29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
Pokud je takový frajer, že stíhá milenky a k tomu mě činit tak spokojenou a šťastnou jak to právě dělá, tak ať je mu přáno
To si delas srandu ne??
A já souhlasím s Vanilkou! Manžel není můj majetek a já nejsem jeho. Pokuď naplňuje moje dny pohodou, klidem, respektem, kvalitním sexem, a neprudí a nenadává kvůli každé hovadině, nedělá ze mě hromosvod, ale komunikuje, je vtipný, neshazuje...proč bych měla řešit jeho odskoky?
Je to jako někoho přivazovat za nohu od stolu.
Tím spíš se utrhne.
Neřeším tuhle situaci, bo takového ideála doma nemám, je to jen spekulace. Ale už neberu svého partnera za prašivého, když chybil. Už nejsem závislá a děti jsou dost velké na to, abych se v případě, že pohár trpělivosti přeteče, seberala a odešla.
Zas na druhou stranu nemám iluze, že najdu mnohem lepšího. A sama v tomhle věku, to považuju za mrhání energie, že
Není tady
lueta napsal(a):
Axi napsal(a):
Ouu, podvádějící a podváděný. To chce velkou dávku lenosti, zredukovat pestrost vztahů na tyhle dvě kategorie.
Jo jo Axi, taky mě hlava nebere, že mnohým nevadí, že mají doma partnera který nestojí za nic, ale hlavně, že je věrný.
Proč to hrotíte ve smyslu: buď úžasnej a nevěrnej nebo hroznej a věrnej.
Proč ne úžasnej a ještě k tomu věrnej?
Upravil(a) Ivana (11. 9. 2008 13:11)
Není tady
Ivano, tak už sklapni tu knihu a přejdi z pohádek do reality.)
Není tady
Ivana napsal(a):
lueta napsal(a):
Axi napsal(a):
Ouu, podvádějící a podváděný. To chce velkou dávku lenosti, zredukovat pestrost vztahů na tyhle dvě kategorie.
Jo jo Axi, taky mě hlava nebere, že mnohým nevadí, že mají doma partnera který nestojí za nic, ale hlavně, že je věrný.
Proč to hrotíte ve smyslu: buď úžasnej a nevěrnej nebo hroznej a věrnej.
Proč ne úžasnej a ještě k tomu věrnej?
A hm - sme tu naozaj všetky úžasné a verné, že to žiadame od svojich náprotivkov? Ja si myslím, že som najlepšia, aká môžem byť - ale SOM ÚŽASNÁ AJ PREŇHO...? A verná - stojí o to vôbec? atď... Možno že nie si dosť váchnivá pre chlapa, ktorý má sex postavený vysoko na rebríčku hodnôt... možno že ja som príliš váchnivá pre niekoho, kto má radšej neerotické objtia... ktovie? Ja som v mojom vzťahu mala dojem (s výnimkou poslednej, "zmailovanej" a rozchodovej nevery), že bývalému odskoky pomáhali ujasniť si, že doma má niekoho skvelého, a že odskok je odskok, ale doma je doma. Oveľa horšie sme obaja znášali extempore jeho syna a školské problémy s tým súvisiace...
Nevery boli len také bezvýznamné mráčiky.
Upravil(a) Selima (11. 9. 2008 13:56)
Není tady
Klubko napsal(a):
Myslíš, že realita taková být nemůže?
Já beru jako normu muže, který je milý, inteligentní, slušný, pro rodinu a zároveň věrný. Myslíš, že takoví jsou jen v červené knihovně?
Není tady
Ivana napsal(a):
Já beru jako normu muže, který je milý, inteligentní, slušný, pro rodinu a zároveň věrný.
S mírným přimhouřením oka... to jsem celej já!
Není tady
Ivana napsal(a):
Klubko napsal(a):
Já beru jako normu muže, který je milý, inteligentní, slušný, pro rodinu a zároveň věrný. Myslíš, že takoví jsou jen v červené knihovně?
