|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tutule napsal(a):
Sluníčko sluníčko popošlo maličko a už ho máme za oknem, to je paráda, jen aby to vydrželo
U nás je oblačno, vypadá to na déšť.
Není tady
Tak jsem dopoledne uvařila do zásoby, Matýsek mě nechal uvařit, vůbec neplakat. Včera se 3krát večer pěkně vykakal, byl to pořádný nášup, jinak v noci byl Matýsek neklidnej, usnula jsem až po půlnoci, tak že jsem se zase nevyspala.
Není tady
limetka napsal(a):
krásné dopoledne maminky
Dneska tam svítí sluníčko tak mám lepší náladu, ale zima je stále..
Losí Adélka je moc roztomilá holčička!!
Evajsku tak to jste to zvládli na 1! Kolikrát jsou mrňousové nejvíc zlobiví u maminky viďTak ať vám to vyjde i nadále.
Jitunka měla v noci nějak neklidné spaní pořád sebou šila sem tam otáčela se na bok a na zádíčka, ale přitom spinkala asi se jí něco zdálo
Limetko a malá už se ti otáčí na bok? To naše je zase líná, zase jí to bude trvat, než se něco naučí nového, ale aspoň mám radost, že už umí chytat ty hračky a vnímá, otáčí se za zvukem a sleduje, zvědavka jedna.
Není tady
Berušky, čekáme na vás v novém domku