|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jája napsal(a):
teorii znám, ale ťukla jsi mě - změnim si "mám na vše co potřebuji" na něco, kde zahrnu i to co nutně nepotřebuju
mám někde v podvědomí, že si to nezasloužim a stále to na mě odněkud vyskakuje..
myslim si, že i vim příčiny, takže to budu přepisovat

Není tady
Jája napsal(a):
teda jedna věc se mi povedla - když jsem přestala plánovat výdaje a furt počítat, prostě když je třeba zaplatim co je třeba a nehroutim se z toho
, tak je to lepší, sice nechápu jak to, ale neřešim to
Taky! Vedla jsem si v excelu výdaje, pak jsem se rděla, že jsem utratila za časopisy, semináře a knihy, ale pak jsem spočítala, co muž denně prokouří a propije. Tak jsem mu to ukázala a od té doby mě nechce zvát do hospody
chlastá si sám beze mě

Fakt to chce nechat peníze proudit, myslet samozřejmě na zítřek, ale pokuď potřebuju boty, nemám se omezovat u Ťamanů, ale koupit si to, co mi sluší , sedí a co se mi líbí, jinak skončím jako bezvýrazná myš bez špetky elegance a sebevědomí.
To samé doma, investovala jsem do příšerně drahé sedačky, ani není rozkládáací, nemá úložné prostory, ale je TAK KRÁSNÁ, pohodlná a líbí se každému.
Nebo jsem při renesenci manželství nechala rozštípat po*n starou vrzavou postel zděděnou po tchyni (sic!) a koupila úúúžasnou bombovou zvýšenou postel s lamelovými polohovacími rošty a zdravotní matrací a s tím nejdražším potahem, bo má vydržet navěky.
Není nad to ráno si sednout a bimbat nohama na kraji postel a ne padat hubou na podlahu s kolenama u brady.... Na to peníze byly, protože jsem to moc chtěla a bylo to opravdu nutné!
Koupili jsme si sice bazarové, ale skoro nové auto, má to klimošku, polohovací volant, tónovaná skla a jezdí to jak drak a nežere to... Do Favorita bych už sedla jen v případě nouze.
Nebo vemte drahé přístroje, koupíte levý topinkovač, všechno připálíte, máte smrad po bytě, div nevyhoříte, ale takhle máme rodinný rituálek: ráno zasedneme a koukáme, jak nám vyjíždějí zlaté toustíčky a kávovar nám z kvalitní kávy Lavazza udělá tááááákovouhle čepici z pěny a vůně nás omamuje....Jo, tohle jsou věci, které se nám v počáteční investici vracejí mnohonásobně.
Zas ale oblek do tanečních jsme koupili u Ťamanů- sedne a poslouží, syn stále roste, holt se příští rok koupí nový.
To je zase přednáška

Upravil(a) Regina (6. 10. 2008 14:58)
Není tady

lueta napsal(a):
lueta napsal(a):
Selima napsal(a):
To už mi niekto odporúčal, ale vraj je v Blave vypredaná... počkám si na dotlač alebo ďalšiu várku.Dokonce existuje DVD - http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=rhond … %C3%AD+dvd
http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJ … re=related - Seli tohle jsem našla, pro Tebe to nebude problém, umíš "ingliš"
Ďakujem, idem sa s tým popasovať. Uvedomujem si, že to je chyba softvéru urobená ešte v detstve, ale rada by som ju prepísať. Podarilo sa to bratovi, snáď sa podarí aj mne.
Není tady
Lueto, to video na youtube je opravdu skvělé. Přišla jsem domů, mamka se hned začala mračit a už jsem se ladila na její vlnu. Pustila jsem si tu ukázku, přeladila a je to změna.
Moc se mi líbí americký pozitivizmus.
Jo a co praktikujete u meditací při usínání? Poslednou dobou, když medituju a pouštím si k tomu indiánské CD, mám naprogramované, že když bych usla, obudím sa ke konci CD. A pravidelně u toho usnu. Možná v té formalaci je ta chyba. Zkusím to změnit a uvidím. Zatím to dělám tak, že si napřed pospím a po probuzení medituju 

Není tady
Teda co se týče usínání, tak nestíhám meditovat, prostě sebou plácnu do postele a v tu ránu jsem v limbu 

Není tady
Kecášš 
, ty si přece medituješ po svém 

Tak už tady chybí jen Ffly......ahoj berušky, zdravím! Daky, co ten košík, nechybí ti?
Daky, to je dobrá metoda, jen se mi zdá, že ji provozuju úplně stejným způsobem jako ty 
Poslední dobou ponocuju, a potom jsem ráda, že se prospím a maskuju to názvem meditace 

Není tady
Huš jsem tu jako na koníkovi.
Já medituju na WC. V posteli dělám něco jiného ( čtu, spím....)

Upravil(a) lueta (6. 10. 2008 17:40)
Není tady
Jaký košíky...od svatby jsem tam nebyla a stejně nerostou
ale tenhle tejden JEDEM !! Bylo mi to přislíbeno, když jsem začala mávat nad hlavou rozvodovým papírem

Míšo, ty víš o mým usínání ouplný prd , ta tvoje fantazie... 
Není tady
Na víkend má bejt snad hezky, slibujou i dost teplo, tak si vynahradíte ty absence doteď, co? Co týna?
Týna je v pořádku, zrovna se tu cpe granulema a žebrá o škubánky, dělám je s tvarohem a jí moc chutnaj, jen se jí lepí tlama 
Není tady
Náčelníku to jí nemůžeš upřít!!!
Houby prej nerostou....chjo, ale já mám našušeno od loňska, kdy jsem dostala loďák hub.
Jaká fantazie , tu kdybych zapojila .....
. Jsem mluvila o realitě 

Motejle, to je normální, auto opravený, připravený ....... a nerostou 
PS: Škubánky jsem naposled jedla ve škole, krásně se lepí na strop a táák, jsme je po sobě házeli páč se to nedalo žrát...teda jíst 
...mi teče trošku slina za výstřih, bo škubánky s mákem a cukrem politý horkým máslem....
No jo tak příště, jo Náčelníku to mi připomíná, že by si mohla zase zadělat.
Motýlku !! Moc ráda zadělám, napadá mě, že ve čtvrtek by byla i příležitost, že... 

co Vandi ?? Je např. Světový den pošty...
Upravil(a) dakota (6. 10. 2008 18:44)
Není tady
Tenhle týden se musím omluvit, ale na příští týden máte moje srdečné pozvání, domluvte si den, přizpůsobím se. Ráda vás uvidím.
...no ale vdolky neumím, a škubánky jsem v životě nenaškubala, budete se muset spokojit s náhražkou.
Vanda napsal(a):
...no ale vdolky neumím, a škubánky jsem v životě nenaškubala, budete se muset spokojit s náhražkou.
Neboj, vdolky upeču a jestli chcete i škubánky, tak je naškubu, no.. 
Není tady
...jsem myslela srdečné pozvání k nám, ne k vám, přeciž... leda že bys je naškubala u nás, tahle varianta mě teda nenapadla..ale můžu uvařit hokkaidó 
Upravil(a) Vanda (6. 10. 2008 20:07)
dakota napsal(a):
Motýlku !! Moc ráda zadělám, napadá mě, že ve čtvrtek by byla i příležitost, že...
co Vandi ?? Je např. Světový den pošty...
Tak jich zadělej víc a Vanda mi je přiveze. Kurník, tohle se nedá ani číst!
Není tady
Vanda napsal(a):
Tenhle týden se musím omluvit, ale na příští týden máte moje srdečné pozvání, domluvte si den, přizpůsobím se. Ráda vás uvidím.
Aha...tak mám smůlu 

Není tady
Jé vy jste mě chytly za slovo, no jo no líná huba holý neštěstí. Datum doladíme, místo taky doladíme - já mám taky kuchyň - ale neškubu
ale dobře mažu.....no tak už mlčim.
Ahoj! Před chvílí jsem se vrátila ze školy. Nestíhám číst, jen Est odpoledne. Ráno měl vlak hodinu zpoždění, pak mi kolega neprávem vynadal, pak šílená porada a tak to šlo celý den. Ale přežila jsem bez ztráty kytišky. 
A škola byla super.
Dobrou noc. Mažu do peří.