A ještě by měl automaticky rodinu uživit, vařit, uklízet, být hezký, pozorný k mým kamarádkám, zařídít ostatní provozní věci kolem bytu, udělat s dětmi úkoly, pohrát si s nimi po příchodu z práce, nosit kytky, zvát mě stále na večeře, nekouřit, mít figuru a být divoký v posteli, zařídit mi vždy orgasmus a vůbec se u toho nezpotit.... a já si zatím budu jen číst a věnovat se svým věcem.... Hele, až ho najdeš, dej mi klon
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já beru jako normu muže, který je milý, inteligentní, slušný, pro rodinu a zároveň věrný.
S mírným přimhouřením oka... to jsem celej já!
![]()
![]()
Nič proti tebe - ale verny tak akurát svojim chúťkam! Iné vlastnosti si netrúfnem komentovať. Inak, ani ja by som možno neprešla Ivankiným sitom
,ale asi by sme si rozumeli ohľadom kníh, filmov, a tak.
Není tady
hrosanek napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Pokud je takový frajer, že stíhá milenky a k tomu mě činit tak spokojenou a šťastnou jak to právě dělá, tak ať je mu přáno
To si delas srandu ne??Já myslím, že nedělá. Znám par "frajerů", kteří to umí. A jak znám osobně Vanilku, tak jí tohle věřím.
Pokud to umi tak jsou opravdu dokonalimi herci.Maji muj obdiv.
Není tady
Klubko napsal(a):
Ivana napsal(a):
Klubko napsal(a):
Já beru jako normu muže, který je milý, inteligentní, slušný, pro rodinu a zároveň věrný. Myslíš, že takoví jsou jen v červené knihovně?A ještě by měl automaticky rodinu uživit, vařit, uklízet, být hezký, pozorný k mým kamarádkám, zařídít ostatní provozní věci kolem bytu, udělat s dětmi úkoly, pohrát si s nimi po příchodu z práce, nosit kytky, zvát mě stále na večeře, nekouřit, mít figuru a být divoký v posteli, zařídit mi vždy orgasmus a vůbec se u toho nezpotit.... a já si zatím budu jen číst a věnovat se svým věcem.... Hele, až ho najdeš, dej mi klon
Klubko- a co když mám takového doma- jen s tím malým loňským malým úletem.... Co je nevěra nevěřička prťavá, proti tomu , co jsi popsala..... Akorát naklonovat nejde. Ale má syna- jenže ten se vůbec nepotatil.....
Proto třeba i Mikeš může být takový pro svou manželku....Nebo myslíš , že ne??
Kdyby si ten můj dal bacha na průvodní jevy při svém pokusu o polechtání ega a já nic nevěděla, mohla jsem třeba hrdě souhlasit i s Vanilkou a Reginou....
Není tady
Ale Zuzi, já proti té nevěře nic nemám. Vždyť právě to je ironie. Tkaže tvůj ti byl nevěrnej, ale je jinak úžasnej. Tak proč tady taky tvrdíš, že věrnost je nej?
Není tady
Klubko napsal(a):
Ale Zuzi, já proti té nevěře nic nemám. Vždyť právě to je ironie. Tkaže tvůj ti byl nevěrnej, ale je jinak úžasnej. Tak proč tady taky tvrdíš, že věrnost je nej?
Ale Klubko, Zuzi přeci netvrdí, že věrnost je nej, nej za všech vlastností...
Já také mohu říct, že můj má všechny ty klady, co si tady popsala, ale přeci když mi je nevěra o.d.p.o.r.n.á - což tedy je a prostě tohle já osobně neuznávám, tak může být třeba i pozlacený (mluvím stále o svém vztahu - já a můj partner), tak prostě to jeho extempore jsem mu odpustila ale tolerovat ve vztahu to nehodlám. Tak, jako on má na výběr - buď si běhat za rozhoďnožkama, nebo být s rodinou, tak i já mám přeci na výběr - buď záletnictví svého jinak super chlapa budu tolerovat, nebo prostě nebudu. Tohle nemá nic společného s tím, jak dalece je přeci úžasný - to jako, že když je to perfektní chlap po všech stránkách, ale má tu jedinou vadu na kráse, že nenechá jedinou sukni bez povšimnutí - to přeci nemusím tolerovat, že ne? Nebo bych si měla uvědomit, co že jsem to dostala od osudu za exemplář, jak je úžasný - no a že běhá za ženskýma, to bych měla přejít mávnutím ruky? Promiň, ale já tedy ne, pokud tobě to nevadí, Vanilce to nevadí, jiným to nevadí...to je čistě jejich věc, mají tento názor, já jim ho přeci neberu, ale já mám zase tento názor a prosím si, neberte mi ho. Jsem typově postejná, jak Zuzi, já nejsem závislá na tom, zda mi chlap umyje nádobí, přinese výplatu, nebo odnese odpadkový koš a večer udělá domácí úkoly s dětma - tohle všechno v pohodě zvládnu sama, k tomu přeci chlapa nepotřebuju. Já chci mít takového, který bude můj parťák v dobrém i zlém, tak, jako já jsem jeho patrťačka pro společný život. Zahrnuje to vzájemnou úctu, toleranci, vycházení si vstříc. Neznamená však v mém případě, že budu bezmezně tolerantní k záletnictví a to jen proto, že bych mohla být jinak spokojená a šťastná. Pokud o nevěře nebudu vědět - budu spokojená a šťastná, dovím-li se to, je tato spokojenost fuč, a nepřebije to nijaká další vzájemná souznění. tak to mám já nastaveno - ovšem nikomu neberu jejich nastavení, že jim partner bude ošukávat kdejakou slípku a pak si přijde spokojeně domů. Doma se bude vědět, že si byl zašukat a přesto mu s úsměvem a láskou neutuchající přinesete talíř polévky na posilnění, když si energii vybil jinde. No ale co, hlavně, že budete šťastné a spokojené, protože vám domů přinese výplatu, podělí se o zážitky (komunikace nebude váznout), bude se věnovat dětem, při večerním posezení spolu naplánujete dovolenou, dáte si vínko a pak si pujdete hodit sex zase pro obměnu spolu... Tak šťastné a veselé soužití
Upravil(a) Zklamaná (11. 9. 2008 19:29)
Není tady
Ty se tomu, Zklamaná, trošku pošklebuješ...ale proč by to tak někdo nemohl mít, a být spokojený? Toleruj zas ty jiný přístup. Může to i tak být i parťák v dobrém i zlém...i vzájemná úcta a tolerance funguje. Pak ovšem se to vylučuje s pohledem, že bude "ošukávat kdejakou slípku"...pokud by už miloval jinou ženu. Partnera vlastně shazuješ, a tím i sebe (kde je teda ta úcta a tolerance)? Ta by přece neměla vymizet ani při případném rozchodu. Aspoň já to tak chápu.
Zklamaná, omlouvám se, nepamatuji si přesně tvůj příběh - tvůj muž ti byl nevěrný, tedy tvými slovy ošukal nějakou slípku a pak přišel spokojeně domů? A po provalení jeho nevěry jste stále spolu? Nebo je to jinak?
Jestli je to jinak, tak sorry, ale pokud ne, tak, tvými slovy, si byl zašukat jinde, přesto ty mu s úsměvem a láskou neutuchající přinášíš talíř polévky na posilnění...
No ale co, hlavně, že jsi šťastná a spokojená, protože ti domů přinese výplatu atd. Já jen opakuji tvá vlastní slova...
Není tady
Zklamaná:
Mám to podobně, akorát jsem neošukával slípky, nýbrž u nás začal řádit "family šoust" (není to můj výraz). A zkrátka jsem neuměl být bezmezně tolerantní a neustále ten blbý bučící vůl.. Ať už byla jakkoli skvělá (jakože si dnes uvědomuju, že zas až tolik ne..), tak mi tělesný tekutiny ostatních chlapů prostě nešmakujou.. A včera jsem se stavil na soudu v podatelně, takže asi brzy změním čísla ve statistice Babinetu.
Ostatním, kterým to neva: Užívejte si, milujte se a množte se..
Není tady
Klokane, víš v čem to mají těžké ti lidé, kteří chtějí věrného partnera? Že podle statistik je věrných jen necelých deset procent lidí. To mě děsí. Když já sama patřím mezi ty věrné znamená, že pravděpodobnost, že potkám stejně "zaměřeného" člověka je téměř mizivá...
to by si měl každý, kdo tak preferuje věrnost partnera, uvědomit.
Upravil(a) Vanilka69 (11. 9. 2008 20:41)
Není tady
Podle statistik (někde jsem to tady už i citoval) jsou přímo věrná jen DVĚ!! procenta lidí, takže ten výběr je fakt obtížnej a málo pravděpodobnej.. Akorát občas z těch neomezených tolerancí mi naskakuje taková vidina nuda pláže, kde se všichni sejdou, náhodně podle sympatií na to vlítnou a užijí si, poté se hezky vrátí k těm svým vyvoleným a bude jim všem moc hezky.. Jen asi snad předem odhodit ten zažitý stud a klišé o tom, jak se to nesluší.. Když to vlastně všichni dělaj, tak co, žejo...
Není tady
No jo, ale o neomezený toleranci tady píše jen málokdo, já třeba ne... to, že neřeším partnerovu věrnost či nevěru přeci neznamená, že si nechám všechno líbit... partnerova nevěra mi nebude ubližovat jen když partner bude dodržovat určitá pravidla, ne? Jak jsem psala - tomu se říká kultivovaná nevěra - jsem sice nevěrná, ale přitom můj stálý partner nemá pocit ublíženosti - třeba proto, že o tom neví... třeba proto, že se mu snažím vynahradit své chování atd. Ale ono to souvisí s vzájemnou úctou, která paradoxně tak úplně s věrností ruku v ruce kráčet nemusí. Když kráčí, je to zázrak...
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
No jo, ale o neomezený toleranci tady píše jen málokdo, já třeba ne... to, že neřeším partnerovu věrnost či nevěru přeci neznamená, že si nechám všechno líbit... partnerova nevěra mi nebude ubližovat jen když partner bude dodržovat určitá pravidla, ne? Jak jsem psala - tomu se říká kultivovaná nevěra - jsem sice nevěrná, ale přitom můj stálý partner nemá pocit ublíženosti - třeba proto, že o tom neví... třeba proto, že se mu snažím vynahradit své chování atd. Ale ono to souvisí s vzájemnou úctou, která paradoxně tak úplně s věrností ruku v ruce kráčet nemusí. Když kráčí, je to zázrak...
Vanilka- já zase považuji za zázrak kultivovanou nevěru. Docela by mě zajímalo % odhalených nevěr. V mém okolí se zatím provalilo tolik původně " neškodných a kultivovaných" nevěr, že to prostě považuji téměř za větší utopii než 2% věrných.....
Klubko napsal(a):
Co se týče mého náhledu na nevěru, jsem proti natolik, že moje názory v jemnější formě korespondují s názory Zklamané. Nepovažuji věrnost za NEJ, ale protože umím a chci být věrná, považuji to u partnera pro mě za velmi žádoucí .... Právě proto, že mám dostatečně vyvinutý instinkt na "kultivovanou" nevěru, vím, že jii bohužel odhalím a tudíž pro mě opakovaně nevěrný partner není to pravé... Takže - jednou ulítnout mohl, podruhé mu balím raneček..... Při vší úctě k němu...
Není tady
Já to tak neumím napsat
Upravil(a) Vanda (7. 10. 2008 9:41)
Vando a Vanilko:
pro osvěžení mého story - jistě, byl ošukat nějakou slípku, ale spokojeně se domů nevrátil, natož, abych mu podala talíř posilňující polévky - hned mezi dveřma viděl, že přestřelil a já mu okamžitě dala nůž na krk (tohle rčení tady milujete ), dostal možnost volby, rozhodl se a to si piš, že kdyby se to náhodou mělo opakovat - láska neláska, vážení si jeho kladných vlastností, měl by kufr za dveřma - co za dveřma, vylítalo by to oknem na ulici, včetně jeho milovaných hraček. Tolerantní jsem až na půdu, to bez diskuze, ale tolerovat nevěru, to by bylo na mě moc horký kafe. Takže jeho chybu jsem mu odpustila, každý někdy udělá kopanec, ale dělat stále stejný kopanec s tím, že ten druhý to nějak překouše, to už není o tolerantnosti, to je bezpardonu o blbosti.
