6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Májo, Rychnov znám, ale nevím co bych ti tak napsala, e by tam mohlo být k vidění a ani v blízském okolí.Určitě zde nenajde ádnou přehradu nebo pěkný rybník, kde by se dalo koupat. Teda alespoň o nich nevím:-)).Okolo je, ale hodně lesů - take pro houbaře ráj
Já se pozeptám a kdybych něco zajímavého zjistila písnu.Pa
Upravil(a) Lucka 1 (14. 2. 2006 15:44)
Není tady
Lucko moc děkuju,tvoje odpověď byla vyčerpávající.Pochopila jsem,e do Egypta můu jet s čistým svědomím i s naí malou.Moc se tam těím Jetě jednou dííííky!!!!!
Není tady
Tak jsme letos rezignovali a opustíme na dovolenou nae krásné tuzemsko.
Pojedeme do Chorvatska do Primotenu, neznáte to tam někdo, jak to tam vypadá, jaká je voda, lidi......
Není tady
Doporučuji Nový Jičín a okolí. Město je to krásné, upravené a v okolí je toho spousta k vidění. Bydleli jsme nad městem, v penzionu Na Skalkách. Naproti přes ulici je v lese přírodní amfiteátr a na koupání je ve městě koupalitě s tobogánem a krytý bazén a na rybaření asi kiláček od penzionu nádr na Čeráku.
Určitě stojí za výlet tramberk, muzeum aut v Kopřivnici, zřícenina ve Starém Jičíně a spoustu dalího. Jo, a v N. Jičíně je super kino. Byli jsme na filmu za 70,- Kč, co je pro nás Praáky poloviční cena.
Jestli máte zájem, posílám odkaz na ubytování: www.nemeckova.com
Výborně tam vaří....za sluné penízky:-)
Není tady
ruzena napsal(a):
janako napsal(a):
Proili jsme krásmou dovolenou na sklonku předl-léta na Slovensku.Vesnička Mlynky Biele vody,ubytování v soukromí.Kolem krásné výlety,Tatry,Spiský hrad,jeskyně směrem k maďarským hranicím,lanovky,krásný týden ve Slovenském ráji.Koukni na www.slovenskyraj.sk
Ahojky Janako, letos o prázdninách bychom rádi zavítali na Slovensko. Prosím , kdy jste byli ubytováni, v soukromí nebo hotelu. Můe doporučit a napsat kontakt:
albert@medialine.cz
Děkuji moc.
Zdraví Jarka
Pokiaž by ste mali chu prei peknú dovolenku na junom Slovensku a spozna aj krásnu prírodu, fantasticky sa vyanti v termálnych kúpaliskách, zarybárči si na riekach Dunaj a Hron a tie spozna historické pamiatky v Maďarskej republike,ktorú môete navtívi tak,e prejdete cez most,tak sa mi ozvite na e.mail: mamina9@orangemail.sk
Iveta
Pojedeme do Chorvatska do Primotenu, neznáte to tam někdo
- poznám a dos dobre, napí, čo chce vedie
Není tady
to katafyge: díky,psala jsem Ti na e-mail
Není tady
Jezdíme pod stan s partou: Hartvíkovice, Vranov, Seč, Staňkov, Mácháč, Lipno.......snad je to vechno.
Letos bude Slovensko - Senec.
Byla jsem i v Tunisu a Egyptě. Taky tam s přítelem jednou vyrazíme, a budou penízky a my zpohodlnělí. :-)
Není tady
My byli s přítelem loni v Polsku na Mazurských jezerech.Parádní,levná dovča,kdy máte rádi sportovnějí dovolené,turistika,vodní lye atd.
Není tady
Zuzko, Ty nemá strach momentálně do Egyptu, navíc s malým dítětem?
Není tady
Peto, můe mi napsat něco konkrétnějího k tomu Tunisu? Kde jste byli (hotel) a tak.... Měli jsme jet do Egypta, ale po tom, co se děje, nemám odvahu. Jeto tam, kde jste byli vhodné pro tříleté dítě?
Není tady
Ahoj holky, chtěla bych jet na takovou kratí dovolenou jetě teď do konce roku. Stačil by mi třeba jen prodlouený víkend, ale chtěla bych, aby se tam cvičilo. Nikdy jsem na ádným takovým pobytu nebyla. Cvičí se tam hodně? Chtěla bych třeba aby se tam cvičilo a pak abych si mohla třeba zajít do wellnesu. Je vůbec něco takového?Máte s něčím zkuenost? Děkuji
Není tady
Klárka10 napsal(a):
Ahoj holky, chtěla bych jet na takovou kratí dovolenou jetě teď do konce roku. Stačil by mi třeba jen prodlouený víkend, ale chtěla bych, aby se tam cvičilo. Nikdy jsem na ádným takovým pobytu nebyla. Cvičí se tam hodně? Chtěla bych třeba aby se tam cvičilo a pak abych si mohla třeba zajít do wellnesu. Je vůbec něco takového?Máte s něčím zkuenost? Děkuji
Takových pobytů je hodně, jen musí vědět co chce cvičit, protoe nabídka je velká. CK Capro má tyhle pobyty podle mě nejlepí.Hodně se tam cvičí a co jsem s nima byla, tak vdycky v krásným prostředí s fajn lidma.
Není tady
tezzz napsal(a):
Klárka10 napsal(a):
Takových pobytů je hodně, jen musí vědět co chce cvičit, protoe nabídka je velká. CK Capro má tyhle pobyty podle mě nejlepí.Hodně se tam cvičí a co jsem s nima byla, tak vdycky v krásným prostředí s fajn lidma.
O tom CK Capro jsem slyela. Hodně si to chválí. mně je vlastně jedno co se tam bude cvičit, hlavně e budu pryč. Dám si pořádně do těla a odreaguju se. Říkám si jestli nevyvezu i sestru,jestli by teda měla hlídání. To je taky takový sportovní nadenec.
Není tady
Kdy nebude mít hlídání, tak můete vzít děti sebou. Tam s tím nemají problém. Umoňují pobyty s dětmi. Tak můete jet v pohodě cvičit.Já odjídím zítra http://www.dovolena-cviceni.cz/zajezdy/ … ram-a.html u se těím.
Není tady