19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Holky, vzhledem k tomu, e jsem Verču nekojila a teď se nám s Marečkem zatím kojit daří, tak se jduoptat..............
Jak často ho mám kojit? Mám mu to u natahovat na tři hodiny a dávat po třech hodinách nebo pokadé kdy si řekne? A jak dlouho homám nechat u prsu?
Mě toti přijde, e by mohl sosat pořád a jak ho dám od prsu, tak řev anebo u toho usne a pak mi v pohodě vydrí tu hodinku a pak by u zase sosal. Ale to je celý den jenom o ´kojení a to není dost moné, kdy musím jetě obstarat Verču.
Moc díky
Není tady
Ahojky já kojím skoro kadý 2 h nebo 3 h, ale někdy se stane, e má hlad i po 1,5 h a u prsu vydrí i hodinu. A doktorka mi řekla, e kdy budu kojit i po 2 hodinách, e se nic nestane, a e se vytvoří více mlíčka.
Není tady
Ladi - mělo by mu stačit maximálně 20 minut, kdy u toho usíná, tak bych mu prso vzala. Teprve se zajídíte, vydr. Zatím bych mu dávala asi kdy si řekne.
Není tady
dusička napsal(a):
Ladi - mělo by mu stačit maximálně 20 minut, kdy u toho usíná, tak bych mu prso vzala. Teprve se zajídíte, vydr. Zatím bych mu dávala asi kdy si řekne.
Kdy mu prso vezmu, tak skoro vdycky začně traně řvát. Je mi ho kolikrát úplně líto. Tak mu to prso zase dám.
Není tady
topaz: no ale to muze byt jen prsicko uklidnovadlo, zkusila jsi dudlicek....
Není tady
Holky mocdíky.
Dui asi má recht. Moc mito pomohlo. Vak ví jak ty začátky
Není tady
Ládi do těch 6 týdnů nebo i 3 měsíců je to na taky jsem nic nestíhala a přilo mi,e furt jen kojím. Si uděláte nějaký reim a pak u topůjde.
Není tady
Kamchinka napsal(a):
Dudlíček snese jen někdy, jsou časy kdy ho pořád vyndavá z pusinky. A prsem se někdy uklidňuje.
Není tady
topazio napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
Dudlíček snese jen někdy, jsou časy kdy ho pořád vyndavá z pusinky. A prsem se někdy uklidňuje.
Hm a to je právě ono. Pak si navyknou a chtěj to prso na usínání, na podudlání a můou být taky u prsa celý den. To znám taky. Proto je lepí hned od začátku fakt vzít po těch 20 minut.
Ládi - já jsem si pořídila na malou átek, jinak bych nestíhala domácnost. A to mám u kluky velký.
Není tady
já ho dui taky mám. teď mi dost pomáhá mamka, tak domáctnost neřeím, ale jak budu sama, tak na to musím vlítnout. Ale ono stačí jenom být celý den s tím naím čertem Verčou. Jinak malej je zatím zlatej a to kojení se nám taky lepí. Dneska se daří docela po 2 a třech hodinkách a tak těch 20 minut, jak u toho chrápe, tak mu to seberu a dám a za ty dvě hodinky. Vypije mi dle váhy, tak tu 80, co si myslím, e by mělo stačit na ty dvě hodinky, co myslíte? Já jsem z toho kojení na palici, fakt svatě kdy mu dá láhev, ví kolik vypije a tak, to kojení je vyí dívčí
Není tady
dusička napsal(a):
topazio napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
Hm a to je právě ono. Pak si navyknou a chtěj to prso na usínání, na podudlání a můou být taky u prsa celý den. To znám taky. Proto je lepí hned od začátku fakt vzít po těch 20 minut.
Ládi - já jsem si pořídila na malou átek, jinak bych nestíhala domácnost. A to mám u kluky velký.
Kdy mu ho vezmu po 20 minutách, tak začně brečet. a řve jako tur. Je mi ho moc líto, kdy brečí. Ale větinou po 5 - 10 minutách breku usne.
Není tady
Kojila jsem 40 minut malé miminko běně, rychleji to neuměl, protoe u toho musel odpočívat. Není pravda, e by po 20 min. nepil, jen u toho usínal(kvůli loutence) a probral se hned, jak jsem mu prso sebrala a pil znovu. Nenechala bych ho brečet, určitě těch 40 minut potřeboval a nakrmil se důkladně - jen mu to dlouho trvalo, přibýval rychleji ne jiné děti. No kdy vezmu cca 40 min. kojení 2x v noci a 5x denně, tak to máme více ne 4 hod. během 24 hod. jen na kojení. Při tom bych druhé malé dítě asi nezvládala.
Není tady
Stránky: 1