29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahojte maminky , promiňte že vám sem lezu ale chtěla bych se poradit.
Jakou velikost oblečení jste si nabalily do porodnice na odchod?nevím jestli když budu mít třeba 4 kilového prcka jestli mám nabalit 56 nebo 62? nebo jste si nabalily oboje?
Děkuji
Není tady
56 bohatě stačí. do toho se myslím vejdou všichni novorozenci (i když záleží jak to výrobce ušije)
my máme 4,30 kg a 54 cm a 56 nám je v pohodě.
My nosíme jak 56, tak 62. Přesně jak píše Žluťásek, záleží to na výrobci, jak to ušije. Máme stejné míry
.
urcite 56, ja kdybych mela 52(tu pidi, tak by nam byla akorat), mala mela 50cm, 3,30 a 56 ji byla docela dost volna,ale lepsi nez mala:)
Není tady
Ahoj Blondy, jeeeeeeeeeeeeejda ty si tehulka, ze se u nas i ukazes , 56 je ok.
Není tady
měla jsem 4 kiláčka a v pohodě vel 56, miminku "normálních" rozměrů je i ta 56 velká....
Není tady
Syn měl 4,4 kg a 54 cm a 56 mu byla malá, takže jsem rovnou musela dávat 62.
Není tady
Nám byla velká i ta 52....., malá měla 46cm při odchodu z porodky a 2410g při narození, ale měla jsem připravené newborny a odpovídalo to 56.
Upravil(a) Tutule (4. 9. 2008 21:41)
Není tady
Koukám že jsou tu samí obříci I my jsme měli 4,3 kila a 53 cm takže jsme šli rovnou do 56. Co jsem brala do porodky si nepamatuji, ale asi 56 protože mu to sedělo. Jinak v Podolí půjčovali košilky, do vlastního jsem ho začala oblíkat až po pár dnech. Ale moc jsme tu 56 neunosili, brzy nastoupila 62. Některé minioblečky neměl na sobě ani jednou ....
To záleží jak budeš mít velké mimi, moje známá zase zoufale sháněla malé velikosti, protože její kluk měl 2,7. A ještě pro zajímavost - mě den před porodem řekli že má Tobík 3,6 no holt to nevyšlo
Není tady
Tak my měli 3010g a 52cm a v pohodě jsme měli v porodce 56 a byla nám víc než volná. Vydržela nám pak ještě doma přes měsíc.Ale já rodila u Apolináře a tam jsme každej den dostávali pro prcka komplet oblečeníčko, takže na naše dosšlo až při odjezdu domů
KAždopádně myslím, že 56 je ideální, ta je i čtyřkilovým mimčům
Není tady
Akorát můžu ze zkušenosti říct, že ve velikosti 56 jsmeměli mrakyoblečků a využili jsme sotva půlu. Onojak to malý mimijenom spí a jí, tak toho mocn enašpiní a za chvíli mu ta velikost už není
Není tady
Blondy,my měli porodní 3340 a 49 cm a 56 byla veliká...jen bodyna z Cherokee nám tak za tejden už byla...a vydržela č-5 tejdnů...zato 62 jsme moc neužili...nejdřív v ní plavala a teď už vyrůstá...ale do porodky zkus určitě 52...když budeš mít tři,čtyři kousky,nic nezkazíš a 56 chvíli užijete
Není tady
Já měla v porodce jak 56 tak i 62. A 56 mu byla tak akorát, a tedka už mu nic ve velikosti 56 není, už nosí velikost 62:-))
Není tady
Já se přiznám,že jsem měla vše od vel. 62, menší jsem nekupovala.Dle mě by to bylo ,, vyhození ,, peněz, mimča rychle rostou.
Není tady
ja mela v porodce 62, a obe deti v tom byly tak jak ja v tehu obleceni po porodu:-))) ja bych vzala 56, ale jak pise helca2, taky jsme meli skoro vsechno od vel 62, tech malickych jsme moc nemeli
Není tady
Každopádně 56. Myslím, že malé to být nemůže a větší nevadí. Nekupovat toho moc od 56, doma můžeš v případě nouze vždycky šáhnout po větší velikosti.
Není tady
Stránky: 1