Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#601 28. 5. 2011 15:51

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nebaví mě praktický život

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mně by teda u zadanýho vadilo kromě x jiných věcí už jen to, že bych musela čekat, až si ON na mě udělá čas, schovávat se jako trdlo atd.

To je prave to co me nejvic vadilo,byt ta druha,az si milacek udela cas.

Erem a ty jsi pokaždý, když on měl čas měla automaticky taky čas? Já teda taky pokaždý nemůžu. Je to přece stejný, jako se svobodným - když máme čas a náladu, tak se sejdeme.
A to schovávání... tak v místě bydlišť se nevystavujem, to je jasný. Chápu důvody proč to tak je a nijak mě to nevadí.
Pobaveně vzpomínám na mou dávnou kamarádku, která to nějakou dobu táhla s taxikářem. Jeli v jeho taxíku po magistrále a z nějakýho osobáku na ně někdo mával. Ona ho upozornila, že ho někdo zdraví... a ten vůl málem zkolaboval. Byli to rodinní přátelé. Když se přestal klepat, tak mu ona povídá - ty seš vůl, jseš taxikář a vezeš rito, ne? dumbom
Hlavně chladnou hlavu. wink

Není tady

#602 28. 5. 2011 16:21

holcina
♥♥♥♥♥♥-

jav, to je dobrýýý :-))))

Není tady

#603 28. 5. 2011 18:09

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mně by teda u zadanýho vadilo kromě x jiných věcí už jen to, že bych musela čekat, až si ON na mě udělá čas, schovávat se jako trdlo atd.

Erem a ty jsi pokaždý, když on měl čas měla automaticky taky čas? Já teda taky pokaždý nemůžu. Je to přece stejný, jako se svobodným - když máme čas a náladu, tak se sejdeme.
A to schovávání... tak v místě bydlišť se nevystavujem, to je jasný. Chápu důvody proč to tak je a nijak mě to nevadí.
Pobaveně vzpomínám na mou dávnou kamarádku, která to nějakou dobu táhla s taxikářem. Jeli v jeho taxíku po magistrále a z nějakýho osobáku na ně někdo mával. Ona ho upozornila, že ho někdo zdraví... a ten vůl málem zkolaboval. Byli to rodinní přátelé. Když se přestal klepat, tak mu ona povídá - ty seš vůl, jseš taxikář a vezeš rito, ne? dumbom

Bohuzel byla jsem tak blba,ze jsem ten cas na nej mela vzdycky.Odesla jsem i z grilovacky u kamaradky,protoze on zrovna mel cas.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#604 28. 5. 2011 19:05

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

No, Ty jsi ideální milenka, žádné vynucování, hysterie.....možná, že to vyhovuje i manželskému páru, manžel doma žehlí a žehlí, kupuje dárečky, nevnímá negativní detaily v domácnosti.......třeba před tebou nebyla až tak tolerantní milenka a manželka si polepšila.rodna

Není tady

#605 28. 5. 2011 20:14

javena
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

javena napsal(a):

eremuruss napsal(a):

No, Ty jsi ideální milenka, žádné vynucování, hysterie.....možná, že to vyhovuje i manželskému páru, manžel doma žehlí a žehlí, kupuje dárečky, nevnímá negativní detaily v domácnosti.......třeba před tebou nebyla až tak tolerantní milenka a manželka si polepšila.rodna

Takhle to totiž funguje ze začátku všude. Podvádějící má výčitky a hlavně nechce, aby si ten druhý z páru něčeho všiml. wink Když to pak přeroste... je průser, doma je jim všechno fuk... a začne pátrání podváděného, co se děje... wink

Není tady

#606 28. 5. 2011 23:43

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

no jo majko, to je pak o něčem jiným. ale takhle to většina nemá.

No a? big_smile
Já snad někoho srovnávala nebo psala, že to takhle má nebo nemá většina? big_smile
Já pouze psala, že miluji ženatého muže a jsme spolu a je mi s ním hezky.
To o schovávání jak trdlo jsi psala ty. lol Ještě teď se musím smát, když přemýšlím, jak se vlastně schovává trdlo. lol

Upravil(a) majkafa (28. 5. 2011 23:52)

#607 29. 5. 2011 11:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale já psala všeobecně, že by mi to vadilo, stáhla sis to na sebe ty sama. nejsi jediná milenka ženatýho chlapa, nevím, proč ses toho tak chytila.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#608 29. 5. 2011 12:02

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

majko, to mi chceš říct, že se fakt nikdy neschováváte ? nebo jeho žena o vás ví ?

To předtím bylo všeobecně.
Tohle bylo naprosto konkrétně.

#609 29. 5. 2011 12:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majko, to o tom schovávání jako trdlo bylo myšleno všeobecně. co je ? ty se nudíš a chceš se hádat ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#610 29. 5. 2011 12:19

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

majko, to o tom schovávání jako trdlo bylo myšleno všeobecně. co je ? ty se nudíš a chceš se hádat ?

lol lol lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#611 29. 5. 2011 12:22

majkafa
Host

Nepochopila jsem, co na tom, že Ppavla má hádavou, je vtipné. Nu což, nemusím všechno chápat. smile

#612 29. 5. 2011 12:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

lollollollollol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#613 29. 5. 2011 12:27

majkafa
Host

Jo, Ppavlo, prosím tě, dosud jsi to nepopsala. Jak se schovává jako trdlo? To mě fakty zajímá. big_smile To mi hodně vtipné přijde. Protože vím, co je trdlo. lol Ale člověk to fakty není. big_smile

#614 29. 5. 2011 12:29

majkafa
Host

Fíha, je to i člověk lol

Wikipedie:
Trdlo nebo trdelník může znamenat více věcí:
palice (hůl) na roztloukání (drcení) plodin a jiných v hmoždíři nebo stoupě
slangové expresivně laděné označení hloupého nebo nešikovného člověka (nešika a hlupák)
Trdelník — pouťová sladká pochoutka z těsta
Trdelník — podobná pochoutka ze Skalice
Trdlo (skupina) — česká folk-folklórní hudební skupina

Ale nepíšou tam nic o tom, jak se schovává. Btw jsi JAKO to za druhé nebo za poslední, čili hloupý a nešikovný člověk nebo folklórní skupina? Když píšeš JAKO trdlo? lol

#615 29. 5. 2011 12:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Nepochopila jsem, co na tom, že Ppavla má hádavou, je vtipné. Nu což, nemusím všechno chápat. smile

aha, tak já mám hádavou roll přestaň prosím tě číhat jako sup u počítače na to, až někdo napíše něco, čeho by ses mohla chytit, honem se přihlásit, něco tu plácnout, pak se zas odhlásit, opět číhat a pořád dokola. a nebo - číhej, když nemáš v neděli co lepšího dělat, jak čumět tady a prudit roll

Není tady

#616 29. 5. 2011 12:48

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Osobní hádky a dohady si prosím nechte do SZ, díky.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#617 29. 5. 2011 12:54

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Ronjo, takže všichni mají mlčet, když se do nich někdo naváží, jen jedna osoba tu smí vše ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#618 29. 5. 2011 14:15

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Frigo jestli máš pocit, že je nějaký příspěvek útočný nebo nevhodný, můžeš ho nahlásit (tlačítko Nahlásit je u každého příspěvku). Nikdo z moderátorů nečte všechno a může nám něco uniknout, takže nám tím pomůžeš.

Reagování na osobní útoky vede jen k dalšímu rozviřování emocí a diskuze se stáčí zcela mimo téma, věřím, že kvůli tomu tady většina z nás není.

Kdybys měla další dotazy/připomínky k práci moderátorů, směřuj je prosím mě nebo někomu jinému z moderátorů do SZ, na fórech o tom nediskutujeme. Díky smile

Prosím o další příspvěky jen k Luminčinu tématu, díky za pochopení.

Upravil(a) Ronja (29. 5. 2011 14:16)

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí