|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

joo vlastně, acho joo
no tak to ti neporadím, ale než bych začala něco patlat sama co si naordinuju, tak bych se jenom zeptala doktorky, i když oni se potničky léčí víceméně sami....ale pokud to má fakt hodně, tak zkus třeba jenom zavolat a ověřit si, že mu můžeš něco máznout
my ničím nemažeme, ale dostala jsem fenistil kapičky, když se to rozjede po celém tělíčku tak mu dát kapičky, aby ho to nesvědilo a nedráždilo, jsou pak takový nevrlý bobečci 
Není tady
jůů, mě tady prcek právě nahlas uprd
. to mě vždycky rozesměje.. říkám si, jak může někdo tak malý vydat takový zvuk
.
blani, díky za tip a gratuluju! tak jsi spokojená, že? konečně do nového
.
lvíčku, pa.

dagi, já houbaření taky miluju, jenže tohle už je hromada letos asi třetí a ještě jich několik bude 
přítel je vášnivý houbař a tyhle nám přinesli kámoši, protože jich našli hrozně moc a už nevěděli co s nima 
pro představu, je toho plná kauflanďácká igelitka 
Upravil(a) Izi (8. 9. 2008 14:14)
Není tady
iznko, tak to máš teda co dělat
.
jenda se na té fotce nádherně směje
. na mě se filípek culil zase dnes ráno. už si u toho i tak hezky heká a povídá, je to roztomilé
.

dagi, to je parádní je pozorovat jak už vnímají svět, co
my si furt povídáme, melu mu hrozný hovadiny, ale jeho to baví a řehtá se a žvatlá se mnou, pak začne mlátit ručičkama a už se naučil si pouštět hudbu na hračce, jde to totiž hrozně lehce zmáčknout a jak rozhazuje tak se do toho trefuje a pak valí oči, když mu to začne hrát 
a jak nesnášel přebalování, tak teď by byl nahatý snad furt 
Není tady
Ahoj maminy, vy jste toho od rána nekecaly
nestíhám dočítat!!!
Upravil(a) losec (8. 9. 2008 14:30)
Není tady
izi, je to nádhera! to snadno přebije ty krušnější začátky
. a s tím přebalováním nás to doufám taky čeká - filda si to taky zrovna neužívá
. i když to je podle nálady. dneska ráno se na mě na přebalováku sem tam i uculil
.
ahoj losí
.
dagi napsal(a):
holky, z čeho může mít fíďa občasné tiky v nožičce? myslíte, že ho třeba př nošení dostatečně nepodepřu?
a co na potničky, pudr? v zavinovačce se dost potí hlavně za krkem a vlásky...
dagi zkus odvar z indckého čaje nebo z lekárny Tanno herbal lotion 
Není tady
Ahoooj mamči, konečně mám zase chvilku se na vás mrknout
. To je stejně co? Dřív jsme tu byly pečený vařený a dnes sem sotva staččíme nakouknout 

Není tady
Já nevycházím z údivu, byli jsme s Matýskem na procházce, tam usnul a už jsme jakou dobu doma a pořád spí - to je neuvěřitelný, vždy dává jen takový půlhodinovky (ale často) a ted už jede snad druhou hodinu 

Není tady
ahoj cherrylko
přesně tak, adélku jsem položila pod hrazdičku s rybičkama, ale´ona snad vycítí že si povídám tady s vámi, tak se začala rozčilovat 
Není tady
tak to já když zastavím před vchodem, že odemknu, tak ta opice je vzhůru 
Není tady
Ahojky Losíku, no bodejť, žádný krafání, musíš se jí věnovat, jinak ti řekne co si o tom myslí 
Já mám tohle pravidelně s jídlem. Máťulka může spinkat, ale jak zasednu, vezmu do ruky příbor, je zle a okamžitě mě zvedne ze židle
. Takhle i v restauraci poznám, že mi nesou jídlo, jak se začne probouzet, je mi jasný, že číšník je na cestě 

Není tady
Losí, to já mám právě taky, jak chci odemykat, má už oči velký jak tenisáky 

Není tady
a pak že nejsou vypočítavy.
tak mi usíná na rameni, až ji položím, tak oči bude mít jak borůvky
v noci mi dneska jedla po 3h
už začala předtím spát v kuse bez papání i 5h,což byl u nás rekord
Není tady
vy se máte, my pořád tak po těch třech hodinkách - malinko pije, jak mi to teče strašnym proudem, tak má pocit, že má dost a pak si houkne po třech hodinách
. Ale nevadí mi to, protože je hrozně hodnej, jen zavrže, nabumbá a zase spinká, tak aspoň že tak 

Není tady
včera snad celý den prospala, proto asi v noci se i budila. dneska si chvilku povídala a fakt zas spí v náruči,
Není tady
koukám, Adélka je taky pěkně vlasatá
- to je většina našich letňátek
- nám se stal z Matýska modrookej blonďáček 

Není tady
Tak to nám Matýsek včera svoje klasický půlhodinovky
a v noci po těch třech - ale jinak s tebou souhlasím, v náruči to se jim to spinká potvůrkám 

Není tady
a co je nového na p-6?
chystám se za holkama do práce, ale metrem s přestupy se mi vůbec nechce,
autem sama se vůbec necítím,
airbag ve předu nejde vypnout a do zadu bych na ni neviděla
Není tady
je to fešák 
adélka už má vlásky o trošku světlejší s porovnáním v porodce,
jsem zvědavá, zda jí barva vlasů a očí už taková zůstane.
Není tady
Ani čoveče snad nic, ty trávíš MD kde?
Nám taky vepředu nejde vypnout, ale dozadu na něj vidím, dyštak prodávají i takové přídavné zrcátka

Není tady
Adélka je taky moc krásná princezna.... 
v roce zase budou vypadat úplně jinak, a to už asi bude na trvalo jejich barva vlásků a očíček 

Není tady
no já včera po 10 měs poprvé řídila až do prahy i s parkováním -120km
to je u mne úspěch, protože jsem začátečník,
udělala jsem si papíry a pak otěhotněla, takže bylo po ježdění a ted začínám znova, ale včera to bylo dobrý, i manžel řekl že to ušlo-což je veliká pochvala 
md travim na ČM
Není tady
Jo táááák, tak to já nevěděla, že začínáš, to chápu, že se trochu bojíš, když máš vzadu malou, ale až se vyjezdíš, tak to bude brnkačka, uvidíš
U nás to bylo opačně, u nás vždy řídila jen já a manža si udělal řidičák chvíli před mým porodem, aby mě tam mohl aspoň odvézt
- a ted už drandí jak kdyby se s tim volantem narodil 
Jééé a já myslela, že tě tu třeba někde potkám s kočárkem

Není tady