|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
maricka napsal(a):
janinka_v napsal(a):
maricka napsal(a):
Selimo, Ty si opravdu myslíš, že moje tělo ho už odmítá i fyzicky, že je to kvůli němu? To mi přijde divné, aby tělo takto reagovalo???
No jasně, když tě nevzrušuje, tak se nezvlhčíš a tudíž to bolí....
To není tím, i když jsem kdysi vlhká moc nebyla, tak mne to hodně vzrušovalo, ted prostě tam dole při tom absolutně nic necítím...a vlhká jsem. Trochu se toho bojím, protože jsem od nikoho neslyšela, že by přestal být jen tak vzrušivý... Vždycky mne sex hodně vzrušoval, ačkoliv jsem nikdy orgasmus při něm neměla, ale ted prostě nic, navíc mi je to ještě nepříjemné...ale ze "suchosti" to není, nevím tedy čím... Docela se bojím, že už si nikdy sex neužiji a že se ze mne stane absolutní frigitka. Neřeknu, kdyby to trvalo pár týdnů, ale už je to více než půl roku... A opravdu je mi divné, jestli za to může psychika a tedy ono špatné sexuální soužití s mým přítelem. Začalo to de facto tehdy, když jsem začala brát antidepresiva. Ale ted už je dva měsíce neberu a nic...sice to bylo po nich lepší, ale už se mi nikdy nevrátilamá původní chuť a vzrušivost při sexu a ted je to čím dál horší
Jen taková diskrétní otázka. Onanií orgasmu dosáhneš? Sex není jen o tom, mě se to zase málokdy podaří dosáhnout s chlapem, ale sama vždy. 
S bývalým jsme měli nějaké problémy a mě se do sexu nějak nechtělo. On to bral jako uvolnění, já to měla jinak. Pak to bylo z jeho strany jen "vrz vrz" a mě to přestalo bavit taky. Pak když jsem vztah chtěla dohánět přes postel, tak už bylo pozdě, užíval si jinde. To byl nejpotupnější okamžik, když já byla plná vášní a on řekl nemám chuť.. A tak to zkončilo. Jen mi to tak připomělo.
Teď musím chodit do postele tak kolem devátý, aby se šlo spát před půlnocí.
Ale to už je jiný příběh.
Není tady
Pikola napsal(a):
maricka napsal(a):
janinka_v napsal(a):
No jasně, když tě nevzrušuje, tak se nezvlhčíš a tudíž to bolí....To není tím, i když jsem kdysi vlhká moc nebyla, tak mne to hodně vzrušovalo, ted prostě tam dole při tom absolutně nic necítím...a vlhká jsem. Trochu se toho bojím, protože jsem od nikoho neslyšela, že by přestal být jen tak vzrušivý... Vždycky mne sex hodně vzrušoval, ačkoliv jsem nikdy orgasmus při něm neměla, ale ted prostě nic, navíc mi je to ještě nepříjemné...ale ze "suchosti" to není, nevím tedy čím... Docela se bojím, že už si nikdy sex neužiji a že se ze mne stane absolutní frigitka. Neřeknu, kdyby to trvalo pár týdnů, ale už je to více než půl roku... A opravdu je mi divné, jestli za to může psychika a tedy ono špatné sexuální soužití s mým přítelem. Začalo to de facto tehdy, když jsem začala brát antidepresiva. Ale ted už je dva měsíce neberu a nic...sice to bylo po nich lepší, ale už se mi nikdy nevrátilamá původní chuť a vzrušivost při sexu a ted je to čím dál horší
Jen taková diskrétní otázka. Onanií orgasmu dosáhneš? Sex není jen o tom, mě se to zase málokdy podaří dosáhnout s chlapem, ale sama vždy.
S bývalým jsme měli nějaké problémy a mě se do sexu nějak nechtělo. On to bral jako uvolnění, já to měla jinak. Pak to bylo z jeho strany jen "vrz vrz" a mě to přestalo bavit taky. Pak když jsem vztah chtěla dohánět přes postel, tak už bylo pozdě, užíval si jinde. To byl nejpotupnější okamžik, když já byla plná vášní a on řekl nemám chuť.. A tak to zkončilo. Jen mi to tak připomělo.
Teď musím chodit do postele tak kolem devátý, aby se šlo spát před půlnocí.Ale to už je jiný příběh.
Pikolo, tak to máš krásné:-) Co bych za to dala...ale možná jen za pitomou půlhodinku. No, sama orgasmu dosáhnu, i několikrát, ale s mužem se mi to nikdy nepovedlo. Neříkám, že sex je jen o tom, mě orgasmus netrápí, trápí mne, že při tom už vůbec nic hezkého necítím, myslím fyzicky (ale psychicky také ne) a navíc mne to začíná poslední dobou ještě bolet...a to nejsem nemocná, ani nemám zánět, nic... Bud je to z těch antidepresiv, která jsem přestala brát před dvěma měsíci nebo já nevím, nějak nemohu uvěřit pořád tomu, že by mi psychika (problémy v sexu s partnerem) dokázaly zcela potlačit libido a vzrušivost při styku...
Není tady
maricka napsal(a):
Bud je to z těch antidepresiv, která jsem přestala brát před dvěma měsíci nebo já nevím, nějak nemohu uvěřit pořád tomu, že by mi psychika (problémy v sexu s partnerem) dokázaly zcela potlačit libido a vzrušivost při styku...
Na antidepresiva se zeptej doktora... a věř tomu, že psychika umí udělat s tělem hodně!
Není tady

maricka napsal(a):
Pikolo, tak to máš krásné:-) Co bych za to dala...ale možná jen za pitomou půlhodinku.
teď se asi někteří pánové budou divit

