21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Prosím, mohl by mi někdo poradit.. V červenci jsem získala rekvalifikaci na "samostatnou účetní" (účetnictví a daňová evidence) a protoe pracuji ve kolství, chtěla bych si tímto způsobem přivydělávat. Problém je v tom, e pokud bych si chtěla zřídit ivnostenský list, musím mít 3 roky praxe. Nevím, jakým způsobem získat praxi ani na koho se obrátit. Obrátila jsem se i na některé firmy, ale chtějí jen lidi na hlavní pracovní poměr.. anebo pak výpomoc v Praze. Jsem z východočeského kraje..
Prosím poraďte mi, předem děkuji.
Není tady
Ahoj a jak se ta praxe dokazuje? e by ZL?
Není tady
Praxi dokazuje například předchozí zaměstnavatel.
Pokud někdo tuto činnost vykonává jako odpovědný zástupce, stačí praxe pouze poloviční dobu.
Zřejmě nezbývá nic jiného, ne tu praxi tedy nejprve získat, třeba jako vedleják na základě pracovní smlouvy - trochu začarovaný kruh
Není tady
Ahojte,
taky bych potřebovala malou radu... nechtěl jsem zakládat nové téma, proto píu sem, kdy u se tady u účetnictví mluvilo... Nemám problém s praxí, ani s L, ale spí s programy na mzdy... chci začít účetnictví dělat na vlastní pěst a tak se snaím naučit s nějakým kvalitním programem na mzdy a účetnictví. Dřív jsem pracovala s nějakými, ale ty mi moc nevyhovovali... Tak chci zkusit program na mzdy od Vemy. http://www.vema.cz/ nemáte s ním některá zkuenosti, třeba z práce?
Moc mi holky pomůete... Díky za kadou odpověď, Terka
Není tady
Ahoj, já se chci jen zeptat, jestli náhodou nemáte zkuenost s těmito kurzy účetnictví (nebudu jmenovat, jen řeknu, e je to v Brně).
Není tady
Já neznám, ale v Brně je spousta kurzů, které pořádá Komora daňových poradců, a ty jsou fakt kvalitní
Není tady
ahoj ráda bych se zeptala, kde by jste mi doporučili v Praze si udělat Účetnictví a daňová evidence. Velice bych ráda se v tomto oboru více poinformovala, manel je podnikatel a účetní platíme strané peníze, jenom za to snad e vezme do ruky papír, nebo nevíte o nějaké lepí účetní?
Není tady
Brrouk napsal(a):
ahoj ráda bych se zeptala, kde by jste mi doporučili v Praze si udělat Účetnictví a daňová evidence. Velice bych ráda se v tomto oboru více poinformovala, manel je podnikatel a účetní platíme strané peníze, jenom za to snad e vezme do ruky papír, nebo nevíte o nějaké lepí účetní?
nevím jestli najde nějakou dobrou účetní ,která pracuje zadarmo.
Není tady
ahojky nevím jestli Ti pomůu k levnějí účetní, ale my jsme velice spokojeni tady, jsou tu ochotní a zatím s němi nenastal ádný problém. Přikládám ceník, aby jste měla představu http://www.kockasro.cz/i2.php?page=ceny
Není tady
ahoj moc děkuji za doporučení, firma vypadá velice slibně, u jsem jim psala e-mail a těím se na spolupráci.
Není tady
ahojky ano určitě se máte na co těit, my s ně mi spolupracujeme, ji pátým rokem,ve klape jak má ádné problémy nenastaly a ve co jsme potřebovali nám zařídili, nebo pomohli.
Není tady
aprill napsal(a):
Brrouk napsal(a):
nevím jestli najde nějakou dobrou účetní ,která pracuje zadarmo.
Mně se zdá, e si kadej podnikatel myslí, e účetnictví není ádná práce a nejraději by účetním nedávali nic. Kadej si myslí, e účetní "vezme papír doruky" případně, e "odkrtává tukou".
Není tady
Ano s tím souhlasím, já jsem velice ráda, e mám tak skvělou účetní s firmy www.kockasro.cz . Nemůu si je vynachválit, je vidět, e tu jsou tak poctiví,
Není tady
ahoj moc děkuji za vae doporučení, koukala jsem se na jejich stránky a jsme moc rádi, e jsme se právě ozvali do této firmy. Po Novém roku tam jedeme s papíry.
Není tady
Ahoj. No s praxí je to problém. Ale pokud Ti můu poradit ideální je si najít stá. Zkus oslovit nějaké účetní firmy a poptat praxi, by se můe stát, e bude neplacená. Já jsem taky začínala na stái, protoe mě nikde nechtěli vzít kvůli praxi. Nakonec jsem měla těstí a ozvala se mi firma www.fiobek.cz a extrerně jsem začala spolupracovat. A pomalu jsem pak přela na svoje. Sice se momentálně účtu nevěnuji, ale tenkrát mi to dost pomohlo na startovat kariéru, jinak to bylo dost těké.
Není tady
Stránky: 1