|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj depáci
, dá se tu ještě hezky pokecat ? Nějak se mi dnes nechce do postele
Upravil(a) aeva1 (6. 10. 2008 22:52)
Není tady
Ahoj aevko, jen tě pozdravím a sypu do peří. Doufám, že se máš pořád stejně pěkně a příjemně. 
aeva1 napsal(a):
Ahoj depáci
, dá se tu ještě hezky pokecat ? Nějak se mi dnes nechce do postele
To víš že ano 
Jde jen o to, jak se na to podíváš 
Není tady
Ať se dívám, jak se dívám, stojí to za h.... No, třeba je to dobře
Není tady
Sakra dneska ode všech slyším, že je něco ve vzduchu a všechno je špatně!
Co je to za pitomý postoj?
Jsou přece situace, kdy se musí všechno sesypat, aby se vyčistil vzduch, ne?
A postavilo zase něco nového.
Není tady
Já mám ve vzduchu tedy jen solidně zaprskáno
Dobrý večeeer.
Teda jsem odskočila kouknout, jak se hýbe PROJEKT a hrozně jsem se vytočila, obdivuji vaši klidnost, vím, že tady nic nic nezmůže (to je divný co, ale fakt je to tak
), ale já bych teda nadávala a posílala do patřičných míst 

No nějak mě dohání cholerismus mýho dědy 
Není tady
Neprskej
, ještě napliveš a budeš muset vytírat. Cholerismus je dobrá věc, to znám , občas 

Míšo já se opravdu snažím neprskat 

Už jsem do sebe vpravila dvě kila citrónů 
Já teda cholerismus ráda nemám, protože ho neumím ovládat a když mě ovládne, tak mám tmu...
Ehm, ty jsi bejk jako já nebo beranidlo, jsem to zapomněla 

Pardon. Já jen jestli máš taky takový zkraty...

Není tady
Nazdáár.
Hele lidi to EFT funguje. Já jsme včera klepala a vibrovala kvůli těm penězům a odpoledne mi přišel kolega vrátit 200 Kč, které jsem mu před 14ti dny půjčila na vlak a zapomněla na ně. Jo tak jdu ještě vibrovat.... 
A trochu jdu skuhrat. Jauuu, mě dnes bere koleno. To víte 5x operované. Už budu jako ti důchodci,ale to je bolest. Asi bude fakt hezky...
Já bych si dala doma dělané nudle s mákem a máslem. To já jsem milovala.
Míšo já jsem zase lepila ve škole pod stůl čevabčiči. Nemusím mleté maso a ty hovínka. No prostě to dojídání masa mi způsobilo trauma. Blbá školní jídlena,co?
Ale když to vidím te´d co děti nejedí a jedí, tak jsme byli zlatá mládež. Parchanti rozmazlení.
No a v té Francii? To je hrozný. Oni už od večeře bagetu nejedí, že není čerstvá a dobrá a normáně to hodí do koše. Moje srdce krvácelo. Já která nerada plýtvá potravinami 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Sakra dneska ode všech slyším, že je něco ve vzduchu a všechno je špatně!
Co je to za pitomý postoj?
Jsou přece situace, kdy se musí všechno sesypat, aby se vyčistil vzduch, ne?
A postavilo zase něco nového.
nééé, já neskuhrám! a neříkejte mi, že za chvíli budu. Já nechci! Mám se dobře, všichni jsme zdraví, kupuju a prodávám auta jak na běžícím pásu a ještě mám v posteli hezkýho chlapa. Řekl mi, že mám hezký tělo a říká to často. Tak mě nějaký 4X nerozhodí.
Divím se, že jste včera tak vypěnily. Nebo možná nedivím. Ale nereaguju, je to zbytečný. Docela mě mrzí, že se to tak rozjelo a že je to více než veřejné. To nebylo mým úmyslem. Vím, že sranda musí bejt, ale ne za každou cenu, nemyslím, že jsme nějak zavrženíhodné a směšné. A kdyby to pomohlo, požádala bych Pisatele, aby tohle vlákno - projekt - vynechal. Jenže to je asi už jedno.
Není tady
Kukačka napsal(a):
Divím se, že jste včera tak vypěnily. Nebo možná nedivím.
No kuki, pokud mi někdo vleze bez pozvání ve špinavých botách do obýváku, tak ho prostě vyrazím.....
Tak asi tak.
Čistě ze studijních důvodů by mne zajímalo, kterej chudák zhrzenej dal přístup do galerie. Doufám, že mu už alespoň došlo, jak sprostě byl zneužit.
Pokud mu to nedošlo, raději si na příště lépe vybírejte lidi, kterým vy samy ten přístup dáváte 
Není tady
Ahoooj, jen nakukuju na chlivku. 
Nene, není všechno blbě.
Já se mám sluníčkově. Dá se říct, že mi hodně věcí funguje. Nu, ale nejsem náročná. Když nefunguje dnes, bude zítra.
Akorát včera mě trošíčku rozhodil předseda představenstva, který nám vyhrožoval, že na nás podá trestní oznámení. Btw, nějak musí zakrýt vlastní neschopnost. 
Stejně dělám svou práci s postojem - i ve vězení žijí lidé.
Takže o nic nejde. 
Přeji vám hezký den a šlu 

Já už v galerii dloouho nebyla, tuhle po prosbičce Oximu, protože mi nefungovalo heslo,bo co, jsem se tam nějak dohrabala, bo jsem zvědavka chtěla vidět naši krásnou MisuII a ffly s jejím novým účesem, ale vůbec jsem tam ty nové fotky neviděla.
A tak jsem stále zvědavá.
Souhlasím s odebráním přístupu do galerie široké veřejnosti. Lidé jsou různé. 
Jestli mi byl taky zrušen přístup do galerie, ráda bych případně některé své dávné fotky na památku, kdyby to nějak šlo - ty ze ZOO ÚL. Ale nevím, jestli tam takové ještě jsou.
Já přístup do galerie na své heslo nedala nikomu. Vím, jakou nám to občas dělá paseku v práci, když jsou lidé nezodpovědní.
A pak musím řešit, že to neudělali oni ale jiný, kterému zapůjčili své ID a heslo. 
Btw mě naštvalo, že si Mikeš bez mého svolení stáhl mou fotku do svého PC a pak následující pokračování, o čemž jsem do soboty vůbec netušila. 
Ale přístup tam snad měl legální. Nevím.
Upravil(a) majkafa (7. 10. 2008 9:46)

majkafa napsal(a):
Btw mě naštvalo, že si Mikeš bez mého svolení stáhl mou fotku do svého PC a pak následující pokračování, o čemž jsem do soboty vůbec netušila.
Ale přístup tam snad měl legální. Nevím.
Ne, k tomuhle prostě musím: 
Můžeš mi laskavě říct, CO Tě na tom tak strašlivě naštvalo???
Kdyby to byla třeba nějaká erotická fotka z Tvého soukromého archivu, tak prosím, neřeknu ani popel, páč to se nedělá, ale na týhle fotce jsi měla mikinu až ke krku, navíc to byla fotka ze setkání v Praze, kde jsem seděl vedle Tebe a viděl jsem Tě tak jako tak
Navíc - jakožto účastník jednoho vašeho srazu mám přístup do galerie legální...
Tak už s tím prosím Tě přestaň, OK?
Není tady
Odpovím tady.
Posuzuju to pohledem sebe, co bych udělala já. Kdybych si chtěla stáhnout tvou fotku, nejdříve bych se tě zeptala, jestli ti to nevadí. Až po tvém svolení bych si ji stáhla. V tomto se chovám k jiným tak, jak si přeji, aby se oni chovali ke mne. Takže - nezeptal ses, jestli mi to neva.
Ale ty to můžeš mít jinak.
Jen odpovídám, co mě naštvalo.
A že mě vrcholně naštvalo, že sis mě dal někam na plochu a tvá žena podle toho ví, jak vypadám, přičemž jsi mi stále tvrdil, že ví akorát, žes jí kdysi řekl, že miluješ jinou ženu a myslí si, že to bylo tvé alko opojení, k tomu už se ani vyjadřovat nebudu.
Prosila jsem tě, abys jí o mně nic neříkal. Pravda, neprosila jsem tě, aby sis mě nedával do PC, to nepopírám.
Netušila jsem, že bych v mé prosbě měla vyjmenovat všechny možné nastavší varianty. NIC znamenalo pro mě NIC včetně fotky v PC.
Upravil(a) majkafa (7. 10. 2008 11:04)
Kurník, není tohle už promlčený. Majko, řeště si to v SZ, nebude to lepší?
Není tady
Já si občas připadám jako ve školce, kdo co komu. 
Není tady
Klubko napsal(a):
Já si občas připadám jako ve školce, kdo co komu.
Klubko to chce klid to jsou potíže růstu. Snad z toho všichni jednou vyrostem
Tedy jak kdo já ne, já mám ten hrad z písku nejkrááásněěěějššššííííí 
Není tady

Kukačka napsal(a):
Mám staženo docela dost fotek, ale zřídka žádám o svolení.
Já mám teď zrovna stažený trenky, ale to naštěstí na žádný fotce neuvidíš 
Není tady

Kukačka napsal(a):
ani bych nechtěla, netoužím po tvojí fotce. koho to zajímá?
mně jo

ohromně mně zajímá, jaký nosej chlapi trenky 
Upravil(a) Jessika (7. 10. 2008 11:53)
Není tady
Z látky Jess, z látky:)
Není tady

Jessika napsal(a):
...ohromně mně zajímá, jaký nosej chlapi trenky
Já mám dneska takový sepraný černobílý... 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
...ohromně mně zajímá, jaký nosej chlapi trenky
Já mám dneska takový sepraný černobílý...
tak v tom případě po tvojí fotce taky netoužím

moment? jak černobílý? ehmmm, koupit si trenky, který mají černou a bílou látku a pak se divit, že jsou sepraný.... 
Není tady