Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 5. 9. 2008 17:12

x62358
Host

Re: Chat- Dakotino energetické depo XV

Hroší no nejdřív si uděláš asi nějaké svoje album a pak si tam upload fotky z foťáku, ale asi je budeš muset zmenšit....no já tam dám večer, moc vám to tam slu. A hrošátka byli krásný...

#77 5. 9. 2008 18:01

vera
♥♥♥♥♥♥-

pomoooooooooc,
teď jsem si přečetla na obalu, že jsem snědla, přímo sežrala játra........morčat
letím se vyb.lít

Není tady

#78 5. 9. 2008 18:09

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Já vypadám všude jako vedlyba grater

Není tady

#79 5. 9. 2008 18:11

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

vera napsal(a):

pomoooooooooc,
teď jsem si přečetla na obalu, že jsem snědla, přímo sežrala játra........morčat
letím se vyb.lít

Zadrž.....s největší pravděpodobností je to slovensky a jsou krůtí !!!!!!!!!!!!!!

Není tady

#80 5. 9. 2008 18:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

big_smile Samozrejme, my nemáme kruté krůty, ale MORKY a MORIAKOV. a Morčacie mäsko tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#81 5. 9. 2008 18:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak, sú tam ešte ďalšie akcie... Juditka, atď... február, tiež Megapec z februára... a Vandi a regi, výstava o Láááááske. hjarta
Regi, u nás máš meniny: všetko najlepšie storstark pussa

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#82 5. 9. 2008 21:40

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

hrosanek napsal(a):

Já ještě škemrám od Oxiho, jak se to dělá. Aby nedošlo k omylu, jak se dávají fotky na jeho web. smile

Aha, ja som to asi nepochopil, tak si mala napisat, ze dat pristup na umiestnovanie fotiek znamena ze chcecs aby som ti vysvetlil ako sa pridavaju fotky, ja som myslel ze si len zabudla ako sa tam ide smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#83 5. 9. 2008 21:46

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka: "Momentálně jezdím, jsem na to zvyklá a už si nedovedu život bez auta představit. Mám velmi přesné představy, mimo jiné proto, že jsem hodně aut řídila (značek i kategorií). Bavoráky stály u nás doma deset let, auto i moto. Jsem v zajetí této značky, to dobrovolně přiznávám. Pokud to jen trochu půjde, tak mi bude před domem stát zas...."

Jéééé, vidím tady spřízněnou krevní skupinu, tedy co se týká motoristického náhledu big_smile tummenupp
I když preferuji jinou značku německé firmy smile, taky si neumím představit život bez auta.
Hmmm, otázka na výhru půl mega je trošku ošemetná, není to moc big_smile. Firma spolkla daleko víc, tam by injekce "půlky" nic neřešila. Na můj vysněný typ oblíbené značky to taky není.... Asi bych to nechala dceři na studia v Anglii. Určitě. smile
Tak já jdu zase makat big_smile

Není tady

#84 5. 9. 2008 21:50

majkafa
Host

Audi?
Audi - má od dětství srdeční záležitost. big_smile

#85 5. 9. 2008 22:39

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa: "Audi?
Audi - má od dětství srdeční záležitost. big_smile "

Když miluješ Q7 nebo A8, není co řešit tummenupp tummenupp

Upravil(a) Tercila (5. 9. 2008 22:40)

Není tady

#86 6. 9. 2008 8:30

majkafa
Host

Jedině TT. lol

#87 6. 9. 2008 8:31

majkafa
Host

Přeji vám krásný sobotní den.
My máme firemní sportovní den v našem tenisovém areálu, švédské stoly, večer tanečky.
Tak mažu. papa

#88 6. 9. 2008 12:44

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sel, moc díky za přání, akorát nevím, jestli to platí, já jsem Regina s krátkým měkkým i, ne Regína.

Vandi, tys mě dostala, játra z morčat big_smile big_smile big_smile

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#89 6. 9. 2008 12:56

Vanda
Host

....to jsem nebyla já, s těmi játry.....

