29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem na mrtvici. Přijela jsem po týdnu domů a syn mi řekl, že mu jeho vlastní otec prodal za 6.000,- korun svůj starší mobil. No, koukám, že jemu ani jeho současné manželce není hanba. Kluk ještě studuje, nevydělává, jen brigádničí. Mně by byla hanba tohle udělat, ale jak koukám, tak tatínek se nestydí. Je to vyčůranost nejvyššího kalibru. Myslím, že by se oba měli stydět. Tatínek i jeho manželka. Je mi z toho nějak na nic, že vydělává na svým vlastním děcku. Nechápu, kdyby na tom byl špatně, ale prodal auto, nevím přesně, ale tipuju to na 200 tisíc korun a on tohle udělá. No, tatínek holt je asi "tatínek", tímhle mi fakt vyrazi dech. Že je až tak takhle "vychcanej" a ještě vůči vlastnímu děcku. Je to na blití. Snad mě chápete. Kluk je zvyklej si vydělat a koupit si sám, moc toho nedostává, ale tohle je teda fakt síla.
Není tady
Proč si syn ten mobil koupil? 6000 je strašná suma a myslím, že by za ty peníze měl novej a dobrej, i když se v tom tak moc nevyznám.Ptala ses ho ?
Není tady
Ptala, novej stál 10 tisíc, tatínek už ho nechce, tak mu syn zadotoval novej mobil. Kluk je vůl (je mu 20 let) a nechápe, proč mě to naštvalo. Naštvalo, hodně, protože kdyby kluk normálně vydělával, ale on chodí po brigádách a tatínek si klidně řekne o 6 tisíc. Žasnu.
Není tady
mě taky přijde suma 6k příšerná...já osobně bych asi sjela tatínka...bez ohledu na to, co si pak o mě bude myslet...
Není tady
Pokud je kluk mentálně postižený anebo trpí LMD a ještě k tomu propadá z matematiky, tak je rozhořčení namístě.
Jinak je načase, aby proběhla opožděná teenegerovská revolta a vymezení se proti utlaku a pitomosti rodičů!! (tím chci říct, že ve 20 letech mi tohle finanční a synovsko-otcovské rozhodnutí ze strany toho kluka nepřijde zrovna chytré..ale jak říkám, je-li mentálně postižený...)
Není tady
Kluk neodhadnul, že to není výhodná koupě ... ojetina a drahá.A tatíček ? No ... je to blbý, ale podle mě je vyčůranej, v bazaru by za něj tolik nedostal, tyhle věci ztrácí rychle na hodnotě, a tak zahrál miloučkýho na synka, že mu ho prodá výhodně, úžasnej tatíček ... No mě to teda přijde nemorální.Nedivím se Ti, mě by to rozzlobilo taky.
Není tady
Juj, tak koukám, že můj otec je taky pěkně vyčůranej. Tatík mi prodal své horské kolo, které původně stálo 25 ,000 za 12,000,- kč.
Splácela jsem ho z brigád.
Není tady
Klubko napsal(a):
Juj, tak koukám, že můj otec je taky pěkně vyčůranej. Tatík mi prodal své horské kolo, které původně stálo 25 ,000 za 12,000,- kč.
Splácela jsem ho z brigád.
Jenže Klubí co si budem povídat elektronický hejblátka ztrácí na hodnotě poněkud rychleji než kvalitní horský kolo.A Tvůj tatík Ti ho neprodával ani za půl původní ceny, kdežto tenhle tatíček nejenže šel s cenou nad půl, ale určitě ten mobil nadhodnotil ..víc jak 4000 by za něj v bazaru nedostal.Mě nezlobí, že si ho ten klučina kupoval a platil, ale že se táta nechal přeplatit a nebylo mu to hloupý.
Je fakt, že mladík je svéprávnej a dospělej ... no .
Upravil(a) Amriana (10. 9. 2008 16:28)
Není tady
Já na tom nic špatnýho nevidím... Bude to asi "výchovou" nebo čím :-) Když jsem tátovi půjčila peníze a on mi je "splatil" diktafonem... který už taky nechtěl... :-)
Kluk je dospělej, je mu 20, peníze si vydělal, může je použít na co chce. Táta nechtěl dát synovi mobil zadarmo, na to má právo, nemusí dětem přece všechno "DÁT".
Tak se kluk poučí pro příště.
Ale možná, že jim oběma to vyhovovalo, a jedinej komu se to nelíbí jsi Ty, Modroočko :-)
V tom případě máš asi smůlu. Do vztahu mezi 2 chlapama - otcem a synem - nevidíš. Třeba je to tak pro ně pro oba dobře, jak to udělali. Jsou spokojený.
Není tady
NO je fakt, že u nás to byla dohoda. Táta si ho koupil a já chtěla taky horáka. A protože jsem chtěla tento typ, tak tatík řekl, že mu musím skoro polovinu zaplatit, aby měl pro sebe na další. JInak Amari, dnes bych to kolo prodala asi za 2,000:)Kolik že je klukovi? 20 let? No to už je bohužel, Modroočko dospělý člověk, takže máš smůlu. Je to obchod mezi jeho otecem a jím. Myslím ,že své peníze si může utrácet za co chce,ne?
že to je kravina, to už je věc další.
No vidím to asi jako Martinka
Upravil(a) Klubko (10. 9. 2008 16:32)
Není tady
No a ještě chci dodat...
pro Modroočku... pokud chceš, by se Ti syn ještě někdy s něčím svěřil, tak mu to nevyčítej a neříkej že udělal kravinu.
Nebo si to příště nechá pro sebe a Ty budeš vědět prd.
Stejně si to i příště udělá podle sebe.
Není tady
Klubko napsal(a):
NO je fakt, že u nás to byla dohoda. Táta si ho koupil a já chtěla taky horáka. A protože jsem chtěla tento typ, tak tatík řekl, že mu musím skoro polovinu zaplatit, aby měl pro sebe na další. JInak Amari, dnes bych to kolo prodala asi za 2,000:)Kolik že je klukovi? 20 let? No to už je bohužel, Modroočko dospělý člověk, takže máš smůlu. Je to obchod mezi jeho otecem a jím. Myslím ,že své peníze si může utrácet za co chce,ne?
No vidím to asi jako Martinka
No jo no ... já si jen myslím, že se v Modroočce ozvala matka-lvice, co brání mládě, když má pocit že se mu děje křivda.A nehraje roli že je dospělý... Já ji v tom chápu.Asi bych to taky těžko zkousávala
Není tady
Amriana napsal(a):
Klubko napsal(a):
No vidím to asi jako MartinkaNo jo no ... já si jen myslím, že se v Modroočce ozvala matka-lvice, co brání mládě, když má pocit že se mu děje křivda.A nehraje roli že je dospělý... Já ji v tom chápu.Asi bych to taky těžko zkousávala
Jednou si mámy musí uvědomit, že jejich synové už jsou dospělí... nebo vychovají mamánka.
Holky, kdo chce mamánka?
Není tady
Martinko, to pochopíš, až budeš mít sama děti a pokud bys nežila s jejich otcem a on svým dětem prodával použité věci, asi by se ti to taky nelíbilo. Matky mě pochopí, bezdětný holky ne.
Ano, jde taky o to, že ten telefon nadhodnotil, v bazaru by za něj tolik nedostal. O to jde. Kdyby mu ho prodal, jako vlastnímu synovi, se slevou, ale ne, on chtěl dostat co nejvíc a kluka zblbne, cizího ne. O to mi jde, že mu není hanba takhle obrat vlastního kluka.
Upravil(a) Modroočka (10. 9. 2008 16:40)
Není tady
hmmm...jak koukám, tak moji rodiče jsou tedy světci...ti mi prodali rok starý TV z původních 30k za 5k...
osobně si neumím představit, že bych svému dítěti prodala za tuhle sumu mobil...když, tak bych mu řekla, dej mi litr...at to nebere jako že je to samozřejmost něco dostat...holt jsem tak vychovaná no ...
Není tady
Martinko, kolik jsi vychovala dětí? Můj syn není mamánek, ani bych tohle z něj mít nechtěla, ale zjevně jsi nepochopila, o co jde.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Martinko, to pochopíš, až budeš mít sama děti a pokud bys nežila s jejich otcem a on svým dětem prodával použité věci, asi by se ti to taky nelíbilo. Matky mě pochopí, bezdětný holky ne.
Ano, jde taky o to, že ten telefon nadhodnotil, v bazaru by za něj tolik nedostal. O to jde. Kdyby mu ho prodal, jako vlastnímu synovi, se slevou, ale ne, on chtěl dostat co nejvíc a kluka zblbne, cizího ne. O to mi jde, že mu není hanba takhle obrat vlastního kluka.
Jo tohle je ten faktor s kterým mám já problém ... že prostě zblbne někoho kdo je na něj citově vázanej ...přece by mě TÁTA neošidil... a on klidně ju ... to je fuj teda pro mě .
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Amriana napsal(a):
Klubko napsal(a):
No vidím to asi jako MartinkaNo jo no ... já si jen myslím, že se v Modroočce ozvala matka-lvice, co brání mládě, když má pocit že se mu děje křivda.A nehraje roli že je dospělý... Já ji v tom chápu.Asi bych to taky těžko zkousávala
Jednou si mámy musí uvědomit, že jejich synové už jsou dospělí... nebo vychovají mamánka.
Holky, kdo chce mamánka?
Marti, tak jak se mi některý Tvý názory líbí hodně, tak tady s Tebou strašně nesouhlasím ... křivda na mým dítěti by mě vnitřně trápila i kdyby mu bylo 60 ...To není o mamánkovství ...
Není tady
Modroočko, synek je DOSPĚLÝ
Není tady
Dospělý je synonymum pro moudrý a zkušený ? I když ve finále máš pravdu.Ve dvaceti holt se musí začít učit rozhodovat sám za sebe a dělat si věci po svým....Ale máma může říct svůj názor ne ?
Já jen že mi to nedá nereagovat, i když to nebylo na mě...
Není tady
Ano, maminky mají tu tendenci nebrat svoje potomky vážně, nejednají s nimi jako s dospělými.
Samozřejmě, názor si říkej, je to tvoje věc
Není tady
Ano, kaliku, je dospělý, ale když mu takhle "prodává" věco vlastní otec, je to fakt síla. Navíc, tatíček ví, že by mu za ten mobil nikdo tolik nedal.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Já na tom nic špatnýho nevidím... Bude to asi "výchovou" nebo čím :-) Když jsem tátovi půjčila peníze a on mi je "splatil" diktafonem... který už taky nechtěl... :-)
Kluk je dospělej, je mu 20, peníze si vydělal, může je použít na co chce. Táta nechtěl dát synovi mobil zadarmo, na to má právo, nemusí dětem přece všechno "DÁT".
Tak se kluk poučí pro příště.
Ale možná, že jim oběma to vyhovovalo, a jedinej komu se to nelíbí jsi Ty, Modroočko :-)
V tom případě máš asi smůlu. Do vztahu mezi 2 chlapama - otcem a synem - nevidíš. Třeba je to tak pro ně pro oba dobře, jak to udělali. Jsou spokojený.
Martinko delas si srandu ne?Je videt,ze jsi nikdy nebyla mama,az budes budes to videt jinak.Je to prece jeho syn a bude s neho tahat takovy penize?Byla bych nastvana stejne jako Modroocka.Ano jsou to synovo penize muze si za ne koupit co chce.Kdyby to koupil od nekoho ciziho neresila bych to jen bych rekla,ze za ty penize by mel novy,ale vlastni otec mu prodat za takovou cenu mobil je to hnus.
Není tady
Kaliku, já se klukovi do života nepletu, i když ho živím, ale tohle mě dostalo, opravdu. Nevím, asi kdyby mu řekl míň, ale 6 tisíc je na kluka s brigádou dost, myslím, že polovina by byla snesitelná. Tohle je vyčůranost vůči vlastnímu děcku.
Není tady
Modroočko, řešíš něco, co ti tak úplně nepřísluší Zkus řešit sebe
Není tady