29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Trochu jsem se začetl do Vašich příběhů a malinko mne děsí beznaděj a silný pesimismus čišící ze strachu před odpovědností, která nastává u dospělých lidí v době kdy se setkávají s mocností jakou jsou bezesporu drogy všeobecně.
Mám rád všechny narkomany a feťáky kteří se snaží upřímně, protože jsem jedním z Vás. To něco málo co jsem napsal je na: www.osobnesimyslim.blog.cz
Čus
Není tady
No, když jsi tak chytrý, jak jsi mohl spadnout do drog ? No přehodnocení života chápu, ale ......
Není tady
Jako odpověď jistě postačí pouze konstatovávní, že tak se to prostě jenom stalo. Vždy jsem hodně pracoval a mou první životní závislostí byl workholismus. Takže veškeré závislosti podle mne jsou velmi blízko a je v podstatě jedno na čem se člověk stane závislím..... Někdy se stane, že být závislý na věci kterou lidé odsuzují je v podstatě velmi produktivní a to se stalo i v mém životě. Z druhé strany jsem opravdu dokonale otevřel své vědomí tak abych poznal že je tu v této společnosti spousta dalších naprosto zrádnějších závislostí, které lidé obdivují a to mi připadá docela divné: mluvím například o alkoholu, moci, penězích, politice a náboženství tyto a jiné činnosti jsou natolik svazující, že lidé i umírají stejně jako tzv.narkomani kteří jen v životě neměli tu možnost být milováni. V mém případě jsem měl prostě jenom štěstí nic jiného a navíc jsem vždy přemýšlel o odpovědnosti k dětem a rodině, tak se tedy stalo že jsem se mohl opět vrátit do produktivního života.
Není tady
Nechápu, proč píšeš, že narkomani neměli možnost být milováni......znám spoustu feťáků, kteří byli milonáni, měli kompletní rodiny, zázemí a vše, co potřebovali. Nikdo nechápe, proč začli.
Jasně, že život je plný nástrah a kdo se nechá pohltit, sklouzne.......
Tak buď rád, že jsi z toho venku ! Záchrana pak společnost stojí mnoho peněz.
Není tady
Začít s drogami je jednodužší než se zdá, stačí aby se někdo s party zeptal jestli chcete a vy aby jste nebili za srabi to zkusíte jednou, pak zase a zase a najednou jste někde jinde. Je to složité a rozhodně bychom narkomana neměli soudit, pokud nevíme jaký měl osud. Zase ale na druhou stranu nesouhlasím s tím, že dostávají od státu jehly a podobné věci, protože mi to příjde, že je v tom ještě podporují. Co takový cukrovkář? Ten si musí jehly na inzulín kupovat sám. Jak k tomu jako příjde?
Není tady
rajchart napsal(a):
Jako odpověď jistě postačí pouze konstatovávní, že tak se to prostě jenom stalo. Vždy jsem hodně pracoval a mou první životní závislostí byl workholismus. Takže veškeré závislosti podle mne jsou velmi blízko a je v podstatě jedno na čem se člověk stane závislím..... Někdy se stane, že být závislý na věci kterou lidé odsuzují je v podstatě velmi produktivní a to se stalo i v mém životě. Z druhé strany jsem opravdu dokonale otevřel své vědomí tak abych poznal že je tu v této společnosti spousta dalších naprosto zrádnějších závislostí, které lidé obdivují a to mi připadá docela divné: mluvím například o alkoholu, moci, penězích, politice a náboženství tyto a jiné činnosti jsou natolik svazující, že lidé i umírají stejně jako tzv.narkomani kteří jen v životě neměli tu možnost být milováni. V mém případě jsem měl prostě jenom štěstí nic jiného a navíc jsem vždy přemýšlel o odpovědnosti k dětem a rodině, tak se tedy stalo že jsem se mohl opět vrátit do produktivního života.
no víš, když se tady tolik biješ o pochopení pro narkomany, myslím, že právě odpoved na tuto otázku je dfost zásední.
