6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Brzo bude léto ( )a za dva měsíce možná i pozdě začít uvažovat kde sehnat slušné ubytování na letní prázdniny.
Mohly by jsme si sem psát kontakty na dobré kempy, chaty a ubytování se kterými jsme byli spokojeni, nebo kde se vám líbilo a co se v dané oblasti dá vidět, aspoň se mi bude líp vybírat a třeba bych nebyla sama, kdo takové informace uvítá:-)
Není tady
Dobrý nápad Májo!
Není tady
Tady jsem byla 2x s rodinou.Jinak sem jezdíme jedenkrát ročně s holkama z práce na dámskou jízdu.Super relax a klid.Pro rodinu nádherné prostředí.
Dobrkovská Lhotka 5L (Novohradské hory)
Pronájem od června do září. Chata na okraji malé chatové kolonie u velkého rekreačního rybníka. Přízemí: vstupní hala, ložnice 1L, kuchyň, koupelna (vana a WC); patro: ložnice 2L s balkónem, obv. pokoj, kuchyňský kout; podkroví: ložnice 2L. Bv. televizor, kávovar, ohniště, zahradní nábytek, na pozemku protéká potůček. R 2 km, H 200 m, P 200 m, K 50 m rybník (viz foto), nebo 12 km velký Žárský rybník. Č. Budějovice 26 km, zámek Hluboká 40 km, Č. Krumlov 15 km - zámecké divadlo s otáčivým hledištěm, vrch Kleť s lanovkou, rozhlednou a hvězdárnou 15 km, v okolí četné značené turistické a cykloturistické stezky. Možnost výletů do blízkého Rakouska. Žumberk 7 km, historická kovárna s pohonem vody 3 km, rybolov 50 m - pstruhový rybník. Vytápění tuhými palivy - krbopec.
Cena: HS 5200,- Kč, VS 3700,- Kč.
Poznámka: Cena neobsahuje spotřebu el. energie a vody.
www.watrans.cz
Upravil(a) anka (23. 1. 2006 11:19)
Není tady
Anko, byla jsem nedaleko, u Třeboně, u Spolského rybníku, a bylo tam prostě krásně, o Třeboni a jeho rybnících nemluvě.
Trošku mě zklamaly CB, ale neměla jsem na ně moc času.
Večer si najdu kde přesně to je a třeba něco bude na netu, už se poohlížím, kterým směrem v létě vyrazíme:-)
Není tady
Ahojky, my jedeme už po páté do kempu Pozlovice, u Luhačovic, je to tam super, bližší info na www.atcluhacovice.cz
Nemluvě o tom, že loni už byla oprvená restauračka, u chat nové toalety, není to ani moc drahé, prostě paráda.
Není tady
Ahoj,my jezdíme do soukromí do Lipová-lázně.Máme pro sebe přízemí u rodiného domku.Majitelé jsou moc příjemný a pkud milujete Jeseníky a tůry,doporučuji.Týden pro 4 osoby 4000kč.Je to přes Čedok.
Není tady
Jéjej, to já mám Jeseníky skoro za humny.....tam je fakt krásně
Není tady
Tak v kostce:
Jeseníky - Zlaté Hory- ubytovna Edel - součást dětské ozdravovny, kde si lze objednat polo i plnou penzi - finančně nenáročné, nádherná krajina a okolí na výlety...
Albrechtice v Jizerských Horách - v létě podniková chata, ale je prázdno, tel. spojení mohu dodat., pokojíky malé, na přespání, fin. nenáročné, možnost polopenze, nádhernévýlety do okolí -Jizerky i Krkonoše
Není tady
Prožili jsme krásmou dovolenou na sklonku předl-léta na Slovensku.Vesnička Mlynky Biele vody,ubytování v soukromí.Kolem krásné výlety,Tatry,Spišský hrad,jeskyně směrem k maďarským hranicím,lanovky,krásný týden ve Slovenském ráji.Koukni na www.slovenskyraj.sk
Není tady
Každý rok je to složitější vybrat dovolenou,aby byli všichni spokojeni.
Moc se nám líbilo na Rozkoši byli jsme tam 2x - www.atcrozkos.cz velký camp, mnoho hospůdek,levné ubytování v chatkách a hlavně vyžití pro moje 2 puberťáky 13a16let - letní kino,minigolf,diskotéky, v blízkosti mnoho míst na výlety-zámky,skály, Safari. Jediný nedostatek je kvalita vody na koupání.
Letos jedeme na Vranov www.vranov.unas.cz
Není tady
cestování busem a cestovkou po Evropě- mohu doporučit dvě cestovky- finančně nenáročné a s oběma jsem byla již 2x (Crocus mayer a Wíkend) a letos jedme znova - kamkoliv- jsou to poznávací zájezdy, vhodné i proméně zdatné, nebo i pro děti(mají více variant)
Není tady
Prosím neznáte někdo pěkný kemp okolo Olomouce?Hlavně,aby tam bylo vyžití pro děti a sportovce.Předem všem děkuji Jana.
Doporučuji: Jizerské hory - krásné výlety (pěší i na hroských kolech), v případě špatného počasí Liberec (ZOO, botanická zahrada, Babylon ...), ubytování: http://sweb.cz/heltom/ - slušný standard, nízeké ceny!
Dík pokusím se tam zavolat a přeptat cenu s polopenzí.
Není tady
Vyrážíte někdo k moři? Kde se Vám líbilo? Předloni jsme byli v Tunisu v hotelu s aquaprkem a super.
Loni autem v CHorvtsku, jeli jsme "nablint" a taky dobrý.
Není tady
Láká mě Egypt,byl tam někdo?
Není tady
Nemáte někdo nějaký dobrý tip na dovolenou s malým dítětem (v létě bude mít 2 roky) - jedná se mi hlavně o vhodné ubytování, nejlépe Morava. Předem díky.
Není tady
Podívej se na téma pavlač, dovolená v tuzemsku, je to ok, vnitřní bazén vyhřívaný.
Není tady
máme nabídku na dovču severně od Moravské Třebové, máte někdo zkušenosti s touto oblastí, zdá se mi to ztracená oblast, kde skoro nic není, aspoň ohledně koupání jsem nenašla vůbec nic.
díky
Není tady
Májo a kde by to přesně mělo být?Pár km od Moravské Třebové bydlíme.
Není tady
Zuzko S, v Egyptě jsme byli minulý rok v září na svatební cestě.Takže jestli tě něco zajímá, ráda pomůžu:-)
Není tady
janako napsal(a):
Prožili jsme krásmou dovolenou na sklonku předl-léta na Slovensku.Vesnička Mlynky Biele vody,ubytování v soukromí.Kolem krásné výlety,Tatry,Spišský hrad,jeskyně směrem k maďarským hranicím,lanovky,krásný týden ve Slovenském ráji.Koukni na www.slovenskyraj.sk
Ahojky Janako, letos o prázdninách bychom rádi zavítali na Slovensko. Prosím , kdy jste byli ubytováni, v soukromí nebo hotelu. Můžeš doporučit a napsat kontakt:
albert@medialine.cz
Děkuji moc.
Zdraví Jarka
Není tady
Vesnice se jmenuje Rychnov na Moravě, takže na dojezd cca 40 km od Rychnova by to bylo ideální. Díky Lucko
Lucka 1 napsal(a):
Májo a kde by to přesně mělo být?Pár km od Moravské Třebové bydlíme.
Není tady
Lucko 1 Děkuji za nabídku,tak se zeptám....Chceme jet do Hurghady do hotelu Aqua blue resort.Kolem hotelu nic moc není,tak má manža strach,že ho budu nutit válet se na pláži ( což není pravda ).Je to bezpečné cestovat do města vzdáleného asi 15 km?Slyšela jsem ,že se po ulicích procházejí ozbrojení vojáci,je to pravda?A nemáš zkušenost s tím zda je vhodné cestovat do Egypta s dítětem,kterému je 2 a půl roku?Chtěli bychom tam jet v květnu- přemýšlím jestli letos nebo to nechat až na příští rok až z toho naše nejmenší bude mít jakž takž rozum.Díky za odpovědi,jestli si na něco ještě vzpomenu tak se budu ptát,neva?
Není tady
Zuzi, my jsme byli taky v Hurghadě, v hotelu Sunrice palacio resort, takže to bude asi někde poblíž, od cestovní kanceláře Blue Style, není moc známá, ale musím chválit a chválit.Hotel byl velký, ale ani se to nezdálo.Uprostřed byla krásná laguna, kde bylo teplý a klidný moře s krásnou dobře přístupnou pláží(super pro mrňousky).Dál tam byl veliký bazén a dětský bazén se skluzavkou.Na pláži byly dětské prolézačky.Ve městě jsme byli asi dvakrát - místní taxi jsou levné a myslím bezpečné. Ve městě se taky není čeho bát. Je pravda, že policisté hlídají na každém kroku, ale je to pro naše bezpečí.my jsme s nikým žádný problém neměli naopak, místní lidé jsou na Čechy už docela zvyklí a rádi si povídají.Určitě se najde někdo, kdo somruje "bakšíš", ale těch moc není.
Seznámili jsme se tam s lidma, kteří měli sebou asi dvouletýho chlapečka a myslím. že vůbec žádny problém nebyl.Hrál si v dětským bazénu, blbnul na skluzavkách a stavěl hrady z písku.Moře bylo v laguně opravdu mělký a klidný, že se tam mohl cachtat sám a rodiče ho pozorovali z lehátka na pláži.
Jinak doporučuji all inclusive - jídlo bylo dobrý, po celý den tam smažili čerstvé palačinky-chutnali nejen prckům:-),a různá lehčí jídla.Snídaně, oběd a večeře byly ve velkým stylu - každý si tam našel to co má rád.
Pitný režim se taky dodržoval dobře - měli tam vše nač si člověk vzpomene.
Takže, když to shrnu - dovolená byla fantastická(je tam zaručený počasí, nikde ani mraček, ale kupa slunečníků pod kterýma bylo příjemně), lidi moc příjemní, hotel velice čistý a krásně zařízený,jídlo dobré....
Byli jsme také na výletě - lodí na ostrov, který se jmoval Paradise a své jméno nezapřel a na čtyřkolkách v pouši(známí tam byli i s prckem, ale asi to není nejlepší).Jinak podmořský svět tam je něco úžasnýho, hned za hotelem byo otevřený moře na šnorchlování a byla to paráda.
Uf to jsem se rozepsala, doufám, že to bude srozumitelný, kdyby něco písni.Papa a šťastný výběr L.
Není tady