|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já si dělám hlavu, aby se to neprofláklo (u něj) a on - naprosto vysmátej.. Jak to má doma vůbec netuším
Taky bych nerada byla příčinou nebo jen pouhým katalyzátorem spuštěné laviny... i když mi občas v jednom z odlehlých zákoutí mozku probleskne, že MOJE lavina by to nebyla.
Jinak zastávám názor, že o "doma" se nemluví. Z mnoha dobrých důvodů.
Upravil(a) helena (26. 5. 2011 8:44)
Není tady
holcina napsal(a):
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Erem - hlavní kámen úrazu asi byl v tom, že Ty si chtěla něco víc než tajné schůzky. Když píšeš, že jste se scházeli tajně, jak se to profláklo?
Já když jsem před lety žila s "ženatým" nebylo to tajné, on u mě bydlel, chodili jsme spolu všude, jenže se pak stejně vrátil k ženě.
Ale kdyby kolem mě prošla jeho manžela a řekla "fuj" - to Ti vážně řekla? No určitě "nevyhrála" protože takový tyýpek má stejně zase jinou.Proflaklo se to smskou kterou ja poslala a ona precetla.Nikdy mu pry do mobilu nelezla,ale asi neco tusila.To se stalo 3 tydny po zacatku naseho vztahu, vztah trval rok a pul.
Nevim jestli ma jinou,ale po tom dlouhym trapeni ktery si uzila se divim,ze to ustala.Deti spolu nemeli.Kdyz chodila za svym muzem v praci chovala se velmi povysene,aby me ukazala,ze sanci nemam.Ty jsi milovala člověka a zároveń jsi byla pyšná na to, že má doma peklo? To mi připadá až zvrácené:-( stejně tak když chceš ve vztahu vyhrát. Teď chceš taky vyhrát? Na co hraješ?
Ted nemam v cem vyhrat,ted mam rozvedeneho muze a nemusim se s nim skryvat.S tim vyhrat jsem myslela,ze on opusti manzelku a budeme mit normalni vztah.Spatne si to pochopila.Ano toho cloveka jsem velmi milovala,ale zaroven jsem si myslela,ze kdyz ma doma takove peklo,ze to tam vzda.
Není tady
Vyhra by tenkrat znamenala pro me,ze nas vztah by byl oficialni.Nechtela jsem s nim zit.Toho jsem se tenkrat taky zalekla,kdyz rekl,ze se rozvede.
Počkej... ty bys chtěla oficiální vztah se ženatým pánem, s kterým bys nechtěla žít? To jako že by měl manželku, s kterou by bydlel, jedl, spal (a měl peklo)... a s tebou "oficiálně" veřejně chodil? Proč, proboha? Pro nějaký pofidérní pocit, žes "dostala přednost"? Zvlášť, když jsi nechtěla, aby se rozváděl a žili jste spolu - proč pak píšeš "myslela,ze on opusti manzelku a budeme mit normalni vztah... kdyz ma doma takove peklo,ze to tam vzda"? Tomu nějak nerozumím.
Není tady
Myslela jsem,ze on by zil sam a navstevovali by jsme se.
Není tady
Erem, ne že jsem to špatně pochopila, já tomu vůbec nerozumím. Jednou řekneš něco,podruhé úplný opak, asi jak se to hodí? nebo v tom máš hokej. A ve vztahu nejde o to kdo vyhraje nebo prohraje. O to jde v tom hokeji
Není tady

Esemesky... to je peklo. jakákoli korespondence. 
Proto já říkám - ulož si mě jako Frantu Vomáčku a rozhodně nepíšu nic ve smyslu... miluju tě... čumáčku jak se máš... hupnem na to v sobotu, děti má bejvalej... 
Je hezký, když napíše ráno, že mi přeje hezký den a tak... mě je jasný, že můžu odpovědět... ;)ale to se dá a MÁ hned smazat. I výpisy volání...
Proč pořád voláš tomu Vomáčkovi... 
Základ je dělat si dobře a nedělat nedobře těm okolo. Pak nám bude všem fajn. 

Není tady
javena napsal(a):
Proto já říkám - ulož si mě jako Frantu Vomáčku a rozhodně nepíšu nic ve smyslu... miluju tě... čumáčku jak se máš... hupnem na to v sobotu, děti má bejvalej...
Je hezký, když napíše ráno, že mi přeje hezký den a tak... mě je jasný, že můžu odpovědět... ;)ale to se dá a MÁ hned smazat. I výpisy volání...
Já to trochu odlehčím:
V době, když mobilů bylo ještě málo, teprv začínaly, jedni mí známí, dlouholetí manželé, používali dohromady jeden mobil. Jednoho dne pípla SMSka, manželka to vzala a čte: Ahoj Mirku, tak fajn, tak v sobotu až budeš na chatě, na to hupnem. 
Manželka to s tímhle výrazem
předala vedle stojícímu manželovi. Ten se začal chechtat, a vysvětlil jí, že se domluvili s kamarádem, že mu v sobotu na chatě pomůže pořezat dřevo.... 
Upravil(a) Blossom (26. 5. 2011 9:56)

Blossom... sem se nachechtala. 

Je to fakt. Někdy to bývá nevinné.
Ale jak se znám, na tu chatu bych radši nejezdila a kámošovi nevolala, jestli je to pravda... 
Krásná scéna z filmu S tebou mě baví svět:
- Já nevím, jak ty, ale já nechci svýho manžela přistihnout...
- Proboha, při čem?
- Pokrčení ramen...
Moudrá to žena... 
Není tady
Ano... proto se má při návratech telefonovat - "Miláčku, za půl hodiny jsem doma, vyhoď ho/ji, vyvětrej a postav na kafe." 
No dobře... tak předčasnej návrat odněkud nebo nedohodnutou návštěvu někam aspoň avizovat - v době mobilů nic složitého. Nakonec, nemusí to být jen přistižení s milencem/milenkou - úplně stačí vykládat, jak budu o víkendu na chalupě řezat dříví (on) nebo doma mejt okna (ona) a přepadovka drahé polovičky s údivem zírá, jak namísto toho sedím s Bohoušem u piva (on) nebo s Božkou u kafe a drbů (ona) 
Neumí-li se polovička povznést (dříví i okna budou v neděli večer ažůr - tak co), za ty kecy to nestojí.
Není tady
a což teprve všelijaké zvýhodněné tarify 
http://www.youtube.com/watch?v=GNUmjd9bcOE
Není tady

dusička napsal(a):
Majko - jako nikdy jsem nebyla na ranní milování, raději jsem se zavrtala do peřin a chrněla dál, ale když je to takovýhle čekání v srdíčkem v krku, to bych si sakra nechala líbit
Tak pokiaľ by to nevyžadovalo odo mňa nejakú veľkú aktivitu
... Rána tiež trávievam v hladine alfa... a platí o mne 100%: Nech vstanem kedykoľvek
, zobúdzam sa okolo deviatej
. 
Není tady
javena napsal(a):
vidíš, zrovna do tebe bych neřekla, že bys byla v roli té druhé ...
Není tady
Frigo napsal(a):
javena napsal(a):
Erem, ale něco jinýho je, když s tím jsi srovnaná. Já jezdila za svým ženáčem ráno taxíkem přes půl města dobrovolně, věděla jsem, že většinou odpoledne a večer je se svou ženou a žíly mi to netrhalo. Nějak mi nepřišlo, že bych měla prudit telefonem, jestli mě miluje... To krásný ráno, kdy jsme padli z výtahu do předsíně polonazí a roztoužení mi naladilo na celej krásnej den a jestli padá po předsíni s legální polovičkou mi bylo fuk. Nechtěla jsem po něm nic jiného, než co mi dával. Jo, když chceš, aby žil s tebou a miloval tě až za hrob... to jo, to pak bolí, když sundáš ty brýle. Ve mě hrklo, když jednou řekl, že přemýšlí o rozvodu. To jsem já neměla v plánu.
Javeno, u nás by to už nešlo... dali jsme do výtahu kamery
no bože, ty naděláš 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
javena napsal(a):
Základ je dělat si dobře a nedělat nedobře těm okolo. Pak nám bude všem fajn.vidíš, zrovna do tebe bych neřekla, že bys byla v roli té druhé ...
Já klamu tělem od malička.
Když mě přistihla učitelka na ZŠ s cigárem, ptala se mě, komu ho držím... 
A k zadaným pánům. Tenkrát jsem byla svobodná, nechtěla se vázat. A dneska jsem rozvedená a nechci se vázat.
A nezadaní pánové nějak nejsou, všechno je to děsně mladý... starší nějak nepotkávám. Nebo je míjím? Možná... ba ne, nějakých zachovalých starších volných pánů jsem si všimla, ale ty z nějakýho důvodu koukaj po mladších ročnících, než jsem já.
Hele, já bych taky byla radši, kdyby byl pán nezadanej. Radši podvádí svou partnerku, než aby vyřešil proč to dělá. Pro mě jasný znamení - do života bych ho nechtěla. Chlapi, kteří podvádějí neumějí řešit problémy. Takže do postele, proč ne, ale budovat si s nimi nějaký vztahy na celej život... Tohle mám pořád stejně a možná proto je nenutím k opuštění ženušek. 
Já ani nevím, jak to přišlo... ale upřímně, strašně mě to nabíjí. Patrně nějaký... já nevím, známe se dlouho, je fajn a po tý mý sexuální abstinenci s víceméně pár úletama na prdlačku je to někdo, kdo to prolomil... převozník jak vyšitej. 
A upřímně - velmi doufám, že to ukočírujem. Nejsem tak blbá, abych si myslela, že nám se to nevymkne. 
Není tady

Javeno, není nad to sehnat dobrého převozníka.. 
Není tady
Pro mě je zvláštní, proč ten "můj" "kouká" po mně, co jsem o 10 let starší než on, když má doma ženu, která je o 13 let mladší, než já.
Proč přede mnou milenky střídal a co mě zná, tak téměř 3 roky snáší mé rozchody a návraty k němu bez výměny mě za nějakou, řekněme méně problematickou.
Co (trpělivě?) čeká, než se zase vrátím, protože já vím, že to je ON. 

majkafa napsal(a):
Pro mě je zvláštní, proč ten "můj" "kouká" po mně, co jsem o 10 let starší než on, když má doma ženu, která je o 13 let mladší, než já.
Proč přede mnou milenky střídal a co mě zná, tak téměř 3 roky snáší mé rozchody a návraty k němu bez výměny mě za nějakou, řekněme méně problematickou.Co (trpělivě?) čeká, než se zase vrátím, protože já vím, že to je ON.
Jestli nejsi femme fatal..
Není tady
To nevím.
Pro mě je to každopádně muž, se kterým je to nejúžasnější milování a chemie a touha po jeho těle (mimo jiné), líbání a prostě všechno, co jsem za svůj život poznala.
A že jsem něco, obzvláště po odchodu mého BM, poznala. I o hodně mladší, než je on.
Jak já nemusela líbání na pusu. S BM jsme při sexu v posledních letech líbali minimálně, spíš vůbec ne.
S ním to jde samo, toužím po tom, dloouho...
A to ostatní je s hvězdičkou. 
Upravil(a) majkafa (28. 5. 2011 11:51)
majkafa napsal(a):
Proč přede mnou milenky střídal a co mě zná, tak téměř 3 roky snáší mé rozchody a návraty k němu bez výměny mě za nějakou, řekněme méně problematickou.Co (trpělivě?) čeká, než se zase vrátím, protože já vím, že to je ON.
a jak víš, že pro něj nejsi ty ta méně problematická ?
a že jsi starší .. no, můj bratranec měl kdysi taky starší babu - on ženatej, ona vdaná ... a že těch ženských za svůj život měl, byl to hezkej chlap, baby mu samy nedaly pokoj a on moc neuměl říct ne ... s tou starší byl tak něják nejdýl, přesněji - dokud v tom jeho žena a její muž neudělali pořádek - protože jim to spolu prostě vyhovovalo v posteli.
Není tady
mně by teda u zadanýho vadilo kromě x jiných věcí už jen to, že bych musela čekat, až si ON na mě udělá čas, schovávat se jako trdlo atd.
Není tady
Já se neschovávám vůbec, natož jako trdlo 
Mnohem častěji čeká on, než si udělám čas, než já. 
A proč si myslím, že jsem problematická? Možná právě proto, že nejsem zadaná a že je v tom z mé strany "něco jako láska". 
majko, to mi chceš říct, že se fakt nikdy neschováváte ? nebo jeho žena o vás ví ?
Není tady
Ne, neschováváme. Oni bydlí ve vedlejším městě. On dělá jednoho ze šéfů ve firmě v našem městě, majitelem a ředitelem které je jeho strýc. Chodím občas i k němu do práce, když tam vrací firemní auto a bere si soukromé. V našem i jiných městech jdeme normálně bez schovávání třeba na kafe. Políbí mě na veřejnosti, když se setkáme. Odcházíme a přicházíme veřejně do baráku, kde bydlím, i když v něm bydlí lidé, co pracují ve firmě, kde on.
Nevím, jestli o nás jeho žena ví.
PPavlaa napsal(a):
mně by teda u zadanýho vadilo kromě x jiných věcí už jen to, že bych musela čekat, až si ON na mě udělá čas, schovávat se jako trdlo atd.
To je prave to co me nejvic vadilo,byt ta druha,az si milacek udela cas.
Není tady
no jo majko, to je pak o něčem jiným. ale takhle to většina nemá.
Není tady