29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vím,že se to tady už několikrát řešilo ale ï tak se Vás zeptám:nechali jste si děti zapsat do pasu nebo jste jim nechali udělat jejich vlastní?a ještě jedna otázka jeli by jste s prckem něco málo přes 2roky na cca 2měs.do zahraničí?
Není tady
S prckem bych jela kamkoli do civilizace... Jezdíme do zahraničí od 2 měsíců.
Jo a v pase je máme... vlastní potřebují jen když by s nimi nejeli rodiče, ale to u nás nehrozí...
Není tady
i na cca 2měsíce?my bychom právě měli jet začátkem listopadu do Skotska....
Není tady
Já mám Ondru zapsaného v pasu a letos jsme byli v Chorvatsku. Cesta autem v pohodě a pobyt taky.
Já bych jela i na ty dva měsíce. Do Skocka asi poletíte a je to velice civilizovaná země, tak by to mělo být bez problémů.
Není tady
Já i muž máme Zuzanku zapsanou v pase. Byli jsme v Chorvatsku a vše v pohodě :-)
Není tady
Jéééééé, Hofmanko, my byli taky ve sv.Filipu i Jakovu, ale od 18.-28.8.
Není tady
Já mám Lukáška zapsaného ve svém pasu a byli jsme v Řecku. Bylo to naprosto v pohodě, trochu mě mrzí, že jsme nevycestovali už v loni-bylo mu 8.měsíců. Děti to snášejí lépe než rodiče.
Není tady
Dělala jsem si pas nový a nechala si tam Davídka zapsat. Pokud si děláš pas nový je to zdarma a pokud si ho necháš napsat do starého pasu...zaplatíš 50kč
Není tady
KAŽDOPÁDNĚ SI MALEHO NECHÁM NAPSAT K SOBĚ DO PASU,BUDETO ASI NEJJEDNODUŠÍ.JOJO LETÍME LETADLEM,TAKŽE CESTA BUDE V POHODĚ,JEN MÁM STRACH JAK MALEJ BUDE REAGOVAT NA CIZÍ PROSTŘEDÍ A TAKY MÁM OBAVY ŽE SE MŮŽE NĚCO STÁT,ONEMOCNÍ A CO PAK?NEBYLA JSTE NĚKTERÁ DELŠÍ DOBU S PRCKEM V ZAHRANIČÍ?ŽE BYJSTE NAPSALI RADY S ČÍM POČÍTAT,CO PŘIBALIT ATD...
Není tady
Ahoj Terouse mam v pasu zapsanou, byly jsme v kvetnu v Tunisu a v poho. Jinak proc nejet do civilizace s capartem? Kamojda odleta na prelomu zari a rijna na rok do Austrosky a malemu je rok a pul, jsou s nasi princeznou ve stejny den....
Není tady
My jsme si nechali Tobíka zapsat do pasu a zatím jsme to využili jenom na malý výlet. Ale chtěla bych mu nechat udělat pas, jenom mě zatím vyděsila ta byrokracie - musí se nechat vystavit potvrzení o občanství a k tomu je nutné na radnici přinést neskutečné množství dokumentů Jinak bych do zahraničí s klidem cestovala už teď natož až mu budou dva roky. Co se doktorů týká tak bych se asi zkusila domluvit se na nějakém telefonickém poradenství. Tak to máme my, ale my to máme v rámci placené zdravotní péče. Je to super.
Skotsko je civilizovaná země, studovala jsem tam a zůstalo mi hodně pod kůží. Navíc je to letadlem kousek.
Není tady