29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Modroočko, tak tohle mě jako matku pěkně nadzvedlo ze židle. Docela koukám, protože mě by to rozhodilo přesně jako tebe. A asi s tim nebudete všichni souhlasit, ale já bych se neudržela a příslušnému tatínkovi pěkně řekla, co si o tom myslím. Samozřemně, že měl syn trochu popřemýšlet, ale na druhou stranu, je to pro něj táta, má k němu bezmeznou důvěru, myslím, že ho vůbec nenapadlo, že by ho chtěl taťka obrat.
Není tady
No, asi tak, jak píše Kalik, vztah mezi otcem a synem neřeším, je mi šumafuk, jak to dnes mezi nima je. Když s náma BM žil, tak se s klukem nesnášeli, dnes spolu vychází dobře. Asi proto, že spolu nežijí v jednom bytě. Ale vadí mi, že otec s klidem obtáhne kluka o peníze, to je jediný, co na vztahu otec x syn řeším. Jinak je to jejich věc. Prostě mi vadí, že BM svoji vychcanost praktikuje na vlastním děcku a ten jinak chytrej a inteligentní kluk mu to sežere a nechá se takhle obrat. A jako matku mě to teda opravdu nadzvedlo a to tak, že hodně.
Není tady
MOdroocko,chapu!!!.Muj BM se znovu ozenil,narodilo se mimco,za rok se nasemu synovi (snase)narodil syn no a milej dedecek prodal vlastnimu 1 vnukovi fusak do kocaru za 800 korun,taky dobry!!!!!!
Není tady
Jo, i můj BM se znovu oženil a má mimčo, možná je to o tom, asi mají málo, tak prodává použitý věci vlastnímu synovi. Je to smutný, i tohle jsou "tatínkové". Jen žasnu, měli jsme celkem dobrý vztahy, paradoxně až po rozvodu, ale tohle mi fakt vyrazilo dech. Že si půjčuje věci, který mi zůstaly, to jsem ještě chápala, že když něco potřeboval, zavolal, dokonce i mýmu bráchovi, to mu blbý nebylo. A teď prodává věci svýmu děcku.
No a abych to uvedla na pravou míru, teď mi mladší syn řekl, že to auto prý prodal za 120 tisíc, aspoň tak to klukům řekl. Ale pokud je to pravda, tak je to ještě větší hnus, protože mně ho nabízel za 170 tisíc. No jo, takže jakpak to asi bude s tím mobilem, že. Mně chtěl prodat auto dráž než cizímu, takže od kluka asi taky vyfásl za mobil p dost víc, než by dostal od cizího. Tak fakt jen valím oči, že je Bm prospěchář, to jsem věděla už za manželství. Ale koukám, že jeho vychcanost sahá do daleka.
Upravil(a) Modroočka (10. 9. 2008 20:29)
Není tady
Mně chtěl prodat auto dráž než cizímu
Modroočko, to asi zase ne. Pravděpodobně chtěl tu cenu původně i od cizího, jen to prostě za tolik neprodal. Možná to bylo i s tím mobilem stejné - představoval si, že by v bazaru tolik dostal, jen nestačil zjistit, že tomu tak není, když po něm syn skočil. Sice se to jeví jako vyčůranost, ale na druhou stranu, vůbec nevíme, kolik původně stál, jak dlouho ho měl, co všechno uměl.... třeba chtěl kluk zrovna konkrétně tenhle a bylo to pro něj i tak výhodné - asi jo, když do toho šel. Dnešní mládežníci nejsou blbí. Spíš naopak - jsou protřelí a ve vyčůranosti na ně nemáme
Není tady
KALIK: "Ano, maminky mají tu tendenci nebrat svoje potomky vážně, nejednají s nimi jako s dospělými."
Jinými slovy - chceš říct, že někteří tatínci jsou v tomhle ohledu poněkud modernější
a že svoje děti berou jako dospěláky, jim dokazují prodejem kravin za nevýhodné ceny, hmmmm
Není tady
mashanka: "Sice se to jeví jako vyčůranost, ale na druhou stranu, vůbec nevíme, kolik původně stál, jak dlouho ho měl, co všechno uměl.... třeba chtěl kluk zrovna konkrétně tenhle a bylo to pro něj i tak výhodné -...."
Přesně tohle mě taky napadlo, je to docela možné. Byznys je byznys .
Ale přesto se nedivím Modrooččině rozhořčení. Vůbec si to u svého muže neumím představit - já ho musím (z výchovných důvodů) brzdit, aby se pro naši dceru nerozkrájel. Finančně je při její výchově "měkčí" než já.
