|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky.
Teda a souprava od Tchiba je super! Jendu už jsem sice koupila, ale je vcelku ... tak že bych pořídila ještě jednu?
Ovšem fakt se těším, jak z toho budu malou dávat čůrat
Kači zrovna dneska jsme byli s taťkou v Kice (nebo se říká Kiku?
) a na ten pokojík jsem tam koukala. Já zatím hledám inspiraci ... líbí se mi bílý nábytek ... i když to asi není moc praktické, ale úplně už vidím ten bílo-růžový pokojíček
...
Vanesku nám hlídá ségra, protože jsme měli schůzku se stavitelem na stavbě a pak jsme ještě i koukali po botičkách pro malou, ale zase nic nemáme. Všude říkají, že mají jen podzimní, že prý bude babí léto - ha ha - to mám koupit botičky kvůli týdnu teplejšího počasí? 
Jenže už je to hodně akutní, protože jsme nechali přeměřit nožičku a má 24 a nosí v současné chvíli i botičky 24 ... tak jestli už jí netlačí 
Není tady

Holky,tady jsou první výtvory naší Natálky v MC 
a jinak jsme dala na rajce nový fotečky 
Není tady
Čau holky,
tak Míra se o půl páté ráno vzbudil a byl počůranej, teď odpoledne taky.
Taky si myslím, že bychom to měli zkusit až se přes den nebude počůrávat a v noci bude mít suchou plínu, že jo???
Jenže manželovi v práci ženský nakecaly, že jejich děcka byli bez plín v roce. Jenže to měli látkové plíny. To je trošku jinak, že???
Tak zatím pa
Iva
Není tady
Ivi, já bych to nelámala přes koleno. To nejde naučit za den. A tyhle řeči o tom, že dřív byli děti bez plet od roka fakt miluju
Dneska jak vidím okolo není vyjímka ani mít pleny ve třech letech ... nenech se znervoznit a stresovat. Myslím, že to chce postupně ... nejdřív přes den ... odpolední spaní bez pleny a pak teprve noc ... není kam spěchat ... toť můj osobní názor.
Vaneska je bez plen přes den v pohodě. Odpolední spaní taky /to pod ni dávám tu papírovou podložku/ i když čas od času s nehodou ... ale noc zatím neřeším, protože zatím v noci pije, takže ještě uvidím, ale vůbec mě to netrápí. Ale už se stalo, že měla ráno suchou plínku. Takže ona na to přijde určitě sama, stejně jako na to čůrání přes den 
Luci krásný fotky. Naty je prostě kočička roztomilá! Závidím vlásky
Moc jí to sluší. Jo a ten svetr od Klaris je úžasnej 
Taky bych brala ještě něco kreatiativního (kroužek) k tomu našemu cvičení a plavání ... i když nevím, jestli by na to byla Vaneska dost trpelivá 
Upravil(a) vanilka28 (25. 9. 2008 15:50)
Není tady
AHojky, teda Ivulko s těma vašima financema mě to mrzí. Taky si myslím, že bys měla ty horoskopy dělat za peníze. Umíš to a jde to dělat z domu 
IviK nechávat mladého na noc bez plíny, když se furt počůrává mi připadá jako pěkná blbost. Já plíny zrušila, když jsem je tak 2 měsíce vyhazovala suchýmyslím jako definitivně,jinak teda na den doma a na hřiště v 1,5 roce. Nehoda stejně byla vždycky do kalhot, protože plíny byli právě jen na noc nebo do města a suproše. Když mu plínu na noc sebereš, tak budete leda x krát vzhůru a budeš převlíkat celou postel...
Jinak holky s tím MMB teda taky koukám. Je fakt, že v tech levných obchodech nakoupím za stejný prachy né-li levněji než na MMB, takže už skoro neobjednávám. Po tom, co jsem na MMB koupila starý jetý nic moc pyžamo za 70,- a teď za ty prachy kupuju nový krásný suprový, tak jsem skončila..
Veru držím palce, ať jste brzo ok.
Dodatečně Máťovi od Ivulky všechno nej nej k narozeninám!!!!
Vanilko, teda ten váš režim, to je fakt mazec. Držím palce a přeju pevné nervy, ať se s tim rozhodneš zahýbat.
Jinak k tomu tělísku – teda záruka na těhotenství, to jsem se neptala :-))) Ale je to s hormónama, tak myslím, že i kdyby se to uhlo (což se kontroluje nejdříve po 3měs a pak co půl roku), tak jsou tam ještě ty hormony, ale to je jen můj názor. Ve čtvrtek se vyptám :-)
JInak my konečně skoro po orce včera objednali postel a koupili matrace, takže huráááá!
luci, to je super!!!no adam by tohle určitě nezvládnul-teda.... zvládnul,ale dlouho by to nevydržel,ta´kže mi zůstaneme u sportu!! jak říkám u nás to mc je trapný.. a hlavně to vede důchodkyně...
ty poděbrady si užijte- já je miluju!!! jezdíme tam často- na zmrzku
- tu si nesmíte nechat ujít!! na námestí na rohu-vyhlášená cukrárna!!!
ivčo, ty manžela moc posloucháš.. vyprdni se na zaručený rady starech ženskejch.......a dělej to podle svojí hlavy-ty jis s mírou celje den,tak musíš znát jeho potřeby!!
kači pokojíček je krásnej!! mi ho máme taky z kika
a jsme spokojeni,akorát,když nám ho vydávali ze skladu,tak jedna krabice byla poškozená-a to jedno prkno bylo uštíplé-tak jim to tam A odvezl zpátky- naštěstí na to přišel hned ve východu-no nabízeli nám slevu,ale mi chtěli nábytek v pořádku!!
holky dlouho jsem tu neviděla dezy a piiu 

Není tady
Faaakt Vanilko? A jak se ti líbil? Jinak mě se kombinace bílé a dřeva taky moooooooooooooooooc líbí.
Luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mám tu kombinézku
Jela jsem omrknout obchody v nichž jsou regály Tchibo a sehnala jsem jí hned v druhém
Je faaaaakt super i na oko a zvlášť oblečená. A velikost 86/92 perfektní. Ještě má vůli
Takže ještě jednou moooooooooooooooc děkuju za tip.
Ještě boty a nějakou pěknou čepici,šálu a rukavice a jsme vybavený na zimu.
Není tady
Sudi teda leda by se Ivča odstěhovala do jinýho pokoje, ať si tam hoši ty manévry s převlíkáním postele užijou sami :-)))
Jitu na mě teda ten kalíšek taky nepůsobí moc důvěryhodně.
Ivčo, plínku na noc můžeš sundat, až když se bude budit nějaký čas se suchou plenou. Jitce jsem jí sundala když měla měsíc sucho.
A jestli TĚ to uklidní, Lenka je stále na plínkách a to celodenně.
Občas to zkkusím, ale nemá to smysl. Když je nahatá, čůrá do nočníčku. Když dostane kalhotky pokaždé se počůrá.
Není tady
Lucko, Natálka je šikulka, je vidět že pracovala se zaujetím 
A má moc príma zástěrku.
Ivule, koukni sem na nabídku co mám na stránkách, napiš mi svojí nabídku
, přidám jí 
http://www.adhd.denicek.eu/alternativni … omoci.html
Není tady
Lucko, ten odkaz na tchibo je pěkný, mě se tam líbí ten dávkovač bonbonů.
I když mám strach, že vidět to holky, tak to během odpoledne vyprázdní 
Ale líbí se mi, to fakt že jo.....
Není tady

Tak jsme se vrátili z oslavy kamarádky narozenin
I malá tam byla hodná 
Kačí,tak to je super,že jste ji sehnali..a nemáš vůůůůbec zač 
Ivy,my jsme přes den bez plín,ikdyž občas ještě nehoda je,ale nejvíc s kakáním a přes noc je suchá jen když hned ráno vstanu s ní...když si v pokojíku hraje třeba hodku s panenkou a já ještě spím,tak je počůraná...ale neřeším to
a ty manžu fat neposlouchej,nejdřív musí být bez plínek přes den,apak až v noci 
Holky,díky za pochvalu a ty zástěrky tam mají na pujčení...byla to sranda 15 malých broučků ve stejné zástěrce 
Sudíííí,můžu si objednat ty prostěradla až příští měsíc 
Není tady
Sudi, fakt?
Tak to nevím jak zítra zvládnu.
Potřebuju do globusu (mají akci na jeansy a mě se prodřely
takže jsem bez kalhot
a to jedu za týden na ten víkend).
Tedy hlavně abych mohla vyklopit Lenku u mamky, která o tom zatím neví (neb se snaží dovolat na pracák a neví co bude) . To bych mohla vzít přes Lidl a tu zástěrku koupit 
Já jsme bez letáku do lidlu, nějaký trouba ze vchodu je tady vyhazuje 
Není tady
Holky, jste tu nějaká metalistka?
Dostala jsem tričko a je na něm napsáno metal rose a je tam na obrázku růže a had.
Klidně ho vyfotím (až uschne).
Je ale světle růžové.
Jestli ho chcete, tak písněte SZ, je s krátkým rukávem. Píšou tam 122 , ale tipla bych si tak 104 velikost
Není tady
Není tady
čauky..Lucinko, Natynka je moc šikovná...naše natálka zatím zvládá takové čáranice, ale už aspoň krásně drží pastelku
a Poděbrady si užij..jedeš i s malou????
holky na mě taky poprvé ten kalíšek působil hrůznostrašně, ale teď když slyším kámošku jak si to chválí, tak jsem z něho taky nadšená...je pravda, že vložka je dost nepohodlná, můžete se tom koupat a hlavně se do nedostane do styku se vzduchem, takže nehrozí žádný zápach z vložky...to je hnusný téma co
no já jsem skoro rozhodnutá, půjdou do toho se mnou i dvě ségry, tak potom poreferuju..
zítra máme tu obří oslavu tak na mě myslete ať to s Natynkou přežijeme..mě se tááák nechce
Není tady

Jitu..jedu si odpočnout a to s malou asi nééééé
bude hlídat tatínek,máme 5 procedur,tak se fakt těším
a zítra si to moc užijte 
a jsme zvědavá na ten kalíšek..pak dej vědět 
Není tady

a malá taky zatím čára...jsou to ještě prtátka,draka jsme spíš dělaly my mamky,takže je to kroužek pro každýho 
Není tady
pak dám určo vědět...já si myslela, že jedete jako s dětma víš??? můžeš mi hodit odkaz, kam že to přesně vyrážíte, říkaly jsme si s mamkou a ségrama, že bychom taky ěkde vyrazily...díky díky

Není tady
Jitu určitě to bude fajn ... když se moc netěšíš ... tak už to bývá, teda u mě 100% ... a naopak, když se moc těším, tak to nevyjde, nebo to nestojí za nic 
Malá dneska spala jen půl hoďky a pak ji ségra vzbudila /chudinku/, ale zase večer usnula bez problémů kolem deváté
Huráá.
A já místo abych si šla konečně jednou lehnout dřív, tak tu na netu sháním spotřebiče, protože zítra jdu objednat kuchyň ... tak je to třeba, abychom měli představu.
Nakonec to vypadá, že je objednáme přes net, protože v tom kuch. studiu je nabízí min o 1/3 dráž.
Ale už končím ... ještě nařídit budíka na zítřek (v rámci úpravy režimu
) a jdu spát ... tak dobrou všem 
Upravil(a) vanilka28 (26. 9. 2008 0:01)
Není tady
nojo to jsem tušila že budu první.........aby ne- my pracující matky
-áda už frčel k babi-vezl ho tam tatka,dneska jsme to zvládlli na 1*,akorát snídani nestihl´-ale ona ho babi naláduje
no holky je to dobrá příprava na školku!!!
tak se jdu upravit, něco najít na sebe,vůbec nevím co- musím být trošku přizpůsobená tomu krámku,takže kraječky a volánky nepřichází v úvahu (já je stejně nevlastním... 

)
Není tady
čauky..tak já dneska jen v rychlosti, je tu trochu blázinec, manžel pomáhá našim s posledním zařizováním, taková spousta lidí to už je hodně létání a objednávání..a já se snažím trochu pouklízet a hlavně nachystat sobě, manželovi a malé věci a malá se rozhodla že mi bude pomáhat, takže co jsem vyžehlila ona přežehluje
tak až bude spát tak to udělám nanovo

holky dneska se mi připsaly peníze za ty poničené kalhoty a paní jsem tam šoupla negativní hodnocení, ikdyž v posledním emailu mi napsala, že chyba je na její straně..no aby né že....tak jsem zvědavá na její reakci
Není tady