Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#551 25. 5. 2011 9:39

majkafa
Host

Re: Nebaví mě praktický život

erem tys nastavila.
Nu a já se miluji. big_smile

V pondělí jsem potřebovala okamžitě odvést z práce domů a zpět do práce, byl v práci, ihned si to zařídil a přijel pro mě 34 km daleko a pak mě zase odvezl zpět a vrátil se zpět do práce v mém bydlišti.
Zatím mi dělá pomyšlení, když může a já zase vím a beru to, jak to je a nevyžaduji po něm to, co prostě nelze. Ani partner není VŽDY v pohotovosti splnit, co si přeješ. To bych si takového partnera ani nevážila, kdyby jen čekal, než já si něco budu přát. smile

Upravil(a) majkafa (25. 5. 2011 9:43)

#552 25. 5. 2011 9:39

javena
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

majkafa napsal(a):

Nedá mi nepřispět s dnešním nádherným ránem. V 5 hodin mě vzbudilo zvonění mobilu v kuchyni. Šla jsem se podívat a na mobilu několik sms a zmeškaných hovorů. Můj miláček po mně nevýslovně toužil a ptal se, jestli může hned teď, ještě než půjdeme oba do práce, za mnou přijít. Byla jsem z toho tak v šoku (ale krásném big_smile ) , že jsem řekla jen ano. smile To bylo tak krásné ráno, že ještě teď jsem se z toho nevzpamatovala. stolt

Tak na tom nevidim nic zvlastniho a zazila jsem to taky,tenkrat jsem si to neuvedomovala,ale az,kdyz me spadli ruzove brejlicky jsem to videla trochu jinak.A to tak,ze si musel jit zasoulozit hned,protoze jindy nebude mit cas,protoze se musi venovat sve manzelce.A hloupa husa nastavila a byla v sedmem nebi,( tim myslim sebe )ze po ni momentalne touzi.Zkus mu napsat ty ,ze po nem touzis v tu a tu hodinu a uvidis jak on zrovna nebude moct.Vse se ridi jen podle toho jak ma momentalne zenac cas.Ne jak chces ty.stolt

Erem, ale něco jinýho je, když s tím jsi srovnaná. Já jezdila za svým ženáčem ráno taxíkem přes půl města dobrovolně, věděla jsem, že většinou odpoledne a večer je se svou ženou a žíly mi to netrhalo. Nějak mi nepřišlo, že bych měla prudit telefonem, jestli mě miluje... To krásný ráno, kdy jsme padli z výtahu do předsíně polonazí a roztoužení mi naladilo na celej krásnej den a jestli padá po předsíni s legální polovičkou mi bylo fuk. Nechtěla jsem po něm nic jiného, než co mi dával. Jo, když chceš, aby žil s tebou a miloval tě až za hrob... to jo, to pak bolí, když sundáš ty brýle. Ve mě hrklo, když jednou řekl, že přemýšlí o rozvodu. To jsem já neměla v plánu. wink

Není tady

#553 25. 5. 2011 9:45

majkafa
Host

javena, přesně tak. Pokud chce někdo víc, než může dostat, tak tyhle vztahy prostě nefungují.

#554 25. 5. 2011 9:46

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

eremuruss napsal(a):

majkafa napsal(a):

Nedá mi nepřispět s dnešním nádherným ránem. V 5 hodin mě vzbudilo zvonění mobilu v kuchyni. Šla jsem se podívat a na mobilu několik sms a zmeškaných hovorů. Můj miláček po mně nevýslovně toužil a ptal se, jestli může hned teď, ještě než půjdeme oba do práce, za mnou přijít. Byla jsem z toho tak v šoku (ale krásném big_smile ) , že jsem řekla jen ano. smile To bylo tak krásné ráno, že ještě teď jsem se z toho nevzpamatovala. stolt

Tak na tom nevidim nic zvlastniho a zazila jsem to taky,tenkrat jsem si to neuvedomovala,ale az,kdyz me spadli ruzove brejlicky jsem to videla trochu jinak.A to tak,ze si musel jit zasoulozit hned,protoze jindy nebude mit cas,protoze se musi venovat sve manzelce.A hloupa husa nastavila a byla v sedmem nebi,( tim myslim sebe )ze po ni momentalne touzi.Zkus mu napsat ty ,ze po nem touzis v tu a tu hodinu a uvidis jak on zrovna nebude moct.Vse se ridi jen podle toho jak ma momentalne zenac cas.Ne jak chces ty.stolt

Erem, ale něco jinýho je, když s tím jsi srovnaná. Já jezdila za svým ženáčem ráno taxíkem přes půl města dobrovolně, věděla jsem, že většinou odpoledne a večer je se svou ženou a žíly mi to netrhalo. Nějak mi nepřišlo, že bych měla prudit telefonem, jestli mě miluje... To krásný ráno, kdy jsme padli z výtahu do předsíně polonazí a roztoužení mi naladilo na celej krásnej den a jestli padá po předsíni s legální polovičkou mi bylo fuk. Nechtěla jsem po něm nic jiného, než co mi dával. Jo, když chceš, aby žil s tebou a miloval tě až za hrob... to jo, to pak bolí, když sundáš ty brýle. Ve mě hrklo, když jednou řekl, že přemýšlí o rozvodu. To jsem já neměla v plánu. wink

Ale ano ja to mela taky tak jak pises.Ale pak me zacalo vadit,ze jsem,az ta druha a,ze se prizpusobuju jan ja jemu.Ja nechtela,aby se mnou zil,ale chtela jsem ho mit jenom pro sebe nebo alespon,abych nekdy prijel kdy jsem to chtela ja.Vsechno bylo jenom tajne.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#555 25. 5. 2011 9:51

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

javena, přesně tak. Pokud chce někdo víc, než může dostat, tak tyhle vztahy prostě nefungují.

Takze staci delat tu druhou a nahrazovat priteli to co mu v manzelstvi nefunguje.tongue
Vidim to s odstupem casu trochu jinak,nez v dobach ruzovych brylich.
Pred 5 lety bych se vznasela v oblacich taky a jeste jsem k tomu byla na sebe pysna.stolt

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#556 25. 5. 2011 9:57

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Erem, jsou ženy, které chtějí jenom milence. Nevadí jim, když je ženatý, ba naopak, takto jim to z mnoha důvodů vyhovuje. Pak jsou ženy, které touží po stálém partnerovi, ale naskytne se třeba jenom ten ženáč a ony pak trpí tím, co ty popisuješ smile

Není tady

#557 25. 5. 2011 10:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

V 5 hodin mě vzbudilo zvonění mobilu... Můj miláček po mně nevýslovně toužil
V pět ráno by se musel smířit s tím, že už to bude ve veřejný dopravě... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Ja nechtela,aby se mnou zil,ale chtela jsem ho mit jenom pro sebe
Poněkud neslučitelné, nezdá se ti? Ostatně ani když s někým žiješ, není tu "jen pro tebe".
ze jsem,az ta druha a,ze se prizpusobuju jan ja jemu... Vsechno bylo jenom tajne.
No, když chodíš se ženatým, tak s tím musíš počítat, že nikdy nebudeš jednička a nebude se s tebou veřejně líbat na náměstí - leda kdyby se buď chtěl rozvádět, nebo mu bylo úplně fuk, jak to má doma.
Takze staci delat tu druhou a nahrazovat priteli to co mu v manzelstvi nefunguje.
A proč ne? Třeba když ti přítel nahradí, co nefunguje tobě tongue, aniž by sis ho rovnou stěhovala domů. Když to napíšu hodně ošklivě... nebo řekněme pragmaticky wink - můžou si dávat jen to lepší, bez jakýchkoli podmínek, povinností a starostí. Akorát s tím musí být srozuměny obě strany, což zhusta nebývá vissla

Upravil(a) helena (25. 5. 2011 10:04)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#558 25. 5. 2011 10:00

majkafa
Host

erem, za ty skoro 3 roky, co se známe, jsem se s ním rozešla třikrát právě proto, že mě to bolelo. Teď to mám už jinak. Mám srovnané plusy a mínusy a plusy výrazně převyšují mínusy a jsem s ním proto, že cena, kterou za to "platím" je výrazně nižší než co dostávám.
Až to tak nebude, tak to prostě zase změním. Jen my sami si komplikujeme život, jinak je náramně jednoduchý.
A jsem si vědoma, že jestli to změním, budu zase srovnávat bolest z rozchodu s bolestí z jiných věcí... A vůbec, kdoví, co bude zítra, tak proč teď řešit, co není. smile

Proč jsi byla na sebe pyšná?
Já v těchle pojmech o tom neuvažuji.
Jen v těch, že je mi s ním tady a teď dobře.
Když nebude, změním to.

Upravil(a) majkafa (25. 5. 2011 10:11)

#559 25. 5. 2011 10:02

Blossom
Host

helena napsal(a):

Jste mi s těma ránama připomněly doby, kdy ještě byli všichni doma - kyselý ksichty, zavrčení namísto dobrejtra, pět lidí se fackovalo o koupelnu a hajzlík... a do toho se náš chlupatej miláček slastně protáhnul dopředu dozadu, blaženě ulehl vprostřed předsíně (kde o něj zákonitě každej zakopnul) a sladce usnul... Jak milujem hafíky, tohle byl okamžik, kdy jsme měli shodně touhu ho nakopnout... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

To je zvláštní, tohle neznám, já vzpomínám na společná rána s dětmi s láskou a s nostalgií.
Ranní vrčení se u nás nekonalo,  o koupelnu jsme se bez problémů podělili. Pak přicházívala moje mamka a přinesla nám čerstvé rohlíky. Tím ona si dělala hezká rána, že snídala takto s námi.
Posnídali jsme v klidu a pohodě společně s mou mamkou a dětmi a oni pak odešli. Pak přišel ještě můj táta (naši jsou rozvedení, a táta bydlí se mnou v domě, o patro výš). S tátou jsem v družném rozhovoru dosnídala a pak šla do práce.
Takže ráno bývalo takové krásně a příjemně rodinné, byť díky mým rozvedeným rodičům na etapy. Ale vlastně jsem se takto viděla denně se svými nejbližšími. Ráda na ty roky vzpomínám. smile stolt

Nyní, když jsou děti po většinu času z domu, mamka odstěhovaná do sousední vesnice, tak si rán užívám jinak - vezmu si kafe i snídani do postele a k tomu nějaké čtení. Pak dosnídám s tátou, který ke mě dodnes chodí na "ranní brífink" smile . A když je hezky, ještě se po ránu projdu po zahradě, než jdu do práce. Jako třeba dnes.
A taky je to hezký, zas jinak. smile

Upravil(a) Blossom (25. 5. 2011 10:04)

#560 25. 5. 2011 22:19

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Javeno, u nás by to už nešlo... dali jsme do výtahu kamery  tillfreds

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#561 25. 5. 2011 22:20

majkafa
Host

Jsem ráda, že včera v našem výtahu ještě kamera nebyla. lol

#562 25. 5. 2011 23:26

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

erem, za ty skoro 3 roky, co se známe, jsem se s ním rozešla třikrát právě proto, že mě to bolelo. Teď to mám už jinak. Mám srovnané plusy a mínusy a plusy výrazně převyšují mínusy a jsem s ním proto, že cena, kterou za to "platím" je výrazně nižší než co dostávám.
Až to tak nebude, tak to prostě zase změním. Jen my sami si komplikujeme život, jinak je náramně jednoduchý.
A jsem si vědoma, že jestli to změním, budu zase srovnávat bolest z rozchodu s bolestí z jiných věcí... A vůbec, kdoví, co bude zítra, tak proč teď řešit, co není. smile

Proč jsi byla na sebe pyšná?
Já v těchle pojmech o tom neuvažuji.
Jen v těch, že je mi s ním tady a teď dobře.
Když nebude, změním to.

Proc jsem byla na sebe pysna?Protoze si vybral prave me a diky me si delal doma peklo.Ze jsem mu dokazala zamotat hlavu a nevedel jak s toho ven.Ze jsem pro nej byla milovana osoba a v praci na me mohl oci nechat.Ze jsem vedela,ze na me porad mysli.....pak,kdyz nastal konec a ja vedela,ze jsem prohrala, jsem se prave nejvic v te praci strasne stydela,ze jsem dopadla jak jsem dopadla...hruza na to vzpominat,kdyz sla okolo me v praci jeho manzelka a rekla to sluvko FUJ.

Upravil(a) eremuruss (25. 5. 2011 23:28)

Není tady

#563 26. 5. 2011 6:53

majkafa
Host

Díky za vysvětlení.
Takovéhle myšlenky mě vůbec nenapadají.
Jsem pro sebe dostatečně dobrá, než aby mi zvedalo sebevědomí pomyšlení, že si vybral právě mě. Naopak. Může být rád, že jsem si vybrala já jeho, kdyby to už muselo být big_smile
Vyhrát, prohrát? Já nehraji ani nebojuji. "Jenom" miluji.