Není tady
zdenulinka113 napsal(a):
Začít s drogami je jednodužší než se zdá, stačí aby se někdo s party zeptal jestli chcete a vy aby jste nebili za srabi to zkusíte jednou, pak zase a zase a najednou jste někde jinde. Je to složité a rozhodně bychom narkomana neměli soudit, pokud nevíme jaký měl osud. Zase ale na druhou stranu nesouhlasím s tím, že dostávají od státu jehly a podobné věci, protože mi to příjde, že je v tom ještě podporují. Co takový cukrovkář? Ten si musí jehly na inzulín kupovat sám. Jak k tomu jako příjde?
zdenulinko, je to sice vůči cukrovkářům poměrně nespravedlivé, ale cukrovkáři se společně nedělí v komunitě dalších cukrovkářů o jednu injekční stříkačku a nehrozí jim tak reálné nebezpečí žloutenek a AIDS, které potom mohou roznášet mezi zdravou populaci
Není tady
Zdenulinko, tak to je dost chabá výmluva, že aby nebyl člověk srab, tak v partě neodmítne nabídnutou drogu. V prvé řadě, já bych v takové partě nechtěla být. Ráda s kamarády zajdu na pivo a něco dobrého pojíme, pobavíme se, ale kdyby někdo vytáhl "špeka" a nechal ho kolovat, s takovými lidmi bych se bavit nechtěla. Nevím, asi je to výchovou, nebo na mě zapůsobily přednášky o drogách ve škole, ale já jsem v životě nevzala do pusy ani marihuanu (asi proto, že ani nekouřím, jsem alergická i na kouř z cigaret), natož si něco píchat. Navíc bohužel v mé rodině dva lidé zemřeli na AIDS (podotýkám, že se nakazili z tranfúze, nikoliv ze stříkaček či náhodného sexu), takže i toho se děsím, že bych se určitě nakazila nějakou hroznou nemocí, spadnout někdy do drog...
Jinak mi přijde dost irelevantní sjednocovat závislost a nějaké omamné látce se závislostí na nějaké věci, dejme tomu gamblerství. Když pominu, že drogy, alkohol a cigarety ničí tomu člověku zdraví, ohrožuje bohužel i lidi kolem sebe - ať už šířením nemocí přes stříkačky či nechráněný sex, nebo výpary z cigaret či tím, že sedne opilý či zfetovaný do auta a někoho zabije nebo někoho v drogovém či alkoholovém opojení zavraždí. Takový gambler ničí sou závislostí jen sám sebe a svou rodinu, a to hlavně finančně. Závislost na počítači taky ničí jen a jen toho samotného člověka. Já nevím, co vlastně chce rajchart obhajovat a proč. Přeju mu, ať se z drog dostal a už na ně nesáhne, ale pokud vím, je to boj na celý život a nikdy není úplně vyhráno.
Není tady
Děláš si srandu? Jistě, že si cukrovkář nepůjčuje jehly, ale jen proto, že si píchá léky a ne nějaké svinstvo neznamená, že na to musí doplácet. Kdežto ty hnusné fetky se dělí, pak to hodí do pískoviště a to bych tě chtěla vidět, jak bys byla nadšená, kdyby to pak tvoje děcko vzalo do ruky a nakazilo se. To bys asi změnila názor. Narkomani jsou velice nebezpeční nejen sami sobě ale hlavně okolí. Kradou, přepadávají a proč? aBy měli na drogy, takový lidé jsou odpad společnosti a tak by s nimi taky mělo zacházet. A ne je v tom ještě podporovat.
Není tady
Ó jé.....tak tady máme někoho, kdo sám sebe nazve mazlivě zdendulinka a pak vášnivě pohovoří o odpadu společnosti
No, každý máme možná jinou představu, co, nebo kdo je odpad, žejo.
Já bych rozhodně narkomany neadorovala, ale pomoc tomu, kdo se z toho snaží vybřednout, mi připadá dost smysluplná.
Sakuro, i gambleři kradou a loupí, pokud je mi známo.....
akorát mi Rajchte tedy unikla souvislost mezi tvým blogem a vítězstvím nad drogou
Není tady
Zdenulinko (zbožňuju tyhle infantilní zdrobnělinky ), kdybys míň plivala jed a víc přemýšlela nad tím, co Kiara vlastně napsala, tak by ti možná docvaklo, že rozdávání jednorázových jehel narkomanům není o jejich podporování, ale o ochraně ostatních lidí, které by třeba mohli nakazit.
Ad odpad společnosti - to radši komentovat nebudu, protože na slušný komentář to není a sprostá být nechci.
Není tady
Jisteze gambleri trebas i kradou a loupi (to fetaci taky), ale nikoho neohrozuji primo svou zavislosti na zdravi. Coz fetaci, ale i ozralove a kuraci ano.
Není tady