Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1026 7. 10. 2008 12:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chat- Dakotino energetické depo XV

Jessika napsal(a):

moment? jak černobílý?

Upřesňuji: Bílý trenky s černejma kytičkama... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#1027 7. 10. 2008 12:06

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Jessika napsal(a):

moment? jak černobílý?

Upřesňuji: Bílý trenky s černejma kytičkama... lol

Mikeš s kytičkovejma a nebo jinejma trenkama nezaujmeš. Jo kdys měl pás cudnosti a nebo něco jiného (jachtu za miliardu kotvenou v Monte Carlu, Lamborginy červené nebo žluté barvy /fuj to je hnusný  kus plechu a jak se to motá po vozovce přejet se to nedá vobjed ne, bych to zakázal jako překážku silničního provozu/ několik diamantových kreditek atd.) tak se snad vohlídnou a i ty kytičkové seprané trenky zkousnou lol

Upravil(a) Pisatel (7. 10. 2008 12:09)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#1028 7. 10. 2008 12:11

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ale vůbec ne... díky, Mikeš...
Musím přiznat, že na mně trenýrky s kytičkama zapůsobily opravdu povzbudivě wink smile
... a na povzbuzení je toto vlákno, není-liž pravda ?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#1029 7. 10. 2008 12:13

x21365
Host

Pánové tak nějak marně přemýšlím, co bych s váma dvěma udělala , mít vás doma. Halt zabít někdy nestačí ....... glorialollollol
Bílý trenky s černejma kytičkama a vedle toho si tipnu wink červený s pruhem rodna ............žiši, du na panáka stoltstoltgloriagloria

#1030 7. 10. 2008 12:15

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

no mě by možná dost zvednul náladu kalendář s místními pány v trenkách - trenky s kytičkama, s ovečkama, s prasátkama - možná by stačil detail fotky...

Není tady

#1031 7. 10. 2008 12:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Mikeš s kytičkovejma a nebo jinejma trenkama nezaujmeš.

Pisateli, bež do pr... s trenkama... já tady vůbec neřeším, jestli někoho zaujmu nebo ne... Mikešová překročila hranice a za 3 hodiny je doma, tak se na to musím připravit... a Ty na mě s blbejma trenkama... lol

Není tady

#1032 7. 10. 2008 12:20

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Vanilka69 napsal(a):

no mě by možná dost zvednul náladu kalendář s místními pány v trenkách - trenky s kytičkama, s ovečkama, s prasátkama - možná by stačil detail fotky...

ale jdi ty svatoušku gloria smile
na "detail fotky" stačí zajít do prodejny spodního prádla, ale takové pěkné mužské tělo v nesepraném jakémkoli prádle, myslím, že bys nepohrdla smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#1033 7. 10. 2008 12:24

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

ale jdi ty svatoušku gloria smile
na "detail fotky" stačí zajít do prodejny spodního prádla, ale takové pěkné mužské tělo v nesepraném jakémkoli prádle, myslím, že bys nepohrdla smile

lol  no máš pravdu, Jess, tedy svatoušek to já rozhodně nejsem, já spíš brala ohledy na místní pány (dost jich znám osobně  gloria ), kdyby nechtěli ukázat svá těla celá, že nepohrdnu ani detailníma fotkama... jinak těla celá, prosím, a prádlo taky prosím neseprané!

Upravil(a) Vanilka69 (7. 10. 2008 12:24)

Není tady

#1034 7. 10. 2008 12:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Mikeš s kytičkovejma a nebo jinejma trenkama nezaujmeš.

Pisateli, bež do pr... s trenkama... já tady vůbec neřeším, jestli někoho zaujmu nebo ne... Mikešová překročila hranice a za 3 hodiny je doma, tak se na to musím připravit... a Ty na mě s blbejma trenkama... lol

Tedy Mikeš tys to rozčís. Já? No nevím kdo tu psal, že sedí s trenkama na půl žerdi. To víš Mikešku když chodíš na střechu na zálety tak se nediv, že teď musíš ocáskem hrabat a uklízet. Hele chceš pomoci? Ona jistě poletí tady okolo mého ústavu, tak vytáhnu svůj protiletadlový arsenál a odstřelím. CO dáš brácho, pro kámoše to udělám lacino. vissla lol

Není tady

#1035 7. 10. 2008 12:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

... jinak těla celá, prosím, a prádlo taky prosím neseprané!

Ale no tááák, ženský... vaši chlapi před váma doma choděj v čem, pokud se tedy mohu zeptat? lol

Není tady

#1036 7. 10. 2008 12:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Pánové tak nějak marně přemýšlím, co bych s váma dvěma udělala , mít vás doma. Halt zabít někdy nestačí ....... glorialollollol
Bílý trenky s černejma kytičkama a vedle toho si tipnu wink červený s pruhem rodna ............žiši, du na panáka stoltstoltgloriagloria

No nic, dát nám nažrat, pak dát stovku a pustit Mikeše na zálety a já pujdu na pivko lol Jo a okolo 22.00 přivést do postýlky a oblažit lol vissla

Není tady

#1037 7. 10. 2008 12:31

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

Ty hraješ normálně s Kocourovým životem. To se dozvědět Mikešová mám dojem, že máme Mikeška coby bezdomovce  pod nějakým mostem lol
Hele kočko, jsem pro, jsem to už včera psal, ale nechcete, tak hold tůdle nůdle vissla lol

