29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ránko
já nějak nestíhám,jak je tu švagrová tak s děckama pořád někde lítáme ale dneska jde malá na noc k mamce a my jedeme s tatkou na véču za to naše včerejší výročí
Dostala jsem krásnou voňavku
Sudi,fotky jsou nádherný...ty jo kdyby neměl tatka nohu v sádře takbysme se tam taky vypravili tak třeba příště,ale o víkendu už má být pěkná kosa
a dneska ti přijede Ráda s Gabčou,vid
tak je pozdravuj ...jsou moc fajn
teda holky to vztekání vám nezávidím,ale snad je to obdobím a brzy je to přejde...hlavně Bastíka aby se té sestřičky dočkal
Veru,ty si šikulka a ty šaty bych ušila už jen z hecu
Abruš,fotky ze ZOO super,je Ada je oproti Leničce jak kdyby byla o půl roku starší
Není tady
Holky, mám ještě prosbu..teda hlavně Sudi a Spuntí.....je nějaká rada jak udělat dort prsa? Asi se to musí potáhnout tou modelovačkou,že? A čím se vytvarujou ty prsa......kdybyste věděly budu moc ráda
Není tady
Tak my dneska válčíme sami. Obě děti vstávali už o šesti hodinách. Amálka teda zase v 7 usnula, ale s Máťou už jsem musela vstávat, takže dneska budu odpoledne jak přejetá parním válcem. Doufám, že se s odpoledním spaním trefí společně abych si mohla jít lehnout. Amálka zatím pořád chrundí, takže až se vzbudí a napapá, tak půjdeme ven. Zatím je u nás hezky, tak snad to ještě chvilku vydrží.
Sudi, fakt Vám závidím ten program. Matýska by to taky bavilo.
Pijuš, vy (teda Bastík) má fakt strašné období. Máťa se taky vzteká, ale většinou jen chvilku.
Není tady
luci, ty prsa jsou podle mě pečený v srdcový formě, a ve dvou miskách-takovejch těch nerez a pak určitě potáhlý hmotou
leni držím palce at tozvládneš!!!
jojo dnes dorazí holky,oni vyráží v 10 z pardubek,a až dorazí tak si dojdou prej někam na jídlo a pak půjdou do města,áda už tu polehává,takže půjde asi brzy spát, tak se s nima asi srazím ve městě!!
Není tady
Ambruš, haninko nebo dezy, pošlete mi některá ten program, jak se tím zmenšují fotky najednou, díky Jinak mě z toho klepne.
Taky jsem si všimla, jak Ada vypadá jako starší sestra Leničky
Jestli dneska Kubík neusne, tak teda nevim a to jsme byli plavat, tak by mohl být utahanej.
Není tady
My už skoro spinkáme
Jinak je tu nádherně, takže opět peru a miminkovské už mám všechno vyprané. Teď už jen vyžehlit a mám připraveno. Ještě pro sebe věci do porodnice nakoupit a zbalit a je to. To je hrůza jak se to blíží
Jdu zkouknout ty fotky
Není tady
Tak u nás se také spí.
Uf.
Další den bez spaní by mi asi hrááblo.
Káčátko, díky za upozornění, že mám dát prát další prádlo
Lucko, dort je přesně jak píše sudinka. Je to upečené srdce a na to ve dvou malých nerezových miskách upečená "prsa" . Pak je to popatlané krémem a na závěr je ta hmota.
Recepty na krém, korpus, mléčnou hmotu i pár rad mám na svých stránkách.
Doufám že se pak pochlubíš svým výtvorem.
Není tady
TAk naty drzela vcera basu s Bastikem neb usla az v nasi postely v 22:30 ja ji prosim od 20:30 uspavala v postylce ale neustele si stoupala a delala kraviny taky byla pretazena neb ve vane knourala a byla hotovec ale pak ozila a nemohla zabrat. a to jsme chteli s manzelem mit dulezitou chvilku:)) a hlavne ja nachystale nejake veci na dovku a manzel je mel naprat do krabic (ne obleceni aby jste si nemysleli ze nemame tasky:)
Sudi jak jsou deleko od vas Pardubice???napis mi to i case ja normalne uvazuji ze pristi rok konecne navstivime manzelovu segru v pardubkach a ze by jsme to naplanovali na tento cas a prijeli by jsme na tu vasi slavu v Jicine protoze to je fakt moc moc pekne a pro deti co vice vymyslet a taky si rikam ze pristi rok snad uz bude s naty vetsi domluva a mohlo by to byt fain takto uzit ten cas neb v Pardubkach tam by jsme asi stejne nemeli moc co delat. TO je vzdycky ve stejny datum??? TAk pak se domluvim za rok tedy jestli budes chtit nas poznat ale my by jsme tam prijeli i kdyby jsi nechtela:)) tedy jsou to jen zatim jen moje plany:)
Není tady
Veru normalne si kup nejakou bylo satenovou kosilku nebo kombinacku nebo bile saty (mozna i v sejacu se neco takove da sehnat) a to by jsi mela jako na tele a pres to bych uhackovala veikyma okama saty a mela by jsi to rychleji a hlavne by to i lepe vypadalo hlavne nejak pekne propracovat dekolt a budes kocka. Ale pokud to budes delat takto na husto jak to bylo na tech obrazkach tak to se nevdas ani v padesati:))
Upravil(a) Babu (11. 9. 2008 12:39)
Není tady
http://www.fler.cz/zbozi?id=60360
toto je pekne a ja bych to uhackova az dolu (tedy ja ja bych neudelala nic ale jako radit to mi jde)
Není tady
http://www.fler.cz/zbozi?id=47494&utype=gal
tyto jsou taky pekny v bilem samo ale ja bych to rozhodne oblikala s tou spodni kosilkou nebo neco pod to me se to nelibi kdyz z toho jde videt spotni pradlo i kdyz ty prvni jsou sikovne v tech intimnich partii na husto tak tam to videt nejde ale z toho si urcite snad vyberes
Není tady
http://www.fler.cz/zbozi?id=48179&utype=gal
a nejvice se mi libi tyto pokud to postava unese a ty jsi myslim krasne stihla
Není tady
Tedy Babu, to jsi našla opravdu pěkné modely.
A máš pravdu, že by bylo bré si sehnat něco hladkého dospodu.
Není tady
babu já nevím..tak 70 km..
ale není to špatnej nápad sem dorazit.je to pravidelně každý druhý týden v září .budu na to myslet, kdyžtak ti to připomenu!!! příští rok to bude ještě lepší-myslím jako že budou děti větší a bude je to bavit ješttě víc.
gabča s ráďou už dorazili a ten náš holomek zase nechtěl spát..takže se tu zdraželli jen chvíli a šli do toho města,no ted už naštěstí usnul,tak pak vyrazíme za nima holky jsou sympaťačky
Není tady
To je fakt Babu, hlavně ty poslední jsou super, myslím že Veru by moooooooooooooooooooooc slušely
Není tady
http://www.svatebnisaty.net/
holky jeste jsem nesla toto te cene nemuzu uverit pisou ze usiji saty na piru a ta cena je nizsi nez za pujcovne. To me mrzi ze jsem do nenasla pred 3 lety mohloa jsem mit saty schovane a tajne ze sebe delat princeznu
Není tady
http://www.stylish.cz/cs/fashion-style/ … ni-pradlo/
A jeste si muzes Veru ukackovat spodarky:)) na svat. noc.
No ale ty sede saty co jsem ti nasla (myslim kdyz to zmaknes v bile) tak to budes koca jako nic jdi do toho ti rikam a budes brzo vdana pani:)
Není tady
kacatko tak jedine ze by jsme do toho praskly podruhe:) a nechali si na to usit saty na miru:)
tak a ja jdu neco delat
Sudi jasne prosim te pristi rok me to pripomen co nejdrive a ja to zkusim zorganizovat neb se mi to opravdu moc libi a oní nas porad zvou ale co tam s detskem takovou dalku od nas je to 4 hod. mylsim dalku s urvanym ditetem v aute tak at to stoji zato:)
Není tady
spunt napsal(a):
Tak u nás se také spí.
Uf.
Další den bez spaní by mi asi hrááblo.
Káčátko, díky za upozornění, že mám dát prát další prádlo
Lucko, dort je přesně jak píše sudinka. Je to upečené srdce a na to ve dvou malých nerezových miskách upečená "prsa" . Pak je to popatlané krémem a na závěr je ta hmota.
Recepty na krém, korpus, mléčnou hmotu i pár rad mám na svých stránkách.
Doufám že se pak pochlubíš svým výtvorem.
Spuntí..tvoje stránky s recepty jsem nenašla a já péct určo nebudu,mám to pro mamku
Není tady
Tedy Babu, ty šaty jsou moc pěkné.
Hned bych se vdávala
Jdu něco dělat, je tu binec.
Ahoj
Není tady
Tady máš recepty na korpus, krém a tu hmotu
http://www.spunt.webgarden.cz/dorty-2
A tady máš nějaké tipy na pečení korpusu
http://www.spunt.webgarden.cz/peceni/pi … -dort.html
Není tady
Babu napsal(a):
http://www.svatebnisaty.net/
holky jeste jsem nesla toto te cene nemuzu uverit pisou ze usiji saty na piru a ta cena je nizsi nez za pujcovne. To me mrzi ze jsem do nenasla pred 3 lety mohloa jsem mit saty schovane a tajne ze sebe delat princeznu
Babu, jenomže ty šaty se nešijou u nás, pošleš jim míry a peníze a oni to nechají ušít v Číně. Nakupuje to teď docela dost nevěst, ale ne každá je spokojená a málokdy to nakonec vypadá jako na tom obrázku. Spolužačka ze střední se v takhle šitých šatech vdávala zrovna teď v sobotu a měla štěstí na výrobce, povedly se perfektně. Ale zase jsem slyšela o holkách co si to takhle nechaly šít a pak týden před svatbou obíhaly půjčovny a sháněly v čem se vdají, protože ty ušité se rozpadaly jenom co to vzaly do ruky.
Není tady