Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#976 6. 10. 2008 14:03

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: Chat- Dakotino energetické depo XV

Jája napsal(a):

teorii znám, ale ťukla jsi mě - změnim si "mám na vše co potřebuji"  na něco, kde zahrnu i to co nutně nepotřebuju lol
mám někde v podvědomí, že si to nezasloužim a stále to na mě odněkud vyskakuje..
myslim si, že i vim příčiny, takže to budu přepisovat lol

tummenupp tummenupp

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#977 6. 10. 2008 14:06

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jája napsal(a):

teda jedna věc se mi povedla - když jsem přestala plánovat výdaje a furt počítat, prostě když je třeba zaplatim co je třeba a nehroutim se z toho lol , tak je to lepší, sice nechápu jak to, ale neřešim to

Taky! Vedla jsem si v excelu výdaje, pak jsem se rděla, že jsem utratila za časopisy, semináře a knihy, ale pak jsem spočítala, co muž denně prokouří a propije. Tak jsem mu to ukázala a od té doby mě nechce zvát do hospody skurt chlastá si sám beze mě wink smile

Fakt to chce nechat peníze proudit, myslet samozřejmě na zítřek, ale pokuď potřebuju boty, nemám se  omezovat u Ťamanů, ale koupit si to, co mi sluší , sedí a co se mi líbí, jinak skončím jako bezvýrazná myš bez špetky elegance a sebevědomí.

To samé doma, investovala jsem do příšerně drahé sedačky, ani není rozkládáací, nemá úložné prostory, ale je TAK KRÁSNÁ, pohodlná a líbí se každému.

Nebo jsem při  renesenci manželství nechala rozštípat po*n starou vrzavou postel zděděnou po tchyni (sic!) a koupila úúúžasnou bombovou zvýšenou postel s lamelovými polohovacími rošty a zdravotní matrací a s tím nejdražším potahem, bo má vydržet navěky.
Není nad to ráno si sednout a bimbat nohama na kraji postel a ne padat hubou na podlahu s kolenama u brady.... Na to peníze byly, protože jsem  to moc chtěla a bylo to opravdu nutné!
Koupili jsme si sice bazarové, ale skoro nové auto, má to klimošku, polohovací volant, tónovaná skla a jezdí to jak drak a nežere to... Do Favorita bych už sedla jen v případě nouze.

Nebo vemte drahé přístroje, koupíte levý topinkovač, všechno připálíte, máte smrad po bytě, div nevyhoříte, ale takhle  máme rodinný rituálek: ráno zasedneme a koukáme, jak nám vyjíždějí zlaté toustíčky a kávovar nám z kvalitní kávy Lavazza udělá tááááákovouhle čepici z pěny a vůně nás omamuje....Jo, tohle jsou věci, které se nám v počáteční investici vracejí mnohonásobně.

Zas ale oblek do tanečních jsme koupili u Ťamanů- sedne a poslouží, syn stále roste, holt se příští rok koupí nový.

To je zase přednáška rodna big_smile

Upravil(a) Regina (6. 10. 2008 14:58)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#978 6. 10. 2008 14:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

lueta napsal(a):

lueta napsal(a):

Selima napsal(a):

To už mi niekto odporúčal, ale vraj je v Blave vypredaná... počkám si na dotlač alebo ďalšiu várku.

Dokonce existuje DVD - http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=rhond … %C3%AD+dvd

http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJ … re=related - Seli tohle jsem našla, pro Tebe to nebude problém, umíš "ingliš"

Ďakujem, idem sa s tým popasovať. Uvedomujem si, že to je chyba softvéru urobená ešte v detstve, ale rada by som ju prepísať. Podarilo sa to bratovi, snáď sa podarí aj mne.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#979 6. 10. 2008 17:16

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Lueto, to video na youtube je opravdu skvělé. Přišla jsem domů, mamka se hned začala mračit a už jsem se ladila na její vlnu. Pustila jsem si tu ukázku, přeladila a je to změna. tummenupp Moc se mi líbí americký pozitivizmus.

Jo a co praktikujete u meditací při usínání? Poslednou dobou, když medituju a pouštím si k tomu indiánské CD, mám naprogramované, že když bych usla, obudím sa ke konci CD. A pravidelně u toho usnu. Možná v té formalaci je ta chyba. Zkusím to změnit a uvidím. Zatím to dělám tak, že si napřed pospím a po probuzení medituju big_smile

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#980 6. 10. 2008 17:22

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Teda co se týče usínání, tak nestíhám meditovat, prostě sebou plácnu do postele a v tu ránu jsem v limbu visslabig_smile

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#981 6. 10. 2008 17:23

x21365
Host

Kecášš dumbomdumbom , ty si přece medituješ po svém winklolgloria

#982 6. 10. 2008 17:26

Vanda
Host

Tak už tady chybí jen Ffly......ahoj berušky, zdravím! Daky, co ten košík, nechybí ti?

#983 6. 10. 2008 17:34

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Daky, to je dobrá metoda, jen se mi zdá, že ji provozuju úplně stejným způsobem jako ty big_smile
Poslední dobou ponocuju, a potom jsem ráda, že se prospím a maskuju to názvem meditace big_smile

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#984 6. 10. 2008 17:35

x62358
Host

Huš jsem tu jako na koníkovi.

#985 6. 10. 2008 17:39

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Já medituju na WC. V posteli dělám něco jiného ( čtu, spím....) lol lol

Upravil(a) lueta (6. 10. 2008 17:40)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#986 6. 10. 2008 17:55

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jaký košíky...od svatby jsem tam nebyla a stejně nerostou sad ale tenhle tejden JEDEM !! Bylo mi to přislíbeno, když jsem začala mávat nad hlavou rozvodovým papírem  wink big_smile
Míšo, ty víš o mým usínání ouplný prd , ta tvoje fantazie... big_smile

Není tady

#987 6. 10. 2008 18:01

Vanda
Host

Na víkend má bejt snad hezky, slibujou i dost teplo, tak si vynahradíte ty absence doteď, co? Co týna?

#988 6. 10. 2008 18:04

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Týna je v pořádku, zrovna se tu cpe granulema a žebrá o škubánky, dělám je s tvarohem a jí moc chutnaj, jen se jí lepí tlama big_smile

Není tady

#989 6. 10. 2008 18:19

x62358
Host

Náčelníku to jí nemůžeš upřít!!!
Houby prej nerostou....chjo, ale já mám našušeno od loňska, kdy jsem dostala loďák hub.

#990 6. 10. 2008 18:27

x21365
Host

Jaká fantazie , tu kdybych zapojila .....big_smile . Jsem mluvila o realitě stoltstoltreta
Motejle, to je normální, auto opravený, připravený ....... a nerostou mad
PS: Škubánky jsem naposled jedla ve škole, krásně se lepí na strop a táák, jsme je po sobě házeli páč se to nedalo žrát...teda jíst lol

#991 6. 10. 2008 18:38

x62358
Host

...mi teče trošku slina za výstřih, bo škubánky s mákem a cukrem politý horkým máslem....
No jo tak příště, jo Náčelníku to mi připomíná, že by si mohla zase zadělat.

#992 6. 10. 2008 18:43

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Motýlku !! Moc ráda zadělám, napadá  mě, že ve čtvrtek by byla i příležitost, že... visslavisslavissla co Vandi ?? Je např. Světový den pošty...

Upravil(a) dakota (6. 10. 2008 18:44)

Není tady

#993 6. 10. 2008 19:08

Vanda
Host

Tenhle týden se musím omluvit, ale na příští týden máte moje srdečné pozvání, domluvte si den, přizpůsobím se. Ráda vás uvidím.

#994 6. 10. 2008 19:09

Vanda
Host

...no ale vdolky neumím, a škubánky jsem v životě nenaškubala, budete se muset spokojit s náhražkou.

#995 6. 10. 2008 19:28

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanda napsal(a):

...no ale vdolky neumím, a škubánky jsem v životě nenaškubala, budete se muset spokojit s náhražkou.

Neboj, vdolky upeču a jestli chcete i škubánky, tak je naškubu, no.. big_smile

Není tady

#996 6. 10. 2008 20:01

Vanda
Host

...jsem myslela srdečné pozvání k nám, ne k vám, přeciž... leda že bys je naškubala u nás, tahle varianta mě teda nenapadla..ale můžu uvařit hokkaidó big_smile

Upravil(a) Vanda (6. 10. 2008 20:07)

#997 6. 10. 2008 20:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dakota napsal(a):

Motýlku !! Moc ráda zadělám, napadá  mě, že ve čtvrtek by byla i příležitost, že... visslavisslavissla co Vandi ?? Je např. Světový den pošty...

Tak jich zadělej víc a Vanda mi je přiveze. Kurník, tohle se nedá ani číst!

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#998 6. 10. 2008 20:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanda napsal(a):

Tenhle týden se musím omluvit, ale na příští týden máte moje srdečné pozvání, domluvte si den, přizpůsobím se. Ráda vás uvidím.

Aha...tak mám smůlu sadgrater

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#999 6. 10. 2008 21:24

x62358
Host

Jé vy jste mě chytly za slovo, no jo no líná huba holý neštěstí. Datum doladíme, místo taky doladíme - já mám taky kuchyň - ale neškubu lol ale dobře mažu.....no tak už mlčim.

#1000 6. 10. 2008 21:50

majkafa
Host

Ahoj! Před chvílí jsem se vrátila ze školy. Nestíhám číst, jen Est odpoledne. Ráno měl vlak hodinu zpoždění, pak mi kolega neprávem vynadal, pak šílená porada a tak to šlo celý den. Ale přežila jsem bez ztráty kytišky. lol
A škola byla super.
Dobrou noc. Mažu do peří.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí