29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ferďásku, připojuji se k těm holkám, které doporučují na revizi nejít!!!!! Zdá se mi to brzy vypustit tento verdikt, já jsem v 6 tt taky neměla srdíčko a na další kontrole bylo, ale přitom dr. nijak neplašil nebo nestrašil. Drž se a nedej se odbýt!!!!!
Není tady
Ferdi - taky čekám jak to dpadlo Já měla srdíčko až v 6+4 dle UZ a 7+0 dle MS.
Není tady
Tak jo, jsem tady, moje doktorka mě přijala a moc mi to ulehčila tím, že mi věří. Vyšetřila mě a potvrdila ten 6. týden. Srdíčko opět vidět nebylo. Dnes bych měla být 6+2. Ale co je na tom nejlepší je, že mi dá čas do příštího pátku. Pak se uvidí. nebude, půjdu hned u ní na zákrok.
bude a já budu nejšťastnější ženská na světě. Počítám ale spíš s tím horším kvůli těm hormonům. Ale budu mít jistotu, že jsem udělala vše a nebudu si nic vyčítat! Jdu tam příští pátek 19. 9. To by bylo 7+4 a to už by něco vidět mělo. Nebo by mělo být jasný, že z toho nebude nic. Jsem ale spokojená, hlavně že nebudu muset na ten Obilňák, tam to tak valili a nemela jsem z toho vubec dobrej pocit. Doktorce verim a to je dulezity..
Není tady
Ferdo, mám fakt radost, jak to Dr přijala a že tomu dává čas.... přesně jak píšeš - i kdyby to nedopadlo, nebudou Tě užírat pochybnosti hrozně moc držím pěsti, aby ses příští týden dověděla tu nejkrásnější zprávu
Není tady
To se teda tomu původnímu postupu dost divím. Dobře jsi udělala, Ferdo! Držím palce, určitě to bude dobrý.
Není tady
Ferdi, ted Te ceka dlouhy tyden, ale potkalo to mnoho holek, nekterym to opravdu nevyslo, ale spousta holek se dockala. Verim, ze to bude i Tvuj pripad. Co je Tve plus je vysoka hladina HCG, z te nizke tech ostatnich si moc nedelej, psala si, ze mas hyperandrogenni syndrom, tak to bude nejspis k tomu. Spis je zazrak, ze jsi s tim otehotnela
Takze jeden zazrak uz mas za sebou a doufam, druhy zazijes pristi tyden. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ferdi - tak to jsou dobré zprávy
Moc na Tebe budu myslet a držet palce, aby tam to
ťukalo
Není tady
jé takt oj e super že budete s dr. čekat, že to ona tak dobře vzala. Taky jako holky moc držim palečky aby příští týden tlouklo jako zvon
Není tady
Děkuju moc.. Nejspíš si ale na ortel budu muset počkat ještě trochu déle. Přítel v pátek odjíždí a mě by neměl kdo "hlídat" po zákroku, takže to zkusím až v úterý 23. Mám trochu strach, že to je dost dlouho, ale alespoň bude úplná jistota a navíc - pokud by to bylo špatné, tak se příznaky objeví dřív a v tom případě půjdu hned.. ale pokud nebudou problémy..
Není tady