Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 9. 2008 22:00

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Lze zapomenout na nevěru

Poly napsal(a):

Lubisku,
kdysi dávno tady psala Solkla (pokud si dobře pamatuji nick) o svém zamilování mimo domov a výborné reakci jejího manžela. Pravda, jeho reakce byla poučená, protože její muž je psycholog. Zkus si to najít v archivu - Solkla neměla vlastní vlákno, ale myslím, že zase tolik příspěvků neměla, takže to nebude tolik čtení. - Tedy to pro ten případ, že usoudíš, že ti to stojí za to.

Jinak ti držím palce.

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=23536#p825043
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=23536#p825568

Upravil(a) Oxi (9. 9. 2008 22:05)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#27 10. 9. 2008 7:44

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

hrosanek napsal(a):

Nejde pokud člověk má věrnost na prvním místě toho, co si cení na partnerovi.
Nejde pokud si člověk vysnil, že se budeme milovat věrně a bez obláčku, až do konce života.
Nejde pokud nevěrou partnera, nechá podváděný sežrat svoje já.

Velmi výstižně řečeno... godlike

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#28 10. 9. 2008 7:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Zapomenout nelze , ale odžít a  zjistit, že nemá faktickou cenu na  ni myslet, to jde.... Alespoň z mého pohledu "té podvedené". Docela by mě ale zajímalo, jestli jde zapomenout z pohledu toho podvádějícího......

Podle toho na co: Na krásné chvilky v náručí milence nebo milenky není proč zapomínat tummenupp a na to, jaký dusno pak bylo doma, když se to profláklo, zapomene člověk asi rád... big_smile ...resp. nemyslí na to asi tak často, jako ten "podvedený a zrazený"...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#29 10. 9. 2008 8:34

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Poly napsal(a):

Lubisku,
kdysi dávno tady psala Solkla (pokud si dobře pamatuji nick) o svém zamilování mimo domov a výborné reakci jejího manžela. Pravda, jeho reakce byla poučená, protože její muž je psycholog. Zkus si to najít v archivu - Solkla neměla vlastní vlákno, ale myslím, že zase tolik příspěvků neměla, takže to nebude tolik čtení. - Tedy to pro ten případ, že usoudíš, že ti to stojí za to.

Jinak ti držím palce.

No jo, tak jsem si ty příspěvky našla ALE, zas mi zavrtalo hlavou - co když to jen Solklin manžel řešil také nějakým mimo vztahem, o kterém ona neví... Tak trpělivého a podváditelného chlapa bych chtěla totiž  fakt poznat!
Napsané Solklou je to zas jen vždy pohled z jedné strany... Ono jinak zkousne nevěru ten, kdo má sám máslo na hlavě a jinak ten, který je opravdu nevěrou  partnera zaskočen..... Ale to se v tomhle konkrétním případě těžko kdo dozvíme- hlavně , když se to povedlo uhrát  ke spokojenosti všech zúčastněných kromě přítelkyně Solkliného milence....grater

Není tady

#30 10. 9. 2008 8:43

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Vanilka69 napsal(a):

Podle mě, pokud se podvedený rozhodne obnovit vztah (a samozřejmě když nevěrník chce to samé), tak není jiné cesty než se rozhodnout, že budu zkrátka tomu druhému  věřit. Respektive je, ale jsou to cesty do pekel.

Žít s někým, komu nedůvěřuju, nevěřím - tak to si podle mě opravdu sama a dobrovolně dělám ze života peklo na zemi.
Jo a určitě lze dosáhnout toho, že nevěra partnera mi přijde naprosto nedůležitá. A to nemusí znamenat, že partnera už nemiluji...

Vanilka- nevím skutečně, jestli můj postoj je obecně správný, ale s nemohu za sebe  souhlasit s tvými  mnou vytučněnými řádky.

Pro mě je totiž daleko snadnější nevěřit. Prostě počítat se vším. Otlučenost životními zkušenostmi mi dala  víru  věřit jen sama sobě. Nemusím věřit nikomu druhému a očekávat  jen dobré, nebudu  pak smutná z toho, že  moje víra bude ochromena nějakou potvorností od druhého.... To neznaměná, že bych třeba svého muže nemilovala- vážím si ho, jsem s ním moc ráda, ALE slepou víru v jeho  horoucí lásku ke mě jsem vyměnila za radost z dobrého partnerství bez té slepé zamilovanosti a víry v to, že to je anděl na zemi, kterého jsem dostala od Osudu za dobré chování..... big_smile

Není tady

#31 10. 9. 2008 9:18

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

zuzi777a napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Podle mě, pokud se podvedený rozhodne obnovit vztah (a samozřejmě když nevěrník chce to samé), tak není jiné cesty než se rozhodnout, že budu zkrátka tomu druhému  věřit. Respektive je, ale jsou to cesty do pekel.

Žít s někým, komu nedůvěřuju, nevěřím - tak to si podle mě opravdu sama a dobrovolně dělám ze života peklo na zemi.
Jo a určitě lze dosáhnout toho, že nevěra partnera mi přijde naprosto nedůležitá. A to nemusí znamenat, že partnera už nemiluji...

Vanilka- nevím skutečně, jestli můj postoj je obecně správný, ale s nemohu za sebe  souhlasit s tvými  mnou vytučněnými řádky.

Pro mě je totiž daleko snadnější nevěřit. Prostě počítat se vším. Otlučenost životními zkušenostmi mi dala  víru  věřit jen sama sobě. Nemusím věřit nikomu druhému a očekávat  jen dobré, nebudu  pak smutná z toho, že  moje víra bude ochromena nějakou potvorností od druhého.... To neznaměná, že bych třeba svého muže nemilovala- vážím si ho, jsem s ním moc ráda, ALE slepou víru v jeho  horoucí lásku ke mě jsem vyměnila za radost z dobrého partnerství bez té slepé zamilovanosti a víry v to, že to je anděl na zemi, kterého jsem dostala od Osudu za dobré chování..... big_smile

Zuzi, myslím, že to co chtěla říct Vanilka se nevylučuje s tím, co v tomhle příspěvku říkáš Ty.  Důvěřovat sama sobě pro mne znamená i důvěřovat partnerovi. Žít s takovou důvěrou přece neznamená, že jsem slepá vírou a očekávám horoucí zamilovanost. Žít s důvěrou pro mne znamená žít i s vědomím, že kdykoliv může přijít jakákoliv zkouška v podobě jiné ženy, ( nebo jiného muže wink )......a že si důvěřuju natolik abych to ustála. ( abychom to ustáli)

Upravil(a) lueta (10. 9. 2008 9:19)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#32 10. 9. 2008 9:29

Poly
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

Poly napsal(a):

Lubisku,

Jinak ti držím palce.

No jo, tak jsem si ty příspěvky našla ALE, zas mi zavrtalo hlavou - co když to jen Solklin manžel řešil také nějakým mimo vztahem, o kterém ona neví... Tak trpělivého a podváditelného chlapa bych chtěla totiž  fakt poznat!
Napsané Solklou je to zas jen vždy pohled z jedné strany... Ono jinak zkousne nevěru ten, kdo má sám máslo na hlavě a jinak ten, který je opravdu nevěrou  partnera zaskočen..... Ale to se v tomhle konkrétním případě těžko kdo dozvíme- hlavně , když se to povedlo uhrát  ke spokojenosti všech zúčastněných kromě přítelkyně Solkliného milence....grater

Zuzi, spousta chlapů má nějaký "mimo" vztah, ale nevěru manželky neskousnou, o trpělivosti a umírněnosti ani nemluvě. To nebude tím. smile

Není tady

#33 10. 9. 2008 14:01

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

lueta napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Zuzi, myslím, že to co chtěla říct Vanilka se nevylučuje s tím, co v tomhle příspěvku říkáš Ty.  Důvěřovat sama sobě pro mne znamená i důvěřovat partnerovi. Žít s takovou důvěrou přece neznamená, že jsem slepá vírou a očekávám horoucí zamilovanost. Žít s důvěrou pro mne znamená žít i s vědomím, že kdykoliv může přijít jakákoliv zkouška v podobě jiné ženy, ( nebo jiného muže wink )......a že si důvěřuju natolik abych to ustála. ( abychom to ustáli)

Lueto, já pochopila řádky Zuzi jinak - že už nebude slepě věřit všemu, co jí muž asi kdykoliv řekne - spíš se bude spoléhat na svůj instiknt a za sebe bych si dovolila říct, že možná tím myslela, že pokud by se to mělo stát znova, nebude už z toho tak smutná a ochromená, jak se to stalo poprvé, ale už ví, že tato situace může někdy (možná, třeba) ale nemusí znovu nastat - a už bude vědět, jak s tím dál naloží.

Za sebe: také už nehodlám věřit, a znám se natolik dobře, že to takto mohu prohlásit - jsem dost  v tomhle nekompromisní - stačilo, že to, co se stalo jsem ustála, ale zůstaly mi šrámy a těch se nezbavím, jsem ráda, jak to teď je a pokud by se mělo v budoucnu něco stát, vím, co udělám. Tak nějak v podvědomí i s touto variantou počítám (poprvé jsem s tím vůbec nepočítala, že něco takového mě může potkat = slepá víra). Svého muže miluji, ale své stanovisko jsem k tomu řekla a oba víme, co by následovalo a jaké důsledky by to mělo. Pro oba. Šanci dostal, čas ukáže, zda si hodlá znovu zariskovat s našimi životy (se svým, s mým a s životem svého dítěte). Tratit pak však budeme všichni, ale někdo víc a někdo méně.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#34 10. 9. 2008 14:11

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lueta napsal(a):

Žít s důvěrou pro mne znamená žít i s vědomím, že kdykoliv může přijít jakákoliv zkouška v podobě jiné ženy, ( nebo jiného muže wink )......a že si důvěřuju natolik abych to ustála. ( abychom to ustáli)

...kolik těch zkoušek v podobě jiné ženy a s důvěrou, že to ustojíš.....kolik jich za život s jedním partnerem hodláš absolvovat?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#35 10. 9. 2008 15:12

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já si věřím natolik, že další "zkoušku " už prostě absolvovat nehodlám... Buď jsem s někým, koho můžu obdivovat a ctít a takové bla bla  nepopulární věci, mezi něž patří  průhledný vztah ke mě bez přítomnosti milenek, nebo chci být sama. Opravdu. Mě samotné zas tolik nechybělo - možná že opravdu jen sex.... Ostatní aktivity  jsem zvládala bez závislosti (jakékoliv) na mužích....
Proto radši nevěřím- je to jednodušší , než se konejšit představou TEĎ už můžu  miláčkovi věřit, protože on by NIKDY......

Není tady

#36 10. 9. 2008 16:05

Suzie
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

Proto radši nevěřím- je to jednodušší , než se konejšit představou TEĎ už můžu  miláčkovi věřit, protože on by NIKDY......

Taky už nevěřím ve smyslu, jak to říká Zuzi - já tomu teda spíš říkám, že už jsem připravená, že se to může stát zase. Ale nemyslím si, že je to jednodušší. To, jak jsem si byla jistá a nemusela se /podle mě/ ve vztahu snažit, bylo ták pohodlné. Teď se udržuju ve střehu, abych neupadla do toho klamného pocitu jistoty. Neznamená to, že M nevěřím, ale vím, že mě zase může něčím překvapit

Není tady

#37 10. 9. 2008 16:12

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

lueta napsal(a):

Žít s důvěrou pro mne znamená žít i s vědomím, že kdykoliv může přijít jakákoliv zkouška v podobě jiné ženy, ( nebo jiného muže wink )......a že si důvěřuju natolik abych to ustála. ( abychom to ustáli)

...kolik těch zkoušek v podobě jiné ženy a s důvěrou, že to ustojíš.....kolik jich za život s jedním partnerem hodláš absolvovat?

Pokud otázku stavíš tímto způsobem, tak Tě můžu ubezpečit že NEHODLÁM  absolvovat ani jednu lol lol lol

Není tady

#38 10. 9. 2008 16:16

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Suzie napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Taky už nevěřím ve smyslu, jak to říká Zuzi - já tomu teda spíš říkám, že už jsem připravená, že se to může stát zase. Ale nemyslím si, že je to jednodušší. To, jak jsem si byla jistá a nemusela se /podle mě/ ve vztahu snažit, bylo ták pohodlné. Teď se udržuju ve střehu, abych neupadla do toho klamného pocitu jistoty. Neznamená to, že M nevěřím, ale vím, že mě zase může něčím překvapit

Být si jistá = slepá důvěra.
Ale určitě bych vztah nepodmiňovala nějakým "snažit se". Jak jako snažit? Myslíš, že si se nesnažila? Nějak víc? Nebo v čem si se nesnažila? A co on? Snažil se, nebo se nesnažil? Neházej vinu na sebe.

Není tady

#39 10. 9. 2008 16:42

Suzie
♥♥♥♥---

Zklamaná napsal(a):

Suzie napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Být si jistá = slepá důvěra.
Ale určitě bych vztah nepodmiňovala nějakým "snažit se". Jak jako snažit? Myslíš, že si se nesnažila? Nějak víc? Nebo v čem si se nesnažila? A co on? Snažil se, nebo se nesnažil? Neházej vinu na sebe.

Možná výraz snažit se je trochu zavádějící. Myslím to tak, že před M nevěrou jsem nepřemýšlela o tom, jak se cítí, jestli mu něco nechybí, jestli nepotřebuje víc projevit city. Takže zpětně si uvědomuju, že mu chyběl ten pocit, že mi na něm záleží. Což mi samožřejmě záleželo, ale nedávala jsem mu to až tak najevo. Teď to snažení spočívá v tom, že mu prostě řeknu, že ho mám ráda nebo ho pohladím nebo mu dám pusu, k čemuž jsem zrovna nebyla vychovaná, ale vím, že on to potřebuje. Na sebe celou vinu neházím /dokonce ani půlku ne/ , byla to hlavně nedostatečná komunikace, kterou tedy chlapec rozhodně nemusel řešit nevěrou.

Není tady

#40 10. 9. 2008 20:39

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

No já to věřit myslela čistě ve smyslu - když něco řekne, tak mu věřím, i když mám zkušenost, že mi lhal.

Příklad - dřív když řekl, že jde do hospody, tak šel k milence. Kdybych mu teď nevěřila, tak když by teď mi řekl, že jde do hospody - tak buď budu semetrika a řeknu nikam nechoď (tedy taková nejsem), takže by to nejsíš dopadlo tak, že by odešel a já se doma trápila a trápila (a to považuju za cestu do pekel). Ale já mu věřím (asi lepší slovo je důvěřovat) a tak se tím netrápím.

Samozřejmě to souvisí se sebedůvěrou. Dřív jsem se tak litovala, když nebyl se mnou, dnes to mám nastavené - jeho chyba, že nechce být se mnou, přichází o moc. No a navíc on tráví se mnou většnu volného času - tak jak jsem si to vždycky přála. A splnilo se mi to v době, když už to nepovažuju za důležité.

A taky to souvisí s mojí optimistickou a důvěřivou povahou. A s tím, že jsem se naučila nic neočekávat, žít přítomností.

Díky tomu, že jsme se vymanila ze závislosti ve vztahu, naučila jsem se řešit věci tak, jak přijdou. Když totiž budu ve vztahu nespokojená, ukončím ho, i kdyby mi byl můj muž věrný až za hrob.

Proto opravdu jeho věrnost či nevěru neřeším, řeším jenom, jak se ke mně chová.

Pokud je takový frajer, že stíhá milenky a k tomu mě činit tak spokojenou a šťastnou jak to právě dělá, tak ať je mu přáno.

Není tady

#41 10. 9. 2008 20:46

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanilka69 napsal(a):

Pokud je takový frajer, že stíhá milenky a k tomu mě činit tak spokojenou a šťastnou jak to právě dělá, tak ať je mu přáno.

no jo, ale je to asi podmíněno tím, že o tom nebudeš vědět....

neříkej mi, že jsi už až taková frajerka ty, že bys vědomě zavírala oči - jen když budeš spokojená a šťastná - já osobně bych tedy s tímto přívažkem moc spokojenosti a štěstí neviděla.

Není tady

#42 10. 9. 2008 21:12

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

no jo, ale je to asi podmíněno tím, že o tom nebudeš vědět....

neříkej mi, že jsi už až taková frajerka ty, že bys vědomě zavírala oči - jen když budeš spokojená a šťastná - já osobně bych tedy s tímto přívažkem moc spokojenosti a štěstí neviděla.

né, jasně, mluvím o kultivované nevěře - kdy ten nevěrník bere ohledy na podváděného - žádné sms v jeho přítomnosti atd. Jenže můj muž byl takhle nevěrný, bral na mě ohledy - to milenka to všechno provalila, takže vím, že on kdyby byl nevěrný, tak by to dost tajil, tak jako předtím.

