nenapadlo že něco takovýho existuje-vysavač a sopel !!! a je to fakt dobrý? má to cenu si to jěště kupovat ? ale asi se mi to líbí,to musí být fofr !!!   lol

Sudi máš pravdu nekup to za ty prachy   lol    asi mi to zase uniklo,ale kde prodáváš ? vše za 39 ? nebo co ???

v takovým etno krámku tummenupp

Není tady

#912 27. 9. 2008 17:35

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak jsme přišli z venku-je tam přenádherně co??? no už jsem přáišla jak na to- áda jel na odstrkovadle-já vzala pro jistotu kočár-jelikož jsme událi docela dlouhou procházku,tak jsme strčili moto pod kočár a adam se vezl.. cestou domů na nás hulákala bratránek s přítelkyní- ona je servírka a on tam občas rozváží-tak mě ukecali na pizzu-no teda moc práce jim to nedalo lollol,tak mi jí každou chvíli přiveze-dala jsem si špenátovou -tu si dá i áda tummenupp

Není tady

#913 27. 9. 2008 19:56

Babu
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj holky jsme doma. Na kokupani to nebylo ale i tak jsme si to uzili. Jizdu zvladla naty v aute skvele:)

Není tady

#914 27. 9. 2008 20:45

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahoj babu-vítej zpátky!! už se těšíme na vyprávění!!

Není tady

#915 27. 9. 2008 20:45

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Babu napsal(a):

ahoj holky jsme doma. Na kokupani to nebylo ale i tak jsme si to uzili. Jizdu zvladla naty v aute skvele:)

Ahoj Babuško pussa Vítáme tě mezi námi. To je škoda, že jste se nemohli koupat, ale hlavně, že jste si to užili. Už se těšíme na fotečky tummenupp

Není tady

#916 27. 9. 2008 21:12

Ambra
Host

Ahojky,
MArkét my máme odsávačku na vysavač "hand made" :-) - kelímej od jogurtu má dirku, to je prostrčená ta hadička obyč odsávačky, co se dává do pusy. No a do toho kelímku strčíš hadici od vysavače a je to :-)

Sudi teda ten výprodej zní parádně tummenupp

Špuntí ta sekaná byla moc slaná a jinak bez chuti :-(( A i ta konzistence byla podivná no blééé. Že jsme harpagóni a bylo nám to líto vyhodit rovnou, tak jsme teda většinu snědli, ale zbytek šel do koše bez pardónu a z nova to zkoušet nebudu - fuj usch Jinak dík za radu ohledně toho podlévání pivem. Já si to tak nějak myslela, že se ten alkohol odpaří, ale vůůůbec jsem si nebyla jistá. Jinak kuře jako kachna se odkládá, koupili jsme si ovar na koleno a taťka, že prý ať ho uvařím k obědu. No proč ne, že alespoň můžu dopolko uklízet, místo stát u plotny.

Babu vííítej, to je skvělá zpráva, že jste si to užili!!!!!

Tak ještě spirulka, jak se jí libilo ve špindlu...

#917 27. 9. 2008 21:19

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jojo taky máme domácí odsávačku,ale už to jsem to dlouho nepoužívala.. ted smrká sám dobře!!ale byla fakt dobrá!!
holky norlmálně ten náš kluk je hroznej,,, dneska jak jsme kecali s bratránkem a jeho holkou-tak tam je průchod na dvůr,kde je zahrádka k restauraci a šli tam náký manželé a adam šel norlmálně za ruku s nima.. oni z toho měli radost,jak se kluk nebojí.. no já rostu.. až ten se nám jednou stratí....... pak ho vzal bratránek do kuchyně-ukázali mu jak se dělá pizza..... a on mě vůbec nepostrádal.....

Není tady

#918 27. 9. 2008 21:29

Ambra
Host

Sudi tak tenhle problém mám taky. Mladý je to fuk kam jde a s kym  dumbom Ona si furt myslí, že prostě jak zavolá, tak budu a hotovo  dumbom

Jinak jí furt nemůžu vysvětlit, jak se má bránit. V sokole je jedna agresivní holčička, co si na ní zasedla a ve čt jí několikrát napadla a Aduš si s tim vůbec neví rady :-( Ta maminka se mi omlouvala, neví si s ní rady. Nasekala jí, poslala omluvit. A pak říkala, že jí zas přistihla, jak kouká, jestli jí vidí a šla někoho rubat :-/

#919 27. 9. 2008 21:35

Lenina2
Babinet Klub

Ahoj holky,
tak já jsem vás teď stíhala tak maximálně přečíst. Ve čtvrtek jsme měli první krizový den. Amálka se mi ze středy na čtvrtek pořád budila - zlobilo jí bříško, do toho byl mrzutej i Máťa a byl taky několikrát v noci vzhůru - zřejmě reakce na očkování a na odpoledne jsem měla pozvanou tu kamarádku s holčičkou, takže manžel přijel až večer. No byla jsem úplně hotová. Ale naštěstí to byl jen jeden den.
V pátek už bylo hezky, tak jsme byli celé odpoledne venku, ale Matýsek odmítl jít bez kočárku, takže jsem měla v hlubokém Amálku a na golfkách Máťu a ještě psa. Vypadala jsem sice jako blázen, ale šla jsem hned za vesnicí do lesa, takže mi to tak nevadilo a dalo se to zvládnout a aspoň jsme se někam dostali. Den předtím jsme měli sebou motorku a zpátky jsem ho na ní táhla, ale večer si stěžoval, že ho bolí třísla, takže ty vycházky budeme muset ještě nějak dovymyslet.
Dneska jsem byli na tom Bramborobraní a bylo to hezké, ale malé. Měli jsme to hned projíté. Koupila jsem si Med se zázvorem a Matýskovi nějaké bio bonbónky z ovocné šťávy.

Luci mě ten smažák bez smažení přišel, jako že moc dlouho v té troubbě trvá. Já ho dělám v takové misce od Tuppavere v mikrovlnce a to je rychlejší. Není to teda úplně jako smažák, ale zase je to rychlé.
A přeju krásnej relaxační víkend, taky bych si dala říct.

Kalíšek jsem si musela najít na internetu, doteď jsem o něm neslyšela, ale mě docela nadchnul, ale na zkoušku mi přijde dost drahý a navíc mě vložky zas tak neobtěžujou, takže do toho asi nepůjdu. Ledaže by to tu Jíťa pak nějak strašně chválila.
Sudi, manžela jsem do Lidlu hned vyslala, ale zástěru neměli, ale koupil tu sadu nůžek a moc se mi i Máťovi líbí.

Veru, ať je Kačence brzy lépe. Smectu jsem dávala na lžičce v mléce a s trochou kakaa aby to vypadalo jako kaše a jedl to. a pozor na tu mrkvovou šťávu, ta nesmí být ze syrové mrkve.

http://lb5f.lilypie.com/g31Yp1.png
http://lb3f.lilypie.com/0Cgop2.png

Není tady

#920 27. 9. 2008 21:49

Lenina2
Babinet Klub

A můj manžel teda rozhodně kromě čaje a kafe nevaří. Matýskovi maximálně ohřeje skleničku.

A u nás jsem to já, kdo nadává, že na něj nedává pozor. Né teda, že by se mu se mnou nic nestalo, ale manžel nic neříká, ale když se něco stane, když ho hlídá on, tak se neudržím.

A včera jsem udělal výchovnou chybu. Šel se koupat s manželem a ztropil mu hroznou scénu, tak tam s ním chvilku zápasil a pak mu lupnul na pr..., ale mě přišlo, že byl celý den moc hodný a že prostě na něj neměl jenom trpělivost a tak jsem mu před Máťou nadala, že ho nemá být, obzvlášť, když je teprve chvilku doma a když už mu lupne na zadek, tak  že to nemůže být tak, že má červenej zadek - byl totiž už nahatej a nachystanej do vany a Máťa pak pořád říkal "zadek, čevenej, táty". A když za ním manžel přišel, že půjdou spát, tak chtěl jít se mnou a říkal mu znovu "zadek, čevenej, táty, víš". Já vím, že umí být pěkná vzpura a vztekloun, ale včera mi ho fakt bylo líto.