#564 26. 5. 2011 6:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Erem - hlavní kámen úrazu asi byl v tom, že Ty si chtěla něco víc než tajné schůzky. Když píšeš, že jste se scházeli tajně, jak se to profláklo?
Já když jsem před lety žila s "ženatým" nebylo to tajné, on u mě bydlel, chodili jsme spolu všude, jenže se pak stejně vrátil k ženě.
Ale kdyby kolem mě prošla jeho manžela a řekla "fuj" - to Ti vážně řekla? No určitě "nevyhrála" protože takový tyýpek má stejně zase jinou. tillfreds

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#565 26. 5. 2011 6:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Protoze si vybral prave me a diky me si delal doma peklo...
... až na to, že to nedopadlo jak v červený knihovně a ono peklo nebylo po zásluze nahrazeno romantickým polibkem na břehu mořském... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Řekni erem - tys byla opravdu pyšná na to, že jsi pramenem jeho domácích malérů?
kdyz nastal konec a ja vedela,ze jsem prohrala
Co by v tomhle případě pro tebe znamenalo "vyhrát"?

Není tady

#566 26. 5. 2011 7:11

majkafa
Host

Taky nechápu, jak někoho může těšit, že kvůli si němu někdo "dělá doma peklo". va
Erem, to máš fakty tak málo sebevědomí? va

#567 26. 5. 2011 7:18

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Taky nechápu, jak někoho může těšit, že kvůli si němu někdo "dělá doma peklo". va

asi jsi přehleédla - dělá SI doma peklo..  já tomu rozumím tak, že jí těšilo, že je někdo schopen něco pro ní obětovat...

Není tady

#568 26. 5. 2011 7:22

majkafa
Host

Frigo napsal(a):

majkafa napsal(a):

asi jsi přehleédla - dělá SI doma peklo..  já tomu rozumím tak, že jí těšilo, že je někdo schopen něco pro ní obětovat...

Chybí mi tam slovo - kvůli někomu SI dělá doma peklo.
Přijde mi divné, že by mě těšila taková....... heh....... věc. Mě by teda netěšila.
Tohle mi fakt jako oběť nepřijde, že kvůli mně dělá někdo jinému peklo, navíc je to jeho žena a jeho děti. sad

Upravil(a) majkafa (26. 5. 2011 7:22)

#569 26. 5. 2011 7:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

dělá SI doma peklo..  já tomu rozumím tak, že jí těšilo, že je někdo schopen něco pro ní obětovat...
Jestli SI dělá peklo, lhostejno kde, pak je to poněkud masochistické, řekla bych. Krom toho nedělá peklo jenom SI, ale všem zúčastněným. Když budu vědět, že můj přítel někomu vědomě ubližuje, těžko ho budu vidět jako oběť... leda jeho libida a zatemněný mysli http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png 
Pokud má někdo touhu si mimomanželsky... hmm, řekněme užít... aniž by hodlal současnou rodinu opustit, měl by se podle toho chovat. Udělat si z milenky "přednost", kterou (si) chce něco dokázat, bez ohledu na své blízké, je poněkud... nedomyšlené, slušně řečeno wink

Upravil(a) helena (26. 5. 2011 7:49)

Není tady

#570 26. 5. 2011 7:52

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Frigo napsal(a):

majkafa napsal(a):

Chybí mi tam slovo - kvůli někomu SI dělá doma peklo.
Přijde mi divné, že by mě těšila taková....... heh....... věc. Mě by teda netěšila.
Tohle mi fakt jako oběť nepřijde, že kvůli mně dělá někdo jinému peklo, navíc je to jeho žena a jeho děti. sad

je to jeho žena a jeho děti a jeho milenka.. 
Každý jsme jiný.  Tebe by to netěšilo, ale víš opravdu, jak to má ten tvůj doma ?  Taky má manželku a dítě! Třeba je manželka jen flegmouš nebo si taky dělá co chce, proto mu dusno třeba nedělá.

Není tady

#571 26. 5. 2011 8:16

javena
♥♥♥♥♥♥-

Ono to vážně záleží na každém zůčastněném.
Já měla ženatýho milence, doma měl klídek, já vyhrát nechtěla. A ve výtahu nebyly kamery wink. Můj muž byl nespokojenej, našel si milenku, řekl mi to a myslel, že se něco - já - změním, aby byl on spokojený. Měl doma tím pádem dusno - musel si vybrat, až tak tolerantní zas nejsem. Když ale zanášel poprvé, tak jsem to jen tušila. Jinak fungoval na výbornou, proč se v tom vrtat. Pak to přešlo, taková pár měsíční romance. Budiž mu přáno.
Má kamarádka má několikaletou romanci s ženatým pánem, kterej funguje doma i u ní - od nákupu po cokoli si vzpomenete. Normálka dvě manželství. Dokud bojovala a chtěla vyhrát, bylo to peklo. Tehdy se to provalilo i u něj doma. Nějak to ustáli, navzájem o sobě vědí... a už nebojují. Je jim fajn a jedou dál.
Záleží na každém, kde má práh bolesti a co si jak bere.
A taky na tom, kdo od toho co očekává. Taky jsem měla jednoho, co si mnou zvedal sebevědomí. To jsem utla, takový vztah by mě ponižoval. Vlastně nás všechny.

Není tady

#572 26. 5. 2011 8:22

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

jasně... to je to, co píšu.. každý jsme jiný..
Já si dělám hlavu, aby se to neprofláklo (u něj) a on - naprosto vysmátej..  Jak to má doma vůbec netuším..  a snad ani tušit nechci..  vissla

Není tady

#573 26. 5. 2011 8:29

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Erem - hlavní kámen úrazu asi byl v tom, že Ty si chtěla něco víc než tajné schůzky. Když píšeš, že jste se scházeli tajně, jak se to profláklo?
Já když jsem před lety žila s "ženatým" nebylo to tajné, on u mě bydlel, chodili jsme spolu všude, jenže se pak stejně vrátil k ženě.
Ale kdyby kolem mě prošla jeho manžela a řekla "fuj" - to Ti vážně řekla? No určitě "nevyhrála" protože takový tyýpek má stejně zase jinou. tillfreds

Proflaklo se to smskou kterou ja poslala a ona precetla.Nikdy mu pry do mobilu nelezla,ale asi neco tusila.To se stalo 3 tydny po zacatku naseho vztahu, vztah trval rok a pul.
Nevim jestli ma jinou,ale po tom dlouhym trapeni ktery si uzila se divim,ze to ustala.Deti spolu nemeli.Kdyz chodila za svym muzem v praci chovala se velmi povysene,aby me ukazala,ze sanci nemam.

Není tady

#574 26. 5. 2011 8:36

holcina
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

Proflaklo se to smskou kterou ja poslala a ona precetla.Nikdy mu pry do mobilu nelezla,ale asi neco tusila.To se stalo 3 tydny po zacatku naseho vztahu, vztah trval rok a pul.
Nevim jestli ma jinou,ale po tom dlouhym trapeni ktery si uzila se divim,ze to ustala.Deti spolu nemeli.Kdyz chodila za svym muzem v praci chovala se velmi povysene,aby me ukazala,ze sanci nemam.

Ty jsi milovala člověka a zároveń jsi byla pyšná na to, že má doma peklo? To mi připadá až zvrácené:-( stejně tak když chceš ve vztahu vyhrát. Teď chceš taky vyhrát? Na co hraješ?

Není tady

#575 26. 5. 2011 8:36

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Protoze si vybral prave me a diky me si delal doma peklo...
... až na to, že to nedopadlo jak v červený knihovně a ono peklo nebylo po zásluze nahrazeno romantickým polibkem na břehu mořském... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Řekni erem - tys byla opravdu pyšná na to, že jsi pramenem jeho domácích malérů?
kdyz nastal konec a ja vedela,ze jsem prohrala
Co by v tomhle případě pro tebe znamenalo "vyhrát"?

Dneska to vidim taky jako vyhru,drive rozhodne ne.Uz jen to, jak se on kolikrat hnusne choval ke svym spolupracovnikum.Vyhra by tenkrat znamenala pro me,ze nas vztah by byl oficialni.Nechtela jsem s nim zit.Toho jsem se tenkrat taky zalekla,kdyz rekl,ze se rozvede.Protoze by se asi tezko snesl s myma detma.On sam deti nemel a kdyz vypravel jak to u nich vypadalo,kdyz zil s manzelcinama detma.Tak to bych asi nesnesla.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí