|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No Maričko, já bych viděla rozchod jako ideální řešení. Jemu dát prostor, aby si mohl v klidu prožít svoje představy a možná sám zjistí, že zas tak o moc nepřišel a ty se potřebuješ dát do kupy, věřit si, zvednout si sebevědomí a třeba i ty vyzkoušíš vše, co ti chybí a po čem prahneš. No a možná se stane, že za čas oba zjistíte, že se chcete a pak můžeš řešit dál.

maricka napsal(a):
...tolikrát jsem si o tom chtěla promluvit, proč se raději dělá sám a nemá sex se mnou, ale on mi jen řekl, že je to prostě méně náročnější než sex a hotovo...
...což je sice pravdivé, leč k partnerce dost sobecké... 
Není tady
maricka napsal(a):
Tak to ujasním ještě jednou - vinu neházím jen na něj, sama jsem tu psala, že také nejsem dokonalá. Ohledně toho sexu - on onanuje téměř denně, ale spát se mnou nechce, tedy se milovat, když už, tak se jen na mne vybouří a je to, nějaké zvláštní ohledy na mne nebere. Pěkné milování je jen jednou za uherský rok... A vy se mi divíte, když už ted nemám chut na sex, když na mne jen tak hupsne nebo si to raději udělá sám? Martinko, tolikrát, tolikrát jsem si o tom chtěla promluvit, proč se raději dělá sám a nemá sex se mnou, ale on mi jen řekl, že je to prostě méně náročnější než sex a hotovo, dál se o tom odmítal bavit... Zkoušela jsem to různě, sexy prádlo, nevtírání se a čekání apod. a nic za ten rok nepomohlo. Dokonce jsem jej podvedla, ano, přiznávám, na počátku tohoto roku jsem to už prostě nervově nevydržela. Jenže jsem zjistila, že mne sex bez lásky nebaví a že jej podvádět nechci a řekla mu to, nakonec jsme to nějak spolu zvládli a už na to dávno nemyslíme. A nyní jsem už opravdu ve stavu, kdy nekývám na každé jeho "přindutí" s odhalením přirozením a že onna to dostal chuť... Když mám chut já, nikdy nechce. A navíc už mne nebaví jen držet, kdy on si dělá dobře a já počítám sekundy do jeho vyvrcholení, at už to mám za sebou. Prostě jsem ted apatická a sex mne přestal bavit, jen občas to ještě zajiskří, ale málo... Toužím spíš po krásném milování plném něhdy, kterého se mi skoro vůbec nedostává.
K tomu deníku - ano, asi máte pravdu, asi to byl chvilkový záchvěv citu, ale co já vím, třeba to k ní cítí pořád? Přijde mi, že příliš rychle propadá zamilovanosti... A jen se bojím toho, že je příliš nevybouřený (má 26, měl jednu dívku přede mnou) a že to neskončí dobře (už si otom i píše do deníku, že touží po nezávazných vztazích, i když vím, že zatím by do toho nešel). Navíc si vážně nedovolím v životě někam na delší dobu odletět, jinak to také dobře neskončí, on bez lásky nevydrží ani měsíc...musí pořád někoho mít nebo být alespon zamilovaný a mít naději... Jinak zajímavé je, že bez sexu by prý podle jeho slov také dlouho nevydržel, jak mi nedávno řekl a přitom mu to stačí max jednou týdně.
Nevím, prostě si ted vážně připadám jako magor, když nedokážu rok a něco vyřešit jeden problém...a pořád se v tom plácám. Asi ano, asi by byl rozchod řešením a byl by klid, ale pořád je ve mne naděje, že se to zlepší a že prostě někdo musí umět žít s takovým člověkem, protože ve svém jádru je hodný, milý apod. Možná jsem ještě horší případ než Val, která to aspon utla... Ale jak jste sami napsali, alespoň máte další "oběť"a není tu nuda...:-))) Také jsem si Val občas četla a zajímalo mne, jak to bude pokračovat...
Já se Ti nedivím, že nemáš chuť ... naopak si myslím, že bych to měla stejně ...ale možná zkus přemýšlet(nevím jak jste spolu dlouho) víš co se týká té erotické fascinace ... prostě ta mizí časem pokaždý ... jestli už to máte takhle teď a Tebe to trápí ... víš já myslím, pokud s ním zůstaneš tak se připrav, že bude asi hůř než líp ... budeš ještě "okoukanější" a budeš jistá ...tak se to nejspíš nezlepší ... vážně to tak zvládneš za 10 20 30 let, když už ted nejsi v poho ?? Na to by sis měla sama odpovědět ...
Není tady

Souhlas s potvůrkou
Partner by měl dostat šanci zjistit, jestli mu vůbec budeš chybět a ty bys taky potřebovala zjistit, jestli ho vůbec chceš. Společně na to těžko přijdete. Chtělo by to na čas od sebe. Podívej na Val, jak jí to prospělo (tedy aspoň trochu).
Není tady

Barborka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Mě nejvíc dostaly ty brambory s cibulí
, to jsem málem spadnul ze židle...
![]()
Tak mě nejvíc dostala věta "bude s ním asi klidný život"
- on se zamilovává jak na běžícím páse a bude s ním klidný život?
Ano, to mě také pobavilo, když vidíme, jak strašně klidná je s života s ním už teď
Není tady

Obecně si myslím, že ŘEŠIT sex s někým, kdo o něj nestojí, je pro něho něco podobného, jako když ho rodiče v dětství posílali do houslí
Není tady
Marička - SZ
Není tady
Doporučuji bydlet odděleně a vidět se tak 2x za týden. To pak bude sex na hodiny a nebudeš počítat, kdy to končí 
Není tady
Maričko, konečná otázka pro Tebe je - jestli s tím chlapem chceš zůstat i přes to, kdyby se ten sex nezlepšil...
Není tady
Díky za rady, ale jít od sebe a uvidět není podle mne moc řešení...stýskat se bude, to vím a ničemu tím asi nepomůžeme. Ale asi ano, asi sex je ten největší problém, i když mi vadí i to, že se jen tak rychle k někomu citově připoutá (sám mi to mimochodem říkal) a bez lásky a sexu dlouho nevydrží. Pak tu jsou i další věci, které mne od něj odvádí, ale opravdu si nedokáži představit, že bych měla celý život takto sexuálně chudý a že bych se pořád takto trápila... City říkají zůstan a rozum říká rychle pryč, dokud je čas a ještě možnost než budou děti. No, budu o tom ještě přemýšlet, asi bych si potřebovala promluvit s babičkou ,to je moudrá žena a vždycky jsem se jí mohla se vší svěřit... vlastně i ona mi kdysi říkala, at odejdu, že jí to nepřijde normální, když se dělá sám a na mne sáhne jednou za čas. Přesto ho má ona však ráda, protože jsou naladěni na stejnou vlnu. Jenže asi nejhorší je, a v tom je kámen úrazu, že se bojím být ted sama, protože je docela možné, že už se nikdo neobjeví, jsem na muže docela náročná, hlavně po inteligenční stránce. A jestli se nikdo neobjeví, nebudu mít rodinu apod. Víte, neříkám, kdyby to byl můj první, ale z těch co jsem dosud měla nebo poznala, a nebylo jich málo, je asi nejlepší...a nedivte se, že mám už strach, že nikdo lepší nebude.
Není tady
maricka napsal(a):
Díky za rady, ale jít od sebe a uvidět není podle mne moc řešení...stýskat se bude, to vím a ničemu tím asi nepomůžeme. Ale asi ano, asi sex je ten největší problém, i když mi vadí i to, že se jen tak rychle k někomu citově připoutá (sám mi to mimochodem říkal) a bez lásky a sexu dlouho nevydrží. Pak tu jsou i další věci, které mne od něj odvádí, ale opravdu si nedokáži představit, že bych měla celý život takto sexuálně chudý a že bych se pořád takto trápila... City říkají zůstan a rozum říká rychle pryč, dokud je čas a ještě možnost než budou děti. No, budu o tom ještě přemýšlet, asi bych si potřebovala promluvit s babičkou ,to je moudrá žena a vždycky jsem se jí mohla se vší svěřit... vlastně i ona mi kdysi říkala, at odejdu, že jí to nepřijde normální, když se dělá sám a na mne sáhne jednou za čas. Přesto ho má ona však ráda, protože jsou naladěni na stejnou vlnu. Jenže asi nejhorší je, a v tom je kámen úrazu, že se bojím být ted sama, protože je docela možné, že už se nikdo neobjeví, jsem na muže docela náročná, hlavně po inteligenční stránce. A jestli se nikdo neobjeví, nebudu mít rodinu apod. Víte, neříkám, kdyby to byl můj první, ale z těch co jsem dosud měla nebo poznala, a nebylo jich málo, je asi nejlepší...a nedivte se, že mám už strach, že nikdo lepší nebude.
Nejlepší?Panebože Maričko, já souhlasím s Potvůrkou (kterou tímto i zdravím
), odstěhovat se od něj a trochu si od sebe vydechnout a zjistit, co vlastně oba chcete...takhle se v tom pořád plácáte a nic...je to pořád stejný.Můj bývalý se mnou taky ke konci už nechtěl spát, zkoušela jsem být trpělivá, vymýšlet nové věci,nové prádlo, pak došlo i na to trucování....a nevylepšilo se to ničím...Prostě už nechtěl spát se mnou.....
Není tady
maricka napsal(a):
No a tady jsme u jádra pudla.
Lepší být s někým kdo mě evidentně nemá rád (přesto že to říká), kdo je sobecký a kdo mě ve vztahu pouze používá, než se rozejít, protože bych mohla zůstat sama.
A jestli jsi na muže náročná(?!), to tedy ty tvé nároky moc velké nejsou. Podle toho, co jsi o partnerovi napsala (nic víc nemůžeme vědět), tak se jedná o egoistu a svobodomyslného samce. Nic proti tomu, každý jsme nějaký, ale abych s takovým člověkem musela žít - to nevím co by přinutilo. Myslím že nenajdu důvod. Je možné, že je to fajn kluk - neznáme ho. Podle toho pána, který byl popsán jsem si udělala tento obrázek.
Pokud si sama sebe nebudu vážit, budu dělat skopičiny....to asi každý,,,, ale uvažovat o rodině - plánovat děti(?) , za těchto okolností? To je smutné.
A jestli nikdo lepší nebude - i kdyby nikdo nikdy "lepší"nebyl, tak to věc vůbec nemění.
A navíc,...jak jsi proboha na takovou kravinu přišla???
To záleží jen na tobě, zda-li přijde...
Upravil(a) Wiki (4. 9. 2008 14:21)
Není tady
sandra napsal(a):
maricka napsal(a):
Nejlepší?Panebože Maričko, já souhlasím s Potvůrkou (kterou tímto i zdravím
), odstěhovat se od něj a trochu si od sebe vydechnout a zjistit, co vlastně oba chcete...takhle se v tom pořád plácáte a nic...je to pořád stejný.Můj bývalý se mnou taky ke konci už nechtěl spát, zkoušela jsem být trpělivá, vymýšlet nové věci,nové prádlo, pak došlo i na to trucování....a nevylepšilo se to ničím...Prostě už nechtěl spát se mnou.....
Ahoj holka, taky tě moc zdravím 
Maričko, to co píšeš mi přijde postavené na hlavu. Víš, vždycky jsem litovala moje kamarádky, které byly s někým za každou cenu, ikdyž věděly, že je podvádí, že je takovej a makovej, ale byly ochotný to zkousávat,ikdyž trpěly, hlavně aby nezůstaly samy. Prostě byly jak kus hadru a tohle žádnýmu chlapovi imponovat nemůže. Ty se bojíš sama sebe, že tak strašně moc chceš být s někým? Naopak, ty se potřebuješ dát dohromady, utřídit si v sobě myšlenky, poznat se a pak pomalu přemýšlet, jak by měl ten další partner vypadat, co jsi ochotná přijmout a co už ti vadí.
Taky jsem měla kdysi ex, který se mnou nechtěl spát ( on mě tím trestal
) a prostě s tím nehneš ani po dobrým ani po zlým.
Víš, ten sex u vás už jen doplňuje ten základní nesoulad. Tobě vadí jeho povaha ( vzplanutí atd.) a to si myslíš, že s ním budeš mít jednou klidný život? 
Maričko,na babinet občas kouknu,ale až ty jsi mě donutila se zaregistrovat:)Mám pocit,že čtu svůj příběh asi před 2 rokama,úplně stejné pocity,problémy i názory...´taky jsme žili téměř jako bratr a sestra,byli jsme spolu 7 let a z toho 6,5 spolu spali asi tak 1krát do měsíce,taky neměl potřebu a když,tak taky žádné milování,prostě si na mě vykonal jen svoji potřebu.To nemluvím,že mě nepohladil,nechytl za ruku,prostě minimální fyzický kontakt...)Ale po psychické stránce vše ok,nehádali se,měli stejné názory,humor...Pořád jsem to omluvala,že po takové době je to normální,ale ten pocit blízkosti partnera mi tak moc,moc chyběl a on stím odmítal cokoliv dělat,říkal,že je to normální,nechtěl o tom mluvit,nedejbože hledat řešení...Pak se něco ve mě zlomilo a odešla jsem....neměla jsem žádné jistoty,ale musela jsem.Trápila jsem se,i proto,že jsem věděla,že on to špatně nese ,ale zvládla jsem to.Dneska žiju už rok s novým partnerem a vím,že to byl nejlepší krok mého života...Najednou se mi splnil sen a věř,že to není jen o tom sexu,ale o té intimitě,která mezi lidma vytváří právě tu blízkost,co z muže a ženy dělá partnery.A myslím,že jsme i podobně staré,dovedeš si představit,trápit se dalších x let,to už lepší nebude....
Není tady
taky jsme žili téměř jako bratr a sestra,byli jsme spolu 7 let a z toho 6,5 spolu spali asi tak 1krát do měsíce,taky neměl potřebu a když,tak taky žádné milování,prostě si na mě vykonal jen svoji potřebu.To nemluvím,že mě nepohladil,nechytl za ruku,prostě minimální fyzický kontakt...)Ale po psychické stránce vše ok,nehádali se,měli stejné názory,humor...
Opravdu takovi lide existuji? Tak priserne chladni cumaci? Jednoho takoveho znam a porad neverim, ze je opravdu takovy.... a hledam chybu v sobe.
Takovy clovek se nikdy nedokaze zmenit? Co je na tom tezkeho vzit nekoho za ruku nebo ho pohladit?
Muze mi to nekdo vysvetlit, i kdyz je to trochu
?
Není tady
Venuše...vysvětlit to asi nejde,ale hodně bych viděla kořeny v rodině...
Jeho rodiče byli spolu 30 let a oba byli taky studení čumáci.A jeho starší sestra s manželem to samé..
Neuměli to,neměli potřebu,i když to všechno byli fajn lidé..Neuměli ani vyjevit radost,nebo smutek,prostě emoce se u nich nenosily....
Není tady
No, ani se nebojím být sama, byla jsem sama do sedmnácti let a poté v přestávkách. Neříkám, že by mi to nevadilo, ale asi by mi více vadila ta nejistota, že najdu a že to bude partner, který chce rodinu...a docela brzy. Já jsem sice studijní typ, učení a škola mne nesmírně baví, chci pokračovat i po magistru, ale mateřský pud mám už asi od puberty:-))) A také se bojím, že bych si pak třeba mohlau uvědomit, že jsem udělala nejhorší chybuv mém životě a že on byl skutečně nejlepší i přes to vše. On je totiž jinak moc hodný, flegmatický, spravedlivý, je na něj spolehnutí, je zodpovědný, chce rodinu, je to učitel (chtěla jsem vždy učitele) apod. Prostěnemohu pochopit, že je takový a jinak v posteli sobec. Jinak mne hladí, objímá, často se tulí, co více si od muže přát??? A kvůli sexu odejít? A kvůli pár jiným prkotinám? Zároven však za pět let nechci třeba zjistit, že jsem se rozejít měla... Nevím, je to šílené dilema, alespon pro mne a pořád se v tom potácím. Nechci prostě udělat chybný krok, v tomto jsem opravdu opatrná. Nejlepší by asi bylo, kdyby byl opravdu nevěrný a to rozhodlo, nebo naopak se začal v sexu snažit... Nechci se v tomto tak dlozho potácet...je to únavné:-(
A i možná proto čtu jeho deník...
Není tady
venuše napsal(a):
taky jsme žili téměř jako bratr a sestra,byli jsme spolu 7 let a z toho 6,5 spolu spali asi tak 1krát do měsíce,taky neměl potřebu a když,tak taky žádné milování,prostě si na mě vykonal jen svoji potřebu.To nemluvím,že mě nepohladil,nechytl za ruku,prostě minimální fyzický kontakt...)Ale po psychické stránce vše ok,nehádali se,měli stejné názory,humor...
Opravdu takovi lide existuji? Tak priserne chladni cumaci? Jednoho takoveho znam a porad neverim, ze je opravdu takovy.... a hledam chybu v sobe.
Takovy clovek se nikdy nedokaze zmenit? Co je na tom tezkeho vzit nekoho za ruku nebo ho pohladit?
Muze mi to nekdo vysvetlit, i kdyz je to trochu?
Tady je to opravdu asi o výběru partnera...
... pokud je pro mě pohlazení důležité, vyberu si někoho, kdo mi to dokáže dát - je to jednodušší než se snažit předělat člověka, který to neumí...
Možná se změnit dokáže, když bude chtít, ale pro něj to je TĚŽKÉ. A asi hodně. Pokud byl tak vychovaný...