Modroočko, asi bych si na Tvém místě tak trošku s mužem promluvila. Ale ono to asi nepomůže. Maximálně můžeš být ráda, že "tohle" už k Tobě jako životní partner nepatří.
Upravil(a) Tercila (10. 9. 2008 20:54)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Martinko, kdyby si šel koupit nový mobil, tak by si tento koupil minimálně o 2 tisíce levněji, v bazaru. Takže jsme neušetřili nic. Asi tak.
Něco mi uniká? - NOVÉ věci se kupují v bazaru levněji?
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Martinko, kdyby si šel koupit nový mobil, tak by si tento koupil minimálně o 2 tisíce levněji, v bazaru. Takže jsme neušetřili nic. Asi tak.
Něco mi uniká? - NOVÉ věci se kupují v bazaru levněji?
Sorry, myslela jsem jiný mobil, ne funglovku.
Není tady
ajaE napsal(a):
MOdroocko,chapu!!!.Muj BM se znovu ozenil,narodilo se mimco,za rok se nasemu synovi (snase)narodil syn no a milej dedecek prodal vlastnimu 1 vnukovi fusak do kocaru za 800 korun,taky dobry!!!!!!
tak to už je mooooc. Lidi se nestydí odrbat se v rodině, ale nic mě nepřekvapuje, už jsem si na to zvykla, Modroočko vem to tak, že se synek draze poučil a už ho příště taky lumpárna nepřekvapí. A že tě nechápou lidi, kteří sami děti nemají... na to už by si tu mohla být taky zvyklá Nech je na to přijít, zkušenost mateřství je nepřenosná jako každá jiná
Není tady
xxxx napsal(a):
ajaE napsal(a):
tak to už je mooooc. Lidi se nestydí odrbat se v rodině, ale nic mě nepřekvapuje, už jsem si na to zvykla, Modroočko vem to tak, že se synek draze poučil a už ho příště taky lumpárna nepřekvapí. A že tě nechápou lidi, kteří sami děti nemají... na to už by si tu mohla být taky zvyklá
Nech je na to přijít, zkušenost mateřství je nepřenosná jako každá jiná
Tady je problém taky v tom , že synek nejspíš tohle jako lumpárnu zatím vůbec nechápe ....takže se to může stát znova ... Nebo ať mě Modroočka opraví, jestli se pletu.
Není tady
Modroočko, rozčílilo by tě stejně, kdyby si tvůj syn koupil úplně stejný mobil od cizího člověka?
Amriano, nepleteš se. Od tatínka by zřejmě nečekal, že ho vezme na hůl. Já se tomu víceméně ani nedivím, taky jsem s ním žila skoro 18 let, ale S.E.R.E mě to. Nebetyčně. Že fakt dokáže odrbávat vlastní děcko. Kdyby mu řekl, ať mu dá dva tisíce, tak to ještě beru, ale 6 tisíc, když ví, že na to kluk nemá, to ja na blití.
Není tady
majkafa napsal(a):
Modroočko, rozčílilo by tě stejně, kdyby si tvůj syn koupil úplně stejný mobil od cizího člověka?
Majko, ale on to nekoupil od cizího. V tom to je. Ty bys něco takhle prodávala vlastním dětem? Já NE!!!
Není tady
Amriana napsal(a):
xxxx napsal(a):
ajaE napsal(a):
tak to už je mooooc. Lidi se nestydí odrbat se v rodině, ale nic mě nepřekvapuje, už jsem si na to zvykla, Modroočko vem to tak, že se synek draze poučil a už ho příště taky lumpárna nepřekvapí. A že tě nechápou lidi, kteří sami děti nemají... na to už by si tu mohla být taky zvyklá
Nech je na to přijít, zkušenost mateřství je nepřenosná jako každá jiná
Tady je problém taky v tom , že synek nejspíš tohle jako lumpárnu zatím vůbec nechápe ....takže se to může stát znova
... Nebo ať mě Modroočka opraví, jestli se pletu.
ted možná ne, ale takové věci si chytrej kluk bude pamatovat a až jednou bude dělat první poslední pro svýho syna, vzpomene si, že on za to musel tátovi platit Kdyby tak se synem obchodovala Modroočka, tak je asi kluk o hladu....já Modroočku chápu, ale fakt nemá smysl se kvuli tomu rozčilovat, třeba bude tatínek zase potřebovat parkovací kartu nebo nejaké nářadí a pak dojde i jemu jak to vypadá když spolu nejbližší rodina kupčí.....
Není tady
Modroočko, a neštve Tě spíš to, že Ty jsi pro býv. manžela dělala/děláš spoustu věcí zadarmo? A on to pro syna neudělá.
Možná že je správný čas, bývalému manželovi začít půjčky parkovací karty, nářadí atd. - ÚČTOVAT.
Možná se budeš cítit líp :-)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Amriano, nepleteš se. Od tatínka by zřejmě nečekal, že ho vezme na hůl. Já se tomu víceméně ani nedivím, taky jsem s ním žila skoro 18 let, ale S.E.R.E mě to. Nebetyčně. Že fakt dokáže odrbávat vlastní děcko. Kdyby mu řekl, ať mu dá dva tisíce, tak to ještě beru, ale 6 tisíc, když ví, že na to kluk nemá, to ja na blití.
nerozčiluj se on za to nestojí a kluk na to příjde sám. Kdyby ho koupil od někoh cizího a pak si zjistila, že bazaru stojí míň tak nad tím mávneš rukou a řekneš si že to byla chyba..... Bohužel to byl otec, jenže ono být otcem a chovat se jako otec je velikej rozdíl /však je toho plnej babinet /
Není tady
Modroočka napsal(a):
Vztekáš se tu, prskáš... že na to nemáte peníze, že to bude ještě splácet... No tak ať mu to vrátí s tím, že jsi ho s tím vyhodila, no!
Není tady
Tatínek má smůlu, já mu nepůjčím už NIC. Nebudu ho nikam vozit, když se zase někde poláme, nic pro něj zadarmo neudělám. Vozit ho může jeho žena, papíry na auto má, že se bojí jezdit je její problém, ne můj. A co nemají, si budou muset koupit, parkování zaplatit. Já jsem blbá a vyhovím, půjčím a pomůžu. To skončilo, tohle byla poučka i pro mě.
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Vztekáš se tu, prskáš... že na to nemáte peníze, že to bude ještě splácet... No tak ať mu to vrátí s tím, že jsi ho s tím vyhodila, no!
A pak napiš, jaká byla reakce syna i BM... Jsem zvědavá
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tatínek má smůlu, já mu nepůjčím už NIC. Nebudu ho nikam vozit, když se zase někde poláme, nic pro něj zadarmo neudělám. Vozit ho může jeho žena, papíry na auto má, že se bojí jezdit je její problém, ne můj. A co nemají, si budou muset koupit, parkování zaplatit. Já jsem blbá a vyhovím, půjčím a pomůžu. To skončilo, tohle byla poučka i pro mě.
No vidíš, kdyby se to nestalo, tak mu posluhuješ dál. Takže nakonec je to k něčemu dobré ne?
Není tady
Modroočka napsal(a):
tak vidíš všechno zlý je pro něco dobrý, příště si nebudeš dělat výčitky, že si ho poslala kam patří
Není tady
Jo, asi je to k něčemu dobrý, ale ne za tuhle cenu. Holt jsou rodiče a "rodiče". Nevlastní kluk je bližší, než vlastní. Tomu by to sotva prodával, ten to dostává zadarmo. Ale chápu to, nebydlíme spolu, jsem bývalá a tím pádem asi i děti jsou bývalé. No, tak jsem si postěžovala, sejří mě to kvůli klukovi, ale co nadělám? Nic.
Upravil(a) Modroočka (10. 9. 2008 21:23)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Třeba to byla lekce pro Tebe ...třeba sis měla něco uvědomit Ty ...a ne syn ... jakej je život občas barevnej ... tenhle úhel pohledu se Ti nelíbí ? Mě jo.Je to konečně to pozitivní, co se dá na téhle věci vidět.
Není tady
Modroočko, a jak svoje rozčilení dál hodláš "zpracovat"? Sedneš si k synovi na postel a vysvětlíš mu... nebo vletíš na tatínka nebo si jen ponadáváš?... Jaký máš plán? Jak vlastně na "podobné" věci reaguješ? Nepředpokládám, že tohle by byl první manželův "prohřešek".
Já v sobě totiž některé věci absolutně netutlám, takže by si můj negativní názor hezky vyslechla s BM na vlastní uši i paní novomanželka . U mě nikdy nefungovalo počítání do deseti, já jsem to v kritické situaci nikdy nestihla
.
Upravil(a) Tercila (10. 9. 2008 21:27)
Není tady