29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já nevím, o jaký projekt se jedná.
Tak když tajný, tak tajný ...
Není tady
Plha se hlásí .............. i s Mlhou
Šmarjá esi je to tajný a já v tom jedu, tak vzhledem k věku už nevim, esi to vim a esi v tom jedu
No esi jo, tak všechny svý sliby splním, na to vemte jed !
Esi to jde mimo mě, tak sorry Prosím o laskavou SZ od kohokoliv
když tajný, tak tajný
Upravil(a) dakota (12. 9. 2008 13:13)
Není tady
Nápodobně jako Daky:) Jdu do toho, i když nevím o co se jedná
Není tady
Šiš nedělejte Zagorky....tamto no!!!
Díky, již jsem dostala LASKAVOU a milou nápovědu... ano, jdu do toho !!
Není tady
ffly napsal(a):
Šiš nedělejte Zagorky....tamto no!!!
nedělám - JDU DO TOHO
Není tady
Jupíí to se sejde fakt prima skvadra.
jsem totální mimomísáč
Není tady
já vím vo co go, ale nebyla jsem přihlášená, ale zájem bych měla vel vel velký. Kdybyste měly nedostatek zájemkyň, hlásím se jako náhradník!
Není tady
Já teda taky nevím, o co jde, ale napínáte mě tak, že moje normální babská zvědavost extrémně narůstá...
Kdyžtak mi písněte do SZ, že mám jít do prčic, aspoň budu mít klid v duši. Jinak jsem pro každou špatnost.
Alosek napsal(a):
Já teda taky nevím, o co jde, ale napínáte mě tak, že moje normální babská zvědavost extrémně narůstá...
Kdyžtak mi písněte do SZ, že mám jít do prčic, aspoň budu mít klid v duši. Jinak jsem pro každou špatnost.
Pridavam se, taky nevim , ale jsem zvedava.
Není tady
http://xman.idnes.cz/foto.asp?r=xman-ho … -holky_mao
holky, líbí se vám to? mě jen jedna fotka...
Není tady
Kuki - vím o co jde, v Peci jsem byla. Ale stále váhám....váhám.... Zamlouvalo by se mi to, ale tak nějak stále váhám.
Máš ještě místo? Nebo už je plno? Tím by se mé váhání vyřešilo.
Kukačka napsal(a):
neboj se!
Hezky se to napíše, ale pro mě hůř splní.
Kuki, mě se líbí ta fotka u záclony. Jinak moc ne.
Mně se nejvíc líbí pátá - hlava shora... Ono asi není jednoduché nafotit namakanou atletku jemně a něžně
A myslím, že mohla být i jemněji/jinak nalíčená...
Peti, já jsem taky přihlášená - tak čeho se bojíš