Není tady
maricka napsal(a):
No, ani se nebojím být sama, byla jsem sama do sedmnácti let a poté v přestávkách. Neříkám, že by mi to nevadilo, ale asi by mi více vadila ta nejistota, že najdu a že to bude partner, který chce rodinu...a docela brzy. Já jsem sice studijní typ, učení a škola mne nesmírně baví, chci pokračovat i po magistru, ale mateřský pud mám už asi od puberty:-))) A také se bojím, že bych si pak třeba mohlau uvědomit, že jsem udělala nejhorší chybuv mém životě a že on byl skutečně nejlepší i přes to vše. On je totiž jinak moc hodný, flegmatický, spravedlivý, je na něj spolehnutí, je zodpovědný, chce rodinu, je to učitel (chtěla jsem vždy učitele) apod. Prostěnemohu pochopit, že je takový a jinak v posteli sobec. Jinak mne hladí, objímá, často se tulí, co více si od muže přát??? A kvůli sexu odejít? A kvůli pár jiným prkotinám? Zároven však za pět let nechci třeba zjistit, že jsem se rozejít měla... Nevím, je to šílené dilema, alespon pro mne a pořád se v tom potácím. Nechci prostě udělat chybný krok, v tomto jsem opravdu opatrná. Nejlepší by asi bylo, kdyby byl opravdu nevěrný a to rozhodlo, nebo naopak se začal v sexu snažit... Nechci se v tomto tak dlozho potácet...je to únavné:-(
Deník číst přestaň, zbytečně se v tom pak plácáš.
Možná už to tady padlo - na čas se od sebe odstěhujte a uvidíš, jestli to vztahu pomůže nebo ho to pošle do kytek.
Když nebudete pořád spolu, Ty i on si můžeme spoustu věcí uvědomit.
Není tady
Kvůli sexu odejít???Blbost....
Tak tohle byla věta,kterou jsem si nejčastěji pokládala.Zní to hrozivě a už slyším,jak si lidi říkaj...Představ si to,takovej hodnej kluk to je a ona od něj odešla kvůli sexu...
Jenže není sex právě to co dělá z přátel partnery???Kdybych nepotřebovala sex,můžu žít s nejlepším kamarádem...rozumíme si,má mě rád,určitě by mi pomáhal,vždycky mě vyslechne,pomůže,bude dobrý táta,prostě.ideální manžel...JENŽE!!!!!
Není tady
Přijde mi, že jsi moc mladá na to, aby jsi měla vztah, kde tě nebaví sex.. navíc ve spojení s flegmatikem, to bych asi nezvládla. I kdyby byl sebelepší, ale jen tak na sebe koukat dalších třeba 30 let.. pfff...
Není tady
maricka napsal(a):
Ježiši Maričko, ty na něm visíš jak koule u nohy....jestli spolu máte být, tak spolu budete, i kdyby ses na nějakou dobu odstěhovala...chápeš to?Ale jak už jsi napsala dříve, ty se ho bojíš nechat doma samotnýho, aby se náhodou nezamiloval do někoho jinýho.....Tohle je fakt postavený na hlavu. Jsi na něm závislá a výmluvy typu, že tě pohladí a že je učitel....kecy v kleci...v každém fungujícím vztahu k sobě mají partneři blízko (pohlazení, polibky, doteky..) není to jen mezi vámi...u vás už to fakt nefunguje...já byla jako ty a ztratila jsem 2 roky v již nefungujícím vztahu,protože jsem urputně bojovala a přemýšlela, co je špatně, co je dobře a nakonec jsem odjela pryč a zjistila, že ten vztah byl o ničem už delší dobu a jen já to nechtěla vidět....Já ti fakt nevím, co pořád řešíš?Je ti 23, žiješ v celibátu, ve vztahu, který je pro tebe spíše starost než radost...... nechápu.
Asi se ráda a dobrovolně trápíš.....
Není tady

Pikola napsal(a):
Přijde mi, že jsi moc mladá na to, aby jsi měla vztah, kde tě nebaví sex.. navíc ve spojení s flegmatikem, to bych asi nezvládla. I kdyby byl sebelepší, ale jen tak na sebe koukat dalších třeba 30 let.. pfff...
co šílíš... může si při tom číst 
Není tady
Jessika napsal(a):
Pikola napsal(a):
co šílíš... může si při tom číst
Dyť by nebylo nic, ne? Každý by se denně samoobsluhoval a pak bychom se nerozešli kvůli dětem.. I když nevím, jak bychom si je udělali, že..
Není tady
Nevím, jestli visím jako koule, ale rozhodně se odejít bojím, prostě jak jsem psala, nechci udělat chybný krok...často totiž něčeho lituji a tohle by mne už vážně naštvalo:-(
No plácám se v tom, protože jednou je to horší, podruhé lepší...taková horská dráha. Kdyby to bylo jen horší,už jsem pryč dávno...
Není tady