Upravil(a) Pisatel (7. 10. 2008 12:34)

Není tady

#1038 7. 10. 2008 12:32

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Ale no tááák, ženský... vaši chlapi před váma doma choděj v čem, pokud se tedy mohu zeptat? lol

teď zrovna nahatý... winktongue   - ale vážně... zrovna se oblíká winktongue do čeho? No do toho, co mám ráda  - nesepraný boxerky

Není tady

#1039 7. 10. 2008 12:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

teď zrovna nahatý... winktongue   - ale vážně... zrovna se oblíká winktongue do čeho? No do toho, co mám ráda  - nesepraný boxerky

lol

Není tady

#1040 7. 10. 2008 12:37

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

...nesepraný boxerky

Neseprané boxerky, zdůrazňující každý vypracovaný sval jeho mužných údů? lol

Není tady

#1041 7. 10. 2008 12:39

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Odpovím tady.
Posuzuju to pohledem sebe, co bych udělala já. Kdybych si chtěla stáhnout tvou fotku, nejdříve bych se tě zeptala, jestli ti to nevadí. Až po tvém svolení bych si ji stáhla. V tomto se chovám k jiným tak, jak si přeji, aby se oni chovali ke mne. Takže - nezeptal ses, jestli mi to neva.
Ale ty to můžeš mít jinak.
Jen odpovídám, co mě naštvalo.
A že mě vrcholně naštvalo, že sis mě dal někam na plochu a tvá žena podle toho ví, jak vypadám, přičemž jsi mi stále tvrdil, že ví akorát, žes jí kdysi řekl, že miluješ jinou ženu a myslí si, že to bylo tvé alko opojení, k tomu už se ani vyjadřovat nebudu.
Prosila jsem tě, abys jí o mně nic neříkal. Pravda, neprosila jsem tě, aby sis mě nedával do PC, to nepopírám. dumbom Netušila jsem, že bych v mé prosbě měla vyjmenovat všechny možné nastavší varianty. NIC znamenalo pro mě NIC včetně fotky v PC.

to se nedá nereagovat..ty jsi ale ... blbá...mě by potěšilo, kdyby si ex mou fotku stáhnul...notabene ze společného setkání v Praze...nejsi ty tak trošku vztahovačná princezna ? lol

Není tady

#1042 7. 10. 2008 12:40

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Mikeši lollollol

teď odbočuju, ale chtěla bych tě poznat osobně... jseš pro mě naprosto neskutečnej. Tedy Pisatel byl na tom podobně, taky jsem si původně myslela, že není reálnej, ale jen imaginární.... no a v reálu to s ním (a nejen s ním) byl skvěle strávenej čas...

Není tady

#1043 7. 10. 2008 12:42

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

Mikeši lollollol

teď odbočuju, ale chtěla bych tě poznat osobně... jseš pro mě naprosto neskutečnej. Tedy Pisatel byl na tom podobně, taky jsem si původně myslela, že není reálnej, ale jen imaginární.... no a v reálu to s ním (a nejen s ním) byl skvěle strávenej čas...

Já taky. Mikeš napíšu ti omluvenku a doval na školu 4 za necelej měsíc smile

Není tady

#1044 7. 10. 2008 12:47

Maxík
Host

Vanilka69 napsal(a):

no mě by možná dost zvednul náladu kalendář s místními pány v trenkách - trenky s kytičkama, s ovečkama, s prasátkama ...

Já mám s medvídkama ... ale asi bych neuspěl - jsou sice čistý, ale trochu už sepraný, bo o mě už dlouho nikdo nedbá ...! rodna

#1045 7. 10. 2008 12:47

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

Mikeši lollollol
teď odbočuju, ale chtěla bych tě poznat osobně... jseš pro mě naprosto neskutečnej...

Teď jsi mě až vyděsila lol
Ale proč ne, až za Tebou zase někdy pojede moje kamarádka petra72, vecpu se jí do auta... tummenupp

Není tady

#1046 7. 10. 2008 12:50

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Maxík napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

no mě by možná dost zvednul náladu kalendář s místními pány v trenkách - trenky s kytičkama, s ovečkama, s prasátkama ...

Já mám s medvídkama ... ale asi bych neuspěl - jsou sice čistý, ale trochu už sepraný, bo o mě už dlouho nikdo nedbá ...! rodna

štrůdlíčku! Sepraný medvídci nemůlžou být zas tak špatný...

Není tady

#1047 7. 10. 2008 12:50

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Mikeši lollollol
teď odbočuju, ale chtěla bych tě poznat osobně... jseš pro mě naprosto neskutečnej...

Teď jsi mě až vyděsila lol
Ale proč ne, až za Tebou zase někdy pojede moje kamarádka petra72, vecpu se jí do auta... tummenupp

vyděsila lolcool

jinak dobrej nápad tummenupp

Není tady

#1048 7. 10. 2008 12:54

Maxík
Host

Vanilka69 napsal(a):

štrůdlíčku! Sepraný medvídci nemůlžou být zas tak špatný...

A zvlášť když jsou na lvíčkovi! lol
Já Ti dám štrůdlíčka, ty jedna ...! Grrrrrrrrrrrrr!

#1049 7. 10. 2008 12:55

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Můj muž miluje trenky s kanárkem Tweetim a má sexyčerné trenky s Darth Maulem z Hvězdných válek(nevím, jak se to píše  rodna ).

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí