29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petuna: "Reagovala jsem na příspěvek někoho jiného ne na tvůj tak nevím proč se ozýváš!!!"
Selima: " Lebo je to tu verejné diskusné fórum a môžem reagovať na čo chcem... Demokracia ti nič nehovorí?"
Správně, Seli, a proto je Tvůj rozkazovací způsob z předchozího příspěvku určený Petuně: "Brzdi, cica,..." poněkud nedemokratický...
Jistě si uvědomuješ, že i Petuna může vyjádřit svůj názor na koho a jak chce a neměla by být nikým kromě moderátorů okřikována stylem "brzdi" ...
Není tady
No, napísať jej to môžem, nie je to ani vulgárne - a je to zasa len môj názor. A ona môže demokraticky pribrzdiť alebo nepribrzdiť, iste aj ty uznáš, že akosi nemám páku na to, aby som ju k niečomu nedemokraticky nútila... . A obe ma môžete celkom demokraticky preskočiť a ignorovať...
a aj ja vás, k čomu sa už asi aj schyľuje.
Není tady
Tercila napsal(a):
Petuna: "Reagovala jsem na příspěvek někoho jiného ne na tvůj tak nevím proč se ozýváš!!!"
Selima: " Lebo je to tu verejné diskusné fórum a môžem reagovať na čo chcem... Demokracia ti nič nehovorí?"
Správně, Seli, a proto je Tvůj rozkazovací způsob z předchozího příspěvku určený Petuně: "Brzdi, cica,..." poněkud nedemokratický...![]()
![]()
Jistě si uvědomuješ, že i Petuna může vyjádřit svůj názor na koho a jak chce a neměla by být nikým kromě moderátorů okřikována stylem "brzdi" ...![]()
mně to přišlo takové milé... brzdi, cica
ale asi jde o to , jak to kdo pochopí a kdo to komu napíše...
já bych to zrovna od Selimy brala jako poctu
Není tady
L_aura napsal(a):
helena napsal(a):
mám dvě kamarádky, které nemohly na denní studium VŠ, protože rodiče řekli, že je nebudou živit, tak pracovaly a studovaly dálkově. J[b]á bych v takovém případě měla pocit křivdy, prostě měla bych ho.
A proč? Protože ses nenarodila do bohaté rodiny? Nebo proto, že tě rodiče živili "jen" do maturity a pak se rozhodli, že si třeba budou šetřit na nějaký svůj sen? Proto, že ti "nedopřejí" další vzdělání a dalších 5 let bezstarostného života, i když už by si třeba taky rádi odpočinuli?[/b]
Připomíná mi to jednu slečnu, když jí bylo cca 17let, tak jí její vlastní otec prodal botasky (nejaké dobré značky)nové, které původně koupil své nové přítelkyni, ale té byly malé. Tak vlastně udělal velmi šikovnou věc za tisícovku je prodal své dceři. Ta koneckonců může být ráda, protože by za ně dala tři, že jo... Hodnej táta..
Když to vezmu čistě matematicky, tak táta prodělal 2 tácy, zatímco dcera je vydělala. Tak proč ne? Taky je mohla původní majitelka zkusit střelit mezi kámoškama za plnou cenu - a nakonec totéž mohla udělat i dcera.
Helenko, kdo to vezme čistě matematicky, děti by si raději pořizovat neměl. Může totiž v tomto případě dojít i k velkým "prodělkům". Raději by si měl pořídit chovnou stanici psů a nebo ještě lépe pár kvalitních nemovitostí s nebytovými prostory k pronájmu.
Jinak jsi to spočítala moc pěkně.
Není tady
Wiki, radši tu nemovitost Živelná pohroma je nejméně pravděpodobná. Chovná stanice může zařvat na psinku a dítě - dítě je vůbec nejhorší investice
Vím, co říkám, mám tři
Ty taky patříš do klubu těch, co si myslí, že děti si "zaslouží" úplně všechno? Něco jako rodič-pelikán?
Není tady
helena napsal(a):
Wiki, radši tu nemovitost http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Živelná pohroma je nejméně pravděpodobná. Chovná stanice může zařvat na psinku a dítě - dítě je vůbec nejhorší investice http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Vím, co říkám, mám tři http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Ty taky patříš do klubu těch, co si myslí, že děti si "zaslouží" úplně všechno? Něco jako rodič-pelikán?
Každý vychováváme děti dle svého nejlepšího svědomí. Otázka je, co je dobře a co je špatně. Nikdo nemůže říct univerzální návod : "takto". Zvláštnáí je, že i když jsou jednovajčná dvojčata vychovávána stejně, tak jsou různá a jeden konkrétní případ, který znám, jsou diametráně odlišní.
Nedokážu dělat rodiče drába. Ráda řeším věci po dobréma cchci, asi to co všichni ostatní rodiče, aby byli děti spokojené a já také. Chyby co dělám jsou pouze ty "v dobré víře"
Upravil(a) Wiki (16. 9. 2008 15:41)
Není tady