|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Opožděně přejeme všem oslavencům ke 2. narozeninám hodně zdravíčka a štěstíčka 
Včera jsme MHD zvládli docela dobře. Akorát byla malá už před obědem unavená a ufňukaná, tak jsem ji musela kousek nést a v druhé ruce tlačit kočár 
Příští týden jí budou ještě nabírat krev ze žíly, tak to bude zase zážitek.
Není tady
Ivule, Máťovi opožděně vše nej nej a nej 
Není tady
Ahoj holky 
Tak jsem tu včera měla tchýni.
Což o to, tentokrát ani moc hadrů na vyhození není, i když dost je toho takového na doma, ale pro Lenku donesla vzhledově jak nové troje lacláče a Jíte manšestráky.
To by docela šlo, ale ta lalalala přijela normálně nastydlá! S příšernou rýmou!
Jestli jí Lenka chytla, tak se asi vzteknu.
Dneska jsem byla nakoupit a právě mi dopírá první pračka oblečení, druhou várku mám předepranou růčo ve vaně (ono je to dooost cítit kouřem a to já nesnáším
)
TeĎ půjdu rychle k večeři uvařit znojemskou (vajíčka už jsem uvařila
) a pak poběžím s Jítou na RHB.
Doufám, že večer holky brzy zalehnou a dostanu se sem.
Není tady
Jééé Moňi, v Tlučný bydlí můj táta
Jinak chudinka Karolínka, nedokážu si představit odběry s naší Teruš!
A nechce potvora usnout a to vstávala brzy a v 10 už mi říkala hají 
Není tady
A ty prostěradla jsou opravdu super.
Nechce dělat sudince nepovolenou reklamu
ale já jsem šťastná, že jsem do nich šla.
Fakt mě mrzelo, že jsem těsně před tím než se o tom sudinka zmínila koupila Jítě do postele 2 froté prostěradla.
Moňo , jsi šikulka, že jsi to včera v MHD zvládla.
To braní krve opravdu nezávidím 
Tak já jdu makat. Nějak nestíhám.
Není tady
ádovi to taky trvalo,než usnul... furt se stavěl na hlavu..
ale už chrůpe
no mě má odpol přijet jedna kolegyně z práce pro prstěradlo,a doufám že se moc neezdrží- prootže potřebuju do krámu a ještě bych ráda něco zařídila na čezu-kvůli tomu mýmu baráčku.mě poprosila paní z realitky, za bych se tam nešla zeptat jak to je s hodinama na baráčku..
Není tady
Holky, z toho MMB jsem docela paf. Ty vaše zážitky fakt nic moc. Zrovna jsem obejdnala pro Vášu hrazdičku a lacláčky a paní mi dala tríčo zdarma a ještě napsala, že má zrovna akci 1+1 zdarma, tak jsem si ještě vybrala pro malého tepláčky a za vše jsem jí platila 250,- i s poštovným. Příjde to začátkem týdne, tak už se těším.
Jo a malej bych ráda k Vánocům tuto kuchyňku: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16655103&tab=0
Není tady
Káčátko, z Tlučný nejsme, ale z vedlejší vesnice. U nás stojí cvičení pro děti 500,- Kč na půl roku a v Tlučný 360,- na rok. Což teda nechápu. Asi poprosím Špuntíka, ať mrkne do karet, jestli se máme přestěhovat 
Není tady
Já vím že jste z Vejprnic Moňi, ale jaks psala o Tlučný a cvičení, musela jsem ti napsat, že tam bydlí můj táta 
Když budeš mít chviličku, pošli mi tvoje číslo do SZ, abych mohla informovat z porodnice až to bude aktuální. S tím mobilem jak psala Sudinka je to pravda. Ukradli mi ho a já přišla o všechna čísla víš.
Posílám Vám jak bude vypadat Terezky pokojíček, tedy ten nábytek, bude toho mít trošku víc a taky doladíme malbu, doplňky atak aby to měla teď takové víc dětské.
http://www.yatego.com/traum-moebel/p,46 … achbildung
Upravil(a) Kačátko (25. 9. 2008 12:55)
Není tady
Ahoj holky.Tak Denis se vzbudila v 7,dostala čajíček ,vzala jsem si ju k sobě do postele,usnula a spala do 8.41 !!!!! a teď už spí.
Kačí ten pokojíček bude bezva. 
Není tady
Líbilo se nám právě, že ten nábytek není vyloženě dětský ale takový už i školácký ale přitom barevný hezký. Tak to doladíme doplňkama vyloženě dětskýma a malůvkama na stěnu a až bude větší, dá se to pryč 
Není tady
holky uvažuju o koupi menstruačního kalíšku..nemáte ho náhodou některá???? kámoška ho má a je s ním velmi spokojená, na různých diskuzích vychází taky dobře, většina má kladné zkušenosti...tak kdyby jste ho třeba některá používala..dejte vědět, jak jste s ním spokojené..díky díky

Upravil(a) jitka2 (25. 9. 2008 13:24)
Není tady

ahojky 
Tak my dneska byly v MC na krtečkové výtvarné dílně a bylo to super...dělal jsme ježečka a jablíčkama,houbičku a draka
moc se mi o líbilo 
A odpoledne jdeme ke kamarádce,měla narozeniny 
Sudi,prostěradla super,myslíš že si můžu vybrat až příští měsíc
a můžu se zepta na jak vysoký jsou matračky?
Jitu,jdi v kozačkách,už je nosí
a ta kuchynka je hezká moc,moc...jen pro nás velká 
Kačí,ta kombinézka je s Tchiba..a my už jí mám taky,švagrová nám ji koupila
a na tchibo.cz si ji můžeš i objednat,v krámech už je mají dost probraný 
Není tady

Kačí odkud ten nábytek máte?
Jitu,tak do toho bych asi nešla...mám strach,že se může stát nehoda
..já dřív nosila jen tampony a ted už ani to moc né 
Není tady

Není tady
tak já to nemám moc, co jsem začala brát zpátky antikoncepci, tak to mívám tak čtyři dny a jedna vložka za den by mi bohatě stačila....
ty kombinézky jsou božíííí úplně jsem naštvaná, že naší malé je ještě ta z loňska
Lucinko a máte velikost 98/104 že????
Není tady
Děkujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů Lucí. A jakou máte velikost? Abych přibližně věděla jakou vzít.
Nábytek je z Kiky.
Není tady

Kačí,máme 86/92....no ještě je v Praze
takže snad malé bude,ale švagrová říkala,že ta 98/104 je moc velká,tahle že Nátě určo bude..my i některý kalhoty máme ještě 86 a to nejsme žádný prcci 
Jitu nám je taky z lonska,ale tu prodám je v celku a tady se mě líbí,že unosí i bundu 
Není tady
Moni Matýsek má od narození reflux mezi ledvvinou a močákem a aby nedocházelo k infekcím než se to spraví tak bere denně udržovací dávku ATB, říká se tomu Vezikoureterální reflux a díky tomu mu ta ledvina skoro neroste, ale druhá funguje na 100 %
takže jsme rádi, že aspon tak 
moc ráda tě s prckama poznám, jen bych musela nějak zjistit spojení páč jsme srabík a ač mám už spoustu let řidičák tak jsme od té doby nejezdila, se totiž děsně bojím a ted už to ani neumím
a ten pátek i čas je skvělej, nebyly by žádný honičky 
Není tady
Děkuju Lucíííí, tak snad i nám bude. Kolik Natálka měří a váží? A kdy si jí přivezete, že bych počkala? Ale zase aby jí nevyprodali viď?
Není tady

No kačí nevím kdy ji budu mít,až švagrová dorazí,ale myslím,že budou hned pryč,asi bych nečekala..malá má asi 89cm a 11,5 kg.....Terezce si myslíš určo bude,kdyžtak bys ji na 100 procent prodala 
Není tady
Tak jo, já to risknu, mooooooooooc se mi líbí
Děkuju.
Není tady

mě taky a švagroá říkal,že oblíklá vypadá úplně úúúúžasně 
tak holky 7-9.11 frčíme z tchýní a švagrovou na relaxační pobyt do lázní Poděbrat,moc se těším 
Není tady
Tak to už se mooooc těším.
Tý jo, paráda, taky bych se jela lázňovat, ale to já pojedu leda tak do porodnice 

Určitě si to užijete a bude to super 
Není tady