19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj maminy...mám 3 měs. holčičku a plně ji kojím.
Před těhotenstvím jsem pravidelně chodila na spinning a ráda bych zase začala (zatím tak jednou týdně).
Ale nejsem si jistá, zda je to vhodná aktivita při kojení?
Máte někdo zkuenosti?
Není tady
Spino, někde jsem četla, e by jsi se u cvičení neměla nějak příerně zpotit, e pak mléko chutná jinak a trvá pár hodin, ne se ta správná chu zase vrátí zpět.
Já bych to jednou zkusila a uvidí. Pak dej vědět.
Není tady
spina: ahoj, nebyla jsem sice na spinningu,ale kdyz bylo dceri asi dva a pul az tri mesice, chodila jsem jednou tydne cvicit, a dost jsem se zpotila a nebyl nejmensi problem, mala hltala i tak... podle me se to jen nesmi prehanet, kdyby jsi treba cvicila kazdy den, nebo tak, tak by mozna problem byl. Jde o to e se pak začne uvolnovat kyselina mlecna do mleka a ta je pry nakysla, hořká...
myslím ale, e kdy jednou týdně půjde, nic se nestane, zkus to jednou a uvidí.
Není tady
Ja jsem u prvniho ditete cvicila jako diva (proste jsem to k zivotu potrebovala), i kdyz me "vsichni" dost od toho zrazovali. Hlavne ti z te stare skoly.
Musim rict, ze se nepotvrdilo nic z tech bachorek, ze to ovlivni me mleko. Malou jsem kojila 2 roky, mlika bylo plno a chutnalo ji. Urcite ty endorfiny, ktere se vyplavovali
do me meli vliv i na ni. Stastna mama, stastne dite.
Není tady
Taky bych chtěla zkusit spinnig, ale bojím se, rodila jsem císařem, a nevím jestli mohu, kvůli jizvě.
Není tady
Topi, Sestinedeli uz mas za sebou, ale nevim jestli po cisari jsou nejaka omezeni.
Zeptej se doktorky. Urcite zalezi take na tom, jak jsi zhojena.
Není tady