Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 2. 2006 15:36

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kam jet na dovolenou?

Májo, Rychnov znám, ale nevím co bych ti tak napsala, že by tam mohlo být k vidění a ani v blízském okolí.Určitě zde nenajdeš žádnou přehradu nebo pěkný rybník, kde by se dalo koupat. Teda alespoň o nich nevím:-)).Okolo je, ale hodně lesů - takže pro houbaře ráj
Já se pozeptám a kdybych něco zajímavého zjistila písnu.Pa

Upravil(a) Lucka 1 (14. 2. 2006 15:44)

Není tady

#27 15. 2. 2006 12:40

Zuzka S
♥♥♥----
Místo: Žatec

Lucko moc děkuju,tvoje odpověď byla vyčerpávající.Pochopila jsem,že do Egypta můžu jet s čistým svědomím i s naší malou.Moc se tam těším big_smile Ještě jednou dííííky!!!!!    lol

Není tady

#28 15. 2. 2006 13:34

Iveta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: severní Morava

Tak jsme letos rezignovali a opustíme na dovolenou naše krásné tuzemsko.
Pojedeme do Chorvatska do Primoštenu, neznáte to tam někdo, jak to tam vypadá, jaká je voda, lidi......

http://www.mujpes.cz/galerie/32245t.jpg
Všichni jsme andělé jenom s jedním křídlem.Létat můžeme jenom tehdy,objímáme-li jeden druhého .

http://www.gifanimace.wz.cz/animace/kone/02.gif

Není tady

#29 20. 4. 2006 11:33

petrželka
♥♥♥♥♥--

Doporučuji Nový Jičín a okolí. Město je to krásné, upravené a v okolí je toho spousta k vidění. Bydleli jsme nad městem, v penzionu Na Skalkách. Naproti přes ulici je v lese přírodní amfiteátr a na koupání je ve městě koupaliště s tobogánem a krytý bazén a na rybaření asi kiláček od penzionu nádrž na Čeráku.
Určitě stojí za výlet Štramberk, muzeum aut v Kopřivnici, zřícenina ve Starém Jičíně a spoustu dalšího. Jo, a v N. Jičíně je super kino. Byli jsme na filmu za 70,- Kč, což je pro nás Pražáky poloviční cena.
Jestli máte zájem, posílám odkaz na ubytování: www.nemeckova.com
Výborně tam vaří....za slušné penízky:-)

[url=http://www.TickerFactory.com/]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10300;6/st/20061229/n/Karol%EDnka/k/d1d7/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10300;122/st/20090730/n/Pep%EDk/k/4918/age.png

Není tady

#30 26. 4. 2006 22:32

Zuzana
Host

ruzena napsal(a):

janako napsal(a):

Prožili jsme krásmou dovolenou na sklonku předl-léta na Slovensku.Vesnička Mlynky Biele vody,ubytování v soukromí.Kolem krásné výlety,Tatry,Spišský hrad,jeskyně směrem k maďarským hranicím,lanovky,krásný týden ve Slovenském ráji.Koukni na www.slovenskyraj.sk

Ahojky Janako, letos o prázdninách bychom rádi zavítali na Slovensko. Prosím , kdy jste byli ubytováni, v soukromí nebo hotelu. Můžeš doporučit a napsat kontakt:
albert@medialine.cz
Děkuji moc.
Zdraví Jarka

Pokiaž by ste mali chu preži peknú dovolenku na južnom Slovensku a spozna aj krásnu prírodu, fantasticky sa vyšanti v termálnych kúpaliskách, zarybárči si na riekach Dunaj a Hron a tiež spozna historické pamiatky v Maďarskej republike,ktorú môžete navštívi tak,že prejdete cez most,tak sa mi ozvite na e.mail: mamina9@orangemail.sk

#31 26. 4. 2006 23:39

katafyge
♥♥♥♥♥--

Iveta

Pojedeme do Chorvatska do Primoštenu, neznáte to tam někdo

- poznám a dos dobre, napíš, čo chceš vedie

Není tady

#32 27. 4. 2006 10:32

Iveta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: severní Morava

to katafyge: díky,psala jsem Ti na e-mail

http://www.mujpes.cz/galerie/32245t.jpg
Všichni jsme andělé jenom s jedním křídlem.Létat můžeme jenom tehdy,objímáme-li jeden druhého .

http://www.gifanimace.wz.cz/animace/kone/02.gif

Není tady

#33 27. 4. 2006 10:56

Marky-23
♥♥♥----

Jezdíme pod stan s partou: Hartvíkovice, Vranov, Seč, Staňkov, Mácháč, Lipno.......snad je to všechno.
Letos bude Slovensko - Senec.

Byla jsem i v Tunisu a Egyptě.  Taky tam s přítelem jednou vyrazíme, až budou penízky a my zpohodlnělí. :-)

Není tady

#34 27. 4. 2006 11:03

dzahila
♥♥♥♥---

My byli s přítelem loni v Polsku na Mazurských jezerech.Parádní,levná dovča,když máte rádi sportovnější dovolené,turistika,vodní lyže atd.

Není tady

#35 27. 4. 2006 11:45

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Zuzko, Ty nemᚠstrach momentálně do Egyptu, navíc s malým dítětem?

Není tady

#36 27. 4. 2006 11:49

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Pešto, můžeš mi napsat něco konkrétnějšího k tomu Tunisu? Kde jste byli (hotel) a tak.... Měli jsme jet do Egypta, ale po tom, co se děje, nemám odvahu. Jeto tam, kde jste byli vhodné pro tříleté dítě?

Není tady

#37 7. 10. 2016 8:54

Klárka10
♥------

Ahoj holky, chtěla bych jet na takovou kratší dovolenou ještě teď do konce roku. Stačil by mi třeba jen prodloužený víkend, ale chtěla bych, aby se tam cvičilo. Nikdy jsem na žádným takovým pobytu nebyla. Cvičí se tam hodně? Chtěla bych třeba aby se tam cvičilo a pak abych si mohla třeba zajít do wellnesu. Je vůbec něco takového?Máte s něčím zkušenost? Děkuji

Není tady

#38 10. 10. 2016 17:44

tezzz
♥------

Klárka10 napsal(a):

Ahoj holky, chtěla bych jet na takovou kratší dovolenou ještě teď do konce roku. Stačil by mi třeba jen prodloužený víkend, ale chtěla bych, aby se tam cvičilo. Nikdy jsem na žádným takovým pobytu nebyla. Cvičí se tam hodně? Chtěla bych třeba aby se tam cvičilo a pak abych si mohla třeba zajít do wellnesu. Je vůbec něco takového?Máte s něčím zkušenost? Děkuji

Takových pobytů je hodně, jen musíš vědět co chceš cvičit, protože nabídka je velká. CK Capro má tyhle pobyty podle mě nejlepší.Hodně se tam cvičí a co jsem s nima byla, tak vždycky v krásným prostředí s fajn lidma.

Není tady

#39 13. 10. 2016 19:30

Klárka10
♥------

tezzz napsal(a):

Klárka10 napsal(a):

Takových pobytů je hodně, jen musíš vědět co chceš cvičit, protože nabídka je velká. CK Capro má tyhle pobyty podle mě nejlepší.Hodně se tam cvičí a co jsem s nima byla, tak vždycky v krásným prostředí s fajn lidma.

O tom CK Capro jsem slyšela. Hodně si to chválí. mně je vlastně jedno co se tam bude cvičit, hlavně že budu pryč. Dám si pořádně do těla a  odreaguju se. Říkám si jestli nevyvezu i sestru,jestli by teda měla hlídání. To je taky takový sportovní nadšenec.

Není tady

#40 20. 10. 2016 14:37

tezzz
♥------

Když nebude mít hlídání, tak můžete vzít děti sebou. Tam s tím nemají problém. Umožňují pobyty s dětmi. Tak můžete jet v pohodě cvičit.Já odjíždím zítra http://www.dovolena-cviceni.cz/zajezdy/ … ram-a.html už se těším.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí