29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Žjóva, už se těším! Pověsím si vás do ložnice fakt!
Koketuju, že bych se nechala nafotit černobíle, ideální by to bylo od Saudka, tan má baculky rád a z těch fotek je to vidět. Jenže bych se nedoplatila.
Není tady
Já můžu toho 15. Kuki, přidala bych se. V listopadu chci stihnout školičku a mám už školu, takže se dost nechytám...
29.10. - 31.10. můžu
Není tady
A uvidíme výsledek, abychom věděly, na co být připravené?
Plha se hlásí, jedem teda čtyři
To je zase den, tak jsem pod vlivem toho, co se chystám příští týden spáchat, vzhlédla k zrcadlu a jediné, co ze mě vypadlo, že ten březen bude vypadat pěkně vyblitě, vrásčitě a unaveně.
Ale jedu, nemám jistotu, že za měsíc budu vypadat lépe. Resp. vím, že leda hůř.
Jestli pojedete většina 15., pak to asi vzdám. Pro mě samotnou je to dost daleko a za jeden den bych to asi nestihla se vrátit. Ten termín je dost hektickej.
Upravil(a) petra72 (6. 10. 2008 14:08)
holky a uvidíme vás taky někde nahatý ?
Není tady
xxxx napsal(a):
Jasně, jako maskoti babi budeme jako zahajovací intro při spuštění - týká se to jen těch vyvolených včele s naší bohyní Pan.
Bohužel, ty mezi nás kývající ovečky nepatříš.
No na to si obzvláště počkám, až ty Péťo budeš někde veřejně nahá.
petra72 napsal(a):
xxxx napsal(a):
Jasně, jako maskoti babi budeme jako zahajovací intro při spuštění - týká se to jen těch vyvolených včele s naší bohyní Pan.
Bohužel, ty mezi nás kývající ovečky nepatříš.
bohudík, mně stačilo vidět nekteré ovečky oblečené a lecos jsem pochopila
Není tady
xxxx napsal(a):
bohudík, mně stačilo vidět nekteré ovečky oblečené
a lecos jsem pochopila
Fakt? A co? Povídej.
Tady http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?t=23497 si můžete sosnout skvělý film s podobnou tématikou, dávali to i v televizi. Akorát musíte mít na DVD přehrávači podporu DivX formátů, jinak jedině v PC s aktualizovanými kodeky.
Není tady
já ve všední den nemůžu ale 29. října snad jo...
Upravil(a) Vanilka69 (6. 10. 2008 14:18)
Není tady
xxxx napsal(a):
petra72 napsal(a):
xxxx napsal(a):
Bohužel, ty mezi nás kývající ovečky nepatříš.bohudík, mně stačilo vidět nekteré ovečky oblečené
a lecos jsem pochopila
Hezké rýpnutí, akorát nevím, co bys z mojí fotky pochopila.
Ale houbeles Kuki, na 15. nás je pět a zbytek se taktéž nějak poskladá. Neboj.
hrosanek napsal(a):
Nevíš? Já to vím. A neřeknu a neřeknu.
hrosanek napsal(a):
xxxx napsal(a):
petra72 napsal(a):
Bohužel, ty mezi nás kývající ovečky nepatříš.bohudík, mně stačilo vidět nekteré ovečky oblečené
a lecos jsem pochopila
No přece jak jsi oduševnělá , néé
Není tady
hrosanek napsal(a):
Ale houbeles Kuki, na 15. nás je pět a zbytek se taktéž nějak poskladá. Neboj.
Není ale pět na jeden den moc?
Kukačka napsal(a):
koukám, jak se nám to pěkně rozpadá
Kuki, jak rozpadá? Vždyť nám tu z toho děláš guláš! Máme to naplánované, psychicky na to připravené, stříhám doma metr ... a ty přijdeš, že je změna a tak.....
petra72 napsal(a):
hrosanek napsal(a):
Nevíš? Já to vím. A neřeknu a neřeknu.
Klidně řekni. A nebo víš co uvař nějaké kafe za mě a ukaž ve čtvrtek mojí fotku, třeba se něco taky dozvím. Nešlo by to?