29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Určite.
Není tady
Selima napsal(a):
Zrovna tady napsal(a):
Selí
už na toho Střelce nemysli. Přej mu vše nej. Myslím to vážně.
Vždyť mužů je spousty a věr tomu, že toho "pravého" potkáš. Ale asi nejsi připravená. Nevyzařuje to ještě z tebe. Střelec je minulost. Za ní je tlustá čára.
Nepovažoval si tě, nu co, jeho chyba
paTyvoe, Strelec je už desať rokov minulosť, ja už som medzitým niekoho mala a aj mám... a čo zo mňa vyžaruje, o tom vieš... - nie, zabanovali by ma.
Človeče, z teba vyžeruje nejaká frustrácia. Čo zlého sa ti stalo, odkedy si naposledy opustila Babi? Čo ťa sem priviedlo?
A prečo sa potrebuješ pohádať? Za seba môžem teda povedať, že moju energiu nedostaneš.
Sel, klídek
A jestli mohu radit: popřemýšlej, kdopak jiný tady ještě často dává rady, které jsou už sto let mimo mísu?
Komupak to tu ještě zapaluje až ve chvíli, když už hasiči dávno odjeli??
No?
Prostě nick sem, nick tam, škatulata hejbejte se
Není tady
Selima napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
Ty jo, tady ale lítá nevyžádaných rad. Ale nutno říct, že ze všech stran. A těch soudů (druhých, ne sama sebe)...
Ja sa pokojne priznám, že dnes mám toleranciu 0. Hlavne voči niekomu, voči komu sa averzia už zbiera odvčera a dnes proste musí von, lebo by mi bok vyvalilo. Nech si to každý prežije/prežuje ako chce. Inak, poľahčujúca okolnosť: Tá osoba ma všade stíha, na dávno zpadnutom vlákne reaguje na môj príspevok z mája( po ktorom nasledovalo 30 ďalších, nepovšimnutých)...
a zbiera informácie ako Mossad alebo CIA... tak proste musím, uznajte mi to.
Seli, já Tě plně chápu a musím říct, že jsem se musela držet, když jsem četla ty necitlivé a neempatické rady typu "nemysli na svého Střelce"... mě se to netýkalo, tak jsem mlčela, ale jak někdo může vědět, co máš dělat, na koho máš nebo nemáš myslet a hlavně ti to psát, když ty si o radu neříkáš, to mi přijde od toho rádce takové povýšenecké ... podle mě tvoje reakce byla ještě mírná. Je možné, že některé ty rady jsou myšlené dobře, ve snaze pomoci, ale tohle páchání dobra - no cesta do pekel je dlážděná dobrými úmysly, že.
Není tady
Seli, uznávam ti to.
Moc sa mi páči to tvoje - o vyvalenom boku.
Pandorraa napsal(a):
Selima napsal(a):
Zrovna tady napsal(a):
Selí
už na toho Střelce nemysli. Přej mu vše nej. Myslím to vážně.
Vždyť mužů je spousty a věr tomu, že toho "pravého" potkáš. Ale asi nejsi připravená. Nevyzařuje to ještě z tebe. Střelec je minulost. Za ní je tlustá čára.
Nepovažoval si tě, nu co, jeho chyba
paTyvoe, Strelec je už desať rokov minulosť, ja už som medzitým niekoho mala a aj mám... a čo zo mňa vyžaruje, o tom vieš... - nie, zabanovali by ma.
Človeče, z teba vyžeruje nejaká frustrácia. Čo zlého sa ti stalo, odkedy si naposledy opustila Babi? Čo ťa sem priviedlo?
A prečo sa potrebuješ pohádať? Za seba môžem teda povedať, že moju energiu nedostaneš.
Sel, klídek
A jestli mohu radit: popřemýšlej, kdopak jiný tady ještě často dává rady, které jsou už sto let mimo mísu?
Komupak to tu ještě zapaluje až ve chvíli, když už hasiči dávno odjeli??
No?
Prostě nick sem, nick tam, škatulata hejbejte se
Hej, hej, mne dokonca vyskočilo niekoľko nickov... ale to nič. Ja sa fakt nerozčuľujem a nenechám rozčúliť, lebo z toho cítim zámer, ako som tak preletela aj iné vlákna... len mi veci pekne docvakávajú a nestíham sa čudovať, na čo si niekto nájde čas. To jediné závidím
- ja keby som mala voľný čas, využijem ho určite inak a užitočnejšie.
Ale ako hovorievala babička: Všelijakých nás pánbožko má... (chudák - pozn. vnučky).
Není tady
majkafa napsal(a):
Seli, uznávam ti to.
Moc sa mi páči to tvoje - o vyvalenom boku.
Není tady