|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Hroší no nejdřív si uděláš asi nějaké svoje album a pak si tam upload fotky z foťáku, ale asi je budeš muset zmenšit....no já tam dám večer, moc vám to tam slu. A hrošátka byli krásný...
pomoooooooooc,
teď jsem si přečetla na obalu, že jsem snědla, přímo sežrala játra........morčat
letím se vyb.lít
Není tady
Já vypadám všude jako vedlyba 
Není tady
vera napsal(a):
pomoooooooooc,
teď jsem si přečetla na obalu, že jsem snědla, přímo sežrala játra........morčat
letím se vyb.lít
Zadrž.....s největší pravděpodobností je to slovensky a jsou krůtí !!!!!!!!!!!!!!
Není tady

Samozrejme, my nemáme kruté krůty, ale MORKY a MORIAKOV. a Morčacie mäsko 
Není tady

Tak, sú tam ešte ďalšie akcie... Juditka, atď... február, tiež Megapec z februára... a Vandi a regi, výstava o Láááááske.
Regi, u nás máš meniny: všetko najlepšie

Není tady
hrosanek napsal(a):
Já ještě škemrám od Oxiho, jak se to dělá. Aby nedošlo k omylu, jak se dávají fotky na jeho web.
Aha, ja som to asi nepochopil, tak si mala napisat, ze dat pristup na umiestnovanie fotiek znamena ze chcecs aby som ti vysvetlil ako sa pridavaju fotky, ja som myslel ze si len zabudla ako sa tam ide 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Kukačka: "Momentálně jezdím, jsem na to zvyklá a už si nedovedu život bez auta představit. Mám velmi přesné představy, mimo jiné proto, že jsem hodně aut řídila (značek i kategorií). Bavoráky stály u nás doma deset let, auto i moto. Jsem v zajetí této značky, to dobrovolně přiznávám. Pokud to jen trochu půjde, tak mi bude před domem stát zas...."
Jéééé, vidím tady spřízněnou krevní skupinu, tedy co se týká motoristického náhledu

I když preferuji jinou značku německé firmy
, taky si neumím představit život bez auta.
Hmmm, otázka na výhru půl mega je trošku ošemetná, není to moc
. Firma spolkla daleko víc, tam by injekce "půlky" nic neřešila. Na můj vysněný typ oblíbené značky to taky není.... Asi bych to nechala dceři na studia v Anglii. Určitě.
Tak já jdu zase makat 
Není tady
Audi?
Audi - má od dětství srdeční záležitost. 
majkafa: "Audi?
Audi - má od dětství srdeční záležitost.
"
Když miluješ Q7 nebo A8, není co řešit

Upravil(a) Tercila (5. 9. 2008 22:40)
Není tady
Jedině TT. 
Přeji vám krásný sobotní den.
My máme firemní sportovní den v našem tenisovém areálu, švédské stoly, večer tanečky.
Tak mažu. papa
Sel, moc díky za přání, akorát nevím, jestli to platí, já jsem Regina s krátkým měkkým i, ne Regína.
Vandi, tys mě dostala, játra z morčat

Není tady
....to jsem nebyla já, s těmi játry.....
s těmi játry jsem to byla já
nabídla mi je moje matka, neměla jsem odvahu odmítnout, tročku jsem ji o prázdninách zanedbávala, vlastně dost..........................játra nemusím vůbec, rychle jsem je spolykala, abych to měla za sebou...........bylo mně těžko a moje 80 let maminka mi řekla, že se ani nediví, že jsou z Brazílie a z morčat..........to byla rychlost...........šla jsem si poplakat na Babinet a holky ze Slovenska mně řekly, že to je asi napsané slovensky a jsou to krůtí játra, taky že jo, morčacie.............
ale první moment jsem uvěřila mé matce, i když morák se říká i u nás
játra už nikdy
Není tady

Regi, jednak my inú (s krátkym
) nemáme; druhak okrem jednej žienky pracujúcej s Bachovými esenciami a irisdiagnostikou žiadnu inú Kráľovnú nepoznám.
Upravil(a) Selima (6. 9. 2008 14:18)
Není tady
teď jsem to vyprávěla M, ten se nasmál...............ale radím ti, nikomu to neříkej.............´
jooooooo,..............
Není tady
Čauki, kočky moje, co jste tu zbyly...
dnes se musím pochválit.... jedna firma mě před týdnem docela sprostě vyšplouchla a nedodala objednanou krbovou vložku...za to je na příští týden objednaný zedník na krbovou obestavbu!!!... a ta potfora NIKDE!!! vypadalo to beznadějně! Ale nevzdala jsem to a sehnala jí ... dnes mi jí jeden velice ochotný pán dovezl domů přes půl republiky.... stavba krbu je zachráněná!!! Až se vrátím z dofči, tak už k hotovému... juchuuu juchchuchu... hodný lidi ještě existují!!!

Upravil(a) Somaia (6. 9. 2008 21:01)
majkafa: Jedině TT. 
Aha, a Juraje Kukuru (občas) k tomu, že? 
Když jsme jeli přes Györ, myslela jsem jenom na OOOO 
Není tady
Ahojky, tak fotky z Nepece mám umístěné u mě na rajceti, kdo se bude chtít mrknout, písněte. Až se nějak doženeme s Oxim, tak hodím i k němu.
Papa
Vandi, já blbě čtu, promiň!!!!Jak jsem na to přišla, netuším, a to jsem ještě nic nepila.Na Oxiho galerku přidám fotky z pečení prasátka.
Není tady
:dumbom:Zdravím. Mám parádní zánět prudušek. Bože, co to je. To vůbec neznám
Není tady
Klubi, to ti nezávidím, moc fobře to znám. Tak se brzy uzdrav at je líp.

Není tady
No snad nebude v práci nával,abych si občas mohla pospat na klávesnici. Šéf tu není, tak to je super.
Není tady
Taky všecky zdravím, ještě jeden takovejdle víkend a jdu si lehnout do blázince 
Můj syn, moje všecko, se vyboural v autě, čelní náraz, auto do šrotu, kdybych uměla vložit fotku, tak vám to fakt ukážu, a on má JEN otřes mozku a škrábanec na krku !!
Já teda vrásky a kruhy pod očima, ale ...vždyť víte 
Není tady