#90 6. 9. 2008 13:38

vera
♥♥♥♥♥♥-

s těmi játry jsem to byla já
nabídla mi je moje matka, neměla jsem odvahu odmítnout, tročku jsem ji o prázdninách zanedbávala, vlastně dost..........................játra nemusím vůbec, rychle jsem je spolykala, abych to měla za sebou...........bylo mně těžko a moje 80 let maminka mi řekla, že se ani nediví, že jsou z Brazílie a z morčat..........to byla rychlost...........šla jsem si poplakat na Babinet a holky ze Slovenska mně řekly, že to je asi napsané slovensky a jsou to krůtí játra, taky že jo, morčacie.............
ale první moment jsem uvěřila mé matce, i když morák se říká i u nás
játra už nikdy

Není tady

#91 6. 9. 2008 13:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Regi, jednak my inú (s krátkym big_smile ) nemáme; druhak okrem jednej žienky pracujúcej s Bachovými esenciami a irisdiagnostikou žiadnu inú Kráľovnú nepoznám.

Upravil(a) Selima (6. 9. 2008 14:18)

Brita

Není tady

#92 6. 9. 2008 15:29

vera
♥♥♥♥♥♥-

teď jsem to vyprávěla M, ten se nasmál...............ale radím ti, nikomu to neříkej.............´
jooooooo,..............

Není tady

#93 6. 9. 2008 21:00

Somaia
Host

Čauki, kočky moje, co jste tu zbyly... big_smile dnes se musím pochválit.... jedna firma mě před týdnem docela sprostě vyšplouchla  a nedodala objednanou  krbovou vložku...za to je na příští týden objednaný zedník na krbovou  obestavbu!!!... a ta potfora NIKDE!!!  vypadalo to beznadějně! Ale nevzdala jsem to a sehnala jí ... dnes mi jí jeden velice ochotný pán dovezl domů přes půl republiky.... stavba krbu je zachráněná!!! Až se vrátím z dofči, tak už k hotovému... juchuuu juchchuchu... hodný lidi ještě existují!!! big_smile big_smile big_smile

Upravil(a) Somaia (6. 9. 2008 21:01)

#94 7. 9. 2008 1:39

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa: Jedině TT. lol

Aha, a Juraje Kukuru (občas) k tomu, že? big_smile
Když jsme jeli přes Györ, myslela jsem jenom na OOOO big_smile

Není tady

#95 7. 9. 2008 16:50

hrosanek
Host

Ahojky, tak fotky z Nepece mám umístěné u mě na rajceti, kdo se bude chtít mrknout, písněte. Až se nějak doženeme s Oxim, tak hodím i k němu.

Papa

#96 7. 9. 2008 18:03

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vandi, já blbě čtu, promiň!!!!Jak jsem na to přišla, netuším, a to jsem ještě nic nepila.Na Oxiho galerku přidám fotky z pečení prasátka.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#97 8. 9. 2008 7:46

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

usch :dumbom:Zdravím. Mám parádní zánět prudušek. Bože, co to je. To vůbec neznám

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#98 8. 9. 2008 8:24

Kerrin
♥♥♥♥---

Klubi, to ti nezávidím, moc fobře to znám. Tak se brzy uzdrav at je líp.smilesmilesmile

Není tady

#99 8. 9. 2008 8:37

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

No snad nebude v práci nával,abych si občas mohla pospat na klávesnici. Šéf tu není, tak to je super.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#100 8. 9. 2008 9:42

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Taky všecky zdravím, ještě jeden takovejdle víkend a jdu si lehnout do blázince roll
Můj syn, moje všecko, se vyboural v autě, čelní náraz, auto do šrotu, kdybych uměla vložit fotku, tak vám to fakt ukážu, a on má JEN otřes mozku a škrábanec na krku !!
Já teda vrásky a kruhy pod očima, ale ...vždyť víte smile

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí