29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky.....nahazuju nove tema...snad se tady najdou nejaci milovnic techto pejsanku :-)
Není tady
pokousim se sem dat obrazky..ale nejak se nedari :-(
Není tady
Obrázky sem můžeš dát jen z webu, pokud je máš na svém pevném disku, nepochodíš...
Taky něco o pejscích napiš. Boxer je třeba známý tím, že má "lidský výraz" obličeje, což je dáno postavením očí a díky Sugar víme, že se dožívá 9ti let, ale nejsou zvláštností dlouhověcí boxeři - zmíněná fenka 14,5.
Pokud ti něco nepůjde (vložit, upravit,...) napiš sz, dáme to dohromady.
Není tady
Máme druhou boxerku. První jsme získali tak, že jsme se byli podívat na štěňátka a domů jsme si jedno prostě přivezli. Dožila se 8mi let. Teď máme druhou, je jí 9 let. jsou to super psi, nádherná povaha, skoro bych řekla lidská. Máme ji jako domácího mazlíčka, všemu rozumí, je vyčůraná, omotá si nás kolem prstu kdykoliv chce. Zvolila si mě jako vůdce smečky, myslím, že není nic, co by pro mě neudělala. Chápe každou mojí náladu i příkazy typu: "neštěkej a pojď se najíst".
Není tady
zkouska mikrofonu :-)Obrázek “http://animace.org/psi/G350280.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Není tady
no nejde mi to...ale nedam se a budu zkouset dal
:-)
Není tady
Je to ono???
Není tady
Musíš napsat bez mezer do hranatých závorek [img]pak web adresu na ktreré je obrázek a nakonnec[/img]
Upravil(a) Kralka (27. 3. 2006 7:16)
Není tady