Není tady
Jessika napsal(a):
maricka napsal(a):
Pikolo, tak to máš krásné:-) Co bych za to dala...ale možná jen za pitomou půlhodinku.
![]()
Proč?
Není tady
Jessika napsal(a):
maricka napsal(a):
![]()
No počkej, co já mám říkat s hodinou (2-3)? Ale to nejsou jen takové prostocviky, to se musí pomalu
Já si zase s ním nerozumím mimo postel, takže nula od nuly.. Taky spolu nebydlíme, nevidíme se každý den, nehádáme se.
To že to bolí, to není něco v pořádku. Tebe to evidentně nebaví.. Co si zkusit jen tak lehnout a třeba se hladit? pomalu, škrábat na zádech, na prsou, namasírovat olejem. Co bude dál uvidíš 
Není tady

maricka napsal(a):
Jessika napsal(a):
maricka napsal(a):
![]()
Proč?
vysvětlí pánové...
Není tady
Jessika napsal(a):
maricka napsal(a):
Jessika napsal(a):
teď se asi někteří pánové budou divit![]()
Proč?
vysvětlí pánové...
Myslím, že nejde o půlhodinu "akce" ne?
Není tady

Pokud je chlap normální, dokáže se udělat do dvou minut. Delší časy jsou o oddalování vyvrcholení 
Není tady

KALIK napsal(a):
Pokud je chlap normální, dokáže se udělat do dvou minut. Delší časy jsou o oddalování vyvrcholení
tak nějak jsem to myslela... BI
pokud s váma chlap sou....zní
déle než 2 minuty, pak je to proto, že vás má rád...
Není tady

Jessika napsal(a):
pokud s váma chlap sou....zní
déle než 2 minuty, pak je to proto, že vás má rád...
No vidíš, to mě nenapadlo
ale je to tak. Já teda psal o klasické souloži. Pokud do toho počítáte i předehru, mazlení a podobné aktivity, může se celý akt protáhnout i na ty zmiňované 3 hodiny 
Není tady
Jessika napsal(a):
KALIK napsal(a):
pokud s váma chlap sou....znídéle než 2 minuty, pak je to proto, že vás má rád...
Nebo že ho to baví, nemyslím, že to je o mít rád.
Není tady

Pikola napsal(a):
Jessika napsal(a):
KALIK napsal(a):
pokud s váma chlap sou....znídéle než 2 minuty, pak je to proto, že vás má rád...
a proč ho to baví? protože to má rád s tebou... 
Není tady

Jessika napsal(a):
Myslíš, že s jinou by to rád neměl? 
Není tady
Jessika napsal(a):
Pikola napsal(a):
Jessika napsal(a):
No tak doufám, že jen semnou 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
Třeba by ho to nebavilo tak dlouho, že?
Není tady

Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
no to já nevím... víš kolik je na světě chlapů? cák já vím, jak zrovna ten Pikoly dělá?
vím, že to dělá s ní 2-3 hod a vím, že tohle běžně chlap nedělá, pokud se nutí...
pokud ano, tak jsme na špatném vlákně .. nevěra se řeší jinde 
Není tady
Myslím, že to není o délce. Čehokoliv. Navíc, tady se už asi řeší něco jiného. 
Není tady
Jééžišmáárjáá, kde to jsem??
Není tady

Wiki napsal(a):
jseš tu dobře... copak život není jen o tom jednom ? 
Není tady
Jessika napsal(a):
Wiki napsal(a):
je ... 
Není tady

Jessika napsal(a):
Wiki napsal(a):
Myslíte žrádlo? 
Není tady
.... a nebo o žrádle ... jasný ...

Není tady
Maričko, já se ti opravdu divím.. V každém vztahu se určitě najde něco pozitivního i negativního, ale tady je toho negativního nějak moc! Dovedeš si představit žít takhle celý život? Stíhat ho, bát se někam odjet, podezírat a do toho ten sex (teda spíš nesex..). Představ si, že byste byli manželé, měli děti a ještě k těmhle problémům, které máte teď řešit spoustu dalších, z běžného života.
A že se bojíš, že už nikoho takového nenajdeš? No to bych ti upřímně přála! Aby sis našla někoho vyrovnanějšího a stálejšího.. I když je pravda, že jak tě tak čtu, ty to ještě nemáš sama úplně srovnaný, viď?
Rozhodně bych doporučovala aspoň klasickou pauzu. Ujasnit si myšlenky, získat odstup..
Není tady