Já popisovala právě ty počiny těch, kteří tu hlásáte, že tolerovat nevěru ANO, pokud budu jinak šťastná a spokojená, pokud navíc stihne zabíhat jinam, tak prakticky nad tím mávnete rukou. Proto ten příměr s tou polévkou, kterou mu s úsměvem na rtech přinesete, byť se třeba momentálně vrátil ze Záběhlic. Nene, nepošklebuju se, máte to tak nastavené, samy víte, proč právě toto tolerujete (možná si zabíháte také jinam, možná je v tom snaha udržet majetek pohromadě, možná je to strach prásknout do koní a začít znova - byť sama). V tom případě se pak ptám, zcela vážně - kde je vaše sebeúcta, když si necháte tímto stylem kálet na hlavu. Já si prostě tohle nenechám líbit - to raději budu sama. A svého partnera neshazuji, já ho miluji, proto jsem mu dala na výběr - měl možnost jít tam, kam ho srdce táhlo, kdyby to bylo tak žhavé, pálil by mosty a šel by. To, že jsem si s ním narovinu o tom promluvila, mohl přemýšlet, co bude pro něho lepší. Dala jsem mu čas na rozmyšlenou a jeho byla volba, co zvolil. Já měla přichystaný scénář na obě varianty - zůstane nebo odejde. Ale je tam podmínka - žádná recidiva. Vy vlastně tu recidivu schvalujete, nebo nad tím mhouříte obě oči, nene, vy budete raději slepé.
Není tady
Selima napsal(a):
A hm - sme tu naozaj všetky úžasné ...
Selimko, všechny ne, ale ty rozhodně ano. A ještě k tomu jako bonus ta Slovenština ;-)
Není tady
Ouu, ošukat nějakou slípku. Ty jsi taky nad věcí, co? A nemohl se s ní pán třeba milovat? Nešuká náhodou slípku doma? A co na to Jan Tleskač? Hmm?
Není tady
Zklamaná, ty pořád nechápeš, co já píšu. Pokusím se ještě jednou vysvětlit.
Vždyť ty tím, že jsi se svým manželem přesto, že ti byl nevěrný, takže jeho nevěru taky toleruješ (možná třeba kvůli majetku, jak pořád zdůrazňuješ, nevím proč, i když doufám že spíš kvůli něčemu jinému), kdybys jeho nevěru netolerovala, tak už s ním nejsi - nechci tím říct že by ti právě teď byl nevěrný. Máš jen hranici jednou a dost. Nemáš hranici ani jednou mi partner nesmí být nevěrný. Už tomu rozumíš?
A o tom jsem psala.
A zrovna tak jako já nevíš, jestli právě teď zrovna je ti partner věrný nebo ne. Protože věrnost se fakt nedá dokázat, to bys ho musela mít přivázaného a stejně bys pak netušila, jestli ti není nevěrný alespoň duševně.
A tak stejně jako já (tedy si myslím) jsi prostě přestala tu jeho věrnost / nevěru řešit. Pokud jsi teď spokojená a nevíš o ní, proč bys pořád přemýšlela, zda ti je věrný. Nebo snad dnes a denně mu lustruješ mobil a vyslýcháš ho a když je pryč tak pořád myslíš jen na to, zda je ti není zrovna teď nevěrný?
Jestli ano, tak to ti tedy nepřeju. Jestli ne, tak se chováš přesně tak, jak se snažím už delší dobu tady vysvětlit.
Zůstáváš s manželem i přesto, že nemáš důkaz o jeho věrnosti, protože jsi s ním zrovna šťastná a spokojená? Pokud ano, tak prakticky děláš to co já.
Já jsem nikde nepsala to, co mi podsouváš. Že až se dozvím o manželově nevěře, že mu jí budu tolerovat. To já totiž teď nevím. Já neříkám jednou a dost, já neříkám dvakrát a dost, já neříkám: on může být nevěrný a já budu pořád odpouštět... Já totiž budoucnost neřeším. Já píšu o tady a teď.
Píšu o tom, že se jeho věrností nezabývám, chová se ke mě tak, že nemám sebemenší důvod být nespokojená. A tohle je pro mě nejdůležitější. Ale to si myslím opravdu není o mé blbosti.
Není tady
Jo a ještě k té sebeúctě - já bych měla pocit, že ji nemám, kdybych měla pořád pátrat a hledat důkazy a řešit manželovu věrnost - nedovedu si ani představit jak bych to měla dělat. Právě díky své sebeúctě se jeho věrností nezabývám.
Fakt by mě zajímalo kde jsi přišla na to, že bych si nechala kálet na hlavu.
Není tady