|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
maricka napsal(a):
No, ani se nebojím být sama, byla jsem sama do sedmnácti let a poté v přestávkách. Neříkám, že by mi to nevadilo, ale asi by mi více vadila ta nejistota, že najdu a že to bude partner, který chce rodinu...a docela brzy. Já jsem sice studijní typ, učení a škola mne nesmírně baví, chci pokračovat i po magistru, ale mateřský pud mám už asi od puberty:-))) A také se bojím, že bych si pak třeba mohlau uvědomit, že jsem udělala nejhorší chybuv mém životě a že on byl skutečně nejlepší i přes to vše. On je totiž jinak moc hodný, flegmatický, spravedlivý, je na něj spolehnutí, je zodpovědný, chce rodinu, je to učitel (chtěla jsem vždy učitele) apod. Prostěnemohu pochopit, že je takový a jinak v posteli sobec. Jinak mne hladí, objímá, často se tulí, co více si od muže přát??? A kvůli sexu odejít? A kvůli pár jiným prkotinám? Zároven však za pět let nechci třeba zjistit, že jsem se rozejít měla... Nevím, je to šílené dilema, alespon pro mne a pořád se v tom potácím. Nechci prostě udělat chybný krok, v tomto jsem opravdu opatrná. Nejlepší by asi bylo, kdyby byl opravdu nevěrný a to rozhodlo, nebo naopak se začal v sexu snažit... Nechci se v tomto tak dlozho potácet...je to únavné:-(
A i možná proto čtu jeho deník...
Ano ... by se to rozhodlo ...kdyby ... Ty to nechceš udělat sama. A ... pokud není od přírody vášnivej(myslím s Tebou ..jinde by to mohlo být třeba jinak ) tak se může měsíc dva opravdu snažit ..ale celej život tu přetvářku nikdo, podle mě, nevydrží .... to nejde.
Není tady
venuše napsal(a):
taky jsme žili téměř jako bratr a sestra,byli jsme spolu 7 let a z toho 6,5 spolu spali asi tak 1krát do měsíce,taky neměl potřebu a když,tak taky žádné milování,prostě si na mě vykonal jen svoji potřebu.To nemluvím,že mě nepohladil,nechytl za ruku,prostě minimální fyzický kontakt...)Ale po psychické stránce vše ok,nehádali se,měli stejné názory,humor...
Opravdu takovi lide existuji? Tak priserne chladni cumaci? Jednoho takoveho znam a porad neverim, ze je opravdu takovy.... a hledam chybu v sobe.
Takovy clovek se nikdy nedokaze zmenit? Co je na tom tezkeho vzit nekoho za ruku nebo ho pohladit?
Muze mi to nekdo vysvetlit, i kdyz je to trochu?
Já myslím, že nedokáže, protože temperament je cosi, co je vrozenýho, stejně tak sexuální touha a potřeba ....
Ale to neznamená, že s jiným partnerem by to ten dotyčnej nemohl mít i jinak ...
Není tady
maricka napsal(a):
Nevím, jestli visím jako koule, ale rozhodně se odejít bojím, prostě jak jsem psala, nechci udělat chybný krok...často totiž něčeho lituji a tohle by mne už vážně naštvalo:-(
No plácám se v tom, protože jednou je to horší, podruhé lepší...taková horská dráha. Kdyby to bylo jen horší,už jsem pryč dávno...
Odstěhování - bez rozchodu - by mohl být "kompromis", kdy bys bez velkého rizika poznala, jestli pokračovat nebo ne a nemusela by ses bát, jestli uděláš velkou chybu. Ne?
A v čem je to lepší?
Jinak chybama se člověk učí :-) Někdy nejde neudělat chybu. (Ale pak je dobré se z ní poučit pro příště). A někdy oboje dvoje možná rozhodnutí jsou "chyba"... (výběr ze 2 zel)...
Není tady
maricka napsal(a):
Nevím, jestli visím jako koule, ale rozhodně se odejít bojím, prostě jak jsem psala, nechci udělat chybný krok...často totiž něčeho lituji a tohle by mne už vážně naštvalo:-(
No plácám se v tom, protože jednou je to horší, podruhé lepší...taková horská dráha. Kdyby to bylo jen horší,už jsem pryč dávno...
Já jsem se taky bála odejít, ale věř, že to občas prostě tak je.. kdyby jsi nepochybovala, tak to asi neřešiš. Zůstávat s někým, jen proto, že by nemohl být lepší? A co když bude nějaký ještě lepší?
Není tady
maricka napsal(a):
Vztah by měl být o pohodě, nabíjecí ... dobíjet baterky ...ne furt něco takovýho řešit ...
A navíc ... chceš ho i za cenu, že se nezmění nic ? Protože to je pravděpodobnější varianta ...
Není tady
Amriana napsal(a):
maricka napsal(a):
No plácám se v tom, protože jednou je to horší, podruhé lepší...taková horská dráha. Kdyby to bylo jen horší,už jsem pryč dávno...Vztah by měl být o pohodě, nabíjecí ... dobíjet baterky ...ne furt něco takovýho řešit ...
A navíc ... chceš ho i za cenu, že se nezmění nic ? Protože to je pravděpodobnější varianta ...
Není tady
Maricko: neboj se odejít....já jsem si to říkala taky,ale na druhou stranu jsem si říkala, že jestli k sobě dva lidi opravdu patřej ,tak si k sobě tu cestičku zpátky najdou.....my jsme si ji bohužel nenašli....teda on jo,ale já už k němu ne (nedůvěřuju mu, zklamal mě a nemám už k tomu člověku ani úctu)....spíš se ukázal po tom rozchodu jakej doopravdy je....člověk se kterým teď už vím bych nechtěla strávit zbytek života....že on na to prostě není
Není tady
nějak jsem ho po tom měsíci od rozchodu nemohla poznat (jiné chování atak)...samozřejmě vliv jeho kamarádíčků....kteří jsou opravdu jeden lepší než druhý (nic ve zlém proti nim), ale prostě mi nikdy neseděli ty jejich přihlouplý kecy
Není tady
Amriana napsal(a):
venuše napsal(a):
taky jsme žili téměř jako bratr a sestra,byli jsme spolu 7 let a z toho 6,5 spolu spali asi tak 1krát do měsíce,taky neměl potřebu a když,tak taky žádné milování,prostě si na mě vykonal jen svoji potřebu.To nemluvím,že mě nepohladil,nechytl za ruku,prostě minimální fyzický kontakt...)Ale po psychické stránce vše ok,nehádali se,měli stejné názory,humor...
Opravdu takovi lide existuji? Tak priserne chladni cumaci? Jednoho takoveho znam a porad neverim, ze je opravdu takovy.... a hledam chybu v sobe.
Takovy clovek se nikdy nedokaze zmenit? Co je na tom tezkeho vzit nekoho za ruku nebo ho pohladit?
Muze mi to nekdo vysvetlit, i kdyz je to trochu?
Já myslím, že nedokáže, protože temperament je cosi, co je vrozenýho, stejně tak sexuální touha a potřeba ....
Ale to neznamená, že s jiným partnerem by to ten dotyčnej nemohl mít i jinak ...
Takze ten clovek me opravdu muze mit rad, ale neumi to dat najevo? Na pohlazeni nebo drzeni za ruku prece neni treba temperament nebo sexualni touha? To by mu jako upadla ruka, kdyby nekoho pohladil? Nepochopim.....
A nejlepsi na tom vsem je, ze klidne rekne o nekom (jeho byvale), ze je studeny cumak....
Není tady

maricka napsal(a):
Díky za rady, ale jít od sebe a uvidět není podle mne moc řešení...stýskat se bude, to vím a ničemu tím asi nepomůžeme. Ale asi ano, asi sex je ten největší problém, i když mi vadí i to, že se jen tak rychle k někomu citově připoutá (sám mi to mimochodem říkal) a bez lásky a sexu dlouho nevydrží. Pak tu jsou i další věci, které mne od něj odvádí, ale opravdu si nedokáži představit, že bych měla celý život takto sexuálně chudý a že bych se pořád takto trápila... City říkají zůstan a rozum říká rychle pryč, dokud je čas a ještě možnost než budou děti. No, budu o tom ještě přemýšlet, asi bych si potřebovala promluvit s babičkou ,to je moudrá žena a vždycky jsem se jí mohla se vší svěřit... vlastně i ona mi kdysi říkala, at odejdu, že jí to nepřijde normální, když se dělá sám a na mne sáhne jednou za čas. Přesto ho má ona však ráda, protože jsou naladěni na stejnou vlnu. Jenže asi nejhorší je, a v tom je kámen úrazu, že se bojím být ted sama, protože je docela možné, že už se nikdo neobjeví, jsem na muže docela náročná, hlavně po inteligenční stránce. A jestli se nikdo neobjeví, nebudu mít rodinu apod. Víte, neříkám, kdyby to byl můj první, ale z těch co jsem dosud měla nebo poznala, a nebylo jich málo, je asi nejlepší...a nedivte se, že mám už strach, že nikdo lepší nebude.
Skús chvíľu nehľadať intelekt, ale dobrú š.u.k.ačku a časom sa nájde určite aj 2v1 - sex + intelekt.
A citová vyrovnanosť k tomu ako bonus. Mám raz toľko, čo ty(zrejme) a verila som - a verím v takéto drobné životné zázraky.
Není tady