http://lb5f.lilypie.com/g31Yp1.png
http://lb3f.lilypie.com/0Cgop2.png

Není tady

#921 27. 9. 2008 21:56

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Lenina2 napsal(a):

Ahoj holky,
tak já jsem vás teď stíhala tak maximálně přečíst. Ve čtvrtek jsme měli první krizový den. Amálka se mi ze středy na čtvrtek pořád budila - zlobilo jí bříško, do toho byl mrzutej i Máťa a byl taky několikrát v noci vzhůru - zřejmě reakce na očkování a na odpoledne jsem měla pozvanou tu kamarádku s holčičkou, takže manžel přijel až večer. No byla jsem úplně hotová. Ale naštěstí to byl jen jeden den.
V pátek už bylo hezky, tak jsme byli celé odpoledne venku, ale Matýsek odmítl jít bez kočárku, takže jsem měla v hlubokém Amálku a na golfkách Máťu a ještě psa. Vypadala jsem sice jako blázen, ale šla jsem hned za vesnicí do lesa, takže mi to tak nevadilo a dalo se to zvládnout a aspoň jsme se někam dostali. Den předtím jsme měli sebou motorku a zpátky jsem ho na ní táhla, ale večer si stěžoval, že ho bolí třísla, takže ty vycházky budeme muset ještě nějak dovymyslet.
Dneska jsem byli na tom Bramborobraní a bylo to hezké, ale malé. Měli jsme to hned projíté. Koupila jsem si Med se zázvorem a Matýskovi nějaké bio bonbónky z ovocné šťávy.

Luci mě ten smažák bez smažení přišel, jako že moc dlouho v té troubbě trvá. Já ho dělám v takové misce od Tuppavere v mikrovlnce a to je rychlejší. Není to teda úplně jako smažák, ale zase je to rychlé.
A přeju krásnej relaxační víkend, taky bych si dala říct.

Kalíšek jsem si musela najít na internetu, doteď jsem o něm neslyšela, ale mě docela nadchnul, ale na zkoušku mi přijde dost drahý a navíc mě vložky zas tak neobtěžujou, takže do toho asi nepůjdu. Ledaže by to tu Jíťa pak nějak strašně chválila.
Sudi, manžela jsem do Lidlu hned vyslala, ale zástěru neměli, ale koupil tu sadu nůžek a moc se mi i Máťovi líbí.

Veru, ať je Kačence brzy lépe. Smectu jsem dávala na lžičce v mléce a s trochou kakaa aby to vypadalo jako kaše a jedl to. a pozor na tu mrkvovou šťávu, ta nesmí být ze syrové mrkve.

No zrovna dneska jsem si říkala, jak to děláte venku s 2 dětma. Lukyn mě totiž vůbec nechce chodit, nejradši by se nosil, ale to na něho házím bobek, takže se chce vozit v kočárku. No tak to seš Leni teda šikulka, to si fakt nedovedu představit dumbom

Není tady

#922 27. 9. 2008 22:04

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, zítra jedu s kamarádkami do Ikey. Co tam mají neodolatelného?lol Hrozně dlouho jsem tam nebyla

Není tady

#923 27. 9. 2008 22:07

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

leni a skejt nemáte-za kočárek??

hani, do ikeii bych jela hned taky.. já doufám že příští měsíc pojede teta, už mám připravenej seznam co mi koupí lol-

Není tady

#924 27. 9. 2008 22:13

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

sudina napsal(a):

leni a skejt nemáte-za kočárek??

hani, do ikeii bych jela hned taky.. já doufám že příští měsíc pojede teta, už mám připravenej seznam co mi koupí lol-

No Sudi, tak někdy přijeď a pojedeme spolu, za 40 minut jsme tam tummenupp

Není tady

#925 27. 9. 2008 22:14

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

no mi občas jezdíme taky.. ale ted se k nim´nevejdu do auta lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí