|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den,
stala se mi taková věc. Před pár týdny jsme se s přítelem a mým synem (20 let) přestěhovali do nově postaveného domu na jehož pokojové uspořádání jsme si moc nezvykli. Ložnice, ve které spíme s přítelem je hned vedle ložnice, ve které spí můj syn se svojí přítelkyní. Ovšem jednou se stala taková věc, můj přítel byl na služební cestě a řekl mi, že se vrátí buď v jedno pondělí a nebo v úterý večer, já jsem předpokládala, že se vtáti v pondělí, protože je rád brzy doma. V pondělí kolem půlnoci, kdy jsem již ležela v posteli a skoro usínala mě najednou objaly dvě horké ruce, které mě hladily po celém těle, v okamžiku jsem s probudila a náklonost jsem s chutí opětovala zpět. Poskytli jsme si oboustranně nádnerhý orální sex a později už jsme se vášnivě milovali, během tří hodin jsme vyzkoušeli snad 10 poloh, ve kterých jsem dosáhla tak 7 nádherných a velmi intenzivních orgasmů, při každém z nich jsem se třásla takový způsobem, jako by do mě pouštěli elektrický proud. Zdálo se mi, že má přítel i trochu delší, širší a tvrdší penis, ale myslela jsem si, že to bude jen jeho vzrušením. Dokonce měl i neobvyklou vydrž a potom velmi objemnou ejakulaci. Po chvíli odpočinku jsme se milovali znovu musím říct, že něžnost tentokrát vystřídala tvrdost a rychlost, můj milenec už nebyl tak jemný a citlivý, ale právě naopak a navíc dorážel tak tvrdě, že jsem ho citila skoro až v žaludku, což se mi i líbilo, milovali jsme se tak tvrdě a intenzivně, že jsem si nakonec připadala jako kdybych běžela maraton. Celé to proběhlo bez jedinného slova, asi proto, že jsme byli tak vzrušení a chtěli jsme si dopřát intimní atmosféru. Když bylo po všem, usnuli jsme v zájemném objetí a spali jsme až do poledne. Nejhorší šok ale přišel po mém probuzení, když jsem otevírala oči a ještě jsem si opakovala vzpomínky z jedné z nekjrásnějších milostných nocí, které jsem kdy zažila. Otočila jsem se na svého partnera a málem jsem dostala infarkt, vedle mě neležel můj přítel, ale můj vlastí syn. Rychle jsem vyskočila z postele a začala panikařit, hlavou mi probíhaly tisíce myšlenek, měla jsem smíšené pocity z toho jak jsem se provinila ale nadruhou stranu jak to bylo příjemné. Rychle jsem běžela do kuchyně a hodila do sebe tři panáky vodky. Jen jsem tam tak seděla a mezitím za mnou přišel můj syn a s vytřeštěným pohledem se na mě díval. Nikdo z nás neřekl ani jedno slovo a celý den jsme se pak neodvážili podívat tomu druhému do očí. K večeru jsem za ním šla a řekla mu, že se to nesmí nikdo nikdy dozvědět s čímž souhlasil. Je to už asi druhý týden, ale po celou dobu mi v hlavě koluje hromada myšlenek, které jsou v silném rozporu. přemýšlím o tom, jak jsem se strašně provinila, že jsem se vyspala se svým synem a pronásleduje mě mnoho výčitek, ale také si uvědomuji to, že to paradoxně bylo moje nejlepší a nejintezivnější milování za celý můj život.
Takže teď jsem v těžké situaci, nevím jak se mám zachovat, nevím co mám dělat ani teď nevím jak se mám k synovi chovat - prosím, co by jste mi poradili?
Není tady
Stejný příspěvek na dvou fórech, a tak mi nezbývá, než se znova ptát - tohleto je opravdu myšleno zcela vážně? Nebo je to blbý a nechutný pokus o vtip. Canndy, to snad nemůžeš myslet vážně? 
Není tady
nemůžu věřit tomu že bys to nepoznala...je to trapný pokus o vtip...
Není tady
myslim, že to by se mohlo stát jen slepýmu, blbýmu člověku, když to tak musim říct. to si byla poslepu? to svého přítele nepoznáš po čichu,hmatu....prostě cizího pozná každý! při takhle intimní situaci..cizí člověk s ebude jinak chovat, jinak vonět, jinak na dotyk, má jiný tělo!!!nejen penis, ale celé tělo!!!!!!!!!to asi není pravda, ale vtip...
Není tady
Jako p.o.r.n.o.povídka fakt dobrý. Jako reálná situace ne.
Upravil(a) Martinka1 (7. 9. 2008 20:25)
Není tady
jelikož je téma na dvou fórech, uzavírám... hodí se to možná skutečně víc na sexuologickou, i když je to blbost.
Není tady