29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bojim, bojim, ale jdu do toho.....
Neboj, ber to jako další krůček ke změnám Anebo boj, pak budeš o to víc příjemně překvapená
Peťulo, zrovinka TY váháš ?? A co mám říkat já ?? Hele, je to pro dobrou věc, tak neboj, nakonec můžem říct, že jsme těhotná atletka, no...
Není tady
Holky klííííd, bude to velká švanda ))
Recese století
Když vzpomenu na Zoranovo ujištění, že v Igraně je nejmíň 30 osamělých chlapů, tak já to vidím jako super promo pro moji budoucí seznamovací kancelář )))
Není tady
Si děláte prču, ale já z toho fakt budu mít do ukončení trauma.... Mě skolí máloco, ale chodit navostro a tahle akce - to je můj největší hrdinský čin.
Právě jsem dohovořila se Zoranem. Mají 24 stupňů. Ptal se jak se máte....jestli se vám tam všem líbilo
Plha si zabírá duben - pro mě typický
petra72 napsal(a):
Si děláte prču, ale já z toho fakt budu mít do ukončení trauma.... Mě skolí máloco, ale chodit navostro a tahle akce - to je můj největší hrdinský čin.
![]()
Ty už chodíš naostro?
Huráá Míšo, já se ouplně bála, že jsi taky ještě březen.
Upravil(a) hrosanek (25. 9. 2008 18:58)
No dobře...
Jsem ochotná se února vzdát a je mi to jedno, které období "budu vyjadřovat" - ale stejně to tu napíšu - jenom proto, že starší mají přednost
(no, snad mě neukamenujou, ty dvě
)...
Upravil(a) Alosek (25. 9. 2008 19:58)
mám květen
hroší - ne, ještě nechodim.... taky jsem ještě nedosáhla vrcholu. ještě nejsem hrdinka
Alosku no jo pozdě, já už se vzdala a kamenovat tě za to fóóóóóóóóópáááá nebudu teda
Pokud je volný, chci listopad, pokud není volný, tak je mi to šumák!
Není tady
Jeeee já to už pochopila můžu taky????
Není tady
Jéé, já už to taky prokoukla.
Jestli máte fleka, taky jdu do toho. Nebude to poprvé - takové už mám po šestinedělí s malým Venouškem Ale to jsem byla hubená a kozatá. Teď už nejsem ani jedno.
Není tady
No je mi to šumák,ale konec roku se blíží a ještě není ani fotka. Kluk dělal kalendář jednomu známému a trvalo to 2 měsíce nafotit a pak 2 měsíce než to vyprodukoval. No možná příští rok bude kalendář na rok 2010 (a já si ho přál už na rok 2009
Nic je to off topic
Není tady
Já bych mohla také pouze toho 29. - jinak nééé. A co listopad? Třeba - 7.-9.? Prosím prosím, když už jsem se na to vnitřně připravila.
Kuki já můžu taky jen 29.10. pak mám urologii a uzávěrku...
ffly - kolik potřebujeme času? Má to být tedy až listopad? radši?
Moc mě to mrzí. Nevím, jestli se stala chyba u mně, že jsem se neozvala dřív, nebo ona je taková - bere, co přijde a na domluvu moc nehledí. Do telefonu strašně milá a nic není problém. Rekvizity by byly.
Nabídla mi třeba i 15.10. celý den. Uvažuji, že bych skočila do auta a zajela tam. Chce se někdo přidat?
Není tady
Já mám splněno, tak mě je to jedno:)
Není tady
Já bych byla pro listopad - kromě víkendu 21.-23.11. To by nás nejelo více - máme švp.
Dneska zavolám do tiskárny a zjistím, kolik je potřeba času. 15.10. v podstatě taky můžu.