Venuša, prečítaj si Päť jazykov lásky a možno pochopíš... každý vyjadruje city inak a niekto ich ani nemá veľmi intenzívne... Niekto je viac platonik, iný potrebuje veľa telesnej lásky... It depends.
Není tady
Selimo, já právě nejsem ten typ, co by dokázal mít překlenovací sexuální vztah, já bud člověka na chození nebo klidně dlouho nikoho, sex bez lásky mi nic neříká. A navíc, nejhorší ted je, že jsem úplně ztratila libido, vlastně mi sex už chybí jen kvůli psychické stránce, fyzicky vůbec. Poslední půlrok při milování skoro nic necítím a poslední dobou mi to začíná být tam dole nepříjemné při tom a bolí to, přitom jsem byla u gynekologa, jsem zdravá, nemám žádnou infekci, jen jsem před několika měsíci vysadila antidepresiva...ale přece to nemůže mít ještě tak dlouho účinek??? Předtím jsem byla sexuálně zdravě aktivní, když jsem to neměla týden, tak už mi to hrozně chybělo, ted je mi to úplně jedno...chybí mi to jen kvůli psychice. Nemohu to pochopit, nikdy se mi to nestalo, sice jsem nikdy při tom neměla orgasmus, ale často se stávalo, že jsem byla blízko něj. Ted absolutně nic necítím...už asi od února...a navíc mne to začíná někdy bolet. Stalo se Vám něco podobného? Já vím, patří to do sexuálního "oddělení", ale třeba mne tam za chvíli někdo šoupne;)
Není tady

Sex bez lásky mi nic neříká... a čo tak láska bez sexu?
Provokujem... ja najradšej naozaj 2v1, ale kľudne aj každé zvlášť. 
Inak, tie pocity: ak si fakt fyzicky zdravá, tak ti telo jasne hovorí, čo hovorí, kričí TOTO UŽ NECHCEM! A ty ho odmietaš počúvať.... 
Upravil(a) Selima (4. 9. 2008 18:55)
Není tady
já jsem to teda nečetla celý - jsem líná
tak nevím, co tu řešíte, ale maricko, možná to, že tě to bolí není fyzický problém, ale psychický ...
Není tady
Selimo, Ty si opravdu myslíš, že moje tělo ho už odmítá i fyzicky, že je to kvůli němu? To mi přijde divné, aby tělo takto reagovalo???
Není tady

Samozrejme. Ja som s bývalým spala až do trpkého konca, ale len čo začal spať s druhou(ešte som to nevedela naisto), prestala som s ním mať orgazmus. A už som ho s ním nikdy nemala.
Telo, intuícia, nazvi si to ako chceš: nemala som múdrejšieho radcu.
Není tady
Mě přijde, že sis to všechno sama krásně zdůvodnila, proč s ním být, tak už to neřeš a buď s ním 
Mě spíš přijde horší varianta jednou si vyčítat něco, co jsem neudělala než to, co jsem udělala.
Já to až tak tragicky a usilovně neřeším (nemusím vyřešit všechno ted a hned;-)), prostě jsem si jen chtěla vyslechnout názory. Ale některé byly hodně podnětné a zase mne to posunulo o kousek dál. Jen si říkám, jak se mi mohla tak vytratit vzrušivost...z ničeho nic?
Není tady
maricka napsal(a):
Já to až tak tragicky a usilovně neřeším (nemusím vyřešit všechno ted a hned;-)), prostě jsem si jen chtěla vyslechnout názory. Ale některé byly hodně podnětné a zase mne to posunulo o kousek dál. Jen si říkám, jak se mi mohla tak vytratit vzrušivost...z ničeho nic?
Z ničeho nic ne... z vašich problémů ve vztahu :-)
Může to tak být, jak píše Selima, indikátor, že s tímhle chlapem už ne... :-)
Není tady

maricka napsal(a):
Díky za rady, ale jít od sebe a uvidět není podle mne moc řešení...stýskat se bude, to vím a ničemu tím asi nepomůžeme. Ale asi ano, asi sex je ten největší problém, i když mi vadí i to, že se jen tak rychle k někomu citově připoutá (sám mi to mimochodem říkal) a bez lásky a sexu dlouho nevydrží. Pak tu jsou i další věci, které mne od něj odvádí, ale opravdu si nedokáži představit, že bych měla celý život takto sexuálně chudý a že bych se pořád takto trápila... City říkají zůstan a rozum říká rychle pryč, dokud je čas a ještě možnost než budou děti. No, budu o tom ještě přemýšlet, asi bych si potřebovala promluvit s babičkou ,to je moudrá žena a vždycky jsem se jí mohla se vší svěřit... vlastně i ona mi kdysi říkala, at odejdu, že jí to nepřijde normální, když se dělá sám a na mne sáhne jednou za čas. Přesto ho má ona však ráda, protože jsou naladěni na stejnou vlnu. Jenže asi nejhorší je, a v tom je kámen úrazu, že se bojím být ted sama, protože je docela možné, že už se nikdo neobjeví, jsem na muže docela náročná, hlavně po inteligenční stránce. A jestli se nikdo neobjeví, nebudu mít rodinu apod. Víte, neříkám, kdyby to byl můj první, ale z těch co jsem dosud měla nebo poznala, a nebylo jich málo, je asi nejlepší...a nedivte se, že mám už strach, že nikdo lepší nebude.
Ale ona pauza fakt občas pomůže... Partner před dvěma měsícema odjel na druhou stranu světa a to bys viděla, jak se člověk těší na sex (samozřejmě krom jiného)... myslím, že za týden zboříme barák.. 
Jak víš, že bez lásky dlouho nevydrží??? Člověk toho nakecá a v deníku napíše - brala bych to jako chvástání... možná... i chlapi mají rádi, když je ženský obletujou, ale to neznamená, že se hned zamilujou...
Není tady

