Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#726 5. 11. 2008 18:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Lze zapomenout na nevěru

stolt Určite.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#727 5. 11. 2008 18:25

x21365
Host

lolpussa

#728 5. 11. 2008 18:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

wink storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#729 5. 11. 2008 18:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Selima napsal(a):

Zrovna tady napsal(a):

Selí
už na toho Střelce nemysli. Přej mu vše nej. Myslím to vážně.
Vždyť mužů je spousty a věr tomu, že toho "pravého" potkáš. Ale asi nejsi připravená. Nevyzařuje to ještě z tebe. Střelec je minulost. Za ní je tlustá čára.
Nepovažoval si tě, nu co, jeho chyba

pa

Tyvoe, Strelec je už desať rokov minulosť, ja už som medzitým niekoho mala a aj mám... a čo zo mňa vyžaruje, o tom vieš... - nie, zabanovali by ma. big_smile Človeče, z teba vyžeruje nejaká frustrácia. Čo zlého sa ti stalo, odkedy si naposledy opustila Babi? Čo ťa sem priviedlo? wink A prečo sa potrebuješ pohádať? Za seba môžem teda povedať, že moju energiu nedostaneš. vissla

Sel, klídek smile
A jestli mohu radit: popřemýšlej, kdopak jiný tady ještě často dává rady, které jsou už sto let mimo mísu?
Komupak to tu ještě zapaluje až ve chvíli, když už hasiči dávno odjeli??
No?
Prostě nick sem, nick tam, škatulata hejbejte se  stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#730 5. 11. 2008 18:44

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Ty jo, tady ale lítá nevyžádaných rad. Ale nutno říct, že ze všech stran.  A těch soudů (druhých, ne sama sebe)...

Ja sa pokojne priznám, že dnes mám toleranciu 0. Hlavne voči niekomu, voči komu sa averzia už zbiera odvčera a dnes proste musí von, lebo by mi bok vyvalilo. Nech si to každý prežije/prežuje ako chce. Inak, poľahčujúca okolnosť: Tá osoba ma všade stíha, na dávno zpadnutom vlákne reaguje na môj príspevok z mája( po ktorom nasledovalo 30 ďalších, nepovšimnutých)... lol a zbiera informácie ako Mossad alebo CIA... tak proste musím, uznajte mi to. stolt

Seli, já Tě plně chápu a  musím říct, že jsem se musela držet, když jsem četla ty necitlivé a neempatické rady typu "nemysli na svého Střelce"... mě se to netýkalo, tak jsem mlčela, ale jak někdo může vědět, co máš dělat, na koho máš nebo nemáš myslet a hlavně ti to psát, když ty si o radu neříkáš, to mi přijde od toho rádce takové povýšenecké ... podle mě tvoje reakce byla ještě mírná.  Je možné, že některé ty rady jsou myšlené dobře, ve snaze pomoci, ale tohle páchání dobra - no cesta do pekel je dlážděná dobrými úmysly, že.

Není tady

#731 5. 11. 2008 18:52

majkafa
Host

Seli, uznávam ti to. lol
Moc sa mi páči to tvoje - o vyvalenom boku. pussa

#732 5. 11. 2008 22:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Selima napsal(a):

Zrovna tady napsal(a):

Selí
už na toho Střelce nemysli. Přej mu vše nej. Myslím to vážně.
Vždyť mužů je spousty a věr tomu, že toho "pravého" potkáš. Ale asi nejsi připravená. Nevyzařuje to ještě z tebe. Střelec je minulost. Za ní je tlustá čára.
Nepovažoval si tě, nu co, jeho chyba

pa

Tyvoe, Strelec je už desať rokov minulosť, ja už som medzitým niekoho mala a aj mám... a čo zo mňa vyžaruje, o tom vieš... - nie, zabanovali by ma. big_smile Človeče, z teba vyžeruje nejaká frustrácia. Čo zlého sa ti stalo, odkedy si naposledy opustila Babi? Čo ťa sem priviedlo? wink A prečo sa potrebuješ pohádať? Za seba môžem teda povedať, že moju energiu nedostaneš. vissla

Sel, klídek smile
A jestli mohu radit: popřemýšlej, kdopak jiný tady ještě často dává rady, které jsou už sto let mimo mísu?
Komupak to tu ještě zapaluje až ve chvíli, když už hasiči dávno odjeli??
No?
Prostě nick sem, nick tam, škatulata hejbejte se  stolt

Hej, hej, mne dokonca vyskočilo niekoľko nickov... big_smile ale to nič. Ja sa fakt nerozčuľujem a nenechám rozčúliť, lebo z toho cítim zámer, ako som tak preletela aj iné vlákna... len mi veci pekne docvakávajú a nestíham sa čudovať, na čo si niekto nájde čas. To jediné závidím grater - ja keby som mala voľný čas, využijem ho určite inak a užitočnejšie. stolt Ale ako hovorievala babička: Všelijakých nás pánbožko má... (chudák - pozn. vnučky).

Brita

Není tady

#733 5. 11. 2008 22:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Seli, uznávam ti to. lol
Moc sa mi páči to tvoje - o vyvalenom boku. pussa

storstark

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí