29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Před 14 dny jsem přišel na nevěru své manželky byla to rána z čistého nebe.Než jsem na to přišel trvalo to 14 dní zatímco jsem byl na prázdninách s dětmi ona si užívala jinde. Mám jí pořád rád jen nevím jestli jí budu někdy schopný odpustit.Po odhalení z výpisu telefonu nejdřív říkala že je to jen kamarád z práce že si jen píší pak vyšlo najevo že je to nejenom to ale došlo i na fizickou nevěru.Dřív to vždy odsuzovala teď neví co se stalo a neví proč to udělala. Prý všechno skončilo.Jenže pak jsem zjistil že začala používat jinou telefoní kartu a pokračuje ve vztahu dál.Domluvili jsme se že si dáme měsíc na rozmyšlenou protože chce zkusit dát vše zpět dopořádku jenže vzah zatím neukončila a i když to udělá nevím co dál má někdo zkušenost jestli se to podařilo jestli jde znovu věřit?
Není tady
Mas ju fakt rad? (pretoze neviem, co by si jej mal akoze odpustat ... )
Ak ano, tak jej daj volnost, nech si robi co chce. Len tak zistis, ci ma aj ona rada teba
Inak ... mesiac je malo. Ak si sa niekedy zamiloval, stacil mesiac aby si sa odmiloval? Skuste si dat pauzu ... nech sa na cas odstahuje a ujasni si co vlastne chce. Je to ale beh na dlhu trat, mozno je aj rok malo, to sa neda dopredu odhadnut a uz vobe nie davat ultimata. Za ten mesiac akurat najde vhodnejsie sposoby ako ta klamat - to som si isty
A IMHO - uz nikdy to nebude stat ani za prd. Zenske su v tomto ine ako chlapi. Ale drzim ti palce.
Jo a myslim, ze velmi dobre vie, co sa stalo, aj preco to urobila
Upravil(a) Oxi (9. 9. 2008 15:21)
Není tady
A este nieco: K tvojej otazke
Lze zapomenout na nevěru? Lze, preco nie? Najskor zalezi na tom, ci skutocne chce dat doporiadku vas vztah. Pretoze kecy su len kecy (ludia casto nieco tvrdia a pritom robia nieco uplne ine a ona logicky nebude chciet stratit ani zazemie a pohodlie domova, ale nebude sa chciet vzdat ani milenca) ... Lenze to ovplyvnis tazko. Potom sa zamysli nad tym, ci to chces aj ty, ci jej ches verit, ci ti na nej zalezi, ci jej to nebudes oplieskavat o hlavu vzdy ked bude dusno ... A podla toho sa rozhodni, aky bude tvoj dalsi postup. A nech sa rozhodnes akokolvek pamataj, ze na konci nemusi byt presne to, co cakas teraz ...
Není tady
lubisek napsal(a):
Před 14 dny jsem přišel na nevěru své manželky byla to rána z čistého nebe.Než jsem na to přišel trvalo to 14 dní zatímco jsem byl na prázdninách s dětmi ona si užívala jinde. Mám jí pořád rád jen nevím jestli jí budu někdy schopný odpustit.Po odhalení z výpisu telefonu nejdřív říkala že je to jen kamarád z práce že si jen píší pak vyšlo najevo že je to nejenom to ale došlo i na fizickou nevěru.Dřív to vždy odsuzovala teď neví co se stalo a neví proč to udělala. Prý všechno skončilo.Jenže pak jsem zjistil že začala používat jinou telefoní kartu a pokračuje ve vztahu dál.Domluvili jsme se že si dáme měsíc na rozmyšlenou protože chce zkusit dát vše zpět dopořádku jenže vzah zatím neukončila a i když to udělá nevím co dál má někdo zkušenost jestli se to podařilo jestli jde znovu věřit?
Tak proč by to měla ukončovat, když Ty sám nevíš co dál ?Vyplatí se jí to ukončit mileneckej poměr a vrátit se někam, kde si nejsou jistí, jestli ji chtějí zpět ? Víš , podle mě tady je chyba...pokud se má vrátit za Tebou, měla by vědět, že ji zpět chceš.Jinak se jí to prostě nerentuje...ona to ukončí a Ty jí to neodpustíš ...proč by to teda dělala? Vím, že to zní jako kšeft, ale ve finále jsou i vztahy o tom sečíst plus a mínus ...
Není tady
Lze zapomenout na nevěru?
Ne. Můj názor a osobní zkušenost.
majkafa napsal(a):
Dobře zapomenout asi ne, ale odpustit a ustát to a pokračovat ... tak to asi bylo myšlený ... jde to nebo ne ?
Není tady
Jde.
Není tady
Jde... vlastní zkušenost...nemám manžela, ale přítele, nemáme spolu děti... mohla jsem se na přítele vybodnout když to udělal, ale měli jsme a máme spolu spoustu nádherných zážitků, uběhl rok od provalení a je to lepší a lepší, občas taky vzpomenu, ale už to nebolí... Znovu věřit jde, ale musíš chtít... a taky si manželka musí udělat jasno jestli chce být s tebou nebo s tím druhým, přeju hodně štěstí!!
Není tady
Jde.První jsem odpustila , ale s druhou se naše cesty rozešly ....
Není tady
majkafa napsal(a):
Muj nazor je to take.
Není tady
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ne. Můj názor a osobní zkušenost.Muj nazor je to take.
muj taky.
neveru nelze zapomenout.
lze se s ni smirit, vyrovnat, event. pochopit, ale zapomenout nelze.
Ano. Zapomenout nelze. Ani na smrtelné posteli, jedině že bych měla sklerózu.
Přebolet lze, smířit se lze.
Pochopit bych potřebovala, ale nejde mi to. Jedině, že bych si opět dovolila propadat se do toho, že proto, že já jsem byla nemožná. Ale to UŽ NE. To může být cesta do svých vlastních pekel a tou už jsem prošla. Doufám.
Upravil(a) majkafa (9. 9. 2008 17:02)
Jde, podle mě tolikrát kolikrát za to stojí vztah udržet a pracovat na něm.
Jde, protože člověk může dozrát a nebo být zralý, aby pochopil jak nesmyslné je rozcházet se kvůli "nevěře" a jak smysluplné, když vztah stojí za houby.
Nejde pokud člověk má věrnost na prvním místě toho, co si cení na partnerovi.
Nejde pokud si člověk vysnil, že se budeme milovat věrně a bez obláčku, až do konce života.
Nejde pokud nevěrou partnera, nechá podváděný sežrat svoje já.
teda hrosanku
Není tady
hrosanek:
myslim, ze nemluvis o zapomenuti jako takovem, ale o "zapomenuti" ve smyslu: "" to ti teda nezapomenu, ty bidaku....""
a to je rozdil.
Otázka autora zněla: Jestli jde znovu věřit ?
A pro mě to není víra ve věrnost toho bídáka, ale víra v to, že bude manželství fungovat a na to odpovídám.
Čím déle nad tím přemýšlím, tak je to vlastně i odpověď na otázku:"Jde zapomenout?"
A rozhodně tím nemyslím ve smyslu na čin toho bídáka.
Upravil(a) hrosanek (9. 9. 2008 17:33)
majkafa napsal(a):
Ano. Zapomenout nelze. Ani na smrtelné posteli, jedině že bych měla sklerózu.
...
já bych radši nevěru než sklérozu...
Není tady
Všechno jde, když se chce... A když se nechce, je to horší než když se nemůže, říkává moje máma. Proto asi máme tolik problémů spolu, ale to je něco jiného...
Jinak, svého času jsem byla pro kompletní lobotomii... , nestalo se, taky žiju a dost dobře, řekla bych...
Alebo než smrteľnú posteľ... však tá ma počká. Asi aj skleróza, bohužiaľ.
Není tady
Na manželovu nevěru jsem nezapomněla, ale dáááávno odpustila. A je to v poho.
Není tady
Zapomenout nelze , ale odžít a zjistit, že nemá faktickou cenu na ni myslet, to jde.... Alespoň z mého pohledu "té podvedené". Docela by mě ale zajímalo, jestli jde zapomenout z pohledu toho podvádějícího......
Není tady
Podle mě, pokud se podvedený rozhodne obnovit vztah (a samozřejmě když nevěrník chce to samé), tak není jiné cesty než se rozhodnout, že budu zkrátka tomu druhému věřit. Respektive je, ale jsou to cesty do pekel.
Žít s někým, komu nedůvěřuju, nevěřím - tak to si podle mě opravdu sama a dobrovolně dělám ze života peklo na zemi.
Jo a určitě lze dosáhnout toho, že nevěra partnera mi přijde naprosto nedůležitá. A to nemusí znamenat, že partnera už nemiluji...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Zapomenout nelze , ale odžít a zjistit, že nemá faktickou cenu na ni myslet, to jde.... Alespoň z mého pohledu "té podvedené". Docela by mě ale zajímalo, jestli jde zapomenout z pohledu toho podvádějícího......
Z té druhé strany by mě to také zajímalo.
Souhlasím s tím , že zapomenout nejde - postupně se to dá odsunout , ale trvá to moc dlouho a stojí to hodně bolesti (moje zkušenost).
Není tady
Lubisku,
kdysi dávno tady psala Solkla (pokud si dobře pamatuji nick) o svém zamilování mimo domov a výborné reakci jejího manžela. Pravda, jeho reakce byla poučená, protože její muž je psycholog. Zkus si to najít v archivu - Solkla neměla vlastní vlákno, ale myslím, že zase tolik příspěvků neměla, takže to nebude tolik čtení. - Tedy to pro ten případ, že usoudíš, že ti to stojí za to.
Jinak ti držím palce.
Není tady
Poly napsal(a):
Lubisku,
kdysi dávno tady psala Solkla (pokud si dobře pamatuji nick) o svém zamilování mimo domov a výborné reakci jejího manžela. Pravda, jeho reakce byla poučená, protože její muž je psycholog. Zkus si to najít v archivu - Solkla neměla vlastní vlákno, ale myslím, že zase tolik příspěvků neměla, takže to nebude tolik čtení. - Tedy to pro ten případ, že usoudíš, že ti to stojí za to.
Jinak ti držím palce.
Solky muz byl velice silny a ne kazdy tohle dokaze,prislo me to,az neuveritelny.Ani ja sama nevim kde na Babinete najdu ten archiv.
Upravil(a) eremuruss (9. 9. 2008 21:32)
Není tady