maricka napsal(a):
Selimo, Ty si opravdu myslíš, že moje tělo ho už odmítá i fyzicky, že je to kvůli němu? To mi přijde divné, aby tělo takto reagovalo???
No jasně, když tě nevzrušuje, tak se nezvlhčíš a tudíž to bolí....
Není tady
janinka_v napsal(a):
maricka napsal(a):
To není tím, i když jsem kdysi vlhká moc nebyla, tak mne to hodně vzrušovalo, ted prostě tam dole při tom absolutně nic necítím...a vlhká jsem. Trochu se toho bojím, protože jsem od nikoho neslyšela, že by přestal být jen tak vzrušivý... Vždycky mne sex hodně vzrušoval, ačkoliv jsem nikdy orgasmus při něm neměla, ale ted prostě nic, navíc mi je to ještě nepříjemné...ale ze "suchosti" to není, nevím tedy čím... Docela se bojím, že už si nikdy sex neužiji a že se ze mne stane absolutní frigitka. Neřeknu, kdyby to trvalo pár týdnů, ale už je to více než půl roku... A opravdu je mi divné, jestli za to může psychika a tedy ono špatné sexuální soužití s mým přítelem. Začalo to de facto tehdy, když jsem začala brát antidepresiva. Ale ted už je dva měsíce neberu a nic...sice to bylo po nich lepší, ale už se mi nikdy nevrátilamá původní chuť a vzrušivost při sexu a ted je to čím dál horší
Není tady

maricka napsal(a):
janinka_v napsal(a):
maricka napsal(a):
To není tím, i když jsem kdysi vlhká moc nebyla, tak mne to hodně vzrušovalo, ted prostě tam dole při tom absolutně nic necítím...a vlhká jsem. Trochu se toho bojím, protože jsem od nikoho neslyšela, že by přestal být jen tak vzrušivý... Vždycky mne sex hodně vzrušoval, ačkoliv jsem nikdy orgasmus při něm neměla, ale ted prostě nic, navíc mi je to ještě nepříjemné...ale ze "suchosti" to není, nevím tedy čím... Docela se bojím, že už si nikdy sex neužiji a že se ze mne stane absolutní frigitka. Neřeknu, kdyby to trvalo pár týdnů, ale už je to více než půl roku... A opravdu je mi divné, jestli za to může psychika a tedy ono špatné sexuální soužití s mým přítelem. Začalo to de facto tehdy, když jsem začala brát antidepresiva. Ale ted už je dva měsíce neberu a nic...sice to bylo po nich lepší, ale už se mi nikdy nevrátilamá původní chuť a vzrušivost při sexu a ted je to čím dál horší
jsi ještě mladá na to, aby z tebe byla absolutní frigitka... toho bych se nebála... máš celej život před sebou, nenech si ho zkazit nesouladem v sexu (a nejen v něm)... 
Není tady
Pro jistotu bych se ještě zeptala psychiatra, jestli to ještě nemůže být dozvuk antidepresiv...
... a pak?
No ten "nesoulad ve vztahu" by to mohl být.
Proč nechceš zkusit žít na čas zvlášť?
Možná by se tím hodně vyřešilo.
Není tady

Maricko, myslim, ze to trochu zbytecne hrotis. Sex je hodne napojeny na psychiku a kdyz mate problemy, tak se to zrejme promitne i do tve touhy. Existuje sice nejaka zakladni potreba soulozit, rekneme na te hormonalni (hardwarove) urovni, ale ta je hodne ovlivnitelna prave tim softwarem. Vidim to na sobe, kdyz mi to s partnerem klape, tak se na nej vrham, porad ho osahavam a vubec rada s nim delam vselijake silenosti. A dokonce se na to jako blazen tesim.
Kdyz neklape, tak to je proste takove nijake...mechanicke.
Není tady