29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sudina napsal(a):
a kdy by se vám to hodilo-ráno nebo odpol?? jestli ráno,tak to můžeme čt pá a odpoledne všechny dny
Mě to je Sudi snad i jedno. spát chodí lukyn ve 12 až v půl 1, takže v tuto dobu musíme být doma, jinak to je fuk. Takže buď o hodně dřív před poledním spaní (třeba v 9 ) a nebo až po spaní, to vidím tak v 16 h
Není tady
Není tady
Ahoj holky.
Já měla dneska docela den blbec A dovršilo to to, že malá spadla ve vaně na hlavu
Prostě jí podjeli nohy a praštila sebou. Já stála u ní a kontrolovala teplotu vody a nejednou bác. Úplně jsem se z toho klepala. Volala jsem to manželovi a ten mi vyčetl, že mám dávat větší pozor a že si myslí, že všechno moc podceňuju ... to mi fakt přidalo. Samozřejmě, že když se jí něco stane, jsem u toho já, protože jsem s ní pořád, on ne ... takže za to samozřejmě můžu já
Nejhorší bylo, že malá si lehla a asi do pěti minut usnula. Já vím, že se říká, že dítě po tom, co se bouchne do hlavy nemá spát, tak jsem ji budila, ale ona se nechtěla vzbudit . Měla jsem jí v náručí a ona pořád spala. Tak jsem tu brečela a byla úplně hotová. Pořád jsem ji kontrolovala, jestli dýchá a budila. Asi po hodině jsem pustila v televizi pohádky a zase ji budila a ona se vzbudila a teď tu koukáme na Peppinu a hrajeme se. Už to ze mě docela spadlo.
Doufám, že to bude v pořádku. Manžel je ještě pořád v práci
Tak takhle ...
Veru, držíme palce, ať je Kačence brzky líp !
Hani my měli vymalováno dvě stěny oranžově a dvě modře a vypadalo to moc dobře. A byli to docela syté barvy
Teď plánuju asi kombinaci žluto-zelenou do hezny a samo pro Vanesku růžovo-bílý pokojík
Můj bývalý přítel vařil výborně, takže si mě vykrmoval a rozmazloval a já se v podstatě začala učit vařit až když jsem se vdala a začali jsme bydlet sami ... takže nedávno Zato manžel si sám sotva namaže chleba
Já dneska v Tchibu koupila 2 moc hezký termo punčocháče za 290,-Kč Včera mi v normálním obchodě nabízela jedny za 250,- a ještě byly
Není tady
vanilko, to věřím že tě to vytočilo, tohle mě tady nakrkne,když ten můj řekne, že mám ádu víc hlídat... nojo chlapy.. .. hlavně že je vaneska v pohodě..
děláš určitě to nej... co můžeš tak si nemusíš nic vyčítat.
Není tady
Sudi ,ale třeba je ten tvůj šikovnej na něco jinýho ,třeba nebo
nebo
Není tady
sudina napsal(a):
http://www.celostnimedicina.cz/co-je-menstruacni-kalisek-ladycup.htm
Díky Sudi. Tak o tom jsem v životě neslyšela. Nedovedu si to teda v praxi představit, ale určitě mě to zajímá. Já teď po porodu taky málo používám tampony, protože to mám celkem dost a už se mě i stalo, že mě jaksi "protekl"
No nedovedu si teda představit, jak to velejvám a vyplachuju a kdo ví co ještě. Někdy cítím i ten tampon (myslím objemově) tak si nedovedu představit nějaký kelímek teda
Holky, vyzkoušejte to a dejte vědět
Není tady
Vanilko a tos koupila přes net nebo v prodejně Tchibo?
Není tady
Vanilko to je normální s chlapama.Můj taky dřív kolikrát řekl že mám dávat větší pozor tak jsem mu řekla jestli chce hlídat celý den že klidně může a prý ne ,tak teď když se něco stane tak říká -já vím že je divoká a má bobky kritizovat.
Není tady
holčiny čauky jenom na chvilku všechny zdravím, natálka právě usíná, trochu jsme to dneska přepískli a šli s ní z oslavy fakt dost pozdě....a my se tam ještě vracíme - máme hlídání!!! oslava fakt super, Natynka byla úžasná..tancovala, se všemi se fotila...mám snad 300fotek tak potom určitě nějaké pošlu..pa pa my jdeme ještě pařit
Není tady
Odcházím,všem přeji dobrou,dlouhou ničím a nikým nerušenou noc.
Není tady
Sudi,tak můj umí max. kafe a čaj víc ani tuk....jednou měl ´jen podpálit brambory a zapoměl tam dát vodu a podruhé smažil sýr ve fritáku asi půl hodky...hádejte co mu zbylo na sítku jo a ještě umí krupičnou kaši
Sigi,jestli myslíš tu kombinézku jak jsme sem dávala odkaz já,tak je to z obchodu Tchibo
Tohle je ten menstruační kalíšek http://www.prozdravi.cz/menstruacni-kal … -maly.html
já ted sleduju ty tygry,ale asi ještě neporodí tak jdu spát,byli tu sousedi a dali jsme si burčák
Jo a kačenka at je brzy fit,pr... malá :hjarta_
Není tady
Dobré ránko. Jsem první
Už to přišlo i knám,Denis má rýmu,ale zatím nic víc ani nekašle nebo tak. a umí smrkat,to je sranda jak se snaží.
Tak brzké uzdravení všem nemocným miminkám.
Není tady
Dobré ránko všem
holky s tím Tchibo ... mám prosbu ... nemohly byste mi u Vás kouknout, jestli tam nemají tu kombinézu, že bych vám poslala penízky na účet a vy mi ji koupily??? Já vím, že otravuju, alre fakt jsem ji chtěl a už ji nemůžu nikde sehnat.
Není tady
Ahojky, Sudi teda ten můj se do vaření nehrne, ale když mu přesně nadiriguju co a jak, tak to teda s krajním odporem zvládne. Ale myslím, že by si raděj namazal chleba a mladý dal skleničku :-)))
Jinak já včera pekla po 100 letech sekanou, abychom dneska mohli dopolko na pouť a je hnusná, ba přímo po*ná. Já jsem fakt kuchta na prd :-( Takže sekaná u nás zas na 100 let skončila :-/ Jinak zítra chci zkosit zelí z cikety a k tomu kuře jako kachna, ale po tom fiasku už nějak nemám odvahu. Navíc se to kuře podlívá černým pivem a nevim teda, jestli to Aduši nebude vadit??
Vanilko, teda to musel být nervák. Já jsem z tehle situací taky vždycky hotová. Ale teda je fakt, že ten můj mi to nevyčítá, protože ví, že to je hned. A s tou naší kaskadérkou bez pusu sebezáchovy bychom se museli oběsit... Každou chvíli na ní ječím, že jí zabiju, než to udělá sama...
Markét držím palce, ať je malá brzo ok.
Jo jinak perla - naše mladá, když něco rozbije, tak bylo "tatínet špaví" a teď, když jí párkrát řekl, že to nejde, tak "tětěčet pomůže, tětěčet špaví, tětěčet zachání" (krteček). Takže ona je v pohodě, protože ať se stane cokoli jí nebo něčemu či někomu okolo, tak je to brnkačka, protože krteček pomůže, spraví a zachrání
Vanilko, tak co malá? Doufám, že je v pohodě. Oni vydrží fakt hodně
Holky, dneska jdu poprvé vařit něco z pangase, nemáte nějaký dobrý typ?
Spuntí, jdu ti poslat ty truhlíky. Sice to je asi trochu rozmazaný, ale už se mě to ven jít fotit nechce. Přece jen jsou dneska všichni doma
Není tady
Hani,já chci taky fotečky truhlíků
jinak my máme taky rýmu a je nějaká protivná a rostou ji spodní špičáky
už by měla být doma Babuš,né?
Sig,mě tu kombinézu sháněla švagrová v Praze a už měli taky poslední kus....myslím,že už je mít nebudou my tu tchibo nemáme
zkus mrknout na MMB
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16705954&tab=1
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16211913&tab=1
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16239450&tab=1
Upravil(a) Lucka 1 (27. 9. 2008 10:56)
Není tady
Ambruš já myslím že to pivo tam cítit nebude,ale já to nepodlívám a ani jsem to nezkoušela,mohla jsi to napsat dřív,bych to zkusila.Já už to mám a vypadá výborně a i zelí se mě myslím povedlo,někdy bývá fuj ale teď je mňam.
Luci a odsáváte nebo smrká ? my neodsáváme asi od roku ,protože by u toho zbořila celý barák,tak jenom smrká a co samo vyteče když pčikne (hergot jak se to píše ?) a to dneska už tak 30x.
Není tady
jé závidím vám to zelíčko já zkouším smažák bez smažení a pro tatku normoš,prej nebude experimentovat
ale stejně není doma,jel se mrknout na závody
Markét,malá jednu dobu smrkala hezky,ted funí jen papulou dneska jsme asi po roce odsála,protože bylo slyšet jak má plnej nos..taky řvala jak tur,ale jinak neodsávám
Není tady
Haninko, díky za fotky, truhlíky jsou krásné.
A co jsi udělala s muškáty? Vyhodila a koupíš na jaře nové?
HOlky s tou rýmou je mi to líto, jsem ráda že už holky rýmu nemají.
Jinak Lence odsáváme vysavačem.
Pokaždé když má rýmu.
I když začíná smrkat, tak přecijen to odsání vytáhne víc a já se bojím aby se jí to nedostalo na průdušky.
A Dr. se pokaždé ptá jestli odsáváme.
Jítě jsem naposled odsávala skoro před rokem. Měla ty hnusné husté nudláky. Hned se jí ulevilo a přes první protesty a řev se při druhém odsávání bránila mnohem méně,protože sama viděla jak se jí lépe dýchá
Není tady
Ambruš, to je hezké že krteček spraví
JInak pivo neva, neb všechen alkohol se během pečení odpaří
Dej vědět jak jste si pochutnali.
A co bylo se sekanou?
Není tady
A nevíte co Veru? Jak jsou na tom?
Máte na ní někdo kontakt?
Není tady
Tak se stav ,máme ho moooc.
Smažák bez smažení ????? neznám,já měla smažák 2x v životě a nějak mě to nanadchlo.
Tak jsem dneska zjistila,že nám Denisku v porodnici nevyměnily !!!!!! Já nepiju vůbec a táta si dá tak jednou za půl roku nealko pivo,tak bylo v lednici,tak jsem si ho otevřela k tomu zelí a Denis chtěla ,tak si cucla a málem se pozvracela,prý blééé.tak jsem ráda,doufám že jí to vydrží a nebude nikdy chlastat !!!!
Není tady
Spunti,vysavačem ???? to zase neznám,to nám sem na moravu asi jěště nepřišlo
Není tady
Taky jsme na Veru dneska myslela a když se neozvala,tak to vypadá že jsou v nemocnici
Smažák byl moc dobrej my ho máme rádi a tohle bylo takový lehký
Hani,truhlíky jsou krásný..hlavně ten podzimní
No nám malou taky určo nevyměnli....né že bysme teda chlastali,ale pivo máme moc rádi,takže malá už taky ochutnala a kupodivu ji chutnalo a když si haje tak říká maminko dáš si kafíčko nebo pivo
Není tady