Jinak souhlasím s Tebou, že je třeba poslouchat intuici.

A když už píšu o tom, jak to je u nás, tak můj muž nepatří podle mě mezi takové nevěrníky (nebo dosud nepatřil), kteří dokáží trvale uspokojovat dvě partnerky. Takže aniž bych nějak pátrala, pokud by mi byl manžel nevěrný, zřejmě bych nebyla ve vztahu s ním v té době spokojená. Tedy pokud by se nepoučil z minulosti. Protože to jediné během té své nevěry pohnojil - dost mě zanedbával, ve všech oblastech.

Ale tuhle debatu za sebe považuju takové to co by bylo kdyby - a ani se mi nechce na to tady a teď myslet - co by bylo kdyby...

Není tady

#43 10. 9. 2008 21:43

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud je takový frajer, že stíhá milenky a k tomu mě činit tak spokojenou a šťastnou jak to právě dělá, tak ať je mu přáno

To si delas srandu ne??

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#44 10. 9. 2008 21:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

zuzi777a napsal(a):

Já si věřím natolik, že další "zkoušku " už prostě absolvovat nehodlám... Buď jsem s někým, koho můžu obdivovat a ctít a takové bla bla  nepopulární věci, mezi něž patří  průhledný vztah ke mě bez přítomnosti milenek, nebo chci být sama. Opravdu. Mě samotné zas tolik nechybělo - možná že opravdu jen sex.... Ostatní aktivity  jsem zvládala bez závislosti (jakékoliv) na mužích....

Mne namiesto VERIŤ vyskakuje NERIEŠIŤ. Nespoliehať sa na nejakú ťažko dokázateľnú vernosť, nezaoberať sa dôkazmi, nepátrať, nenajímať detektívov a nemonitorovať tajne a mlčky správnaie partnera... roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#45 10. 9. 2008 23:26

hrosanek
Host

eremuruss napsal(a):

Pokud je takový frajer, že stíhá milenky a k tomu mě činit tak spokojenou a šťastnou jak to právě dělá, tak ať je mu přáno

To si delas srandu ne??

Já myslím, že nedělá. Znám par "frajerů", kteří to umí. A jak znám osobně Vanilku, tak jí tohle věřím.

#46 11. 9. 2008 6:23

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Ouu, podvádějící a podváděný. To chce velkou dávku lenosti, zredukovat pestrost vztahů na tyhle dvě kategorie.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#47 11. 9. 2008 9:25

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Ouu, podvádějící a podváděný. To chce velkou dávku lenosti, zredukovat pestrost vztahů na tyhle dvě kategorie.

Jo jo Axi, taky mě hlava nebere, že mnohým nevadí, že mají doma partnera který nestojí za nic, ale hlavně, že je věrný.

Není tady

#48 11. 9. 2008 10:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

To nepoznáš: "Malé, ale naše!" ??? big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#49 11. 9. 2008 10:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mají doma partnera který nestojí za nic, ale hlavně, že je věrný
Není-li to zrovna gambler nebo alkoholik, zůstane majeteček pěkně v jednom ďolíčku... a žádná rozhoďnožka z něj nemá profit... navíc ho mají hezky pod kontrolou - taky dobrý... někomu to stačí ke štěstí.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#50 11. 9. 2008 12:24

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

lueta napsal(a):

Axi napsal(a):

Jo jo Axi, taky mě hlava nebere, že mnohým nevadí, že mají doma partnera který nestojí za nic, ale hlavně, že je věrný.

Lueta, Axi- název vlákna   vybízí k dpovědi na otázku ,zda věřit po nevěře. Nikdo se neptá na ostatní okolnosti vztahu. Proto se  redukuje i odpověď na PODVEDENÝ  versus PODVÁDĚJÍCÍ.

Helena napsala-
mají doma partnera který nestojí za nic, ale hlavně, že je věrný
Není-li to zrovna gambler nebo alkoholik, zůstane majeteček pěkně v jednom ďolíčku... a žádná rozhoďnožka z něj nemá profit... navíc ho mají hezky pod kontrolou - taky dobrý... někomu to stačí ke štěstí.

Helena- dovolím si  parafrázovat- někomu je bližší mít svůj majeteček se svým kedlubnem, než mít občasný ráj s vypůjčeným princem a doma jen ponuré dusno se starým nerudným bačkorou....... winkbig_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí